Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
s-c-a

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από s-c-a »

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΑΔΕΡΦΕ TSOU. ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ?

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΠΑΟΚ ΟΛΕ. ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA ΜΙΖΕΡΙΑΖΟΥΝ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ BARCELONA.

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ..
:pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μη γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, AdminTeam
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

tsou έγραψε:
IKARIA_4 έγραψε:οι αφορισμοι ειναι το πιο ευκολο βραχυπροθεσμα,αλλα και το πιο καταστροφικο στο τελος...

Δεν αφορίζω και είμαι ενάντια στην γκετοποίηση όπως σωστά λες.
Σαφώς απαιχθάνομαι οποιαδήποτε έννοια ΠΑΟΚόμετρου.
Έχω κάνει 12 εκδρομές, έχει κάνει 4, άρα είμαι πιο ΠΑΟΚτσής άρα σκασμός. Λογική 5χρονου.

Απλά, αδερφέ ΙΚΑΡΙΑ πληγώνομαι και εγώ όπως και πολλά άλλα αδέρφια.
Πληγώνομαι γιατί βλέπω το DNA του ΠΑΟΚτσή να αλλοιώνεται με γεωμετρική πρόοδο.
ΠΑΟΚ γίναμε ΟΛΟΙ για τον κόσμο, αν αυτό αλλάξει τότε τι σκατά μένει;
Διαφωνώ οτί ΠΑΟΚτσήδες έκανε ο Κοντρέρας και ο Γκαρσία.
ΠΑΟΚτσήδες για μένα έκαναν οι 3.000 γυμνοί που φώναζαν ''ΟΟ ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα'' και χοροπηδούσαν την 1η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ σ'ένα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πριν 4 χρόνια όταν κατέβηκε μια διαλυμμένη ομάδα με κάτι Ρεμπόσιους και Ζεγκάρες.
ΠΑΟΚτσήδες για μένα έκαναν οι 9.000 ΠΑΟΚτσήδες που είχαν κατέβει σε ένα ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 3-2 επί Ντούσκο.
ΠΑΟΚτσήδες για εμένα έκαναν οι οπαδοί στο τελικό το 2003, που σκέφτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα ένα σύνθημα(Σήκωσε το, το γαμημένο) το οποίο το οικειοποιήθηκαν όλοι οι περήφανοι Ελληναράδες(στυλ Ευαγγελάτου) το 2004, άσχετα αν το 2003 μας έκραζαν, οτί είμαστε απολίτιστοι.
ΠΑΟΚτσήδες για εμένα έκανε η Τούμπα σε κάθε κερκίδα.
Αν είναι να αλλάξει το DNA του ΠΑΟΚ, τότε να χέσω και τα έσοδα και την γιγάντωση του ΠΑΟΚ και τους Γκαρσίες και τους Κοντρέρες, αδερφέ μου.

Για μένα ΠΑΟΚ είναι ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ του, και το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ DNA ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα και τον κρατάει και γεννάει οπαδούς.
Η εικόνα της Τούμπας με κοριτσάκια και αγκαλιασμένα ζευγαράκια είναι αποκαρδιωτική.
Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Αδερφικά και ασπρόμαυρα.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου, είναι οι ΟΠΑΔΟΙ σου.

ΕΥΓΕ ΑΔΕΡΦΕ.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μια απ τα ιδια και σημερα με μοναδικη εξαιρεση το πρωτο τεταρτο-εικοσαλεπτο του β΄ημιχρονου. Με 2 απλουστατα συνθηματα με 2 λεξεις μονο και οχι τιποτα ιστοριες και μαμουσουτου... ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ!!!! Κι ομως φωναζε σχεδον ολο το γηπεδο... Τοσο σκεψη θελει να γινεται παντα?? :roll:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ελα ντε..
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

novito έγραψε:Μια απ τα ιδια και σημερα με μοναδικη εξαιρεση το πρωτο τεταρτο-εικοσαλεπτο του β΄ημιχρονου. Με 2 απλουστατα συνθηματα με 2 λεξεις μονο και οχι τιποτα ιστοριες και μαμουσουτου... ΑΠΛΑ ΠΑΟΚ!!!! Κι ομως φωναζε σχεδον ολο το γηπεδο... Τοσο σκεψη θελει να γινεται παντα?? :roll:

+++
Αυτό ακριβώς τπτ άλλο... το είπα και στο τοπικ του αγώνα...
Άβαταρ μέλους
MALEF

Δημοσίευση από MALEF »

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕΕΕΟΟΟ!
ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΠΕΔΟ ΚΑΖΑΝΙ!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Οσοι θα είμαστε στο Βόλο πάντως θα γουστάρουμε!
Ειμαι πολύ σίγουρος!
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

......μακάρι φρεε 8-)
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μακάρι να γουστάρουμε ή μακάρι να είσαστε..? :mrgreen:

Μεταξύ μας αμφιβάλλω να γίνει καλή κερκίδα μιας και θα είναι ανάλογη περίπτωση Σερρών, Καβάλας, κλπ... Σχετικά κοντινή εκδρομή σε αρκετά χαλαρό (θεωρητικά) γήπεδο με πολλούς να φτάνουν ντίρλα στο γήπεδο απ τα ούζα.. Οπότε, κρατάω μια πισινή... ;)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Επειδή στο μέσον της διαδρομής υπάρχει Λάρισα, να ξέρεις ότι όταν φτάσουμε Βόλο, θα είμαστε ιδιαιτέρως.. φτιαγμένοι!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τέσσερα χρώματα έχουν πιστεύω θέση στην 4 αλλά και γενικά στο γήπεδο της Τούμπας: το άσπρο, το μαύρο, το πορτοκαλί και το χρώμα της σάρκας. Ελπίζω μια μέρα να το δω αυτή, γιατί όχι σήμερα, και να μη βλέπω τύπους με πράσινα, κίτρινα ή πορτοκαλί που ξεχωρίζουν σα σημαδούρες και χαλάνε το τοπίο...

Φωνή σήμερα όπως και κάθε άλλη φορά.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Θα συμφωνήσω με τα χίλια Pegasus!
....και κόκκινα να προσθέσω εγώ.

Το γράφουμε εδώ και καιρό αλλά οι τυπάκοι με τα κοκκινο-πρασινο-κίτρινα μπουφανοπουλοβεράκια στα παπάρια τους. Τόσο δύσκολο είναι να βάλεις να δουλέψει το μυαλό σου για να βάλεις κάτι ασπρόμαυρο? ή έστω το πορτοκαλί της 4!
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Άκρως αυστηρό και ασπρόμαυρο'(Μαθήματα κερκίδας)

Χωρίς προλόγους το θέμα πραγματεύεται το μόνιμο πλέον παράπονο των οπαδών για την κερκίδα στην ιστορική θύρα 4 και όχι μόνο...

"Έξω οι γκόμενες από την τέσσερα ","έξω οι οικογένειες από το γήπεδο","εγώ ξελαρυγγιάζομαι κι ο άλλος τρώει σπόρια ","γεμίσαμε φωτογράφους και παόκια του FB"είναι μερικά μόνο από τα πιο δημοφιλή που ακούγονται στην προσπάθεια ο παοκτσής να δείξει την αγανάκτηση του για την σημερινή κερκίδα !

Ας δούμε λίγο την πραγματικότητα .Οι εποχές έχουν αλλάξει και ο ΠΑΟΚ πέρασε από το προσφυγικό προφίλ σε κάτι άλλο μεγαλύτερο και πιο σύνθετο.

Η ομάδα μας έχει οπαδούς σε όλη την ελληνική επικράτεια άλλα και σε όλο τον κόσμο .Αυτό όπως είναι φυσιολογικό έφερε με το πέρασμά των χρόνων

κάποιες αλαγές που άλλοι καλοδέχτηκαν και άλλοι αναθεμάτησαν.Εγώ προσωπικά ανήκω σ΄αυτούς που κατανοούν τις αιτίες και διόλου δεν ανησυχώ.Για μένα είναι θέμα χρόνου να αφομοιωθούν καινούργια πράγματα απλά .

Θέλω να ψάξετε βαθειά μέσα σας και να αναρωτηθείτε τελικά ποιοι είναι αυτοί που χαλάνε την κερκίδα αφού όλοι γκρινιάζουμε ?Μήπως οπαδοί άλλης ομάδας?Τις γκόμενες που λέτε στο γήπεδο ποιος τις φέρνει ?Μόνες τους είπανε ένα πρωί εγώ δεν πάω για καφέ πάω γήπεδο και μάλιστα στην "4"?Δεν νομίζω...Επίσης ακούω από πολλές κοπελιές να λένε για "γκόμενες" αγανακτισμένες κιόλας.Οκ λοιπόν δεν είναι η Σμαράγδα δεν είναι η μια δεν είναι η άλλη ...Άρα δεν έχουμε γκόμενες και όλα καλά!!!!!!!

Λοιπόν ο Π.Α.Ο.Κ μας τους χωράει όλους αρκεί να τον αγαπάνε αληθινά και να έχουν συνείδηση ποια είναι η θέση τους .Από μια σταλιά είμαι στην θύρα 4 αλλά αποφάσισα του χρόνου να αλλάξω θύρα και γιατί δεν μου αρέσει πλέον το ο,τι να ΄ναι και γιατί ίσως είναι ένα παράδειγμα το πώς από τα λόγια περνάμε στις πράξεις.

Εσείς οι υπόλοιποι που δεν είστε γκόμενες γιατί τα ανδρικά κεφάλια συνεχίζουν να είναι ακόμη τα υπεράριθμα ακούστε μερικά πράγματα από μια γκόμενα:

1.ΟΣΟ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .

2.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .

3. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΑ .(ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΑΤΟ).

4. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ .ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ.... ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ .

5.ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ ....π.χ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .

6.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ....

7.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 4 ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ.ΠΑΣ Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΓΚΙΑ .ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΣΕΣ" ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ".ΚΑΘΕΣΑΙ ΗΣΥΧΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΟΥ.

8. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ .ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

9. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ FACE CONTROL ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ .ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΥΓΕΙΣ .ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ......

10.ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ .

11. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΟΝΟ.ΠΟΟΟΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΟΚΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ? ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ .

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 02/02/2011.ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ !!!!!

http://paokland.net/index.php?option=co ... &Itemid=70

Σε τι να διαφωνήσει κανείς?
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

gash04 έγραψε:Άκρως αυστηρό και ασπρόμαυρο'(Μαθήματα κερκίδας)

Μαθηματα κερκιδας ΜΟΝΟ στα τσιμεντα της Τουμπας...

gash04 έγραψε:Τις γκόμενες που λέτε στο γήπεδο ποιος τις φέρνει ?Μόνες τους είπανε ένα πρωί εγώ δεν πάω για καφέ πάω γήπεδο και μάλιστα στην "4"?Δεν νομίζω..

Τις γκομενες τις φερνουν στο γηπεδο μοντερνοι "οπαδοι" που δεν εχουν ιδεα για τους αγωνες που εχει δωσει ο λαος του ΠΑΟΚ.Φυσικα εξαιρουνται κοπελες που νιωθουνε απο ΠΑΟΚ...

gash04 έγραψε:4. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ .ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ.... ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ .

Τραγουδας οτι σου λεει ο οργανωτης!Αμα ο οργανωτης γουσταρει να φωναζουμε ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ μετα το γκολ αυτο θα φωναζουμε!

gash04 έγραψε:5.ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ ....π.χ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .

Τραγουδας οτι σου λεει ο οργανωτης!Αμα ο οργανωτης γουσταρει να φωναζουμε ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ οταν η ομαδα χανει αυτο θα φωναζουμε!

gash04 έγραψε:6.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ....

Το καλοκαιρι ειχε γινει συμφωνια απο τους συνδεσμους να μην τραγουδαμε ονοματα παιχτων εκτος απο καποιες εξαιρεσεις(οπως και εγινε την κυριακη με τον Παμπλο Κοντρερας)...

gash04 έγραψε:11. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΟΝΟ.ΠΟΟΟΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΟΚΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ? ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ .

Ετσι ειναι πια τα πραγματα στην ελλαδα και πρεπει να το αποδεχτουμε και να μην περιμενουμε να ερθουν χανουμια ή βαζελοι στη Τουμπα για να φωναξουμε...
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

gate4mitsos έγραψε:
gash04 έγραψε:Άκρως αυστηρό και ασπρόμαυρο'(Μαθήματα κερκίδας)

Μαθηματα κερκιδας ΜΟΝΟ στα τσιμεντα της Τουμπας...

Σωστό.

gate4mitsos έγραψε:
gash04 έγραψε:Τις γκόμενες που λέτε στο γήπεδο ποιος τις φέρνει ?Μόνες τους είπανε ένα πρωί εγώ δεν πάω για καφέ πάω γήπεδο και μάλιστα στην "4"?Δεν νομίζω..

Τις γκομενες τις φερνουν στο γηπεδο μοντερνοι "οπαδοι" που δεν εχουν ιδεα για τους αγωνες που εχει δωσει ο λαος του ΠΑΟΚ.Φυσικα εξαιρουνται κοπελες που νιωθουνε απο ΠΑΟΚ...

Επίσης σωστό.

gate4mitsos έγραψε:
gash04 έγραψε:4. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ .ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ.... ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ .

Τραγουδας οτι σου λεει ο οργανωτης!Αμα ο οργανωτης γουσταρει να φωναζουμε ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ μετα το γκολ αυτο θα φωναζουμε!

gash04 έγραψε:5.ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ ....π.χ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .

Τραγουδας οτι σου λεει ο οργανωτης!Αμα ο οργανωτης γουσταρει να φωναζουμε ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ οταν η ομαδα χανει αυτο θα φωναζουμε!

Απαράδεκτο.

Αυτά τα άμα γουστάρει αυτός χορεύουν όλοι τσιφτετέλι χαλάσανε πολύ κόσμο. Ο οργανωτής δεν είναι τροχονόμος να δίνει σήματα και να ακολουθούν τα ρομποτάκια. Πρέπει να εμπνέει, και να κερδίζει τον σεβασμό της κερκίδας. Μόνο έτσι ο κόσμος θα τον ακολουθεί.

Πρέπει να βλέπει μπάλα, να καταλαβαίνει τι παίζεται, και να λειτουργεί ανάλογα. Όχι μόνο πλάτη στο χόρτο.

Και στην τελική, τα συνθήματα με τα μαχαίρια και τα μαρούσια και τις κυψέλες δεν είναι για όλες τις ώρες και για όλα τα μέρη. Η 5, η 7, η 3 δε θα φωνάξει ποτέ τέτοια συνθήματα. Αυτά είναι για τα εκτός έδρας, που πάνε τα πετσιά, που είναι εκδρομή, που υπάρχει άλλη φάση. Στην Τούμπα θα τα πεις μια-δυο και φτάνει.

Τα υπόλοιπα συνθήματα θα πρέπει να ξεσηκώνουν το γήπεδο, ξεκινώντας από την 4 και ακολουθώντας οι υπόλοιποι. Στα 10, θα πεις και ένα με βια και τρομοκρατια, που άσχετα από τα λόγια, ούτε ο ρυθμός είναι για όλες τις ώρες. Αλλά όχι συνέχεια και συνέχεια, και μόνη εναλλαγή να είναι τα μαρούσι και η κυψέλη..

Με τα υπόλοιπα δύο συμφωνώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”