Μια παρατηρηση μονο . Μην μπερδευεις τον ΝΟΜΙΜΑ εισελθοντα μεταναστη ( οπως π.χ θελεις να πας εσυ σε μια αλλη χωρα ) με τον ΛΑΘΡΟ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...
Θελω να μου βρεις μια χωρα , οπου ο αλλος θα μπει παρανομα , θα διασχισει ολη την χωρα , θα παει να απλωσει μια κουρελου και θα πουλαει μαιμουδες εξω απο κεντρικες οδους και μαγαζια και που το κρατος θα εθελοτυφλει και θα κωφευει.
Θελω επισης αν μπορει καποιος να μου βρει μια ευρωπαικη πρωτευουσα που το " ιστορικο κεντρο " της εχει κατακλυστει απο ολους αυτους + πορνεια + διακινηση ναρκωτικων + εγκληματικοτητα = υποβαθμιση .
Η διαφορα που εχω με ολους αυτους -και πιανω αυτες που υπαγορευονται απο την λειτουργια του κρατους - ειναι οτι φορολογουμαι , δουλευω , πληρωνω χωρις να εχω υγεια , περιθαλψη , συνταξη , πληρωνω περαιωσεις ακομα και για πεθαμενους ( καινουργιο φρουτο αυτο) , , αυξημενα τιμολογια σε ολες τις υπηρεσιες και με λιγα λογια εχω μονο υποχρεωσεις εκτος απο δικαιωματα .
Και ενα απο τα δικαιωματα ενος πολιτη σε ενα ευνομουμενο κρατος ειναι και η ασφαλεια του πολιτη ...
Οποιος νιωθει αλληλεγγυος προς αυτους τους ανθρωπους και πιστευει οτι ετσι θα προσεγγισει καλυτερα μεσα του την εννοια ανθρωπος , μπορει να φιλοξενησει και καποιους στο σπιτι του ...Δεν λεω ολους ...
Υ.Γ. Ολοι λενε και ξαναλενε για το μειζον προβλημα της λαθρομεταναστευσης αλλα κανεις δεν τολμαει να το θιξει πιο ουσιαστικα . Ειναι σαν το ΚΚΕ που ζηταει μισθους 2500 ευρω και συνταξεις 1500 ευρω αλλα στον " Ριζοσπαστη " και στην Τυποεκδοτικη δουλευουν ολοι με βαση τις συλλογικες συμβασεις εργασιας ... Εννιοτε απολυουν κιολας ...