σχεδον ολες οι ομαδες πλεον αγορασμενες ειναι και ειναι σαν πελατες οπος λες αλλα εσυ αν πιστευεις οτι μπορουμε να παμε αλλιος μπροστα εγω δεν βλεπω κατι .......yiannisPAOKitalia έγραψε:Το να αφήσουμε τα πράγματα να προχωρήσουν, καλώς ή κακώς, δεν εξαρτάται από εμάς πλέον.
Από 'κεί και πέρα, και μετά και τις δικές μου ευχές, αυτό που λέω rainmaker είναι ότι δε θέλω να έχω αντιμετώπιση "επιχείρησης" και "εταιρίας".
Οι Άραβες, οι επενδυτές και όποιοι άλλοι, μας βλέπουν σαν πελάτες. Αυτό είναι το πρόβλημά μου.
Και συμφωνώ ότι πλέον στη σημερινή εποχή το σύστημα κλπ κλπ κλπ, αλλά αφού θέλουν να γίνουν αφεντικά του ΠΑΟΚ, ας τα χώσουν. Με ψίχουλα προσπαθούν να το κάνουν όμως.
Ο Vieirinha Φαλέγκο ήταν ένα παράδειγμα.Falegkos έγραψε:+++ στον απο πανω.
και αμα ερθουν ρε μαγκες και μου σβησουν τα χρεοι,ξεκινισουν διαδικασιες για γηπεδο (οπου και να ειναι εμενα δεν με νιαζει) και μου ριξουν λεφτα στην ομαδα.... ε ας τον πουλήσουν και τον βιερινια (που αν θες να κανεις ομαδα δεν πουλας τον βιερινια 5 μιρια ουτε για πλακα αλλα λεμε τωρα)
Αλλά με το άμα που πας? Άμα, άμα, άμα... Και άμα δεν?
δεν μηλαω με το ΑΜΑ αλλα ΑΜΑ δεν ερθουν οι ιδιοι που δεν τους θελουν θα βγενουν και θα κλαιγοντε οτι δεν μας περνει επενδυτης και ολοι ειναι στην αθηνα..... Ε ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΟΧΝΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΕΡΘΟΥΝ.
δηλαδη ελεος με τον ΠΑΟΚτσι ελεος....
θελω επενδυτή 4 χρονια φωνάζει μολις παει να γινει κατι δεν τον θελω και αρχιναει να κανει σεναρια οτι θα πουληθουν οι παικτες θα μας καταστρεψουν ερχοντε να φαν τα λεφτα μας μετα απο 40 χρονια θα μας παρατισουν οτι κατεβει του καθενος..... γιατι να ειμαστε μια ζωη ζωα?