Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
cristiano4

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από cristiano4 »

:opaokara:,ωραίος ο καθηγητής δεν πιστεύω να τα λέει ετσι για να τα πει και να κινδινεύει να γίνει ρόμπα σε 3 μερες,για να δούμε.....
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Οτι ναναι, the sequel.

Ρε μάγκες μεταξύ σας δεν επικοινωνείτε; Βγάλτε μια γραμμή για το πότε θα έρθει ο άνθρωπος και το κυριότερο, ΜΗ πέρνετε σβάρνα τα ράδια για ντεμεκ συνεντεύξεις.. Ρε Μαργαρίτη, ωραία είπαμε δεν σε συμπαθώ, αλλά πέρα απο αυτό, άραξε λίγο ρε αγόρι μου και μη βγάζεις τέτοιες κουβέντες.. Σταμάτα να κάνεις τη βεντέτα για χατίρι των δημοσιογράφων, ακόμα κι αν είναι αλήθεια τα όσα λές. Αν δεν γίνουν, θα βγείς να μιλήσεις ή θα λουφάξεις στο άσυλο του ΑΠΘ ; Δεν θέλω ρε παιδί μου αποκαλύψεις! Θέλω ένας απο τους δύο δικηγόρους, που ανοιχτά δεν έχουν ακόμα παραδεχτεί αν και πως συνεργάζονται μεταξύ τους, να βγαίνει και να λέει οτι είναι να πεί. Οχι να βγαίνει ο ένας και μετά απο μια ώρα ο άλλος σε διαφορετικά ράδια και να λένε τα δικά τους.
ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΛΑΙΜΑΙ !
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

:lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Αν και είμαστε ικανοί να μας χαρίζουν την καμήλα και να την κοιτάμε στα δόντια....

Κάποιοι θα είναι υπόλογοι στον κόσμο του ΠΑΟΚ αν χαλάσει το παραμικρό και αυτοί δεν είναι απο την πλευρά των Αράβων.
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Ο Μαργαριτης ειναι σοβαρος, και δινω μια βαση σε οσα λεει..ο αλλος ειναι ακομα ο κανενας, δεν τον ξερει κανενας στο δικηγορικο κοσμο της πολης, και δε μου αρεσει το οτι τον βγαζουν συνεχεια. Δεν εχει το ειδικο βαρος για ενα τετοιο μεγαλο deal ( αν ισχυει). Επισης εχει ακουστει για εμπλοκη και καποιου αλλου δικηγορου, με διασυνδεσεις αλλα και μυστηριες εμπλοκες, που εχει εκδιωχθει απο το δικηγορικο συλλογο..αν ισχυει αυτο ( δε λεω οτι ισχυει), δε μου αρεσει καθολου..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Τί έχει ακουστεί δηλαδή φίλε μου;
Πού το άκουσες, ποιό είναι το όνομα και σε τί είναι μπλεγμένος;
Δεν μπορώ άλλες φήμες σπυριά έβγαλα!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Τα όσα είπε ο Μαργαρίτης σε όποιο μέσο και αν το είπε είναι υπεράρκετο για την ώρα και αρκετά σαφές.
Συνεχίζει να μας δίνει ειδήσεις ο άνθρωπος και προσπαθεί να μας καθησυχάσει κιόλας για να μην παίζει κανείς με την τρέλα μας.
Απο μένα respect προς το παρόν προς τον άνθρωπο που επιβεβαιώνει της φήμες και τα σενάρια κάποιων Αγίων.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Αυτός ο Μαργαρίτης ξέρει που θέλουν να κάνουν το νέο γήπεδο οι Άραβες, ξέρει για τις καντίνες και τις συμβάσεις του ΑΣ, αλλά για τον αν θα μείνει ο Ζαγοράκης δεν ξέρει από ποιο πόστο. Είναι πιθανό να παραμείνει ως πρόεδρος, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που το γνωρίζω.

Αναβολή στην αναβολή, παράταση στην παράταση, το ίδιο έργο σε επανάληψη. Θα κανονίζουν κανά μεγάλο έργο να αναλάβουν, και θα λένε στα λαμόγια αν δε μας δώσετε το έργο, θα μπλεχτούμε στον ΠΑΟΚ, και μαύρο φίδι που σας έφαγε!

Μακάρι να γράφω παπαριές, αλλά εκεί πάει το παραμύθι.

O Βοb o Kozonis λιγότερες αναβολές είχε πάρει όταν ήταν να πάει στο αεκ. Ναι, ξέρω, υπομονή...

Φέεεετα!
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Και εμενα μου αρκει οτι τετοιες στιγμες κανει δηλωσεις ενας ανθρωπος σοβαρος που δεν θα ρισκαρε τη φημη και την επαγγελματικη του υποληψη λεγοντας αερολογιες. Το μονο σιγουρο ειναι οτι διαφημιση δεν εχει αναγκη ο συγκεκριμενος. Καθηγητης Πανεπιστημιου και μαχιμος δικηγορος με μινιμουμ ταριφα 10.000 ευρω για καθε κακουργημα.
Δεν τον αβανταρω, δεν τον υποστηριζω. Λεω αυτο που ισχυει στον κυκλο του. Ολες τις υποθεσεις επενδυτων μεχρι τωρα τις παρακολουθουσε και σε καμια δεν ανακατευτηκε. Στην παρουσα περιπτωση κατι αξιολογο θα διεκρινε προφανως. Εχει φαει ολο το καλοκαιρι στην υποθεση αυτη.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ντάξει και ο Μπαμπινιώτης καθηγητής πανεπιστιμίου δεν είναι;
Αλλά τις μαλακίες του τις έγραφε...
Άβαταρ μέλους
rasputin

Δημοσίευση από rasputin »

Αντε να περασουν οι επομενες 2-3 μερες να μαθουμε τι θα γινει γιατι τα μυαλα μας πονανε...

Δεν θέλω να ακούω ούτε νομικούς εκπροσώπους, ούτε αρδ, ούτε κανεναν αυτην την στιγμή. Θέλω Δευτέρα το αργότερο τον Οντάι με κελεμπία στην αίθουσα τύπου με τον Ζαγορ διπλα του(και αυτόν με κελεμπία) να μας λένε ότι τα λεφτά μπήκανε.
ή
Αν δεν κάτσει, τότε μια ανακοίνωση της ΠΑΕ που να εξηγεί τι έγινε. Είναι μαθημένα τα βουνά στα χιόνια.

Αυτή η αβεβαιότητα με μεταγραφές/αποδεσμεύσεις παιχτών, όχι ο Ελ Ζαρ και ο Κριστιάνο να λένε ότι τους πονάει το @ρκιντι, για να μην πω τι έχει κανει στην ψυχολογία μας όλη η πορεία της ομάδας από το καλοκαίρι με Μπερέτα, κολτ, δερμιτζάκη και δεν ξερω γω τι αλλο...φτάνει!

Μακάρι Θεέ μου να επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία κάποιων εδώ μεσα, που ομολογουμένως με έχει επηρεάσει και μένα.
Αλλάχ ουακμπάρ!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ποσο σε νοιωθω ...

;) :lol: :lol: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Εικόνα

Η επομενη μας χορηγια στην φανελα...

Μετα απο παρα πολλα χρονια η Μπαρτσα εβγαλε την unicef ...

Τυχαιο?

Κρατηστε το... 8-)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

παενε ρε για κανενα μπυρονι,μη μας μπριζωνεις νυχτιατικο ...
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Εγω δεν ειμαι καθολου αισιοδοξος! Τοσα που εχουμε φαει στη μαπα και λεφτα να βαλουνε θελω να τα ελεγξουμε ενα προς ενα στο μηχανημα γνησιοτητας...

Και αυτες οι δηλωσεις καθε μερα στα ραδιοφωνα δε μου καθονται καθολου καλα!

Νομιζω πως η μονη τους ομοιοτητα με τον Αγιο Βασιλη δεν ειναι οτι θα ερθουν φορτωμενοι με δωρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”