Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
μπλα μπλα μπλα
"Την ίδια ώρα, ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται στο Κατάρ όπου υπό μυστικότητα διεξάγονται συνομιλίες και είναι πιθανό σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξουν ακόμα και εντός της ημέρας ανακοινώσεις εφόσον υπάρξει συμφωνία για επενδύσεις στο Ελληνικό και σε άλλες πέντε περιοχές."
ttp://www.capital.gr/News.asp?id=1114262
λετε να έχει σχέση???
"Την ίδια ώρα, ο κ. Πάγκαλος βρίσκεται στο Κατάρ όπου υπό μυστικότητα διεξάγονται συνομιλίες και είναι πιθανό σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρξουν ακόμα και εντός της ημέρας ανακοινώσεις εφόσον υπάρξει συμφωνία για επενδύσεις στο Ελληνικό και σε άλλες πέντε περιοχές."
ttp://www.capital.gr/News.asp?id=1114262
λετε να έχει σχέση???
Να πάρουμε τηλ το Σπύρο Παρασκευάτο και τους επαγγελματίες δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ να μας πουν
Νομίζω ότι ο πρόεδρας έχει αφήσει σαφείς οδηγίες προς όλους μας για το πως να αντιδράσουμε αυτές τις μέρες με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.barlow4 έγραψε:τελικα δεν ξερω αν μου φταινε οι δημοσιγραφοι η αραβες η η διοικηση.
απο την προσπαθεια του ο ζαγορακης να μην ειναι μαιντανος εχει καταληξει να εμφανιζεται η να τοποθετειται πιο σπανια και απο πατριαρχη.
αφηνει το κοσμο ερμαιο των δημοσιογραφων και καποιων δικηγορων.
και αν δεν θελει να τοποθετηθει ας βγει να διαψευσει τουλαχιστον αυτον το σπυρατο που βγαινει και μιλαει για μνημονια και παπαριες.
ειπαμε να κρατας χαμηλους τονους αλλα οχι και να αφηνεις τον καθε βλακα να βγαινει και να διαδιδει μουφες χωρις να αντιδρας.
Το ότι βγαίνουν κάτι μπαλαδόροι κάτι γκαζέτες κάτι σπορτόσκυλα κάτι μετρόπολις κάτι σπόργια του Βοργιά κάτι όλαπαοκ24 και δημοσιογράφοι που επι της ουσίας δεν μας λένε τίποτα νεότερο ή ακόμα αν θέλεις και δικηγόροι εκπρόσωποι που δεν τους γνωρίζαμε μέχρι ψες και λένε ότι να ναι γιατί δεν έχουν απολύτως μα απολύτως καμία πληροφόρηση είναι αρκετό για συμπεράσματα.
Για τον δημοσιογράφο ο μόνος τρόπος για να μάθει καμία πληροφορία παραπάνω το καλύτερο που έχει να γράψει είναι αυτά που διαβάζουμε μόνο και μόνο μήπως βγεί κανάς εκπρόσωπος και πει καμία κουβέντα παραπάνω.
Και τι να μας πει έξτρα ο κάθε εκπρόσωπος μαιντανός ή όχι απο την στιγμή που ούτε και αυτός γνωρίζει το πότε έρχεται ο πελάτης του.
Συνεπώς χρυσός κανόνας νούμερο 1.
ΥΠΟΜΟΝΗ
- mauros hmer
εγω παλι νομιζω οτι το θεμα απλα εχει τελειωσει και δεν το ξερουμε...αρνητικα ενοοω
- paok_athens_g4
Γιατι δεν βγαζει μια ανακοινωση η παε να απαντησει στα οσα λεει ο σπυρατος??μιλαει οντως με τους αραβες ολες αυτες τις μερες(καθημερινα οπωσ λεει ο σπυρατος)??εχει στα χερια της το πλανο διοικησης η'λεει παραμυθια ο σπυρατος??... να μην ακουμε την καθε παπαρια απο τους "δημοσιογραφους",μια ανακοινωση της διοικησης θα εβαζε τα πραγματα στη θεση τους.....δε λεω να γινει μαιντανος ο ζαγορακης κ να παρει τα ραδιοφωνα με τη σειρα....ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ Κ ΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ...τοσο δυσκολο ειναι??ο κοσμος ματωνει οικονομικα για την ομαδα κ αξιζει μια καλυτερη ενημερωση
Επειδή έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά και επειδή τα νεύρα όλων είναι τεταμένα, ας βγει όμως ο πρόεδρος να βάλει ένα τέλος σε όλη αυτή την παραπληροφόρηση και παραφιλολογία. Οκ, μας έχει δώσει γραμμή με την ανακοίνωση, αλλά να αλωνίζουν όσοι αλωνίζουν και να λένε σενάρια και ό,τι νομίζουν απλά για να πουν κάτι, και να μην ακούμε τίποτα επίσημο, δεν είναι ούτε σωστό ούτε καλό. Βγαίνει ο άλλος και στην ουσία βαφτίζει το θέμα λήξαν μιλώντας αόριστα και υποθετικά για να κρατήσει και μια καβάντζα για την κωλοτούμπα του.gash04 έγραψε:Νομίζω ότι ο πρόεδρας έχει αφήσει σαφείς οδηγίες προς όλους μας για το πως να αντιδράσουμε αυτές τις μέρες με την ανακοίνωση της ΠΑΕ.barlow4 έγραψε:τελικα δεν ξερω αν μου φταινε οι δημοσιγραφοι η αραβες η η διοικηση.
απο την προσπαθεια του ο ζαγορακης να μην ειναι μαιντανος εχει καταληξει να εμφανιζεται η να τοποθετειται πιο σπανια και απο πατριαρχη.
αφηνει το κοσμο ερμαιο των δημοσιογραφων και καποιων δικηγορων.
και αν δεν θελει να τοποθετηθει ας βγει να διαψευσει τουλαχιστον αυτον το σπυρατο που βγαινει και μιλαει για μνημονια και παπαριες.
ειπαμε να κρατας χαμηλους τονους αλλα οχι και να αφηνεις τον καθε βλακα να βγαινει και να διαδιδει μουφες χωρις να αντιδρας.
Το ότι βγαίνουν κάτι μπαλαδόροι κάτι γκαζέτες κάτι σπορτόσκυλα κάτι μετρόπολις κάτι σπόργια του Βοργιά κάτι όλαπαοκ24 και δημοσιογράφοι που επι της ουσίας δεν μας λένε τίποτα νεότερο ή ακόμα αν θέλεις και δικηγόροι εκπρόσωποι που δεν τους γνωρίζαμε μέχρι ψες και λένε ότι να ναι γιατί δεν έχουν απολύτως μα απολύτως καμία πληροφόρηση είναι αρκετό για συμπεράσματα.
Για τον δημοσιογράφο ο μόνος τρόπος για να μάθει καμία πληροφορία παραπάνω το καλύτερο που έχει να γράψει είναι αυτά που διαβάζουμε μόνο και μόνο μήπως βγεί κανάς εκπρόσωπος και πει καμία κουβέντα παραπάνω.
Και τι να μας πει έξτρα ο κάθε εκπρόσωπος μαιντανός ή όχι απο την στιγμή που ούτε και αυτός γνωρίζει το πότε έρχεται ο πελάτης του.
Συνεπώς χρυσός κανόνας νούμερο 1.
ΥΠΟΜΟΝΗ
Πρωινό μίτινγκ ομάδας ΑΡΔ,
ΑΡΔ1 . τι νέα έχουμε???
ΑΡΔ2. χμμμ τίποτα
ΑΡΔ1. πώς τίποτα??? και τι θα γράψουμε σήμερα???
ΑΡΔ3. Κάπου διάβασα οτι ο δικηγόρος είπε οτι έκλασε η καμήλα ενός μακρινού ξαδέρφου του Οντει.
ΑΡΔ1. Οκ, μας κάνει, αρκεί να το διασταυρώσουμε πρώτα...Πάρε τηλέφωνο αμέσως τον Πρόεδρο...
ΑΡΔ2. δεν το σηκώνει...
ΑΡΔ3. ουτε σε μένα το σηκώνει...
ΑΡΔ1. Θα πάρω εγώ... μου έχει αδυναμία εμένα....χτυπάει... έλα Πρόεδρε είναι αλήθεια οτι έκλασε η καμήλ...
Ζαγοράκης. ε άι σιχτίρ και εσύ και η καμήλα...
ΑΡΔ2+ΑΡΔ3. (με μια φωνή) Τι είπε???
ΑΡΔ1. εεε δεν ήθελε να μιλήσει ...
ΑΡΔ2.
Θα είναι εκνευρισμένος...
ΑΡΔ1 με ποιόν???
ΑΡΔ3. να δεις που εκνευρίστηκε με τον δικηγόρο....
ΑΡΔ1. ναι αυτό είναι... Το γράφεις αμέσως να προλάβουμε τους άλλους...και εγώ θα πάρω τηλέφωνο το κονέ μου στην ΠΑΕ για λεπτομέρειες...
meanwhile ....
καθαρίστρια ΠΑΕ έχει χάσει το φαράσι και ψάχνει να το βρει χτυπάει το κινητό της...
ΑΡΔ1.έλα εγώ είμαι πες μου γι....
καθαρίστρια. Ασε με τώρα δεν μπορώ ... ψάχνω
ΑΡΔ2. τι σου είπε??
ΑΡΔ1. κάτι ψάχνει δεν μου είπε τι...
ΑΡΔ3.
να δεις που ψάχνει το μνημόνιο
ΑΡΔ1. ναι αυτό είναι..
ΑΡΔ1 . τι νέα έχουμε???
ΑΡΔ2. χμμμ τίποτα
ΑΡΔ3. Κάπου διάβασα οτι ο δικηγόρος είπε οτι έκλασε η καμήλα ενός μακρινού ξαδέρφου του Οντει.
ΑΡΔ1. Οκ, μας κάνει, αρκεί να το διασταυρώσουμε πρώτα...Πάρε τηλέφωνο αμέσως τον Πρόεδρο...
ΑΡΔ2. δεν το σηκώνει...
ΑΡΔ1. Θα πάρω εγώ... μου έχει αδυναμία εμένα....χτυπάει... έλα Πρόεδρε είναι αλήθεια οτι έκλασε η καμήλ...
Ζαγοράκης. ε άι σιχτίρ και εσύ και η καμήλα...

ΑΡΔ2.

ΑΡΔ1 με ποιόν???

ΑΡΔ3. να δεις που εκνευρίστηκε με τον δικηγόρο....

ΑΡΔ1. ναι αυτό είναι... Το γράφεις αμέσως να προλάβουμε τους άλλους...και εγώ θα πάρω τηλέφωνο το κονέ μου στην ΠΑΕ για λεπτομέρειες...
meanwhile ....
καθαρίστρια ΠΑΕ έχει χάσει το φαράσι και ψάχνει να το βρει χτυπάει το κινητό της...
καθαρίστρια. Ασε με τώρα δεν μπορώ ... ψάχνω

ΑΡΔ2. τι σου είπε??
ΑΡΔ3.

ΑΡΔ1. ναι αυτό είναι..
- Aureliano Buendia
mauros hmer έγραψε:[youtube]y7lULaE6kv4[/youtube]

Να προσθέσω και το φοβερό video clip στο συλλογισμό σου Καμποτζιανέ.
[youtube]BD1uGPkxQfA[/youtube]
Εγκυκλοπαιδικά, το τραγούδι δεν έχει κανένα ρατσιστικό υπονοούμενο, το αντίθετο.
Είναι μία απόπειρα ποιητικής - μελωδικής καταγραφής του συνθέτη Robert Smith των εντυπώσεων και της έντασης που του προκάλεσε το βιβλίο του Αλμπέρ Καμύ, Ο Ξένος.
Παραπλανητικός ο τίτλος, όμοια περίπτωση με το Born in the USA του Springsteen.
End of the off topic session.
δε λεω να βγει και να αρχισει να διαψευδει τον εναν και τον αλλον.εστω μια ανακοινωση τωρα που ο καθενας σπερνει σεναρια δεξια και αριστερα και να πει οτι η μονη αξιοπιστη ενημερωση θα προερχεται απο την παε και να μην ακουμε κανεναν.οχι τιποτα αλλο τοσο καιρο ουτως η αλλως τους αρδ τους εχουμε στη μπουκα τωρα αρχισαν να μιλανε και δικηγοροι δεν θελει και πολυ να αρπαξει ο κοσμος.στο κατω κατω προς οφελος της παε θα ειναι.
αλλωστε για πρωτη φορα ο κοσμος εχει κρατησει πολυ διακριτικη σταση και δεν νομιζω πως εχει κατι να φοβηθει.
και στην τελικη ακομα και να χαλασει το θεμα τον ΠΑΟΚ ποτε δεν τον αφησε ο κοσμος του.δεν χρειαζεται να ανησυχει.οσο υπαρχει ντομπροσυνη αναμεσα στη διοικηση και τον κοσμο δεν χαλαει η συσπειρωση.οσο δημιουργειται αποσταση χαλει.
αλλωστε για πρωτη φορα ο κοσμος εχει κρατησει πολυ διακριτικη σταση και δεν νομιζω πως εχει κατι να φοβηθει.
και στην τελικη ακομα και να χαλασει το θεμα τον ΠΑΟΚ ποτε δεν τον αφησε ο κοσμος του.δεν χρειαζεται να ανησυχει.οσο υπαρχει ντομπροσυνη αναμεσα στη διοικηση και τον κοσμο δεν χαλαει η συσπειρωση.οσο δημιουργειται αποσταση χαλει.
Η ανακοίνωση έχει ήδη βγει από την ΠΑΕ και είναι σαφέστατη.
Επίσης έχει πει ότι θα μιλήσει μετά τις 20-01, όπου και λήγει η ΑΜΚ.
Αν κάνει αυτός υπομονή θα κάνουμε κι εμείς.
Επίσης έχει πει ότι θα μιλήσει μετά τις 20-01, όπου και λήγει η ΑΜΚ.
Αν κάνει αυτός υπομονή θα κάνουμε κι εμείς.
ΘΕΟΣ!!!!panta έγραψε:Πρωινό μίτινγκ ομάδας ΑΡΔ,
ΑΡΔ1 . τι νέα έχουμε???
ΑΡΔ2. χμμμ τίποτα
ΑΡΔ2. δεν το σηκώνει...
Ζαγοράκης. ε άι σιχτίρ και εσύ και η καμήλα...![]()
![]()
![]()
ΑΡΔ2.Θα είναι εκνευρισμένος...
ΑΡΔ1 με ποιόν???![]()
ΑΡΔ3. να δεις που εκνευρίστηκε με τον δικηγόρο....![]()
meanwhile ....
καθαρίστρια. Ασε με τώρα δεν μπορώ ... ψάχνω![]()
ΑΡΔ2. τι σου είπε??
ΑΡΔ3.να δεις που ψάχνει το μνημόνιο
![]()
ΑΡΔ1. ναι αυτό είναι..

Ακριβώς ότι είπε ο karelias.
Αφήστε εμένα προς το παρόν μόνο να είμαι γραφικά αισιόδοξος για την όλη φάση και αν χαλάσει θα κάνω την Νάντια Κομανέτσι μετά να το μαζέψω ίσως έτσι καταφέρω να σπάσω το ρεκόρ περισσότερων βραβείων ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ..
Προς το παρόν υπάρχει ο γαύρος του Βόλου που μας περιμένει να μας κεράσει τσίπουρα.
Το ζήτημα με τους Άραβες είναι υπαρκτό δεν είναι παπάς είναι το μόνο σίγουρο.
Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι ότι θα κλείσει κιόλας.
Υπάρχει συμφωνία προφορική αλλά δεν υπάρχει υπογραφή.
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο απο το να περιμένουμε.
Στις περιπτώσεις Αστακός και Κύπρο οι Καταριανοί έκαναν πίσω όμως και οι υποθέσεις κατέληξαν σε φιάσκο.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
υγ
Για μένα η φάση είναι τελειωμένη...
Αφήστε εμένα προς το παρόν μόνο να είμαι γραφικά αισιόδοξος για την όλη φάση και αν χαλάσει θα κάνω την Νάντια Κομανέτσι μετά να το μαζέψω ίσως έτσι καταφέρω να σπάσω το ρεκόρ περισσότερων βραβείων ΣΑΣΤΑΛΕΓΑ..
Προς το παρόν υπάρχει ο γαύρος του Βόλου που μας περιμένει να μας κεράσει τσίπουρα.

Το ζήτημα με τους Άραβες είναι υπαρκτό δεν είναι παπάς είναι το μόνο σίγουρο.
Αυτό που δεν είναι σίγουρο είναι ότι θα κλείσει κιόλας.
Υπάρχει συμφωνία προφορική αλλά δεν υπάρχει υπογραφή.
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο απο το να περιμένουμε.
Στις περιπτώσεις Αστακός και Κύπρο οι Καταριανοί έκαναν πίσω όμως και οι υποθέσεις κατέληξαν σε φιάσκο.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
υγ
Για μένα η φάση είναι τελειωμένη...
Μπορω να ειμαι και εγω γραφικά αισιόδοξος ..?
Με παιρνει Γκας ?

Με παιρνει Γκας ?

- georgedoulk
Kαντε ολοι λίγη υπομονή.
Οκτώ εργάσιμες μέρες μείνανε για να κλείσει η ΑΜΚ. Ο χρόνος είναι υπέραρκετός, για να τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η υπόθεση.
Ως σήμερα κανενας απο τη διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει τοποθετηθεί αρνητικά ούτε έχει εκφράσει αμφιβολίες.
Αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους, εκμεταλεύονται την ανασφάλεια και την αγωνια ολων μας. Απλώς κλείστε τ'αυτιά σας.
Ο Ζαγοράκης ποτέ δεν μας έχει πεί ψέμματα. Δεν κοροϊδεψε ποτέ τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ.
Εγώ είμαι αισιόδοξος.
Οκτώ εργάσιμες μέρες μείνανε για να κλείσει η ΑΜΚ. Ο χρόνος είναι υπέραρκετός, για να τελειώσει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η υπόθεση.
Ως σήμερα κανενας απο τη διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. δεν έχει τοποθετηθεί αρνητικά ούτε έχει εκφράσει αμφιβολίες.
Αρα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.
Οι δημοσιογράφοι κάνουν την δουλειά τους, εκμεταλεύονται την ανασφάλεια και την αγωνια ολων μας. Απλώς κλείστε τ'αυτιά σας.
Ο Ζαγοράκης ποτέ δεν μας έχει πεί ψέμματα. Δεν κοροϊδεψε ποτέ τον ΛΑΟ του Π.Α.Ο.Κ.
Εγώ είμαι αισιόδοξος.