Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

Καλύτερος παίχτης

Χαλκιάς
132
42%
Cirillo
14
4%
Garcia
24
8%
Σαλπιγγίδης
22
7%
Contreras
7
2%
Lino
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κουτσιανικούλης
16
5%
Vierinha
74
24%
Snautsner
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τσουκαλάς
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%
Ivic
1
0%
Μπαλάφας
11
4%
Muslimovic
9
3%

Σύνολο ψήφων: 314

Άβαταρ μέλους
GORDON

Re: Ολυμπιακός Β. - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 MVP - Σχόλια & παραλειπόμεν

Δημοσίευση από GORDON »

Ναι,και κάποια στιγμή επίσης πρέπει να σταματήσουμε να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας...

Βγαίνουμε δημόσια εδώ μέσα από χτες και δίνουμε ΑΛΛΟΘΙ σ'αυτούς που θα μας ρίξουν βαριά καμπάνα - λες κι αν δεν υπήρχε η αφορμή δεν θα μας περίμεναν στη γωνία...

Το έγραψα κι αλλού: τα προβλήματά μας τα λύνουμε πίσω από κλειστές πόρτες - όχι σε κοινή θέα...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

δλδ κινδυνεουμε να τιμωρηθουμε εξαιτιας μου επειδη γραφω οτι κποι ειναι εντελωςμλκς? και στο μπασκετ? διαφωνω στο να κλεινουμε τα ματια στα προβληματα....οσο λεμε φταινε οι αλλοι θα γυρισουμε στα παλια με τα κεκλεισμενων
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο ήμαστε τυχεροί στο β πολύ καλύτεροι..Highlight γκολ απ τον Βιερίνια,highlight πάσα απ τον Μούσλι και αν το έβαζε ο μάγος οταν πέρασε 5 παίκτες του Βόλου θα μιλούσαμε για το γκολ της χρονιάς..Πολοί καλοί ο Χαλκιάς,ο Τσιρίλο,ο Γκαρσία στο β,ο Μούσλι οσο έπαιξε και ο Σάλπι..

Εξωαγωνιστικά τώρα συμφωνώ απόλυτα με τα αδέρφια που λένε ότι πρέπει να εκδιωχθούν αυτοι οι 100-200 ντεμέκ ΠΑΟΚτσηδες που το μονο που θέλουν ειναι να μπουν τζάμπα,να ψειρίσουν κάνα πορτοφόλι και να φύγουν.Ειναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ.ΟΜΩΣ δεν μπορεί η αστυνομία να πετάει χημικά σε 5000 κόσμο λόγω 100 ατόμων.Είναι σαν να λέμε οτι κάποιος πήγε λήστεψε μια τράπεζα και άρχισε μετα η αστυνομία να πυροβολεί τους πάντες.Οσο για την τιμωρία μας το σκουλήκι έφαγε πρόστιμο 6000 ευρώ για τα α'ισχη στα Τρίκαλα όπου γίνανε επισόδεια με μαδέρια μέσα και έξω απ το γήπεδο και διεκόπη ο αγώνας.Οι Βάζελοι τα ρήμαξαν όλα σε Καβάλα και Τρίπολη και μόνο όταν εισέβαλαν στο γήπεδο τους τιμωρήθηκε η έδρα τους.Ο γαυρος τα έσπασε όλα στις Σερρες και από τιμωρία τίποτα.Για να μην μιλήσω και για τα περσυνά αίσχη με τον Γιασέρ.

Και ερχομαι εγώ να ρώτησω.Σ αυτήν την κωλοχώρα δεν υπάρχει η έννοια του δεδικασμένου?????Δεν μπορεί να επικαλεστεί ο ΠΑΟΚ αυτα που προανέφερα και να μην τιμωρηθεί η Τούμπα???Τόσο μπανανία ειμαστε πια???
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

ΜΑΝΙΑΚΕ δεν έγραψα προσωπικά για κάτι που είπες εσύ.

Με στενοχωρεί όμως και με ανησυχεί αφάνταστα όταν δημόσια παραδεχόμαστε ότι δήθεν μόνο εμείς έχουμε πρόβλημα με επεισόδια στα γήπεδα, και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ καλούμε τα "αρμόδια όργανα" να μας το λύσει, γιατί εμείς δεν μπορούμε μόνοι μας...

Δες λίγο γύρω σου τι γίνεται σήμερα που οι αρχές "λύνουν τα προβλήματα" της κοινωνίας, γιατί τάχα "η κοινωνία τους κάλεσε"... σκέψου ότι ο ΠΑΟΚ είναι στη μπούκα δεκαετίες τώρα και φαντάσου πώς η ελληνική πολιτεία θα σου λύσει το πρόβλημα, είτε την καλέσεις είτε όχι. Ας μην τους δίνουμε άλλοθι...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο που λες GORDON ειναι σωστο αλλα κπ στιγμη θα πρεπει να ασχοληθουμε και με αυτο εμεις μονοι μας..π.χ τι εικονα μπορει να εχει κπς υποψηφιος επενδυτης για την ομαδα? θυμαμαι οταν ηταν να παορυμε μασμανιδη μετα απο παιχνιδι με τον αστερα και τα δικαστηρια εξω..ετσι οπως του τα μεταφερανε φοβηθηκε και δεν ηρθε...ασχετα αν μαλλον δε θα βοηθουσε και πολυ...Εφοσον ειμαστε στη μπουκα να μη δινουμε συνεχεια αφορμες και δε μπορω να κτλαβω γιατι αρχισαμε τα ιδια φετος....2 χρονια καλα ειμασταν...μηπως παιζει και τπτ αλλο?
kos

Δημοσίευση από kos »

georgedoulk έγραψε:Ρε kos και Sera θελετε να σας πούμε οτι εχετε δικαιο;
δεν με νοιαζει εαν εχω δικαιο ή αδικο. να σου φερω ενα αγωνιστικο παραδειγμα?
παει ο ΠΑΟΚ στο τηγανι για το κυπελλο. στο 35 ο μελμπεργκ ριχνει κατω τον σαλπι. καθαρο το πεναλντι αλλα το κορακι δεν το δινει. στο 72 εχουμε την ιδια ακριβως φαση. η μονη διαφορα ειναι οτι ο τσιριλο ριχνει κατω τον μιραλας. πεναλντι και κοκκινη καρτα. θα βρεθει ενας Παοκτσης να πει "καλα εκανε και το εδωσε απο την στιγμη που ξεκαθαρα ο τσιριλο τον εριξε κατω."? θα βρεθει εστω και ενας? ή θα πουμε ολοι "ρε μουνι το αλλο γιατι δεν το εδωσες?".

δεν μπορει να τα σπανε ολοι και να την πληρωνει μονο ο ΠΑΟΚ. απλα δεν μπορει. κανενας δεν θελει μανουρες. ουτε ο μεσος βαζελος, ουτε ο μεσος εβραιος, ουτε ο μεσος Παοκτσης. το να λεμε ομως οτι καλα θα κανουν και θα μας κλεισουν την τουμπα απο την στιγμη που δεν κλεινει κανενα αλλο γηπεδο ειναι σαν να λεμε καλα κανουν και δεν δινουν τα υπερ μας αλλα μονο τα κατα μας πεναλντι. πραγμα που δεν εχω ακουσει ποτε κανεναν να λεει.

το ζουμι ομως ειναι εδω.
GORDON έγραψε: Το έγραψα κι αλλού: τα προβλήματά μας τα λύνουμε πίσω από κλειστές πόρτες - όχι σε κοινή θέα...
μονο ετσι θα παμε μπροστα.
πρωτα ομως πρεπει να καταλαβουμε οτι το προβλημα δεν μπορουμε να το λυσουμε εμεις.
λεει ο αλλος οτι απο την στιγμη που δεν ειμαστε ρουφιανοι να τους πλακωσουμε στο ξυλο. θα φαει της χρονιας του και δεν θα βρεθει ανθρωπος να τον βοηθησει. εαν ησουν ρε αγορι μου χουλιγκανος οι 50-100 θα ηταν 51-101. ποιος τολμαει να μπει εκει μεσα και να μπλεξει? να μην τον γνωριζει η μανα του? μαλακιες να λεμε μεταξυ μας? εκει μεσα εχει γεωργια, ρωσια, αλβανια, ελλαδα (για να μην με πουν και ραστιστη) που να πας 35 χρονων με 2 παιδια?
το προβλημα μπορουν να το λυσουν μονο η διοικηση και οι συνδεσμοι. εαν ποτε προσπαθησουν. πισω απο κλειστες πορτες. εαν μπορουσαμε να το λυσουμε εμεις, θα το ειχαμε λυσει εδω και τοσες χιλιαδες χρονια.
αυτα τα γραφικα ευχολογια του στυλ να τους απομονωσουμε, να τους διωξουμε τα ακουω βερεσε εδω και χρονια.
Άβαταρ μέλους
4NIKOS1986

Δημοσίευση από 4NIKOS1986 »

το καινούργιο συνθηματάκι για τους βάζελους το ξέρει κανένας?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Να τους χαιρόσαστε για την μεγάλη ντροπή που πρόσφεραν απλόχερα στην ομάδα που δήθεν αγαπούν περισσότερο απο τον καθένα.
Η οπαδική κατρακύλα τελειωμό δεν έχει απ όσους δεν έχουν καταλάβει ποια είναι η ιστορία του ΠΑΟΚ.
Αφήστε την μαγκιά για άλλους δεν είναι για εσάς.
Κοπρίτες.

υγ
Τουλάχιστον δεν ήταν ληγμένα.
Ήταν απο τα καλά είχαν διαφορετική γεύση αυτή την φορά.
Την επόμενη φορά να πετάξετε βόμβες ναπάλμ.

υγ2
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα σκουπίδια επίσης.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Να ρωτησω κατι .?
Ως που θα παει αυτο?
Που?
Θα τιμωρηθουμε με αποκλεισμο εδρας, και μετα τι?
Ποιος θα πληρωσει θα την χασουρα.?
Ποιος θα πληρωσει γι αυτους που πηραν διαρκειας?

Δεν ντρεπομαστε λεω εγω, κεκλεισμενων των θυρων σε μπασκετ, ποδοσφαιρο, χαντμπολ αντε τωρα να γαμησουμε και το πολο, το βολευ...Ειμαστε ξεφτιλισμενοι ..

Ας καλυψουμε αλλη μια φορα την ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΜΑΣ με την ανακοινωση κατα της αστυνομιας ,κατα της ασκοπης χρησης χημικων, και ολα καλα ,προχωραμε..!!
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Επειδή έχω αυτή την στιγμή ενημέρωση απ τον πατέρα μου που ήταν χθες στον Βόλο μου είπε οτι θέμα με τζαμπατζήδες δεν υπάρχει!!Γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε καν σεκιουριτάς απ την θύρα που μπαίναν οι οπαδοί μας!!Ουτε ενα ατομο δε υπήρχε για έλεγχο και φυσικά όλοι μπαίνανε χωρίς να έχουν να δείξουν πουθενα το εισητήριο τους!!!Και αφού μπήκανε αρχισαν οι "αστυνομικες αρχες" να ρίχνουν δακτυγόνα για αυτό και εξαγριώθηκε η μάζα των οπαδών μας και για αυτό τα επισόδεια γίνανε μέσα απ το πέταλο προς τα έξω!!!Και για αυτό έλεγε ο Μπέος ότι η αστυνομία βρέθηκε ανάμεσα σε δύο μέτωπα..Ηταν αυτοί που είχαν μπει και αυτοί που δεν είχαν μπει ακόμη..Οργανωμένη κατάσταση απ ότι πληροφορήθηκα δλδ..
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Έτσι μπράβο...

Ας καλέσουμε τώρα όλοι μαζί τις "αρχές" να μας λύσουν το πρόβλημα...

Άποψή μου είναι ότι πρέπει να φτιαχτεί μια σειρά από κανόνες, ένας άγραφος "Κώδικας Δεοντολογίας", συμφωνημένος από όλους τους συνδέσμους και τη διοίκηση, που δεν θα ανακοινωθεί πουθενά εκτός της κοινότητας του ΠΑΟΚ, και που θα περιέχει συγκεκριμένα δικαιώματα, υποχρεώσεις και καθήκοντα για όλους όσους αγαπούν τον ΠΑΟΚ και εμπλέκονται με τον όποιο τρόπο με την ομάδα.

Τηρείς τους κανόνες ? είσαι ευπρόσδεκτος. Τους παραβαίνεις? με ευθύνη και αρμοδιότητα όλων είσαι εκτός...

Τότε μόνο ξέρεις πότε έχεις δίκιο και πότε άδικο. Αλλιώς θα καθόμαστε μια ζωή και θα τσακωνόμαστε μεταξύ μας αν φταίνε οι "δικοί μας" ή οι "άλλοι"...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος. Ένας κανόνας θα πρέπει να είναι:

"ΠΟΤΕ δε μπαίνω σε γήπεδο, ούτε Τούμπα ούτε εκτός, αν δεν μου έχει ελεγχθεί το εισιτήριο. Αν δεν υπάρχει άνθρωπος στην πόρτα, ΑΠΑΙΤΩ να προσέλθει άμεσα υπεύθυνος για τον έλεγχο των εισιτηρίων".
Άβαταρ μέλους
geonov29

Δημοσίευση από geonov29 »

εγω ξερω ενα πραγμα.τριαντα χρονια παω στην τουμπα και μια φορα δεν με επιασαν για κατι.μια φορα δεν επιασα πετρα η οτιδηποτε να πεταξω στους μπατσους κι ας ημουν σκασμενος με συμπεριφορες τους.ξερω οτι με την συμπεριφορα μου αυτη δεν ζημιωσα την ομαδα μου τον φιλο και αδελφο συνΠΑΟΚΤΣΗ που απο το υστερημα του παιρνει το εισητηριο του.Δεν ανεχομαι καποιος να το παιζει πιο ΠΑΟΚΤΣΗΣ απο εμενα γιατι πιστευω δεν υπαρχει.Δεν ανεχομαι να με ζημιωνουν δηθεν επαναστατες της πλακας και εκει που πρεπει κανουν τουμπεκι ψιλοκωμενο 40 χρονια και ψηφιζουν αλητες που μας εχουν καταστρεψει.ΦΤΑΝΕΙ πια.μεγαλωσαμε στην 4α με τον ΜΑΚΗ καθοδηγητη.στην τουμπα επικρατουσε ηχητικη βια.τωρα κυριαρχουν γκομενακια - ζευγαρακια και δηθεν ντεμεκ παοκτσηδες.Μετα λυπης μου βλεπω οτι ειστε για κλαματα.τρωμε γκολ και τουμπεκι.καποτε και να χαναμε πηγαιναμε σπιτι και ειχαμε φωνη.πικρα απο την ηττα αλλα λεγαμε βγαλαμε το λαρυγγι μας και βοηθησαμε οσο μπορουσαμε σαν 12ος παικτης που ειμασταν.ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ 12ος ΠΑΙΚΤΗΣ αλλα βοηθοι του μαρινακι του βαρδινογιαννη του πατερα της μητερας και βουτηρο στο ψωμι των αρδ.επισης ξυπνατε και κοψτε τα ραδιοφωνα.ακουγα κατι κολκες και συναφη την παρασκευη που ελεγαν ελαφρια την καρδια οτι αφου ο ρουλακος τιμωρηθηκε με 6000 προστιμο τοτε η μπουκα και οι μανουρες δεν στοιχιζουν πολυ ταχαμου χαριτολογωντας.τωρα καταλαβα οτι και αυτος ειναι μερος του συστηματος καταστροφης και πισωγυρισματος της ομαδας μας.ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΗΡΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Το πρωτο γκολ της ΠΑΟΚΑΡΑΣ πεντακαθαρο μιας και στα εκτεταμενα επεισοδια μεσα στη μεγαλη περιοχη ο Σαλπιγγιδης σπρωχνεται και πεφτει με πλατη στον τερματοφυλακα! Βεβαια τα ΜΜΕ ηδη εχψουν γραψει τις μ@λακιες τους λες και ζουμε στο 60 και δεν εχουμε εικονα! (Μεχρι και συ κομπλεξικουλη Λαμπρο εκανες αναφορα απο την 8η σου θεση)

Στο δευτερο γκολ ο Βιερινια εριξε τα γνωστα χημικα του τα οποια ειναι και ληγμενα γιατι καθυστερουμε λιγο να καταλαβουμε τι γκολαρα εχει βαλει! Μεγαλο πλεονεκτημα να εχεις στην ομαδα παιχταραδες που βαζουν γκολ ΜΟΝΟΙ τους και απο το ΠΟΥΘΕΝΑ ειδικα την εποχη που δεν παιζουμε και καμια μπαλα της προκοπης! Τα τελευταια 20 χρονια δεν εχω αλλον τετοιου ειδους παιχτη στον ΠΑΟΚ!

Σε αυτο που εχασε στο β (που κανει ενα "ντου" χωρις εισιτηριο και περναει 3-4) μεχρι και γω επεσα κατω αλλα δε βαριεσαι παιδι ειναι ας παιξει και λιγο!

Πολυ καλος ο Κουτσιανικουλης, οταν επαιρνε τη μπαλα δημιουργουσε τις γνωστες απο παλια αναταραχες... Συνεχισε ετσι, βαλε μυαλο επιτελους!
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Δηλαδη βλεπω ορισμενους που λενε οι γαυροι, οι βαζελοι, οι ρουληδες, τα χανουμια κ.τ.λ...

Τι θελετε ,να μοιαζετε σε αυτους.?
Τοσο πολυ τους θαυμαζετε και τους αναφερετε..?
Τους θεωρειται μαγκες δηλ που τα κανουν πουτνα και δεν τιμωρουνται και θελετε να κανουμε και εμεις το ιδιο..?

Εχετε παρει χαμπαρι οτι ο μεγαλυτερος και πιο εφικτος στοχος για φετος που ειναι το Κυπελλο, υπαρχει πιθανοτητα να χαθει.?
Εχετε παρει χαμπαρι οτι μετα τον γαυρο ,θα παιξουμε τελικο Κυπελλου με τον μ-πεο.?
Αλλα που ..??????????????

Μαγκια ,κλανια, και ντεμεκ...Οπως στην Τουμπα δηλ, 20 χρονων σκατα πουλανε "μαγκια" ,να φανε κανενα σουτι δεν ξερω και εγω που θα βρεθουνε..
20 χρονων πηγαιναμε στην 4 και ειμασταν σαν σε στρατοπεδο συγκεντρωσεως...
Αλλα τι λεω ο μλκας..!Σημερα ,γκοκενακι, φωτο και λεζαντα..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”