αχ ωραιες μερες...ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ-ΜΟΝΤ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ...gash04 έγραψε:[youtube]fWuzaapQB4s&feature=related[/youtube]
Κάτω η 17Ν λαίμαι
[youtube]gJu6U29hoGM&feature=related[/youtube]
αχ ωραιες μερες...ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ-ΜΟΝΤ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ...gash04 έγραψε:[youtube]fWuzaapQB4s&feature=related[/youtube]
Κάτω η 17Ν λαίμαι
Μαξιμε, ΑΛΛΟ τα "αλλα" site και ΑΛΛΟ το PAOKMANIA ,δηλαδη ενα οπαδικο site..Maximus έγραψε:Καλημερα στη βουλή του ΠΑΟΚμανια!moican4 έγραψε: Το τοπικ ηταν αποκλειστικα 5-6 ατομων το πολυ , που ελεγε ο καθενας το πως περασε την μερα του.
Συγνωμη αλλα αν εσυ νομιζεις πως ετσι ειναι τα οπαδικα σαιτ κατι εχεις καταλαβει λαθος.
Δειξε μου το αντιστοιχο τοπικ "οτι να ναι" στο σαιτ του γαυρου, του βαζελου και του χανουμιου.!!!
Αστο ,δεν θα βρεις τιποτα...
Μόικαν, παίρνω αφορμή από την φράση σου και χωρις να θέλω να έρθω σε προσωπικη αντιπαράθεση μαζί σου (αυτό το λέω γιατι τα νεύρα ειναι τεντωμένα εδώ), απλά να επισημάνω κάτι πανω στα λεγομενα σου...
Επειδή όλοι έχουμε γράψει στο παρελθον και σε άλλα φόρουμ εκτός του ΠΑΟΚμάνια, ξέρουμε λιγο πολύ πως λειτουργουν... Και επειδή ήμουν σίγουρος ότι σε ολα τα φόρουμ υπάρχει ένα ανάλογο τόπικ, έκανα την παπαριά και μπηκα σε σάιτ των γάυρων (για να επιβεβαιωσω την αποψη αυτή)...
Ναι λοιπόν, έχουν και αυτοι ενα τετοιο τόπικ, το οποίο το ονομάζουν "off topic"! (φαντάζομαι δεν θέλετε link)
Γεγονός είναι οτι η πλειοψηφία των φόρουμ εχει ανάλογα τόπικ, ειτε ονομαζονται "off topic", ειτε "άσχετα", είτε "οτι να ναι"... Αν το καλοσκεφτούμε τα συγκεκριμένα τοπικ αποτελούν βασικά κομμάτια, ασχέτως θεμάτος φορουμ! Αλλα δεν ειναι της παρούσης για να συζητησουμε το γιατί...
Kαταρχήν Μάξιμε όχι και ΛΑΟΣ... Σε λίγο θα μας βγάλεις και κολλητούς του Άνθιμου....Maximus έγραψε:... επιμείνατε σε κατι που ωθήσε 10-15 ενεργά ατομα στην έξοδο...
...
Το κάθε σαιτ εχει μια συγκεκριμένη θεματολογία...Είτε αυτο ειναι μια ποδοσφαιρικη ομαδα, ειτε ειναι θεματα σχολων για φοιτητές, ειτε αφορά μοτοσυκλετες, είτε αφορα την πολιτική. Ασχετα λοιπόν με το θεμα του καθε σαιτ, πολύ συχνά υπάρχει και ενα "οφ τοπικ" για να λεγονται πραγματα εκτος θεματος για να μην υπάρχουν τα στενα ορια που σε δεσμευουν στο θεμα.( εκτος και αν ηδη το θεμα του φορουμ ειναι οι παπαριες)moican4 έγραψε:
Μαξιμε, ΑΛΛΟ τα "αλλα" site και ΑΛΛΟ το PAOKMANIA ,δηλαδη ενα οπαδικο site..
Και εγω ειμαι σε αλλο φορουμ αλλα εκει λεμε μονο μκλιες γιατι τετοια ειναι το υφος του σαιτ..
Να τα ξεχωριζουμε λιγο..
Nα σε ρωτησω κατι ,αφου λες οτι υπαρχουν τετοιου ειδους τοπικ στα αλλα οπαδικα σαιτ, γιατι δεν λες και τι εγραφαν π.χ ..
Ειναι ακριβως το ιδιο με την "θεματολογια" του "οτι να ναι"..?
Δε νομιζω..
Οκ, δεν ειστε ΛΑΟΣ...Ειστε ΠΑΣΟΚ που ακολουθει αντιλαικες πολιτικες ΔΝΤ!novito έγραψε: Kαταρχήν Μάξιμε όχι και ΛΑΟΣ... Σε λίγο θα μας βγάλεις και κολλητούς του Άνθιμου....![]()
![]()
Δεύτερον ποια είναι αυτά τα 10-15 άτομα??? Γιατί όσο περνάνε οι μέρες, μεγαλώνει στα λόγια αυτό το νούμερο, ενώ στη πραγματικότητα είναι 4 άτομα, εκω των οποίων τα 3 γράφαν αποκλειστικά στο συγκεκριμένο τόπικ? (Ο ένας μάλιστα έφυγε με μπαν λόγω των ... γαλλικών...)
Αυτο το αναποφευκτο ,δεν το καταλαβαινω..Δηλ τι θα πει σου "παρουσιαζεται η αναγκη"..?Maximus έγραψε:Το κάθε σαιτ εχει μια συγκεκριμένη θεματολογία...Είτε αυτο ειναι μια ποδοσφαιρικη ομαδα, ειτε ειναι θεματα σχολων για φοιτητές, ειτε αφορά μοτοσυκλετες, είτε αφορα την πολιτική. Ασχετα λοιπόν με το θεμα του καθε σαιτ, πολύ συχνά υπάρχει και ενα "οφ τοπικ" για να λεγονται πραγματα εκτος θεματος για να μην υπάρχουν τα στενα ορια που σε δεσμευουν στο θεμα.( εκτος και αν ηδη το θεμα του φορουμ ειναι οι παπαριες)moican4 έγραψε:
Μαξιμε, ΑΛΛΟ τα "αλλα" site και ΑΛΛΟ το PAOKMANIA ,δηλαδη ενα οπαδικο site..
Και εγω ειμαι σε αλλο φορουμ αλλα εκει λεμε μονο μκλιες γιατι τετοια ειναι το υφος του σαιτ..
Να τα ξεχωριζουμε λιγο..
Nα σε ρωτησω κατι ,αφου λες οτι υπαρχουν τετοιου ειδους τοπικ στα αλλα οπαδικα σαιτ, γιατι δεν λες και τι εγραφαν π.χ ..
Ειναι ακριβως το ιδιο με την "θεματολογια" του "οτι να ναι"..?
Δε νομιζω..
πχ στο φορουμ των γαυρων, ο αλλος ξεκιναει το θεμα λεγοντας οτι ονειρευεται την Τζέσικα Αλμπα!\
Σε ενα αλλο φορουμ φοιτητων, μια εγραφε ας πουμε οτι ο αντρας της επλενε τα ρουχα και τα εκανε σκατα (τσ τσ τσ ανεπρόκοποι)
Αυτο που παραδέχομαι στο ΠΑΟΚμανια είναι οτι εκτος απο θεματολογια ΠΑΟΚ εχει και πολλα γενικά θεματα που θα ελεγα οτι καλύπτουν σχεδον ολο το κοινωνικο φάσμα (και αν δεν εχει καποιο θεμα, φανταζομαι οτι και ενα καινουριο θεμα να ανοιξει καποιος, πχ για πεταλουδες, δεν νομιζω κανεις να του το απαγορεψει, απλά θα ατονισει με τον καιρο και θα ξεχαστει).
Το σημαντικό ομως ειναι οτι οσα γενικα θεματα και να φτιάξεις, είναι εμφυτη ανάγκη να υπάρχει και το Τοπικ Μαλακιας! Σημερα κατουρησα, στραβοκοιμηθηκα, η γκομενα με παρατησε, Γιαννη εισαι ηλιθιος, Κωστα τον παιρνεις, η μικρη μου ειπε την πρωτη της λέξη... Ειναι αναποφευκτο και δημιουργειται φυσιολογικα εφοσον μετα απο μεγαλο χρονικο διαστημα σου παρουσιαζεται η αναγκη να πεις και καμια παπαρια με τον ιντερνετικο φιλαρακο σου... (Δεν ειναι ιδιο με το chat- To chat απαιτει να εισαι online ολη την ώρα, ενω με το φορουμ μπορεις να λειψεις 5-6 ωρες και αν δεις την παπαρια του αλλου μετά)
ε τωρα θα πρεπει να σου πω να τα διαβασεις ολα...Rizla έγραψε:Γιατι κλειδωθηκε