Ένα πραγματακι μόνο να πω στον Ιταλο...Ρε συ Γιάννη αυτό το "κρινουμε ιδεες και οχι προσωπα" παραείναι διπλωματικο...μεχρι αηδίας...δηλαδή ποιος τις εκφράζει τις ιδέες? Ο ελέφαντας που ειναι κατω απο το χαλάκι του georgedoulk? Εκτός και αν μιλάς για τις ιδέες του Πλάτωνα...
Πάντως μιας και άρχισα να γραφω....ας το πάω και λίγο παρακάτω...
1. Τα άκραια σχόλια περί φασιστικών συμπεριφορών μπορούν άνετα να ειπωθούν εκατέρωθεν...Και οι μεν και οι δε εκφραζεται ακραίες απόψεις και θέλετε με τον έναν ή αλλο τρόπο να τις επιβάλετε. Κατ' εμέ είναι θεμιτό και ως εκ τούτου τέτοιοι ακραίοι χαρακτηρισμοί είναι τουλάχιστον ατυχείς.
2. Οι mods πήραν τη "δύναμη" που έχουν από τους admins. Το site και το φορουμ ανήκουν στους admin. Το να επικαλούνται οι μπλε και οι κοκκινοι το τετριμένο σλογκανακι "το φορουμ ανηκει στο λαο του και οχι στο φουστη τον πρόεδρό του" είναι αστείο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν και να το παραδεχτούν εκατέρωθεν.
3. Για να είμαι ειλικρινής και εγώ έχω πει "πολύ κάγκουρας ο ταδε μοδ...πως την έχει δει?". Όσοι όμως τους κράζουν ας σκεφτούν λιγάκι ότι τα σαιτς που μπαινουμε, τη γκομενα που εχουμε, τους φίλους που έχουμε, το αμαξι που εχουμε, τη θυρα που πηγαινουμε κτλ κτλ κτλ τα ΔΙΑΛΕΓΟΥΜΕ. Οι μοδ επιλεχτηκαν απο καποιους για να επιβλεπουν την κατασταση. Αν ο Α ή ο Β δεν συμφωνει με τον τροπο τους μαλλον έχει διαφορετικα ποιοτικα χαρακτηριστικα (δε λεω καλυτερα ή χειροτερα...απλως διαφορετικα). Προσωπικα θεωρω οτι απεχω κατά πολύ απο τον τροπο σκεψης και εκφρασης ορισμενων μοδ και είναι και αυτος ενας λόγος που δεν συμμετεχω τοσο ενεργα. ΑΛΛΑ δεν θα μπω και στη διαδικασία να τους αλλαξω. Αν δε μ' αρεσει ας παω αλλου...
4. Ένα πραγμα που πιστεύω θα πρπει να σκεφτουν οι "μπλε" είναι η συμπεριφορα τους. Ανεξαρτητα με την ιστορια που προεκυψε με το οτι να ναι. Είναι μια ευκαιρια κατα τη γνωμη μου να αναλογιστούν το γεγονος ότι έχουν ένα "θεσμικο" ρολο και θα πρεπει να είναι πιο προσεκτικοι στο πως τον διαχειριζονται.
Αν με αφησω θα γραφω μεχρι να ξημερωσει....το κλείνω εδω λέγοντας αυτό που είπα και μερικες σελιδες πισω...
Α ρε Χαβο τι μας έκανες.... Τωρα που δεν μπορουμε να γκρινιαξουμε για την ομαδα βρηκαμε άλλο πεδιο μιρλας...αλλα ΠΑΟΚ είσαι...
ΥΓ. Λευτερια στην εξωκοινοβουλευτική αριστερα του ψηριστή...