Άκρως αυστηρό και ασπρόμαυρο'(Μαθήματα κερκίδας) Χωρίς προλόγους το θέμα πραγματεύεται το μόνιμο πλέον παράπονο των οπαδών για την κερκίδα στην ιστορική θύρα 4 και όχι μόνο...
"Έξω οι γκόμενες από την τέσσερα ","έξω οι οικογένειες από το γήπεδο","εγώ ξελαρυγγιάζομαι κι ο άλλος τρώει σπόρια ","γεμίσαμε φωτογράφους και παόκια του FB"είναι μερικά μόνο από τα πιο δημοφιλή που ακούγονται στην προσπάθεια ο παοκτσής να δείξει την αγανάκτηση του για την σημερινή κερκίδα !
Ας δούμε λίγο την πραγματικότητα .Οι εποχές έχουν αλλάξει και ο ΠΑΟΚ πέρασε από το προσφυγικό προφίλ σε κάτι άλλο μεγαλύτερο και πιο σύνθετο.
Η ομάδα μας έχει οπαδούς σε όλη την ελληνική επικράτεια άλλα και σε όλο τον κόσμο .Αυτό όπως είναι φυσιολογικό έφερε με το πέρασμά των χρόνων
κάποιες αλαγές που άλλοι καλοδέχτηκαν και άλλοι αναθεμάτησαν.Εγώ προσωπικά ανήκω σ΄αυτούς που κατανοούν τις αιτίες και διόλου δεν ανησυχώ.Για μένα είναι θέμα χρόνου να αφομοιωθούν καινούργια πράγματα απλά .
Θέλω να ψάξετε βαθειά μέσα σας και να αναρωτηθείτε τελικά ποιοι είναι αυτοί που χαλάνε την κερκίδα αφού όλοι γκρινιάζουμε ?Μήπως οπαδοί άλλης ομάδας?Τις γκόμενες που λέτε στο γήπεδο ποιος τις φέρνει ?Μόνες τους είπανε ένα πρωί εγώ δεν πάω για καφέ πάω γήπεδο και μάλιστα στην "4"?Δεν νομίζω...Επίσης ακούω από πολλές κοπελιές να λένε για "γκόμενες" αγανακτισμένες κιόλας.Οκ λοιπόν δεν είναι η Σμαράγδα δεν είναι η μια δεν είναι η άλλη ...Άρα δεν έχουμε γκόμενες και όλα καλά!!!!!!!
Λοιπόν ο Π.Α.Ο.Κ μας τους χωράει όλους αρκεί να τον αγαπάνε αληθινά και να έχουν συνείδηση ποια είναι η θέση τους .Από μια σταλιά είμαι στην θύρα 4 αλλά αποφάσισα του χρόνου να αλλάξω θύρα και γιατί δεν μου αρέσει πλέον το ο,τι να ΄ναι και γιατί ίσως είναι ένα παράδειγμα το πώς από τα λόγια περνάμε στις πράξεις.
Εσείς οι υπόλοιποι που δεν είστε γκόμενες γιατί τα ανδρικά κεφάλια συνεχίζουν να είναι ακόμη τα υπεράριθμα ακούστε μερικά πράγματα από μια γκόμενα:
1.ΟΣΟ ΤΟ ΤΑΜΠΟΥΡΛΟ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ .
2.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΝΕΑΠΟΛΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΗ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ .
3. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΕΡΚΙΔΑ .(ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΠΑΡΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΤΡΥΝΟΥΝ ΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΑΠΑΤΟ).
4. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ .ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΚΟΛ.... ΕΧΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΙΝΔΙΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ .
5.ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΧΑΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΥΨΕΛΗ ....π.χ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ,ΤΗΝ ΠΟΡΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ .
6.ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ....
7.ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ 4 ΔΕΝ ΦΟΡΑΣ Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ.ΠΑΣ Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΣ ΜΑΓΚΙΑ .ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΛΙΚΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΤΑΛΙΚΕΡΙΣΕΣ" ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ".ΚΑΘΕΣΑΙ ΗΣΥΧΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΣΟΥ.
8. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ .ΟΤΑΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.
9. ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ FACE CONTROL ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ .ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΦΕΥΓΕΙΣ .ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ......
10.ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ .
11. ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΟΝΟ.ΠΟΟΟΣΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΟΚΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ? ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΜΕΙΣ .
ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚΤΣΗ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΝ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΕΤΑΡΤΗ 02/02/2011.ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ !!!!!
http://paokland.net/index.php?option=co ... &Itemid=70Σε τι να διαφωνήσει κανείς?