Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Θα σου πω γιατί μένει ξεκρέμαστος.
Γιατί δίνοντας παράταση ειναι σαν να λες.. "θα έρθουν, τους δίνω λίγο χρόνο να προλάβουν"
και όχι " τους δίνω λίγο χρόνο να αποφασίσουν"
Ιδιως όταν δινεις 20 μέρες. Περνας προς τα έξω την αισθηση τελειωμενης μπιζνας που κολλάει στις λεπτομερειες.
Δε του δινεις 20 μερες να αποφασισει ΑΝ θα μπει.
Κατά την άποψή μου ,αν απο την εξίσωση αφαιρέσουμε το παράγοντα "Ζαγοράκη" , ΟΛΑ δείχνουν παπά.
Σκεφτειτε ότι έχεο γινει μεχρι στιγμης, αλλα με πρόεδρο τον τζονγου
Γιαυτό και θεωρώ ότι θα μεινει ξεκρεμαστος ο Ζαγορ
Γιατί δίνοντας παράταση ειναι σαν να λες.. "θα έρθουν, τους δίνω λίγο χρόνο να προλάβουν"
και όχι " τους δίνω λίγο χρόνο να αποφασίσουν"
Ιδιως όταν δινεις 20 μέρες. Περνας προς τα έξω την αισθηση τελειωμενης μπιζνας που κολλάει στις λεπτομερειες.
Δε του δινεις 20 μερες να αποφασισει ΑΝ θα μπει.
Κατά την άποψή μου ,αν απο την εξίσωση αφαιρέσουμε το παράγοντα "Ζαγοράκη" , ΟΛΑ δείχνουν παπά.
Σκεφτειτε ότι έχεο γινει μεχρι στιγμης, αλλα με πρόεδρο τον τζονγου
Γιαυτό και θεωρώ ότι θα μεινει ξεκρεμαστος ο Ζαγορ
- navigator11
kos έγραψε:yiannisPAOKitalia έγραψε:Πέφτει χοντρό δούλεμα εδώ, και το χειρότερο είναι ότι -κατ'εμέ- το δούλεμα το τρώει και ο Ζαγοράκης. Δε θέλω να πιστέψω κάτι άλλο.προσωπικα δεν πιστευω οτι εφαγε δουλεμα αλλα στην τελικη μου ειναι αδιαφορο ακομη και εαν εφαγε δουλεμα.ariskatiforos έγραψε:δυστυχως ετσι ειναι...
και εγω πλεον πιστευω οτι δουλεμα τρωει και ο ζαγορακης..
ειδικα απο την στιγμη που επι διοικησης ζαγορακη ξαναεμφανιστηκαν υποψηφιοι επενδυτες και αρνηθηκε να τους συναντησει (ορθοτατα) χωρις να εχουν προσκομισει πριν εγγυητικη τραπεζης για τα χρηματα της ντεμεκ συμμετοχης τους στην αυξηση. για τους αραβες ξερουμε ακομη και ποσα δωματια θα εχει το ξενοδοχειο στον χολομωντα αλλα εαν παρουσιασαν εγγυητικη δεν το ξερουμε. μας αρκει που ειναι φιλοι με τον προεδρο και παιζουν μαζι μπαλα.
μας αρκει βεβαια που διαβασαμε για την τεραστια επενδυση στον χολομωντα. εδω εχουν 500εκ για ενα ξενοδοχειο, δεν θα εχουν 5-10 για τον ΠΑΟΚ?
την επενδυση στον χολομωντα την παρουσιαζουν σχεδον ετοιμη. μια δυο υπογραφες μενουν. συναντησαν τον ταδε υπουγρο, εκαναν τις μελετες και η δουλεια θα τελειωσει. και ομως οσο και να ψαξεις, κανεις δεν εχει ακουσει τιποτα για την επενδυση. κανενα αρθρο, καμια δημοσιευση που να μην εχει σχεση με τον ΠΑΟΚ δεν αναφερει την επενδυση. δεν την ξερει η τοπικη αυτοδιοικηση, δεν εχει ξεσηκωθει καμια περιβαλοντικη οργανωση. καμια αναφορα σε καμια οικονομικη εφημεριδα (οπως π.χ για το ελληνικο), καμια αναφορα απο την κυβερνηση για χολομωντα (αξιοποιηση κρατικης περιουσιας) http://www.ypodomes.com/show_newsid.php?news_id=2149 υπαρχουν 15 δημοσια ακινητα για αξιοποιηση αλλα πουθενα ο χολομωντας.
η επενδυση στον χολομωντα εφευρεθηκε για να πειστει ο Παοκτσης οτι οι αραβες ειναι μεγιστανες. 500 εκ ειναι αυτα.
προσωπικα πιστευω οτι μπορει και να ερθουν αραβες. δεν πιστευω ομως οτι θα ερθουν τα πακετα τους. αλλωστε απο αχυρανθρωπους αν δεν ξερει ο Παοκτσης ποιος ξερει?
εδω μεσα εχουν γραφτει απιστευτα πραγμτατα. απο τον παγκαλο και ο καταρ, μεχρι τον χολομωντα και το καρατασου. τιποτα δεν μπορει να αποδειχτει. τοσο σεμνοι αυτοι οι πετρελαιαδες, κρυβουν τον πλουτο τους απο σεμνοτητα.
ΥΓ. αν εχει καποιος κανενα λινκ για τον χολομωντα, ασχετο με τον ΠΑΟΚ και ημερομηνια 2010 ας μου το δωσει. θα το διαβασω με μεγαλη χαρα.
ο παοκτσης οντως χορτασε απο αχυρανθρωπους.μεσα σε ολα τα ... αναποδεικτα που επικαλουνται ολοι οι άλλοι,πετας ομως κι εσυ κατι περι αχυρανθρωπων.δλδ φυτευτοι κ αυτοι αν ερθουν!απο ποιόν;κ πώς αποδεικνυεται τουτο;αν εχεις φιλε μου πληροφορηση σχετικη με χαρα,αν την παραθεσεις,θα τη διαβασω!
Κάτω τα χέρια από το Ζαγοράκη αδέρφια.........μια χαρά το χειρίζεται το θέμα!!!
Θα βρουν ευκαιρία πολλά καλόπαιδα να πέσουν να τον φάνε έτσι και δεν γίνει η επένδυση και θα είναι κρίμα και ντροπή.
Ούτε πολλά λέει,ούτε μας υποσχέθηκε λεφτά,κρατάει χαμηλά τη μπάλα και τους είπε να το βουλώσουν όσοι δικηγόροι λέγανε μπαρούφες από δω κι από κει.
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ΚΑΙ Σ Υ Σ Π Ε Ι Ρ Ω Σ Η γύρω από την ομάδα και τον πρόεδρο......κοιτάμε τα αγωνιστικά καθαρά και τίποτα άλλο...ο καιρός γαρ εγγύς για τους Άραβες.....ίδωμεν.
Θα βρουν ευκαιρία πολλά καλόπαιδα να πέσουν να τον φάνε έτσι και δεν γίνει η επένδυση και θα είναι κρίμα και ντροπή.
Ούτε πολλά λέει,ούτε μας υποσχέθηκε λεφτά,κρατάει χαμηλά τη μπάλα και τους είπε να το βουλώσουν όσοι δικηγόροι λέγανε μπαρούφες από δω κι από κει.
Υ Π Ο Μ Ο Ν Η ΚΑΙ Σ Υ Σ Π Ε Ι Ρ Ω Σ Η γύρω από την ομάδα και τον πρόεδρο......κοιτάμε τα αγωνιστικά καθαρά και τίποτα άλλο...ο καιρός γαρ εγγύς για τους Άραβες.....ίδωμεν.
Ας μην είμαστε ΥΠΝΟΤΙΣΜΕΝΟΙ (έχουμε ματς αύριο)
Ας κρατήσουμε τις αποστάσεις (έτσι πρέπει)
I am hypnotized when I see your grace but I need to keep a distance
Ας επικεντρωθούμε στην ομάδα, γιατί μέχρι τώρα ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΠΑΟΚ
Κι ας έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας και ανατολίτικους ρυθμούς (όσοι θέλουν)
Δεν είναι και τόσο άσχημοι...
Φτιάχνουν και τη διάθεση...
Μέχρι τις 20, ποτέ δεν ξες...
[youtube]DL5zJBjt88I[/youtube]
Ας κρατήσουμε τις αποστάσεις (έτσι πρέπει)
I am hypnotized when I see your grace but I need to keep a distance

Ας επικεντρωθούμε στην ομάδα, γιατί μέχρι τώρα ΕΜΕΙΣ είμαστε ο ΠΑΟΚ
Κι ας έχουμε και στο πίσω μέρος του μυαλού μας και ανατολίτικους ρυθμούς (όσοι θέλουν)
Δεν είναι και τόσο άσχημοι...
Φτιάχνουν και τη διάθεση...
Μέχρι τις 20, ποτέ δεν ξες...
[youtube]DL5zJBjt88I[/youtube]
αυτο ακριβως μην βγαλουμε τα ματια μας ......ερθουν δεν ερθουν παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε να προστατεψουμε την ομαδαArgonaut4 έγραψε:Κάτω τα χέρια από το Ζαγοράκη αδέρφια.........μια χαρά το χειρίζεται το θέμα!!!
απο αυτους που περιμενουν στην γωνια για να την δουν μπαχαλο ........
καλα εσυ ακομα πιστευεις οτι θα ερθουν για συνεντευξη οι αραβαι ?gash04 έγραψε:Αναμένω τον Σαμαρί και την συνέντευξη τύπου που θα ξεκαθαρίσουν όλα μια και καλή.

Ναι
Μπορώ να έχω το δικαίωμα αυτό έτσι δεν είναι?

Μπορώ να έχω το δικαίωμα αυτό έτσι δεν είναι?

ναι ρε και γω ακομα ελπιζω
αλλα παρασκευη πηγε και ουτε φωνη ουτε ακροαση

αλλα παρασκευη πηγε και ουτε φωνη ουτε ακροαση

-
θα τα βαλουν τα φραγκα,τελευταια μερα...αν βαλουν τωρα τα 6 μυρια και τελευταια μερα (λεμε τωρα)ερθει ενας και σκασει 20 μυρια,,αυτοι χανουν το 51 %..ο ΠΑΟΚ για μας μπορει να ειναι η ζωη μας αλλα για αυτους ειναι επενδυση και πρεπει να γινουν ολα σωστα
- navigator11
προς ανησυχουντες για ζαγορακη,αν ο ζαγορ εχει μεριμνησει για το παρον κ κυριως το εγγυς μελλον της ομαδας κ τουτο επιτελους αρχισει να ξαναφαινεται εμπρακτα στον οριζοντα,κανενα προβλημα δε θα υπαρξει.εστω κ με τη σφιχτη οικονομικη κατασταση της παε νομιζω πως βασει σοβαρου προγραμματισμου μπορουν να μπουν τα πραγματα σε καλυτερη ροτα.αναμενουμε λοιπον υλοποιηση του σχεδιασμου που (ευχομαι να) εχει γινει,σαν να μην υπαρχουν στο βαθος αραβες.μεχρι στιγμης προσωπικα δεν εχω δει το παραμικρο.προς το παρον,το ξανατονιζω!δυσκολη βεβαια περιοδος η του γεναρη για ανακαταταξεις,το αντιλαμβανομαι κ το σεβομαι.το καλοκαιρι παντως ο πηχης της κριτικης θα'ναι πολυ υψηλοτερος.ως τοτε ο ζαγορ ας εκμεταλλευτει το χρονο κ ας προετοιμασει το εδαφος για να γινει η ομαδα ξανα ευρυθμη!πιστευω η προεργασια εν οψει νεας χρονιας να εχει ηδη ξεκινησει!
γραφουμε τα ιδια και τα ιδια.navigator11 έγραψε: ο παοκτσης οντως χορτασε απο αχυρανθρωπους.μεσα σε ολα τα ... αναποδεικτα που επικαλουνται ολοι οι άλλοι,πετας ομως κι εσυ κατι περι αχυρανθρωπων.δλδ φυτευτοι κ αυτοι αν ερθουν!απο ποιόν;κ πώς αποδεικνυεται τουτο;αν εχεις φιλε μου πληροφορηση σχετικη με χαρα,αν την παραθεσεις,θα τη διαβασω!
εσυ ζητας να αποδειξω εγω οτι αυτοι δεν ειναι σοβαροι επενδυτες.
εγω ζητω να αποδειξουν αυτοι οτι ειναι σοβαροι επενδυτες.
το μονο σιγουρο ειναι οτι ακρη δεν θα βγαλουμε.
Ρε αφήστε τους Άραβες λέμε........!!!
Εδώ στο γραφείο μου έχουνε ζαλίσει τα @@ στη κυριολεξία σκατουπεροπτικοί σάπιοι με γάγγραινα στο κεφάλι γαύροι ότι θα φάμε 4 μπαλάκια την Τετάρτη.........είμαι να σκάσω....είμαι ένα κλικ να αρχίσω να τους βαράω και όποιον πάρει ο Χάρος........ποιους Άραβες γαμώ την τρέλα μου.
Διπλό στο τηγάνι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...............!!!!Ξεγύμνωσε την ομάδα που έδωσε 20μύρια για τον Ριέρα!!
Εδώ στο γραφείο μου έχουνε ζαλίσει τα @@ στη κυριολεξία σκατουπεροπτικοί σάπιοι με γάγγραινα στο κεφάλι γαύροι ότι θα φάμε 4 μπαλάκια την Τετάρτη.........είμαι να σκάσω....είμαι ένα κλικ να αρχίσω να τους βαράω και όποιον πάρει ο Χάρος........ποιους Άραβες γαμώ την τρέλα μου.
Διπλό στο τηγάνι ρε ΠΑΟΚΑΡΑ...............!!!!Ξεγύμνωσε την ομάδα που έδωσε 20μύρια για τον Ριέρα!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Argonaut4 την Παρ 14 Ιαν 2011, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά θα σας απογοητεύσω...Δηλαδή όσοι ελπίζουν.Και εγώ ήλπιζα όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να φέρει ο Άγιος Βασίλης το δωράκι μου...Τελικά..................................
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!!!!!
Εγώ είμαι πολύ σοκαρισμένος επειδή κάθε χρόνο ερχόταν ένας που είχε το ίδιο σκαρί με τον πατέρα μου αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ πίστεψα ότι είναι ο πατέρας μου...
Άρα μην ελπίζει κανένας...
PS: Συγνώμη από αυτούς που διαβάζουν στο forum και δεν γνωρίζουν την τρομακτική αυτή ανακάλυψη...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!!!!!

Εγώ είμαι πολύ σοκαρισμένος επειδή κάθε χρόνο ερχόταν ένας που είχε το ίδιο σκαρί με τον πατέρα μου αλλά ΠΟΤΕ ΔΕΝ πίστεψα ότι είναι ο πατέρας μου...
Άρα μην ελπίζει κανένας...
PS: Συγνώμη από αυτούς που διαβάζουν στο forum και δεν γνωρίζουν την τρομακτική αυτή ανακάλυψη...
Οσοι θελουν ας ελπιζουν ,οσοι θελουν ας φορεσουν πλερεζες απο τωρα...
Σιγουρα εγω ΔΕΝ θα το κανω...
Θα περιμενω..
Σιγουρα εγω ΔΕΝ θα το κανω...
Θα περιμενω..
- navigator11
η αληθεια ειναι οτι κ γαυροι του βολου να ηταν αυτοι δυσκολα να τους την ... πεις πως αυριο θα τους κανουμε πλακα,ποσο μαλλον <<γνησιους>> απογονους του στολου.παντως,τον ΠΑΟΚ σε τετοια παιχνιδια δεν τον φοβαμαι.πιθανως να αποκλειστουμε,αλλά θα χρειαστουν τα ... μεγαλα μεσα παλι για να τη γλυτωσει ο γκεις.δεν παιζει τριαρες κ τεσσαρες.εκτος αν ο χ κουκουλακης μας αφησει απο το 10 λεπτο με 9 παιχτες.Argonaut4 έγραψε:Ρε αφήστε τους Άραβες λέμε........!!!
Εδώ στο γραφείο μου έχουνε ζαλίσει τα @@ στη κυριολεξία σκατουπεροπτικοί σάπιοι με γάγγραινα στο κεφάλι γαύροι ότι θα φάμε 4 μπαλάκια την Τετάρτη.........είμαι να σκάσω....είμαι ένα κλικ να αρχίσω να βαράω και όποιον πάρει ο Χάρος........ποιους Άραβες γαμώ την τρέλα μου.

άλλο ρε συ οτι ειναι ασοβαροι επενδυτες.να δεχτω οτι το λες αυτο βασει οσων εχουν ή δεν εχουν ως τωρα γινει.αλλά αχυρανθρωποι,πόθεν πώς;υπαρχει μια καποια αποσταση.τελος παντων,ακρη οντως δε θα βγει.kos έγραψε:γραφουμε τα ιδια και τα ιδια.navigator11 έγραψε: ο παοκτσης οντως χορτασε απο αχυρανθρωπους.μεσα σε ολα τα ... αναποδεικτα που επικαλουνται ολοι οι άλλοι,πετας ομως κι εσυ κατι περι αχυρανθρωπων.δλδ φυτευτοι κ αυτοι αν ερθουν!απο ποιόν;κ πώς αποδεικνυεται τουτο;αν εχεις φιλε μου πληροφορηση σχετικη με χαρα,αν την παραθεσεις,θα τη διαβασω!
εσυ ζητας να αποδειξω εγω οτι αυτοι δεν ειναι σοβαροι επενδυτες.
εγω ζητω να αποδειξουν αυτοι οτι ειναι σοβαροι επενδυτες.
το μονο σιγουρο ειναι οτι ακρη δεν θα βγαλουμε.