Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
kos

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από kos »

free4 έγραψε:
makednoss έγραψε:
NearlyGod έγραψε:ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ
θελεις να σου φερει τον γουμενο να ηρεμησεις????που ειναι εκεινες οι χρυσες εποχες αραγε ... :redcard: :redcard: :redcard: :redcard:
Να στο πεί καλύτερα?????

ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ!!!!

Πολύ το λιβανήσαμε το θέμα...
Η ξεκινάει ολομέτωπη ΧΘΕΣ ή τον μπούλο!!!

Γ@μώ τις πουτ@νες τις δηλώσεις και την εμπιστοσύνη στη διαιτησία!!!

ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΡΕ ΜΛΚ!
Ερχεται το καθε κουτσοχώρι και σε παίζει ο κάθε πουτ@νας γιος 30-70 μέσα στο σπίτι σου..
ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Γ@ΜΩ?

ΒΓΕΣ, ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞ΄ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!

Εχουμε αρρωστήσει κάθε αγωνιστική!!!
Βλέπεις ότι οι άλλοι έχουν ξεσκιστεί κι έχουν διορίσει ολόκληρη λέσχη για να βγάζουν τα κοράκια που θέλουν..
Εσυ δηλαδή πότε θα κάνεις κάτι? Οταν θα είμαστε 10 βαθμούς από την 5η θέση?????

ΞΥΠΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
δεν υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει. ουτε να τον ξυπνησει καποιος υπαρχει περιπτωση. καμια απολυτως περιπτωση.
αυτος ειναι και ετσι θα λειτουργει οσο ειναι στην ομαδα. δυστηχως.
ειναι σαν να παιρνει μερος σε λασπομαχια με κουστουμι αρμανι.
δεν θελει να λερωθει ακομη και εαν ξερει οτι θα χασει για αυτον ακριβως τον λογο.

θα περιμενε κανεις απο εναν προεδρο που ποναει την δουλεια του, την ομαδα του, και τον ιδρωτα των παικτων του, το σημειο μηδεν να ειναι η διατησια σπαθα στο σαπιο μηλο. μετα απο εκεινο το παιχνιδι να αναθεωρησει τα παντα.
δυστηχως ομως η συμπεριφορα του ζαγορακη δειχνει οτι το προσπερασε πολυ γρηγορα.

φετος δηλωσε οτι η ομαδα παει για πρωταθλημα. το πηρε πισω ριχνοντας ευθυνες στους παικτες οταν η ομαδα δεν ηταν καλα. οταν ανεβηκε η ομαδα και εδειξε οτι μπορει να το παλεψει εστω και με λιγες πιθανοτητες ηρθαν οι σφαλιαρες. η συμπεριφορα της διατησιας απεναντι στον ΠΑΟΚ ειναι συμπεριφορα απεναντι σε μεσαια ομαδα του πρωταθληματος.

και η ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι θα εκαναν οι παικτες εαν μπορουσαν να μιλησουν ειναι μια και ειναι στο μυαλο ολων μας. εσυ απο την πλευρα σου προεδρε τι εκανες για να εξασφαλισεις οτι δεν θα μας ξανα@αμησουν?

ΥΓ. δεν μιλαω για το ματς με τον ατρομητο γιατι σε αυτο το ματς παρα τα οποια λαθη ειναι αστειο να ριχνουμε ευθυνη στην διατησια. γενικοτερα ομως υπαρχει ελλειψη σεβασμου απο την πλευρα των διατητων. μας εχουν γραμμενους στα παπαρια τους.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kos έγραψε:και η ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι θα εκαναν οι παικτες εαν μπορουσαν να μιλησουν ειναι μια και ειναι στο μυαλο ολων μας. εσυ απο την πλευρα σου προεδρε τι εκανες για να εξασφαλισεις οτι δεν θα μας ξανα@αμησουν?
Παραβλέποντας (σαν κάτι το αναμενόμενο) το γεγονός ότι περίμενες (και όχι μόνο εσύ) την πρώτη κακή εμφάνιση της ομάδας για να βγάλεις την εμπάθειά σου και να κράξεις τον Ζαγοράκη, για πες μου, εσύ τι θα έκανες στην θέση του;
Έτσι, για να μάθω τι είναι αυτό που δεν έχουν κάνει οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ από το '60 μέχρι σήμερα.
Που ξέρεις; Μπορεί και να βοηθήσεις την κατάσταση. :)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Αυτο το εχω και εγω απορία...

Τι ακριβως θα μπορουσε να κανει;

Τι ζητατε; Ζητατε απο εναν ανθρωπο με τιμιο και με αρχες να παει να κανει τι; Να παίξει ξύλο με αυτους που κινουν τα νηματα στην Ελληνικη κοινωνία; (Μαρινακης, Βαρδινογιαννης, Βγενοπουλος) Να κανει τι; Να βάλει μπράβους να πλακώσουν τους διαιτητες; Τι; Να παει στον Πλατινι να κλαιγεται ολημερίς; (Λες και εκεί στην ευρώπη δεν ξερουν τι παίζεται)

Ο Ζαγορακης ειναι ανθρωπος του ποδοσφαιρου, ειναι αυτος που υπο την αρχηγια του σηκωσε η εθνικη ομαδα το τροπαιο του 2004 και ειναι προτυπο για καθε νεαρό ποδοσφαιριστη...

...Αλλα μεχρι εκει! Τιποτα παραπανω απο εναν πρωην ποδοσφαιριστη που προσπαθησε (και το πετυχε) να βαλει τάξη στην αγαπημενη του ομάδα... Δεν ηταν και ουτε προκειται ποτε να γινει παραγοντας-μεγαλοκαρχαριας...

Ας καταλαβουμε σε ποσο δυσκολη κατασταση ειναι αυτη τη στιγμη ο πρόεδρος...

ΥΓ.

Σιγα μην περιμενε εμας απο το ιντερνετ για να του πουμε να ξυπνησει! Ξερει πολυ καλα τι παιζει...Αυτος απο τα 20 του ηξερε τι παιζει στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και πολλοι απο εδω στο φορουμ πινανε ακομα το γαλατακι τους ή κοιταζανε ποτε θα ριξουν το επομενο γκομενακι...
thief

Δημοσίευση από thief »

Ο Ζαγοράκης δεν μπορεί να αλλάξει ως χαρακτήρας και προσωπικά δεν το θέλω. Δηλαδή τί, να γίνει λαμόγιο σαν τους κάτω..;;..με τίποτα δεν το θέλω. Αυτά βέβαια που διαβάζω, να χτυπά καρέκλες και πόρτες και λοιπές π@π@ριές, είναι για μικρά παιδιά...
Μακάρι να ήταν τόσο εύκολο. Να χτυπούσε την πόρτα ή να πετούσε κανένα γραφείο και να τελείωνε η δουλειά. 40 χρόνια όλο και κάποιος δικος μας θα το έκανε, αλλά 40 χρόνια όπως βλέπουμε το ίδιο σκηνικό έχουμε.

Και το '70 και το '80 και το '90 και σήμερα. Δυστυχώς στην Ελλλάδα οι 2 κάτω έχουν ΠΑΝΤΑ στόχο τον ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ της διατησίας. Δεν τους φτάνει απλώς η επιρροή κάποιων προσώπων αλλά ο πλήρης έλεγχος μέσω ΕΠΟ, ΚΕΔ, Αθλητικών δικαστών, Μ.Μ.Ε. κ.λ.π. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και από την στιγμή που μπήκε και το Ch.League τα πράγματα αγρίεψαν ακόμη περισσότερο.

Είναι ο ορισμός του αστείου πάντως να ζητάς πρόεδρο με @@ όταν ο Ζαγοράκης το έχει αποδείξει επανειλημμένα αυτό. Και μόνο που μπήκε πρίν 3,5 χρόνια όταν όλοι κοτεύαν (και δικαιολογημένα) φτάνει. Και σ' αυτά τα 3.5 χρόνια έχει αποδείξει ότι μπορεί να ανεβάσει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδα πρωταθλητισμου και πόσο πονάει την ομάδα.

Το θέμα είναι πως θα πλαισιωθεί ο Ζαγοράκης από ανθρώπους που θα τον βοηθούν και σε θέματα παρασκηνίου.
Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόταση. Δεν έχω στο μυαλό μου κάτι. Αν έχει κάποιος ας προτείνει για παράδειγμα.
Από την άλλη επίσης όλοι εμείς αντί να κράζουμε, χωρίς ουσιαστικά να προσφέρουμε ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ παρά μόνο να βγάζουμε τα ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ μας, ας δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.
Πριν 12 χρόνια είχε γίνει συλλαλητήριο για ματς ΠΑΟΚ-γαύρο με πρόεδρο Μπατατούδη και μαζεύτηκε 20.000 κόσμου. Ξέρω σήμερα ακούγεται γραφικό να πεις τον άλλο κατέβα για συλλαλητήριο για την διατησία αλλά είναι μία μορφή πάλης..Ψέμματα..;;;..όποτε μας συμφέρει ανατρέχουμε στο παρελθόν και όποτε όχι το λέμε γραφικό. Τότε κατέβηκες 20.000 με Μπατατούδη. Σήμερα έχεις Ζαγοράκη, ομάδα 5 φορές καλύτερη και κόσμο πολύ πιο συσπειρωμένο. Γιατί δεν δοκιμάζουμε κάτι αφού επιμένουμε ότι η αδικία δεν έχει τέλος για την ομάδα μας..;;
Να ορίστε πρότεινα κάτι. Ας προτείνει και κάποιος κάτι άλλο και ίσως βρούμε 2, 3 πράγματα που θα μπορέσουν να βοηθήσουν.

Κάτω στην Αθήνα πάντως όπως φαίνεται μας αγοράζουν και μας πουλάνε όποτε θέλουν ... Οι άνθρωποι είναι 50 χρόνια μπροστά σε θέματα λαμογιάς και απάτης. Ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι και πέρυσι και φέτος πολύ επικίνδυνος αντίπαλος αγωνιστικά. Και τι μας κάνουν..;; το συνηθισμένο. Φέρνουν τα καράκια από την αρχή για να σε καθαρίσουν. Εσύ τι κάνεις...;;; Βρίζεις τον Ζαγοράκη για ανίκανο (είπαμε 40 χρόνια στον ΠΑΟΚ από Παντελάκη εώς σήμερα όλοι είναι άχρηστοι). Δηλαδή με 1 σμπάρο, 2 τριγώνια. Και σας σφάζουμε και σας δημιουργούμε εσωτερικό θέμα με τριγμούς και φθορά. Ότι καλύτερο δηλαδή για τον Πιλάβιο , τον Πατέρα, τον Μαρινάκη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Τρί 30 Νοέμ 2010, 11:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
kos

Δημοσίευση από kos »

DC έγραψε:
kos έγραψε:και η ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι θα εκαναν οι παικτες εαν μπορουσαν να μιλησουν ειναι μια και ειναι στο μυαλο ολων μας. εσυ απο την πλευρα σου προεδρε τι εκανες για να εξασφαλισεις οτι δεν θα μας ξανα@αμησουν?
Παραβλέποντας (σαν κάτι το αναμενόμενο) το γεγονός ότι περίμενες (και όχι μόνο εσύ) την πρώτη κακή εμφάνιση της ομάδας για να βγάλεις την εμπάθειά σου και να κράξεις τον Ζαγοράκη, για πες μου, εσύ τι θα έκανες στην θέση του;
Έτσι, για να μάθω τι είναι αυτό που δεν έχουν κάνει οι πρόεδροι του ΠΑΟΚ από το '60 μέχρι σήμερα.
Που ξέρεις; Μπορεί και να βοηθήσεις την κατάσταση. :)
εαν ηξερα την λυση να εισαι σιγουρος οτι θα την ελεγα στον ιδιο. δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα θα τον εβρισκα και θα του την ελεγα.
απο την στιγμη που δεν την εχω περιμενω απο αυτον να την βρει. αυτος ειναι ο ηγετης.
να πειραματιστει να δοκιμασει πραγματα και να μην ακολουθει μια τακτικη που δεν αποδιδει εδω και 3 χρονια.

την λυση δεν μπορω λοιπον να την δωσω.

εσυ απο την πλευρα σου που δεν εισαι εμπαθης και που προφανως σε καλυπτει η τακτικη ζαγορακη κανε μια προβλεψη. που θα παει το πραγμα εαν συνεχισει την ιδια τακτικη για ακομη 3 χρονια? βλεπεις προκοπη?
θα κατεφερει να τους πεισει τους απο κατω να ανεβουν στο επιπεδο του?
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

κάθεστε και rotate τι πρέπει να κάνει , τι πρέπει να κάνει , τι πρέπει να κάνει. έχω βαρεθεί να ακούω τα ίδια ερωτήματα λες και δε ξέρετε τις απαντήσεις. όλοι τις ξέρουμε τις απαντήσεις αλλα δύσκολο να τις πούμε.

απλά είναι τα πράγματα, εάν θέλουμε να παίξουμε επί ίσοις όροις με παο-osfp , θα πάει ο πρόεδρος με σακούλες με "dora" στη μιση ΕΠΟ, θα πάνε μερικά θρεφτάρια θα δώσουν παγωτό xylaki σε οποιον μας αδικεί, θα κάνουν προπαγαναδα τα ΜΜΕ μας μέρα βραδυ, θα βάλουμε μερικούς πολιτικούς να δώσουν εντολές σε κανάλια με ανταλλαγή αβάντα στις εκλογές, οι σύνδεσμοι θα έχουν στο ρεπερτόριο τον συνθημάτων 25 λεπτά βρίσιμο σε οποιον τολμά να πει κάτι εναντίον μας και όλα καλά. όλα αυτά μέχρι να αλλάξει (αν αλλάξει ποτε) η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

κατά τα αλλα είναι αυτό που λέει και ο φίλος πιο πάνω
f έγραψε: Αυτά βέβαια που διαβάζω, να χτυπά καρέκλες και πόρτες και λοιπές π@π@ριές, είναι για μικρά παιδιά...
καλός η κακός αυτή είναι η κατάσταση. τώρα όλα τα αλλα είναι αλλα λόγια να αγαπιόμαστε. και ναι ξέρω εμείς είμαστε περήφανος λαός , δε θέλουμε να αδικούμε, δε θα γίνουμε σαν τους κάτω, οποτε αφού όλα αυτά δε τα κάνουμε, ας επικεντρωθούμε στο μπας και κάνουμε καμια καλή ευρωπαϊκή πορεία
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

.
.
.

ΘΕΟΔΩΡΕ ΤΟ...

Εικόνα

ΚΑΙ ΕΣΥ...

Εικόνα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Βλεπω μέρες τώρα να πιασαμε τη γνωστή πιπιλα. Ανεβάσαμε μάλιστα κ θέμα στη κεντρικη.

Θα προσπαθήσω να πω κάποια πράγματα όσο πιο κόσμια και απλά γίνεται.

Ξεκινάω κύριοι.

ΠΟΤΕ στην ιστορία , όποιος μπλέχτηκε με τη διαιτησια δε το έκανε για να εξασφαλίσει 50-50
ΠΟΤΕ.
ΠΑΝΤΑ για να την έχει με το μέρος του.

Αυτο το εξιδανικευμένο που έχετε στο μυαλό σας...με πρόεδρο + συνεργάτες μαχητικούς ώστε να εξασφαλίσουν το 50-50 ...ΔΕ ΠΑΙΖΕΙ.
Η θα μπεις στο λακο με σκ@τ@ ή θα μείνεις απεξω.

Επομένως τί είναι αυτό που ζητάτε? Χαλίφης στη θέση του χαλίφη? Δυστυχως βλέπω αμυδρά στοιχεία γαυροποίησης να πλανώνται στον αέρα.

Και σιγά το μέγεθος που είναι ο Ζαγορ κ ο ΠΑΟΚ για να πάει να επιβληθεί στη διαιτησία κ στα κέντρα αποφάσεων.
Ας πάνε κάποιοι να δουνε το ενεργητικο των επιχειρήσεων του Μαρινακη κ του Πατερα. Ιλιγγο σου προκαλεί.
Θα πάρει ταχα μου ο Ζαγορ τζιμανια συνεργατες και βαρυποινιτες κ οι άλλοι θα ασπρισουν απο το φόβο τους.
Δε θα τολμάνε να σε αδικήσουν.
ΜΑΛΙΣΤΑ.
Να με συμπαθάς ρε Κολοκοτρώνη, σέβομαι πολύ το πάθος και την αγάπη που έχεις για την ομάδα αν και σπάνια συμφωνώ μαζί σου. Μακάρι αυτό το πάθος κ τη μαχητικοτητα να την είχαν όλοι οι οπαδοί μας.

Αλλά αυτό είναι φίλε μου ΑΦΕΛΗΣ προσέγγιση.

Ο μόνος δρόμος για το ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει το σεβασμό.
Να τον επιβάλλει , ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Πως τον κερδιζεις?
Με ζαγορ+Σαντος+Βρυζα + ομάδα μοντέλο που είχες πέρυσι. Με ωριμότητα σε κινήσεις ..ώστε να αποπνέεις υγεία σε όλα τα επίπεδα.

Πως τον χάνεις?
Με μπερετα + αλχημείες προπονητών...με αλχημείες παικτών...με μείον το 70% των περυσινών ΙΚΑΝΩΝ στελεχών σου....με φάπες, με εμφυλίους με μίρλα. Με όλα αυτά που είπε σοφά ο ΓΚΑΡΣΙΑ ότι γράφεις εγκυκλοπαίδεια.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

++++
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

kos έγραψε: εαν ηξερα την λυση να εισαι σιγουρος οτι θα την ελεγα στον ιδιο. δεν τον ξερω τον ανθρωπο αλλα θα τον εβρισκα και θα του την ελεγα.
απο την στιγμη που δεν την εχω περιμενω απο αυτον να την βρει. αυτος ειναι ο ηγετης.
να πειραματιστει να δοκιμασει πραγματα και να μην ακολουθει μια τακτικη που δεν αποδιδει εδω και 3 χρονια.

την λυση δεν μπορω λοιπον να την δωσω.

εσυ απο την πλευρα σου που δεν εισαι εμπαθης και που προφανως σε καλυπτει η τακτικη ζαγορακη κανε μια προβλεψη. που θα παει το πραγμα εαν συνεχισει την ιδια τακτικη για ακομη 3 χρονια? βλεπεις προκοπη?
θα κατεφερει να τους πεισει τους απο κατω να ανεβουν στο επιπεδο του?
Άρα λοιπόν, είσαι ακόμα μία κραυγή για την κραυγή. Ένα κράξιμο χωρίς αντιπρόταση.
Κανένα πρόβλημα. Δικαίωμά σου. Δικαίωμά σου να μέμφεσαι αυτόν που σε ανέστησε. :)
Όσο για μένα, δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις ή να θυμάσαι το κάθε ποστ που γράφω (ούτε εγώ δεν το καταφέρνω), αλλά έχω γράψει ότι για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει πρώτα να γίναι αναδιάρθρωση του Ελληνικού κράτους. Όπως και το ότι ή μόνη μας διέξοδος είναι η Ευρώπη. Ούτε ο Ζ, ούτε κανένας προηγούμενος πρόεδρος του ΠΑΟΚ αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας μπορούσαν να "κάνουν κάτι".

PS: Φυσικά και με καλύπτει η έως τώρα τακτική του Ζαγοράκη. ΠΑΟΚ είμαι.

Petm έγραψε:απλά είναι τα πράγματα, εάν θέλουμε να παίξουμε επί ίσοις όροις με παο-osfp , θα πάει ο πρόεδρος με σακούλες με "dora" στη μιση ΕΠΟ, θα πάνε μερικά θρεφτάρια θα δώσουν παγωτό xylaki σε οποιον μας αδικεί, θα κάνουν προπαγαναδα τα ΜΜΕ μας μέρα βραδυ, θα βάλουμε μερικούς πολιτικούς να δώσουν εντολές σε κανάλια με ανταλλαγή αβάντα στις εκλογές, οι σύνδεσμοι θα έχουν στο ρεπερτόριο τον συνθημάτων 25 λεπτά βρίσιμο σε οποιον τολμά να πει κάτι εναντίον μας και όλα καλά. όλα αυτά μέχρι να αλλάξει (αν αλλάξει ποτε) η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η φωτό στο άβαταρ ..... πρόσφατη είναι;
kos

Δημοσίευση από kos »

DC έγραψε: Άρα λοιπόν, είσαι ακόμα μία κραυγή για την κραυγή. Ένα κράξιμο χωρίς αντιπρόταση.
μην νομιζεις οτι η σιωπη για την σιωπη ειναι πιο υπευθυνη πραξη

ΥΓ. εισαι ο τελευταιος που μπορεις να μιλας για εμπαθεια. την εχεις κανει υπογραφη σου την εμπαθεια.
thief

Δημοσίευση από thief »

giapas έγραψε: Και σιγά το μέγεθος που είναι ο Ζαγορ κ ο ΠΑΟΚ για να πάει να επιβληθεί στη διαιτησία κ στα κέντρα αποφάσεων.
Ο μόνος δρόμος για το ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει το σεβασμό.
Να τον επιβάλλει , ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Πως τον κερδιζεις?
Με ζαγορ+Σαντος+Βρυζα + ομάδα μοντέλο που είχες πέρυσι. Με ωριμότητα σε κινήσεις ..ώστε να αποπνέεις υγεία σε όλα τα επίπεδα.
Δηλαδή πέρυσι η διατησία ήταν καλύτερη από φέτος..;;; :shock: :shock:

Πρόπερσι στον αγώνα κυπέλλου με τον γαύρο ήταν καλύτερη..;; :shock:

Την δεκαετία του '70 ήταν καλύτερη ,,;;.. :shock:

Σιγά φίλε giapas, να μην έχουν τέτοις "ευαισθησίες" οι από κάτω...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Φιλε μου δεν είναι θέμα ευαισθησίας...
Δε θα σε σεβαστούν γιατι είναι ευαισθητοι και πονόψυχοι.

Δυστυχως δε μπορώ να σου παρουσιάσω κάτι απτο.
Να σου πω δηλαδή ότι άμα κάνεις αυτο το συγκεκριμένο , τότε θα κερδίσεις το σεβασμό.

Ολο αυτό που εννοώ , περικλείεται στη φράση ....ΑΠΟΠΝΕΩ ΥΓΕΙΑ. Σε όλα τα επίπεδα.
Αυτό είναι που κερδίζει το σεβασμό...Δες την ΑΕΚ περσι κ φέτος. Εχει χάσει το κύρος της σε όλα τα επίπεδα. Και πάει ο άλλος και δε της δίνει 3 πέναλτυ. Γιατί γίνεται αυτό? Ειναι απειλή για τους άλλους 2?? Οχι κύριοι. Απλά δεν αποπνεει υγεία. Ενα μπαχαλο είναι . ΔΕ ΤΗ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Το ίδιο και το ΠΑΟΚ φέτος. Δηλαδη το κοράκι με πάει ανάποδα γιατί έχει πάρει γραμμη να με σφάξει? Σιγα την απειλή που στοιχειοθετεί ο φετινός ΠΑΟΚ. Σιγα τα αυγα. Απλά είσαι μπαχαλο συνολικά και βρίσκει ο άλλος και τα κάνει

Οσο για πέρυσι , είχες ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ σεβασμό ΓΙΑ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.
Και σε αγωνιστικό επίπεδο κ όσον αφορά τη διαιτησία
Ο Σπάθας ήρθε γιατί έπρεπε να έρθει. Ηταν η σειρα του βάζελου περυσι. Ετσι πάνε αυτα. Το είχε δέσει το θέμα από παντού.

Αν επαναλάβω όμως 2-3 χρονιές συνεχόμενα τη περσυνή χρονιά, τότε θα πάρω πρωτάθλημα.

Περυσι όλοι μας είχαν ως παράδειγμα προς μίμηση. Εβγαινε ο Τσακίρης κ έλεγε...να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα.
Και αυτό φίλοι μου είναι μια μορφή ΣΕΒΑΣΜΟΥ

Φετος δε συμβαινει αυτό.
Φετος είσαι παραδειγμα προς αποφυγην

Γιαυτο οι φάπες έρχονται σε ολα τα επίπεδα.
Άβαταρ μέλους
makednoss

Δημοσίευση από makednoss »

ετσι ειναι γιαπα.ταυτιζεσαι στην κοινη γνωμη σαν ο τριτος πολος που βασιζεται μονο στις δυναμεις του,δεν επιδιωκει ευνοια απο κανεναν και κοντραρει οσο μπορει και γιατι οχι και να το παρει.ποσοι γινανε ΠΑΟΚ ειδικα εξω απο τη μακεδονια το 70 και το 80 γιατι ειδαν στον ΠΑΟΚ αυτο που δεν ειχε κανενας αλλος και τον εκανε ξεχωριστο.περυσι ημασταν 2 φορες καλυτεροι γιαυτο και δεν μπορουσανε να μας κοψουν.εκει ομως πεισμα και οχι δηθεν ελεγχοι της διαιτησιας και ξυσε τα @@.και ο αμπραμοβιτς να ερθει παλι οι δυο θα κανουν τις βρωμιες τους.ελα ΠΑΟΚ παιξε μπαλα 30 αγωνιστικες καρφωνε τους ατρομητους 1,2-0 παρε τα ντερμπι και ας σε σφυραει αναποδα ,τι θα κανει δηλαδη θα δωσει πεναλτυ σε φαουλ που ηταν 6 μετρα εκτος περιοχης?ας εχουμε εμεις ομαδα σωστη που να καρφωνει και ας γινει καμια λαλακια να μπουμε ολοι μεσα μετα .οχι κατευθειαν δεν εδωσε πεναλτυ στο καραισκακη ,λες και δε το ηξερες οτι δε θα δωσει.
αν δε σε σεβονται πρεπει να σε φοβουνται αλλα πρωτα πρεπει να επιδιωξεις το σεβασμο στη σουπερ λιγδα τους
thief

Δημοσίευση από thief »

Κοίτα φίλε giapas για να μην το κουράσουμε... Εννοείται ότι όσο πιο υγιής είσαι ως ομάδα και όσα λιγότερα προβλήματα έχεις τόσο καλύτερα θα πηγαίνεις και θα αποκτάς και τον σεβασμό της "ουδέτερης" κοινής γνώμης, μα κυρίως των ίδιων των οπαδών σου.
Αλλά με τίποτα δεν θεωρώ ότι θα σε σεβαστούν τα κοράκια ή ο αθλητικός δικαστής ή τα λαμόγια, τα τσιράκια και τα τσατσάκια που γλείφουν τους 2 "απατ-αιώνιους"...

Πέρυσι δεν ήταν μόνο ο Σπάθας, πρόπερσι δεν ήταν μόνο ο αγώνας κυπέλλου και την δεκαετία του '70 δεν ήταν μόνο το 1972...

Όσο υγεία και να αποπνέεις θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να λυγίσεις...να είσαι δηλαδή 25-30 β. μακριά ή να κινδινεύεις για διάλυση και μετά να έρχονται και να λένε όλο συμπόνια "τι κρίμα ό ΠΑΟΚ....", "το Ελληνικό ποδόσφαιρό θέλει ένα δυνατό ΠΑΟΚ..." και λοιπές π@π@ριές...

Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα. Και ως ζωντανός οργανισμός θα έχει και τα πάνω του και τα κάτω του. Θα έχει περιόδους με σωστές επιλογές αλλά και με άστοχες. Φέτος δοκιμαζόμαστε κυρίως λόγο της αλλαγής προπονητή (που μεγάλη μάζα του κόσμου μας από την αρχή τον αμφισβητούσε). Εννοείται ότι θέλει ένα διάστημα προσαρμογής της ομάδας σε αυτή την αλλαγή και αυτό κυρίως πληρώνουμε όπως θα γίνοταν ΣΕ ΚΑΘΕ ομάδα. Πλην γαύρου ή βάζελου όπου και 3-4 προπονητές να άλλαξουν τον χρόνο πάλι αν είναι να το πάρουν θα το πάρουν τον τίτλο...και εσύ θα τρώγεσαι με τις σάρκες σου....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”