Δεν μας φταίει ο Κάτσε απο την στιγμή που η 11άδα μας δεν είναι καν η τρίτη ομάδα.
Δεν με φταίει ο Χάβος απο την στιγμή που δεν είναι κανονικός προπονητής.
Δεν με φταίει ο Ζαγοράκης για τους τραυματισμούς και ούτε η τύχη που δεν υπάρχει γενικά.
Δική μου ''θεωρία'' πάντα είναι ότι νομίζω πως η ομάδα προσπαθεί να διαχειριστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της 3 διοργανώσεις ταυτόχρονα μέσα απο πολλά και μεγάλα προβλήματα που οι άλλες ομάδες δεν έχουν.
Πιστεύω πως τα καταφέρνει όσο και αν ντροπιαστικό είναι ένα αποτέλεσμα με μια ομάδα Β εθνικής.
Δεν θεωρώ τον Πανσεραικό ομάδα Α εθνικής και ας με συγχωρέσουν οι πολλοί ΠΑΟΚτσήδες Σερραίοι.
Εκτίμηση μου είναι ότι η ομάδα μετά τα πρώτα αποτελέσματα στην έναρξη του πρωταθλήματος κάνει αλλαγή βλέψεων για να μπορέσει να αντεπεξέλθει εως το τέλος παντού.
Είναι τυχαία η πορεία της στην Ευρώπη και η μεγάλη αγωνιστική διαφορά?
Μακροπρόθεσμα επίσης θα μας ωφελήσει αυτό παρά να ξεσκιστούμε με τα Σέρρας απ όπου θα κερδίσουμε με 0-5...
Σε τάλιρα να το κάνω εννοώ ότι δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνει με την Κέρκυρα τον Βόλο τον Πανσερραικό κλπ στο πρωτάθλημα αλλά το να μπει στα play off και εκεί να τα δώσει όλα για όλα στην επιχείρηση tora tora tora που λέγανε οι καμικάζι Ιάπωνες κάποτες.
Και μακάρι να τα καταφέρει γιατί το χει...
υγ
Συνεπώς δεν μπορεί να με πιάσει θλίψη για το κάθε στραβό αποτέλεσμα εως το τέλος του πρωταθλήματος.
Με αφήνει παγερά αδιάφορο μιας και πολλές εξελίξεις αναμένονται και ειδικά αφού τελειώσει το πρωτάθλημα αλλά και μιας και στα Play off μηδενίζονται όλα και ξεκινάνε πάλι απο την αρχή.