δεν υπαρχει περιπτωση να ξυπνησει. ουτε να τον ξυπνησει καποιος υπαρχει περιπτωση. καμια απολυτως περιπτωση.free4 έγραψε:Να στο πεί καλύτερα?????makednoss έγραψε:θελεις να σου φερει τον γουμενο να ηρεμησεις????που ειναι εκεινες οι χρυσες εποχες αραγε ...NearlyGod έγραψε:ΑΓΙΕ ΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΦΕΡΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ![]()
![]()
![]()
ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΕ @ΡΧΙΔΙΑ!!!!
Πολύ το λιβανήσαμε το θέμα...
Η ξεκινάει ολομέτωπη ΧΘΕΣ ή τον μπούλο!!!
Γ@μώ τις πουτ@νες τις δηλώσεις και την εμπιστοσύνη στη διαιτησία!!!
ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΚΑΚΑΛΑ ΡΕ ΜΛΚ!
Ερχεται το καθε κουτσοχώρι και σε παίζει ο κάθε πουτ@νας γιος 30-70 μέσα στο σπίτι σου..
ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ Γ@ΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Γ@ΜΩ?
ΒΓΕΣ, ΚΑΤΕΒΑ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΔΕΙΞ΄ ΤΟΥΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!
Εχουμε αρρωστήσει κάθε αγωνιστική!!!
Βλέπεις ότι οι άλλοι έχουν ξεσκιστεί κι έχουν διορίσει ολόκληρη λέσχη για να βγάζουν τα κοράκια που θέλουν..
Εσυ δηλαδή πότε θα κάνεις κάτι? Οταν θα είμαστε 10 βαθμούς από την 5η θέση?????
ΞΥΠΝΑ ΜΗ ΣΕ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
αυτος ειναι και ετσι θα λειτουργει οσο ειναι στην ομαδα. δυστηχως.
ειναι σαν να παιρνει μερος σε λασπομαχια με κουστουμι αρμανι.
δεν θελει να λερωθει ακομη και εαν ξερει οτι θα χασει για αυτον ακριβως τον λογο.
θα περιμενε κανεις απο εναν προεδρο που ποναει την δουλεια του, την ομαδα του, και τον ιδρωτα των παικτων του, το σημειο μηδεν να ειναι η διατησια σπαθα στο σαπιο μηλο. μετα απο εκεινο το παιχνιδι να αναθεωρησει τα παντα.
δυστηχως ομως η συμπεριφορα του ζαγορακη δειχνει οτι το προσπερασε πολυ γρηγορα.
φετος δηλωσε οτι η ομαδα παει για πρωταθλημα. το πηρε πισω ριχνοντας ευθυνες στους παικτες οταν η ομαδα δεν ηταν καλα. οταν ανεβηκε η ομαδα και εδειξε οτι μπορει να το παλεψει εστω και με λιγες πιθανοτητες ηρθαν οι σφαλιαρες. η συμπεριφορα της διατησιας απεναντι στον ΠΑΟΚ ειναι συμπεριφορα απεναντι σε μεσαια ομαδα του πρωταθληματος.
και η ερωτηση που ειμαι σιγουρος οτι θα εκαναν οι παικτες εαν μπορουσαν να μιλησουν ειναι μια και ειναι στο μυαλο ολων μας. εσυ απο την πλευρα σου προεδρε τι εκανες για να εξασφαλισεις οτι δεν θα μας ξανα@αμησουν?
ΥΓ. δεν μιλαω για το ματς με τον ατρομητο γιατι σε αυτο το ματς παρα τα οποια λαθη ειναι αστειο να ριχνουμε ευθυνη στην διατησια. γενικοτερα ομως υπαρχει ελλειψη σεβασμου απο την πλευρα των διατητων. μας εχουν γραμμενους στα παπαρια τους.