Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από free4 »

Με τοση βουβαμαρα λογικο ηταν να μας ακουει και να μας βλεπει!!!
Τι νομιζεις οτι σημερα η 4 εβγαλε φωνη?

Κερκίδα καλή οφείλεις να κάνεις σε αυτά τα παιχνίδια...
Στα ντέρμπι ξέρεις ότι θα πλακώσουν όλοι οι τυχάρπαστοι και άκρη δε θα βγάλεις!
Εκεί μπορείς να λες συνθηματα που τους αφορουν!!

Σε άλλους αγώνες κι ενώ είμαστε πίσω ακούω κάτι συνθήματα άκαιρα που με αυτά νομίζουν ότι φτιάχνουν ψυχολογία στον παίκτη! Καταλαβαινετε γιατι παμε στο γηπεδο? Για να βοηθησουμε την ομαδα. Πως θα τη βοηθησουμε?? Λεγοντας δυναμικά συνθηματα!

Το τελευταιο ειλικρινα δεν το καταλαβα.. Στο παρεθεσα απλα για να μην νομιζεις οτι ειμαι τυπος που μιλαω μοναχα πισω απο εναν υπολογιστη!! Οταν πρεπει να πω καποια πραγματα ξερω που τα λέω.. Εδω μεσα κάνω διαπιστώσεις!
thief

Δημοσίευση από thief »

Η σημερινή κερκίδα ήταν μια χαρά.

Σε εργάσιμη μέρα και μάλιστα με εορταστικό ωράριο είχαμε πάνω από 15.000 κόσμο και μία κερκίδα από θ-4 να τα δίνει ΟΛΑ. :pano:

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΣ. :pano:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Το θέμα είναι ότι στο διαδίκτυο, και ειδικά σε ένα ανοιχτό φόρουμ, ό,τι γράφει κανείς κινδυνεύει να παρεξηγηθεί. Για παράδειγμα, χθες υπήρχε φωνή και παλμός αλλά όχι όπως θα θέλαμε για διάφορους λόγους, με τον κυριότερο να είναι η γ@μημένη ώρα: για χάρη των γαυροβάζελων παίξαμε μεσημέρι καθημερινής. Κάποιος όμως που διαβάζει παράπονα θα νομίζει ότι χθες ήταν πολύ κακή η κερκίδα και ότι όλη την ώρα βρίζαμε άλλους ενώ δεν είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Μικρογραφία της Τούμπας και χθες στις Σερρες με όλα τα αρνητικά βέβαια... Κανα χρόνο πριν, είχες τα εκτός Θεσσαλονίκης για να γουστάρεις κερκίδα... Πλέον πρέπει να περιμένεις τα εκτός Μακεδονίας τελικά.... :evil:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

novito έγραψε:Πλέον πρέπει να περιμένεις τα εκτός Μακεδονίας τελικά.... :evil:
Δυστυχώς, είπες μεγάλη κουβέντα και μεγάλη αλήθεια.
Θέλουμε δε θέλουμε να το παραδεχτούμε, ο ΠΑΟΚ μας έχει γίνει μόδα.
Όσο πιο νωρίς το αποδεχτούμε, τόσο καλύτερα.
Χθες Σέρρες, είδα κάτι παλιές μου συμμαθήτριες από το Σχολείο με ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ κασκόλ. :shock:
Σημειωτέον, οτί αυτές πλην κομμωτηρίου και μανικιούρ δεν θύμαμαι να είχανε επαφή με τον ΠΑΟΚ.
Ίσα ίσα.
Από το 2007-8 όμως αυτά έχουν αλλάξει.
Στην ΤΟΥΜΠΑ και στα κοντινά εκτός έρχεται κάθε μα κάθε, τυχάρπαστος.
Από άσχετες γκόμενες μέχρι και άτομα που πριν 2-3 χρόνια δεν ήξεραν τα χρώματα του ΠΑΟΚ.
Αναμενόμενα αποτελέσματα, όταν γίνεσε ΜΟΔΑ. :evil:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

novito έγραψε:Μικρογραφία της Τούμπας και χθες στις Σερρες με όλα τα αρνητικά βέβαια... Κανα χρόνο πριν, είχες τα εκτός Θεσσαλονίκης για να γουστάρεις κερκίδα... Πλέον πρέπει να περιμένεις τα εκτός Μακεδονίας τελικά.... :evil:
τα εχουμε ξαναπει νοβι πλεον σερρες κατα πρωτο λογο και καβαλα(κατα δευτερον και κυριως για τα περσινα) δεν πρεπει να θεωρουνται οπαδικες εκδρομες...ειναι μια ευκαιρια για καποιους απλα να κανουν μαγκια λεγοντας εκανα και εγω εκδρομη με τον ΠΑΟΚ...σε στυλ ''ημουν και εγω εκει...'' :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

βγαζουν και μπλουζακια "ημουν και γω Σερρες" μηπως....? :mrgreen:

υ.γ. :(
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αντί να γκρινιάζετε, μπορείτε απλά να επεξεργαστείτε μεθόδους με τις οποίες θα μετατρέψουμε τη παροδική μόδα σε μόνιμο οπαδικό πυρήνα. Υπό συνθήκες, υπέρ του ΠΑΟΚ θα εξελιχθεί όλο αυτό το μοδάτο πλεόνασμα κόσμου. Και είναι και λογικό, όταν αυξάνεται τόσο απότομα το ενδιαφέρον του, ξεχασμένου απο χρόνια κόσμου, να έχεις και τέτοια κρούσματα.
Μην ξεχνάμε οτι και το 70 η Τούμπα δεν γέμιζε απο 50,000 τρελαμένα συνδεσμιτάκια.. Ο απλός κόσμος πάντα κάνει τη διαφορά παντού. Εκμεταλευτείτε το και κρατήστε τον κοντά στην ομάδα, φιλτράροντας τις άσχετες υπερβολές με τα τακούνια και τα γκομενιλίκια.. Θέλει δουλειά δεν γίνεται σε μια μέρα.
Αλλά οχι και να τους απορρίπτουμε έτσι.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+ την εισροή χρημάτων σωστό σε βρίσκω....
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Μην ανησυχειτε ρε σεις, οπως καθε μοδα, ετσι θα περασει κι αυτη κι επιτελους θα μεινουνε οι λιγοι και καλοι..
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

rainmaker έγραψε:Αντί να γκρινιάζετε, μπορείτε απλά να επεξεργαστείτε μεθόδους με τις οποίες θα μετατρέψουμε τη παροδική μόδα σε μόνιμο οπαδικό πυρήνα. Υπό συνθήκες, υπέρ του ΠΑΟΚ θα εξελιχθεί όλο αυτό το μοδάτο πλεόνασμα κόσμου. Και είναι και λογικό, όταν αυξάνεται τόσο απότομα το ενδιαφέρον του, ξεχασμένου απο χρόνια κόσμου, να έχεις και τέτοια κρούσματα.
Μην ξεχνάμε οτι και το 70 η Τούμπα δεν γέμιζε απο 50,000 τρελαμένα συνδεσμιτάκια.. Ο απλός κόσμος πάντα κάνει τη διαφορά παντού. Εκμεταλευτείτε το και κρατήστε τον κοντά στην ομάδα, φιλτράροντας τις άσχετες υπερβολές με τα τακούνια και τα γκομενιλίκια.. Θέλει δουλειά δεν γίνεται σε μια μέρα.
Αλλά οχι και να τους απορρίπτουμε έτσι.
Από το να βλέπω μια ΤΟΥΜΠΑ, έτσι όπως την βλέπω με ξανθιές-μελαχρινές-κοκκινομάλλες τακουνάκια-φουστίτσες και όλα τα συναφή.
Όχι αδερφέ μου, προτιμώ λίγοι και καλοί.
Προτιμώ 15.000 τρελαμένα ΠΑΟΚτσάκια, συνειδητοποιημένα και άκρως ασπρόμαυρα.
Πιστεψέ με οτί στον βωμό αυτού που λες(ο ΠΑΟΚ μόδα, πολύς άσχετος κόσμος στην Τούμπα-να το εκμεταλευτούμε κτλ) έχει ξενερώσει ένα σημαντικό μέρος από τον βασικό πυρήνα του λαού του ΠΑΟΚ και απομακρύνεται σιγά-σιγά.
Εγώ απλά ελπίζω και βασίζομαι στο:ΜΟΔΑ είναι, θα περάσει.
IKARIA_4

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

μα τωρα τι μας λετε δηλαδη?
μηπως να αρχισουμε να διωχνουμε και κοσμο απο την Τουμπα επειδη εγινε...''της μοδας''?
ας σοβαρευτουμε λιγο.
πρωτα απ'ολα ο πολυς κοσμος θα γαλουχηθει,και πολυς κοσμος θα μπει στη μπριζα για να ασχοληθει και πιο δυναμικα,και πιο..ΠΑΟΚτσηδικα (για οσυς εβγαλαν τα ΠΑΟΚομετρα)
αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ ερχονται ανθρωποι που γινονται κοινωνοι του ΠΑΟΚ με οτι περιλαμβανει,πολλοι απο αυτους αποκτουν αυτη την ιδιοσυγκρασια και την ΙΔΕΑ που λεγεται ΠΑΟΚ.και εκδρομες θα τρεξουν πολλοι απο αυτους,και θα διαδωσουν τον ΠΑΟΚ,και θα φωναξουν.
με τη λογικη της μιζεριας,της ''γκετοποιησης'' και της απομονωσης,οι 15.000 θα γινουν 10.000, 5.000 και ολο θα λιγοστευουν αν δεν ανοιξουμε τα ματια στις νεες γενιες που ηδη ερχονται!
στο χερι μας ειναι.

αντι λοιπον να αρκειστε ορισμενοι στο ΄''εγω ειμαι ο φανατιλας και μετα απο μενα το χαος'' κτλ,χρησιμοποιηστε αυτη την ενεργεια καλυτερα για να ''βαφτισετε'' τους νεοτερους που ερχονται.
ας μην ξεχναμε οτι ο πολυς κοσμος που ερχεται πλεον φερνει και χρηματα στην ομαδα,και κερδη σε πολλα επιπεδα.
αλλωστε χωρις αυτα,δεν θα ειχαμε σημερα Γκαρσιες και Κοντρεραδες να γαλουχουν νεους ΠΑΟΚτσηδες και να φτανουμε μεχρι να διεκδικουμε ακομα και πρωταθλημα αυτα τα χρονια...
ας βρουμε τροπο να τους ενεργοποιησουμε περισσοτερο.
ο κοσμος που ηρθε πρεπει να μεινει,ετσι θα μεγαλωσεις σαν ομαδα,ετσι θα απλωσεις το μεγαλειο σου.

οι αφορισμοι ειναι το πιο ευκολο βραχυπροθεσμα,αλλα και το πιο καταστροφικο στο τελος...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Τα τρέντι κουραδομαγκάκια μόνο οι ήττες θα τα διώξουν. Αλλά δεν μπορώ να παρακαλάω να χάσει ο ΠΑΟΚ. Το τίμημα του να είσαι μεγάλος είναι να υπάρχει φύρα. Εκεί που διαφωνούμε καμιά φορά είναι τι εστί φύρα...
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

IKARIA_4 έγραψε:οι αφορισμοι ειναι το πιο ευκολο βραχυπροθεσμα,αλλα και το πιο καταστροφικο στο τελος...
Δεν αφορίζω και είμαι ενάντια στην γκετοποίηση όπως σωστά λες.
Σαφώς απαιχθάνομαι οποιαδήποτε έννοια ΠΑΟΚόμετρου.
Έχω κάνει 12 εκδρομές, έχει κάνει 4, άρα είμαι πιο ΠΑΟΚτσής άρα σκασμός. Λογική 5χρονου.

Απλά, αδερφέ ΙΚΑΡΙΑ πληγώνομαι και εγώ όπως και πολλά άλλα αδέρφια.
Πληγώνομαι γιατί βλέπω το DNA του ΠΑΟΚτσή να αλλοιώνεται με γεωμετρική πρόοδο.
ΠΑΟΚ γίναμε ΟΛΟΙ για τον κόσμο, αν αυτό αλλάξει τότε τι σκατά μένει;
Διαφωνώ οτί ΠΑΟΚτσήδες έκανε ο Κοντρέρας και ο Γκαρσία.
ΠΑΟΚτσήδες για μένα έκαναν οι 3.000 γυμνοί που φώναζαν ''ΟΟ ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα'' και χοροπηδούσαν την 1η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ σ'ένα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ πριν 4 χρόνια όταν κατέβηκε μια διαλυμμένη ομάδα με κάτι Ρεμπόσιους και Ζεγκάρες.
ΠΑΟΚτσήδες για μένα έκαναν οι 9.000 ΠΑΟΚτσήδες που είχαν κατέβει σε ένα ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ 3-2 επί Ντούσκο.
ΠΑΟΚτσήδες για εμένα έκαναν οι οπαδοί στο τελικό το 2003, που σκέφτηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα ένα σύνθημα(Σήκωσε το, το γαμημένο) το οποίο το οικειοποιήθηκαν όλοι οι περήφανοι Ελληναράδες(στυλ Ευαγγελάτου) το 2004, άσχετα αν το 2003 μας έκραζαν, οτί είμαστε απολίτιστοι.
ΠΑΟΚτσήδες για εμένα έκανε η Τούμπα σε κάθε κερκίδα.
Αν είναι να αλλάξει το DNA του ΠΑΟΚ, τότε να χέσω και τα έσοδα και την γιγάντωση του ΠΑΟΚ και τους Γκαρσίες και τους Κοντρέρες, αδερφέ μου.

Για μένα ΠΑΟΚ είναι ΜΟΝΟ ο ΛΑΟΣ του, και το ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ DNA ΤΟΥ ΛΑΟΥ, κάνει τον ΠΑΟΚ μεγάλη ομάδα και τον κρατάει και γεννάει οπαδούς.
Η εικόνα της Τούμπας με κοριτσάκια και αγκαλιασμένα ζευγαράκια είναι αποκαρδιωτική.
Συγνώμη, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου.
Αδερφικά και ασπρόμαυρα.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου, είναι οι ΟΠΑΔΟΙ σου.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

novito έγραψε:βγαζουν και μπλουζακια "ημουν και γω Σερρες" μηπως....? :mrgreen:

υ.γ. :(

καλά πήρε το μάτι μου.. :geek: :mrgreen:

Όσο για την κερκίδα ο καθένας έκανε ότι ήθελε ( οργανωμένοι και μη ). Στο κομμάτι που ήμουν εγώ είχα από πίσω μου έναν που πέρα από την φυσιολογική δυστυχώς γρίνια μέσα σε όλα ανέφερε πως είχε να δει τον Π.Α.Ο.Κ πάνω από 5 χρόνια σε γήπεδο...... :geek:

Το ίδιο έργο θα ζήσουμε νομίζω και την Κυριακή :shock:
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”