Η δήλωση του Ζ "πάμε για πρωτάθλημα", ήταν λάθος, ήταν άστοχη, ήταν βούτηρο στο ψωμί των κάτω, που έχουν την άνεση του "έβγαλες γλώσσα κουφάλα ... τώρα θα δεις". Το έχω ξαναγράψει. Πιστεύω ότι έπαθε και θα έμαθε. Εδώ να θυμήσω τις διαιτησίες στα διάφορα χωριά (Καβάλα, Κρήτη, Τρίπολη κλπ) όπου οι κλωτσιές και οι σκαριές πέφτανε σύννεφο με τις ευλογίες των κορακιών. Κάτι που πληρώνουμε ακόμα, με τις συνεχόμενες απουσίες.navigator11 έγραψε:πραγματικα μου προξενει εντυπωση το ποσο ευκολα εχουμε αποδεχτει τη συμπεριφορα-εφοσον ειναι οντως αληθεια-παιχτων,τεχνικης ηγεσιας,ακομα κ με τη συναινεση της διοικησης ισως,να ριξουμε λευκη πετσετα στο πρωταθλημα κ να αφοσιωθουμε στους λοιπους στοχους (γιατι το να παπαγαλιζεται πως ειμαστε εντος 3 στοχων ειναι πλεον φαιδρο)!τονιζω αν οντως ισχυει τετοια ... σιωπηρη αναπροσαρμογη στοχων σε σχεση με την καλοκαιρινη στοχοθετηση.
Έχω γράψει πολλάκοις ότι πρωτάθλημα ΔΕΝ παίρνουμε. Όπως και η μόνη διέξοδος είναι η Ευρώπη (κάτι που το καταφέραμε φέτος με την είσοδο στους 32).
Στην Ελλάδα αν δεν δείρεις ή δεν αγοράσεις διαιτητές (να γίνεις γάβρος ή βάζελος δηλαδή), πρωτάθλημα ΔΕΝ έχει. Άποψή μου.
Πέρυσι, με την πιο καλοστημένη ομάδα του πρωταθλήματος, με την καλύτερη Ελληνική άμυνα εδώ και δεκαετίες, πήραμε τα τρία μας. Ή μαλλον μας τα έδωσαν. Μας έμεινε να χαϊδευόμαστε με το ρεκόρ.
Βλέποντάς το ρεαλιστικά και με την παράμετρο της λιγότερο από την μισή ομάδας, (χωρίς απαραίτητα να ισχύει) τι πιο φυσιολογικό να δωθεί βάρος πρώτα στην ευρώπη, μετά στο Κύπελλο και τέλος σε ένα καλό πλασάρισμα στα p.o.;
Τέλος, αν το δοκάρι έμπαινε μέσα εχθές, ίσως να μην κάναμε την κουβέντα τώρα.