6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: 6. Victor José Añino Bermúdez "Vitolo"

Δημοσίευση από moican4 »

Υποκλινομαι στο μεγαλειο σου πραγματικα γιατι με προβλημα στο γονατο, με ενα τσιμπημα στο τρεξιμο και ενα μικρο πονο, εκανες ενεση να παιξεις ρισκαρωντας για μεγαλυτερη ζημια...

Το θεμα ειναι οτι επαιζες σαν να μην ειχες τιποτα...!!!! :shock:

Εισαι τεραστιος παικτης ....

Το ιδιο θα γινει και στο Ζαγκρεμπ και μετα χειρουργειο..
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

moican4 έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι επαιζες σαν να μην ειχες τιποτα...!!!! :shock:
:pano:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

εισαι σκυλος και σε παω με 1000....εφιαλτες βλεπω οταν δεν παιζεις
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

τι να πω για βιτολο χιλια μπραβο ......
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

το ιδιο γονατο επινε στο τελος παλι? παικταρα
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Έκανε και κάτι άλλο "ηρωικό"
Δεδομένου οτι θα χάσει 1 μήνα λόγω αρθροσκόπησης, πήρε επίτηδες κίτρινη(η 7η στο πρωτάθλημα) για να χάσει τα δύο ματς όντας τραυματίας.

:nairepaok:
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αντι-ντόπιγκ τεστ στον Βιτόλο γιατί τους έκανε και...ΖΑΛΙΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!!!!! :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Shady20

Δημοσίευση από Shady20 »

Μπράβο ρε μηχανάκι!!!!!!!!!!!!

Συμφωνώ με όλους τους παραπάνω σχετικά με τους πόνους και ότι ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ!!!!!

Ρε...Λέτε να μας δουλεύουν????Χαχαχαχαχα!!!!!Αυτός και ο Contreras, o Garcia & o Vierinha, είναι μακράν οι καλύτεροί μας!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ηρωας... :ugeek: :ugeek:
paok x.m.

Δημοσίευση από paok x.m. »

Ως κλασικος ΠΑΟΚτσης ειμαι ερωτευμενος με τον Βιερινια εχω σαν θεο το παμπλο τον τρελλο, πιστευω οτι ο κοντρερας ειναι ο καλυτερος στοπερ τα τελευταια 10 χρονια στην ελλαδα, γουσταρω εστω με ολα τα στραβα του τον μουσλι αλλα πλεον απο σημερα ο βικτωρας ειναι στην καρδια μου!!!Ποιος επαγγελματιας θα επαιζε με την υγεια του για να βοηθησει την ομαδα σε μια τοσο κρισιμη καμπη και θα ειναι και τοσο καλος!!Ο πιο απαραιτητος παιχτης στον φετινο ΠΑΟΚ(και κατα την ταπεινη μου αποψη πιο σημαντικος απο ολους) ειναι και εκεινος που χωρις λογια εδειξε οτι σεβεται και κυριως νοιαζεται για τα τεσσερα ιερα γραμματα!!!Μεγαλο respect απο μενα!!!
Άβαταρ μέλους
stefanos1965

Δημοσίευση από stefanos1965 »

Το παλικαρι ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ,εχει τεραστια Ψυχη και κανει τα παντα για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας,Υγ..οχι ρε να μου πεις σε ποια αλλη Ελληνικη ομαδα υπαρχουν τετοια παιδια υποδειγματα αθλητων και καψουρα για την ομαδα τους σε βαθμο Αυτοθυσιας,γεια σου ΠΑΛΙΚΑΡΕ VICTOR :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

moican4 έγραψε:Το ιδιο θα γινει και στο Ζαγκρεμπ και μετα χειρουργειο..
Το λες εσύ ή το ελπίζεις; Θα μάθουμε σύντομα φυσικά... Μακάρι να τα καταφέρει και να μη χάσει παραπάνω από 3-4 παιχνίδια...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Τετάρτη στη μάχη, Πέμπτη στο χειρουργείο

Ο Βίκτορ Βιτόλο είναι σίγουρα η ηρωική μορφή του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, μετά τον τρόπο που αντιμετώπισε τον τραυματισμό του.

Ο Ισπανός είναι γεγονός πως κάνει τα πάντα για να αγωνιστεί στο Ζάγκρεμπ και όπως όλα δείχνουν θα τα καταφέρει.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Βιτόλο δεν γίνεται να επιδεινωθεί και αφού κάνει τις απαραίτητες ενέσεις θα μπει στο Μάξιμιρ για να βοηθήσει την ομάδα του.

Από εκεί και πέρα, ήδη έχει κανονιστεί το χειρουργείο για την ερχόμενη Πέμπτη και ο Βιτόλο θα χάσει τους αγώνες με Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννενα και μάλλον Πανσερραϊκό στη πρεμιέρα του β΄γύρου.

Από εκεί και πέρα, όπως και να χει το συμβάν με πρωταγωνιστή τον Βίκτορ Βιτόλο, αποτελεί θέμα συζήτησης στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό να γίνεται δέκτης συγχαρητηρίων από τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, το παράξενο είναι πως ο Βιτόλο παρά το πρόβλημά του, αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι εναντίον του Ηρακλή, ενώ πήρε την κάρτα που έψαχνε στο τελευταίο δεκάλεπτο.

paok24
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

paok x.m. έγραψε:Ως κλασικος ΠΑΟΚτσης ειμαι ερωτευμενος με τον Βιερινια εχω σαν θεο το παμπλο τον τρελλο, πιστευω οτι ο κοντρερας ειναι ο καλυτερος στοπερ τα τελευταια 10 χρονια στην ελλαδα, γουσταρω εστω με ολα τα στραβα του τον μουσλι αλλα πλεον απο σημερα ο βικτωρας ειναι στην καρδια μου!!!Ποιος επαγγελματιας θα επαιζε με την υγεια του για να βοηθησει την ομαδα σε μια τοσο κρισιμη καμπη και θα ειναι και τοσο καλος!!Ο πιο απαραιτητος παιχτης στον φετινο ΠΑΟΚ(και κατα την ταπεινη μου αποψη πιο σημαντικος απο ολους) ειναι και εκεινος που χωρις λογια εδειξε οτι σεβεται και κυριως νοιαζεται για τα τεσσερα ιερα γραμματα!!!Μεγαλο respect απο μενα!!!

τα είπες όλα! +1926
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Συγκινητική η αφοσίωση στην ομάδα, πορωτικός ο ποδοσφαιρικός του εγωισμός, ο οποίος αρνείται να χάσει τη μάχη του Ζάγκρεμπ.
When things get tough, only the tough get going.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”