Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
- sidpanos
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα .. vol
βλέποντας μερικά σχόλια,ώρες ώρες νομίζω πως μιλάμε για στραγάλια και όχι για χρήματα..
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
++++ παλικάρι χαίρομαι ότι βλέπω ότι δεν είμαι ο μόνος που σκέφτομαι. Αν είχα διαβάσει το ποστ σου έγκαιρα δεν θα έγραφα την παραπάνω αράδα :ΡyiannisPAOKitalia έγραψε:Εμένα δε μου αρέσει καθόλου αυτό. Άλλο επενδυτής, και άλλο αφεντικό.Steenage έγραψε:Εκτιμάται ότι οι Άραβες θα πάρουν αρχικά το 51% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλλοντας στην αύξηση ΜΚ 6 εκατ. ευρώ, με τελικό στόχο την αγορά του 67%, καταβάλλοντας άλλα 3-4 εκατ. ευρώ, που θα τους διασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας. Οι όποιες εξελίξεις, βέβαια, συνδέονται άμεσα και με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που καλείται τους επόμενους δύο μήνες να βγάλει με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.
http://voria.gr/details.php?id=36223
Αυτοί θέλουν με 10εκ. να γίνουν αφεντικά του ΠΑΟΚ. Τι λέτε ρε? Βάλτε καμιά 20αριά-25αριά, ξεχρεώστε και την ομάδα από τα χρέη με δικά σας έξοδα, και τότε μάλιστα.
Τι είναι ο ΠΑΟΚ? Κανα μαγαζάκι?
Και στο κάτω-κάτω, εγώ κ.Ζαγοράκη σε υποστηρίζω και σε εμπιστεύομαι επειδή εσύ είσαι στα κουμάντα. Αν οι Άραβες βάλουν τα 6 εκ. και πάρουν το 51%, κολοκύθια κουμάντο θα κάνεις. Μια φορά θα πεις όχι όταν θα θελήσουν να σκοτώσουν τον Vieirinha στον γαύρο για 5εκ, δυο φορές θα πεις όχι, την τρίτη φορά θα σου πουν αν σ'αρέσει, τα στάξαμε (!) και κουμάντο κάνουμε εμείς τώρα, αλλιώς bye bye fenerbahce!
Οι Άραβες θέλουν με 6 εκ. να κόβουν και να ράβουν. Ποιος εγγυάται ότι αφού γίνουν ιδιοκτήτες και κάτοχοι του 51% θα βάλουν κι άλλα χρήματα? Και αν δεν? Θα πάμε να κάνουμε κατάληψη σε καμιά πετρελαϊκή στο Qatar?
Για ρίξ'τε μια ματιά από Μanchester μεριά..
Δηλαδή ρε παιδιά, κάναμε τον κώλο μας σουρωτήρι στην ΑΜΚ για να μαζέψουμε 2εκ και να έρθουν κάποιοι που με 4εκ επιπλεόν θα μας κάνουν κουμάντο?
Και όλο εκείνο το δόγμα ο ΠΑΟΚ είναι ο Λαός του? Τι απέγινε? Τελείωσε?
Προσωπικά, δε με πείθει η όλη φάση. Αντιθέτως! Μου φέρνει άσχημες μνήμες στο μυαλό.
VS40 , Μαλλον αγνοεις οτι οι παικτες ειναι απληρωτοι εδω και 4 μηνες, οτι τα διαρκειας συνεχως μειωνονται, οτι τα σολντ αουτ φετος δεν υπαρχουν , οτι το ανοιγμα μεγαλωνει συνεχως και μας λες για μετρουλακηδες ,μμε , πωληση βιειρινια και αλλα πολλα...
Προφανως καποιοι θελουν μαλακες που να βαζουν τα λεφτα τους οπου τους πει ο καθενας και να μην εχουν λογο και κατα δευτερον ακομα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞEΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....
Αν ομως ανακοινωσουν 2-3 ηχηρες μεταγραφες μεθαυριο θα ειναι καλοι και αξιοπιστοι...
ΕΙμστε για τον πεο.!!!
Προφανως καποιοι θελουν μαλακες που να βαζουν τα λεφτα τους οπου τους πει ο καθενας και να μην εχουν λογο και κατα δευτερον ακομα ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ,ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞEΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....
Αν ομως ανακοινωσουν 2-3 ηχηρες μεταγραφες μεθαυριο θα ειναι καλοι και αξιοπιστοι...
ΕΙμστε για τον πεο.!!!
Καμία σχέση man. Όταν ο Μπάτμαν έφερε Βρύζα-Φρατζέσκο δεν έτρεξα σε κανένα αεροδρόμιο. Δεν θα το κάνω ούτε σήμερα, ακόμη και αν μου φέρει τον Ιμπραίμοβιτς. Έχω σπουδάσει οικονομικά και για κάποια πράγματα έχω κατασταλάξει. Δεν είμαι παιδάκι (στα 30 ειμαι). Δεν εμπιστελύομαι κανέναν πλην εξαιρέσεων που είναι οι: Λάτσης, Αγγελόπουλοι, Γιαννακόπουλοι και ας είναι Βάζελοι. Δηλ. θέλω εγχώρια μαγαθήρια που δεν θέλουν να λερώσουν το όνομα τους. Τις λαμογιές τους τις κάνανε αυτοί όταν ήταν νέοι. Τώρα θέλουν δόξα, και αναλογικα για αυτούς ο ΠΑΟΚ δεν κοστίζει. Δεν είναι τπτ τα 20 εκ. ευρώ. Ο ξένος και μεγάλος να είναι δεν λογοδοτεί και σε γράφει μην πω που...
ειστε απλα αφελης οσοι πιστευετε οτι μπορει να συνεχιστει αυτη η κατασταση..ειναι ιδιαιτερα σημαντικο να γινει το ντιλ!
Μια χαρά μπορεί. Η ομάδα σήμε έχει 2,5 φορές παραπάνω έσοδα από το 2007. Από χορηγίες , εισιτήρια τηλοπτικά κτλ. Η ομάδα μεγαλώνει. Δεν είχε τόση αξία σε παίκτες-μετοχές. Δεν είχε τόσο καλό φυτώριο. Με την προσθήκη της δυναμικλης του φυτωρίου και του προπονητικού κέντρου, μπορεί ο ΠΑΟΚ να βγαίνει στις θέσει 2-3 για τα επόμενα χόνια. Αν είσαι εκεί 4-5 χρόνια, μετά μπορεί να κάνεις ομάδα που θα πάρει πρωτάθλημα και διαιτητές. βέβαια με άριστο μάναντζμεντ. Το ρίσκο που παίρνουμε τώρα είναι να κάψουμε ότι χτίσαμε σε περίπτωση που δεν μας βγουν (το πιο πιθανό). Να πάμε από 2-3 θέση ξανα στην 9η και στην απαξίωση. Μετά θα παρακαλάμε πάλι τον Ζαγοράκη να μας κάνει 3ετή πρότζεκτς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 01 Ιαν 2011, 23:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξερεις αυτοι που αναφερεις ΔΕΝ θελουν να ασχοληθουν καθολου ουτε με τον αθλητισμο ουτε με τον ΠΑΟΚ..Οσο για τις λαμογιες που κανανε μικροι ,αστο καλυτερα....Και τωρα που μεγαλωσαν τα ιδια σκατα ειναι...vs40 έγραψε:Καμία σχέση man. Όταν ο Μπάτμαν έφερε Βρύζα-Φρατζέσκο δεν έτρεξα σε κανένα αεροδρόμιο. Δεν θα το κάνω ούτε σήμερα, ακόμη και αν μου φέρει τον Ιμπραίμοβιτς. Έχω σπουδάσει οικονομικά και για κάποια πράγματα έχω κατασταλάξει. Δεν είμαι παιδάκι (στα 30 ειμαι). Δεν εμπιστελύομαι κανέναν πλην εξαιρέσεων που είναι οι: Λάτσης, Αγγελόπουλοι, Γιαννακόπουλοι και ας είναι Βάζελοι. Δηλ. θέλω εγχώρια μαγαθήρια που δεν θέλουν να λερώσουν το όνομα τους. Τις λαμογιές τους τις κάνανε αυτοί όταν ήταν νέοι. Τώρα θέλουν δόξα, και αναλογικα για αυτούς ο ΠΑΟΚ δεν κοστίζει. Δεν είναι τπτ τα 20 εκ. ευρώ. Ο ξένος και μεγάλος να είναι δεν λογοδοτεί και σε γράφει μην πω που...
Καποιοι εχετε κολλησει στον μπατμαν, τον γουμενο και σε ολους τους προηγουμενους..
Απο εκει και περα το οτι εσυ και καποιοι αλλοι δεν εμπιστευεστε κανεναν δεν σημαινει οτι πρεπει να συνεχιστει η κατασταση αυτη στον ΠΑΟΚ..
Αληθεια πιστευετε μερικοι οτι τα πραγματα ειναι καλα στην ομαδα.?
Εχετε αυτη την εντυπωση επειδη δεν βγαινει προς τα εξω?
Ειμαι σιγουρος πως σε λιγο καιρο ο Ζαγορακης θα χαρακτηριστει "λαμογιο" και "προδοτης" επειδη εκανε ενα deal (εφοσον ολοκληρωθει) και επειδη δεν αντεχεται αλλο η κατασταση στην ομαδα λογω των οικονομικων δυσκολιων..
Αλλα αν δεν γινει το deal εγω σου λεω και στο υπογραφω οτι θα πουληθουν οι Βιερινια, Κοντρερας, Κρεσιτς για να βγει η χρονια..
Ξερεις τι θα κανεις εσυ και καποιοι αλλοι ενδεχομενως ,?
Θα κραζετε...
Οποτε ασε να γινει το deal μπας και δουμε μια ασπρη μερα...
Ασε ειδαμε και απο τους εγχωριους "επενδυτες" τι εκαναν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Σάβ 01 Ιαν 2011, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτο και αν ειναι χριστουγεννιατικο δωρο!
Ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα με τρομακτικη δυναμικη λογω της υπερβολικης αγαπης και του πληθους των φιλαθλων του!
Αυτο αποδεικνυεται και απο του οτι φτασαμε εδω που φτασαμε με πενιχρα οικονομικα μεσα!
Ενας σοβαρος και δυνατος επιχειρηματικος ομιλος ξερει να διακρινει τις ευκαιριες..
Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει ολα τα χαρακτηριστικα μιας πολυ μεγαλης ομαδας ,εκτος της οικονομικης δυναμης..
Με λιγα λογια ο ΠΑΟΚ μπορει ανετα, με οικονομικη ισχυ, να αναπτυχθει τοσο ,που η χρηματικη αξια του σαν σωματειο να υπερπολλαπλασιαστει...και εδω συνοψιζεται ο λογος που οι αραβες τελικως φαινεται να καταληγουν στο να παρουν την ομαδα!
Κακα τα ψεματα,αν εξαιρεσεις μια μιζερη και οπισθοδρομικη μεριδα του λαου της ομαδας,που μονιμως δημιουργει προβλημα και εχει αποψη για ολα,ειμαστε κελεπουρι με τη δυναμικη που εχουμε σαν σωματειο ...
Αντε επιτελους να δουμε τον ΠΑΟΚ μας να τρομαζει στα αληθεια τους αλλοθρησκους..
Ο ΠΑΟΚ ειναι μια ομαδα με τρομακτικη δυναμικη λογω της υπερβολικης αγαπης και του πληθους των φιλαθλων του!
Αυτο αποδεικνυεται και απο του οτι φτασαμε εδω που φτασαμε με πενιχρα οικονομικα μεσα!
Ενας σοβαρος και δυνατος επιχειρηματικος ομιλος ξερει να διακρινει τις ευκαιριες..
Αυτη τη στιγμη ο ΠΑΟΚ εχει ολα τα χαρακτηριστικα μιας πολυ μεγαλης ομαδας ,εκτος της οικονομικης δυναμης..
Με λιγα λογια ο ΠΑΟΚ μπορει ανετα, με οικονομικη ισχυ, να αναπτυχθει τοσο ,που η χρηματικη αξια του σαν σωματειο να υπερπολλαπλασιαστει...και εδω συνοψιζεται ο λογος που οι αραβες τελικως φαινεται να καταληγουν στο να παρουν την ομαδα!
Κακα τα ψεματα,αν εξαιρεσεις μια μιζερη και οπισθοδρομικη μεριδα του λαου της ομαδας,που μονιμως δημιουργει προβλημα και εχει αποψη για ολα,ειμαστε κελεπουρι με τη δυναμικη που εχουμε σαν σωματειο ...
Αντε επιτελους να δουμε τον ΠΑΟΚ μας να τρομαζει στα αληθεια τους αλλοθρησκους..
-
χχχ
Κατά τα άλλα, εγώ δεν ψάχνω μ@λ@κες που να τα χώνουν moican, για την ακρίβεια δεν ψάχνω κανέναν. Αυτό που θέλω είναι ένας ΠΑΟΚ αυτόνομος, χωρίς αγάδες στο κεφάλι του, και μάλιστα με διαφορά 1%, και δει ξένους.
Αν γίνει η στραβή, τρέχα στο Qatar να κάνεις κατάληψη. Αν! Γιατί με το αν μιλάμε. Αν βάλουν δίφραγκα, αν κάνουν μεταγραφές, αν βάλουν άλλα 4εκ μετά, και αν αν αν.
6εκ για το 51%, γιατί? Γιατί όχι 12 για το 100%, αν πηγαίνει αναλογικά?
Είσαι Άραβας, είσαι χοσές, βάλτα και κάνε την ομάδα δικιά σου αν είσαι μάγκας. Μου βάζεις 6εκ (αν και όταν), ίσα-ίσα για να γίνεις γενικός κουμανταδώρος, και μετά?
Απλά τα πράγματα, όσοι είστε τόσο σίγουροι ότι οι Άραβες θα τα χώσουν και όλα τα παραλειπόμενα, τον κόβετε τον φούτσο σας? Γιατί πολύ σιγουριά βλέπω, για κάτι που μόνο φήμες έχουμε ακούσει.
Και προτιμώ να τον πουλήσω εγώ τον Vieirinha για την επιβίωσή μου, παρά ο Άραβας.
Κατά τα άλλα, εγώ δεν ψάχνω μ@λ@κες που να τα χώνουν moican, για την ακρίβεια δεν ψάχνω κανέναν. Αυτό που θέλω είναι ένας ΠΑΟΚ αυτόνομος, χωρίς αγάδες στο κεφάλι του, και μάλιστα με διαφορά 1%, και δει ξένους.
Αν γίνει η στραβή, τρέχα στο Qatar να κάνεις κατάληψη. Αν! Γιατί με το αν μιλάμε. Αν βάλουν δίφραγκα, αν κάνουν μεταγραφές, αν βάλουν άλλα 4εκ μετά, και αν αν αν.
6εκ για το 51%, γιατί? Γιατί όχι 12 για το 100%, αν πηγαίνει αναλογικά?
Είσαι Άραβας, είσαι χοσές, βάλτα και κάνε την ομάδα δικιά σου αν είσαι μάγκας. Μου βάζεις 6εκ (αν και όταν), ίσα-ίσα για να γίνεις γενικός κουμανταδώρος, και μετά?
Απλά τα πράγματα, όσοι είστε τόσο σίγουροι ότι οι Άραβες θα τα χώσουν και όλα τα παραλειπόμενα, τον κόβετε τον φούτσο σας? Γιατί πολύ σιγουριά βλέπω, για κάτι που μόνο φήμες έχουμε ακούσει.
Και προτιμώ να τον πουλήσω εγώ τον Vieirinha για την επιβίωσή μου, παρά ο Άραβας.
Moican4 είμαι σίγουρος ότι ο Ζαγόρ θα πουλήσει Βιεϊρίνια και Κρέσιτς στην σωστή τιμή. Και καλα θα κάνει. Αλλά όχι για να βγει η χρονιά. Είμαστε μέσα περίπου 3 μύρια. Με τους 2 αυτούς θα πάρουμε περίπου 7 και μας μένουν τα 4 για το προπονητικό. Το μόνο που δεν μου αρέσει τώρα από την διοίκηση, είναι που δεν προχωρά το προπονητικό και κάνει μεταγραφές. Επίσης είναι πολύ καλη με τους παίκτες της, δίνοντας σε λιμά υψηλά συμβόλαια και μεγάλα μπόνους. Δηλ κάνει πολλές παραχωρήσεις για να έχει καλές σχέσεις. Παραείμαστε καλοί. Τα χρεη από εκεί προκύπτουν. Αν θέλεις αυτό μπορώ να στο αναλύσω και με νούμερα, όμως νομίζω ότι όλοι σας τα ξέρετε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 01 Ιαν 2011, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sidpanos
επιφυλακτικότητα...για όλα όμως?
καλώς ή κακώς το ταβάνι του ΠΑΟΚ με την υπάρχουσα κατάσταση το ξέρουμε...
Καλώς ή κακώς,σοβαρός έλληνας επιχειρηματίες δεν έχει ενδιαφερθεί για την αγορά της παε...
Μπορούμε να ελπίζουμε σε μεσσίες,σε προπονητές-θαυματοποιούς,σε αντι-ποδόσφαιρο,σε προσπάθειες για να "κλέψουμε" απο τους γύπες...
Δεν λέω οτι είναι απίθανο να πάρουμε το πρωτάθλημα...
αλλά αυτό είναι κάτι που θα γίνει μετά απο πολλάααα χρόνια...
Και όσο η πρωτιά=20.000.000 χοντρικά...άλλο τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό..
Καλά κάνουμε και κρατάμε μικρό καλάθι...Άλλο αυτό,και άλλο να υπάρχει αρνητικότητα για τους ίδιους ή τις προθέσεις τους...
Και αν συνεχίσουμε την κουβέντα λίγο ακόμη,η ίδια στάση υπάρχει για το γήπεδο,για τον ερασιτέχνη,για τις τρίχες απο το κεφάλι τους,γιατί έχουνε μερσεντες και όχι καμήλες κτλ..
Πρέπει να αποφασίσουμε τελικά αν θέλουμε και αν μπορούμε σαν οπαδοί να δεχτούμε κάποιον-κάτι που είναι ξένο ως ιδέα στο μυαλό μας...
αν είναι τόσο σημαντικό οτι μεγαλομέτοχος είναι άραβας και όχι έλληνας..γιατί δεν λογοδοτεί
αν είναι τόσο σημαντικό το γήπεδο ως τοποθεσία καί όχι ως πηγή εσόδων και Image..
αν είναι τόσο σημαντικό να αντικαταστήσουμε τον ιδρώτα και τον κόπο με πετροδόλλαρα
καλώς ή κακώς το ταβάνι του ΠΑΟΚ με την υπάρχουσα κατάσταση το ξέρουμε...
Καλώς ή κακώς,σοβαρός έλληνας επιχειρηματίες δεν έχει ενδιαφερθεί για την αγορά της παε...
Μπορούμε να ελπίζουμε σε μεσσίες,σε προπονητές-θαυματοποιούς,σε αντι-ποδόσφαιρο,σε προσπάθειες για να "κλέψουμε" απο τους γύπες...
Δεν λέω οτι είναι απίθανο να πάρουμε το πρωτάθλημα...
αλλά αυτό είναι κάτι που θα γίνει μετά απο πολλάααα χρόνια...
Και όσο η πρωτιά=20.000.000 χοντρικά...άλλο τόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό..
Καλά κάνουμε και κρατάμε μικρό καλάθι...Άλλο αυτό,και άλλο να υπάρχει αρνητικότητα για τους ίδιους ή τις προθέσεις τους...
Και αν συνεχίσουμε την κουβέντα λίγο ακόμη,η ίδια στάση υπάρχει για το γήπεδο,για τον ερασιτέχνη,για τις τρίχες απο το κεφάλι τους,γιατί έχουνε μερσεντες και όχι καμήλες κτλ..
Πρέπει να αποφασίσουμε τελικά αν θέλουμε και αν μπορούμε σαν οπαδοί να δεχτούμε κάποιον-κάτι που είναι ξένο ως ιδέα στο μυαλό μας...
αν είναι τόσο σημαντικό οτι μεγαλομέτοχος είναι άραβας και όχι έλληνας..γιατί δεν λογοδοτεί

αν είναι τόσο σημαντικό το γήπεδο ως τοποθεσία καί όχι ως πηγή εσόδων και Image..
αν είναι τόσο σημαντικό να αντικαταστήσουμε τον ιδρώτα και τον κόπο με πετροδόλλαρα
Γιαννη , ξεκιναω απο το τελευταιο...,,
Αυτο για εμενα λεγεται καταντια.. .Μια ζωη θα πουλας ,μια ζωη ετσι θα κινεισαι γιατι δεν θα εχεις χρημα να κρατησεις τους καλυτερους σου παικτες..
Απο εκει και περα..
Αυριο σε παιρνει ο Λατσης.πχ.
Και γινεται στραβη ..Τι θα κανεις θα πας στην eurobank σε ποιο καταστημα να του κανεις τι, η θα πας μεχρι την ελβετια που ζει να τον κανεις ντα?
Να ειμαστε λιγο σοβαροι..
Κατα τα υπολοιπα αυτα τα "αν εισαι αραβας , χωστα" ειναι καθαρα καφενειακα..!!!
Ας νομιζεις πως ετσαι ενεργουν μεγαλοι και σοβαροι επενδυτικοι ομιλοι που διαχειριζονται εκ δολλαρια, κανεις λαθος...
Υπαρχει πλανο, και σχεδιο που υλοποιειται σε βαθος χρονου αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα....
ΥΓ. VS40 ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΛΟΓΩ ΡΕΥΣΤΟΥ..
Καταλαβετε πως δεν υπαρχουν λεφτα στον ΠΑΟΚ....
Αν εσυ εχει 1 εκ ευρω ,αυριο πρωι ξεκινα η ολοκληρωση του προπονητικου..
Αυτο για εμενα λεγεται καταντια.. .Μια ζωη θα πουλας ,μια ζωη ετσι θα κινεισαι γιατι δεν θα εχεις χρημα να κρατησεις τους καλυτερους σου παικτες..
Απο εκει και περα..
Αυριο σε παιρνει ο Λατσης.πχ.
Και γινεται στραβη ..Τι θα κανεις θα πας στην eurobank σε ποιο καταστημα να του κανεις τι, η θα πας μεχρι την ελβετια που ζει να τον κανεις ντα?
Να ειμαστε λιγο σοβαροι..
Κατα τα υπολοιπα αυτα τα "αν εισαι αραβας , χωστα" ειναι καθαρα καφενειακα..!!!
Ας νομιζεις πως ετσαι ενεργουν μεγαλοι και σοβαροι επενδυτικοι ομιλοι που διαχειριζονται εκ δολλαρια, κανεις λαθος...
Υπαρχει πλανο, και σχεδιο που υλοποιειται σε βαθος χρονου αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα....
ΥΓ. VS40 ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΛΟΓΩ ΡΕΥΣΤΟΥ..
Καταλαβετε πως δεν υπαρχουν λεφτα στον ΠΑΟΚ....
Αν εσυ εχει 1 εκ ευρω ,αυριο πρωι ξεκινα η ολοκληρωση του προπονητικου..
Φιλε απο την ιταλια το προβλημα που διακρινω στη σκεψη σου ειναι οτι εισαι χωρις λογο απαισιοδοξος..
Αλλο γουμενος και μπατατουδης και αλλο αραβικο φαντ..
Υπαρχει μεγαλη διαφορα..
Ο χαρακτηρισμος δεν αναφεροταν σε σενα..Ειχε ως αποδεκτη μια μεριδα του κοσμου οπου εσυ αποφασιζεις αν θα ανηκεις η οχι ,που δημιουργει προβλημα στην ομαδα..Αναφερομαι σ αυτους που αφηνουν υπονοιες κατα ζαγορακη,που το παιζουν παντογνωστες στα οικονομικα της ομαδος,που τη μια λενε φερε προπονητη ενος εκατομμυριου και την αλλη κατηγορουν για ανοιγματα,γενικως σε αυτους που εκφραζουν αποψη με εναν μονιμα αρνητικο προσανατολισμο στη σκεψη τους...χωρις να διακρινουν το σωστο απο το λαθος,το ελπιδοφορο απο το καταδικασμενο κτλ...
Αλλο γουμενος και μπατατουδης και αλλο αραβικο φαντ..
Υπαρχει μεγαλη διαφορα..
Ο χαρακτηρισμος δεν αναφεροταν σε σενα..Ειχε ως αποδεκτη μια μεριδα του κοσμου οπου εσυ αποφασιζεις αν θα ανηκεις η οχι ,που δημιουργει προβλημα στην ομαδα..Αναφερομαι σ αυτους που αφηνουν υπονοιες κατα ζαγορακη,που το παιζουν παντογνωστες στα οικονομικα της ομαδος,που τη μια λενε φερε προπονητη ενος εκατομμυριου και την αλλη κατηγορουν για ανοιγματα,γενικως σε αυτους που εκφραζουν αποψη με εναν μονιμα αρνητικο προσανατολισμο στη σκεψη τους...χωρις να διακρινουν το σωστο απο το λαθος,το ελπιδοφορο απο το καταδικασμενο κτλ...
Ρε φίλε sidpanos πόσες φορές πρέπει να σε προδώσουν για να σταματήσεις να πιστεύεις σε Αι-βασίληδες και Νεράιδες??? Μόνο εμείς τύχαμε 3 και μας φάγανε 20 χρόνια από την οπαδική μας ζωη. Θες να πάρουμε όλη την Α' εθνική και να κάνουμε μια στατιστική έρευνα για το πόσοι πρόεδροι ήταν τίμιοι ή έστω προσφέρανε?
- sidpanos
εγώ έχω εμπιστοσύνη στον ζαγοράκη...αυτό μου φτάνει για τώρα...
υγ.με αυτό το σκεπτικό δεν έπρεπε να γίνεται εμπόριο...
υγ.με αυτό το σκεπτικό δεν έπρεπε να γίνεται εμπόριο...