Δημοτικές & περιφερειακές εκλογές 2010

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Δημοτικές & περιφερειακές εκλογές 2010

Δημοσίευση από gika »

moican4 έγραψε:Αυτοι που αντιμετωπιζουν προβληματα καθημερινα εχουν δικαιωμα στο να ξεβρωμισει ο τοπος απο ολους αυτους που ηρθαν ΠΑΡΑΝΟΜΑ και εχουν μετατρεψει την ζωη τους σε κολαση...

Αυτοι δεν βλεπουν "ονειρα" αλλα εφιαλτες δυστυχως...
Κι αυτοί προβλήματα καθημερινά αντιμετοπίζουν... Όλοι ίσοι είμαστε μόικαν.. Κανείς δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος από τον άλλο. Όλοι παιδιά του ίδιου θεού είμαστε.

Για αυτό είμαστε και ΠΑΟΚ. Πολεμάμε την αδικία και την πουτάνα τη ζωή. Κι αυτοί το ίδιο κάνουνε... ;)
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Mπορουν να το κανουν και στον τοπο τους , που θα εχει και μεγαλυτερο αντικρυσμα ... Μας φτανει η εγχωρια αδικια που ζουμε . Δεν μας χρειαζεται και αλλη... 8-)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Gika, για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν μπορουν να τα λυσουν αλλου, οχι εδω..

Δεν τους καλεσε κανενας....

Και εχω εχω προβληματα δεν παω ομως σε αλλη χωρα ,περνωντας τα συνορα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κλεβοντας και σκοτωνοντας...

Αυτα μην πατε να τα πειτε σε κανεναν Αγ .Παντελεημονα γιατι θα σας λυντσαρουν..

Αν δεν ζεις το προβλημα λες διαφορα "ανθρωπιστικα" τετοια...
kos

Δημοσίευση από kos »

8emis4 έγραψε:
kos έγραψε:αυτο θα συμβαινει οσοο λαος εχει την αυταπατη οτι μπορει να αλλαξει το συστημα απο μεσα. οταν καταλαβει οτι αυτη η ελεγχομενη ψευτοδημοκρατια δεν ειναι δημοκρατια και τους παρει στο κυνηγι θα μπορεσει να αρχισει να εχει ελπιδα οτι ισως καποτε αλλαξει την μοιρα του.
Mαζί σου σε αυτό, αλλα και πάλι "υποπτεύομαι" πως έχουμε κατά νου και οι δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα! ;)
μα ειναι φανερο οτι εσυ εισαι των προοδευτικων δυναμεων και εγω φασιστας-χουντικος-ακροδεξιος-εθνικιστης 8-)
8emis4 έγραψε: Η αποχη είναι κατά βάση πολιτική πράξη.
πολιτικη πραξη μπορει να ηταν πριν αρκετα χρονια. τωρα πλεον δεν ειναι.
απο την στιγμη που το πολιτικο συστημα εχει αποδειξει οτι δεν την ακουει οσοι και εαν απεχουν τοτε η αποχη ειναι οτιδηποτε θελεις εκτος απο πολιτικη πραξη. στελνεις μηνυμα χωρις αποδεκτη.
8emis4 έγραψε: Τελικά φιλε κος, είναι βλήματα αυτοί που έκαναν αποχη ή είναι πρόβατα αυτοί που πήγαν να ψηφίσουν, συμμετέχοντας σε ένα στημένο πολιτικο σύστημα? Ειλικρινά με μπέρδεψες! :D
δηλαδη νομιζεις οτι εγω δεν μπερδευτηκα?
η αποχη ειναι υπερψηφιση και η ψηφος στο συστημα αυτοκτονια.
χαθηκε να βγαλει η αθηνα δημαρχο τον βεργη και η θεσσαλονικη τον ζαφειροπουλο (ετσι δεν τον ελεγαν τον τρελο που εκανε ομιλιες στην αριστοτελους? :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

moican4 έγραψε:Gika, για τα προβληματα που αντιμετωπιζουν μπορουν να τα λυσουν αλλου, οχι εδω..

Δεν τους καλεσε κανενας....

Και εχω εχω προβληματα δεν παω ομως σε αλλη χωρα ,περνωντας τα συνορα ΠΑΡΑΝΟΜΑ κλεβοντας και σκοτωνοντας...

Αυτα μην πατε να τα πειτε σε κανεναν Αγ .Παντελεημονα γιατι θα σας λυντσαρουν..

Αν δεν ζεις το προβλημα λες διαφορα "ανθρωπιστικα" τετοια...
Ξέρω πάρα πολλούς μετανάστες που ούτε έκλεψαν ποτέ, ούτε σκότωσαν. Ξέρω πολλούς μετανάστες που από τη μέρα που ήρθανε γ@μιούνται στη δουλειά για να ζήσουν τις οικογένειες τους.

Και να στο πω αλλιώς; Εσύ είσαι Έλληνας; Τι διαφορά έχεις με έναν Αλβανό; Απλά εσύ γεννήθηκες εδώ και αυτός εκεί. Και το "εδώ" και το "εκεί" ποιος τα προσδιορίζει; Επειδή κάποιοι που διψάνε για εξουσία έχουν χωρήσει τη γη (που δεν ανήκει σε κανέναν) σε οικόπεδα, δεν σημαίνει ότι κι εμείς πρέπει να χωριστούμε σε μαύρους-λευκούς, χριστιανούς-μουσουλμάνους κτλ.

Οι άνθρωποι αυτοί κηνυγάνε ένα όνειρο. Όπως κηνυγάω και εγώ κι εσύ. Φύγανε από τις πατρίδες τους γιατί η κατάσταση δεν ήταν καλή εκεί. Και ήρθαν εδώ, δουλεύοντας σκληρά, για να κερδίσουν ένα καλύτερο αύριο για αυτούς και τα παιδιά τους. Σήμερα στην Ελλάδα η κατάσταση είναι χάλια. Και εγώ θέλω να φύγω σε κάποια άλλη Ευρωπαική χώρα κηνυγόντας ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει να με αντιμετοπίζουν και εκείνοι σαν εγκληματία;

Πόσοι Έλληνες παλιότερα φύγανε μετανάστες σε όλες τις άκρες του κόσμου; Θα θέλανε να τους συμπεριφέρονται έτσι;

Ένα γεγονός είναι ότι πολύ αλλοδαποί έχουν δημιουργήσει γκέτο κτλ. Κατ' αρχήν άμα τους συμπεριφερόμασταν σαν να είμαστε ίσοι δεν θα ένιωθαν την ανάγκη να κάνουν κάτι τέτοιο.

Οσο για το ότι κλέβουν/σκοτώνουν, και οι Έλληνες κλέβουν/σκοτώνουν. Μακάρι να είχαμε όλη την ίδια (σωστή) αντιμετόπισει από τις αρχές.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια παρατηρηση μονο . Μην μπερδευεις τον ΝΟΜΙΜΑ εισελθοντα μεταναστη ( οπως π.χ θελεις να πας εσυ σε μια αλλη χωρα ) με τον ΛΑΘΡΟ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...
Θελω να μου βρεις μια χωρα , οπου ο αλλος θα μπει παρανομα , θα διασχισει ολη την χωρα , θα παει να απλωσει μια κουρελου και θα πουλαει μαιμουδες εξω απο κεντρικες οδους και μαγαζια και που το κρατος θα εθελοτυφλει και θα κωφευει.
Θελω επισης αν μπορει καποιος να μου βρει μια ευρωπαικη πρωτευουσα που το " ιστορικο κεντρο " της εχει κατακλυστει απο ολους αυτους + πορνεια + διακινηση ναρκωτικων + εγκληματικοτητα = υποβαθμιση .

Η διαφορα που εχω με ολους αυτους -και πιανω αυτες που υπαγορευονται απο την λειτουργια του κρατους - ειναι οτι φορολογουμαι , δουλευω , πληρωνω χωρις να εχω υγεια , περιθαλψη , συνταξη , πληρωνω περαιωσεις ακομα και για πεθαμενους ( καινουργιο φρουτο αυτο) , , αυξημενα τιμολογια σε ολες τις υπηρεσιες και με λιγα λογια εχω μονο υποχρεωσεις εκτος απο δικαιωματα .
Και ενα απο τα δικαιωματα ενος πολιτη σε ενα ευνομουμενο κρατος ειναι και η ασφαλεια του πολιτη ...

Οποιος νιωθει αλληλεγγυος προς αυτους τους ανθρωπους και πιστευει οτι ετσι θα προσεγγισει καλυτερα μεσα του την εννοια ανθρωπος , μπορει να φιλοξενησει και καποιους στο σπιτι του ...Δεν λεω ολους ...

Υ.Γ. Ολοι λενε και ξαναλενε για το μειζον προβλημα της λαθρομεταναστευσης αλλα κανεις δεν τολμαει να το θιξει πιο ουσιαστικα . Ειναι σαν το ΚΚΕ που ζηταει μισθους 2500 ευρω και συνταξεις 1500 ευρω αλλα στον " Ριζοσπαστη " και στην Τυποεκδοτικη δουλευουν ολοι με βαση τις συλλογικες συμβασεις εργασιας ... Εννιοτε απολυουν κιολας ... 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν μιλάς για τους λάθρομετανάστες συμφωνώ. Όχι γιατί έχω κάτι μαζί τους αλλά για τους λόγους που είπες.

Μόνο που το θέμα μας ξεκίνησε από κάτι φωτό με μετανάστες που κρατούσαν σημαίες του ΠΑΣΟΚ. Αυτοί, για να ψηφίζουν, δεν είναι λαθρομετανάστες και ως Έλληνες πολίτες φορολογούνται κανονικά.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Καλα ... Μην παιρνεις και ορκο ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

shark4 έγραψε:Μια παρατηρηση μονο . Μην μπερδευεις τον ΝΟΜΙΜΑ εισελθοντα μεταναστη ( οπως π.χ θελεις να πας εσυ σε μια αλλη χωρα ) με τον ΛΑΘΡΟ -ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ...
Θελω να μου βρεις μια χωρα , οπου ο αλλος θα μπει παρανομα , θα διασχισει ολη την χωρα , θα παει να απλωσει μια κουρελου και θα πουλαει μαιμουδες εξω απο κεντρικες οδους και μαγαζια και που το κρατος θα εθελοτυφλει και θα κωφευει.
Θελω επισης αν μπορει καποιος να μου βρει μια ευρωπαικη πρωτευουσα που το " ιστορικο κεντρο " της εχει κατακλυστει απο ολους αυτους + πορνεια + διακινηση ναρκωτικων + εγκληματικοτητα = υποβαθμιση .

Η διαφορα που εχω με ολους αυτους -και πιανω αυτες που υπαγορευονται απο την λειτουργια του κρατους - ειναι οτι φορολογουμαι , δουλευω , πληρωνω χωρις να εχω υγεια , περιθαλψη , συνταξη , πληρωνω περαιωσεις ακομα και για πεθαμενους ( καινουργιο φρουτο αυτο) , , αυξημενα τιμολογια σε ολες τις υπηρεσιες και με λιγα λογια εχω μονο υποχρεωσεις εκτος απο δικαιωματα .
Και ενα απο τα δικαιωματα ενος πολιτη σε ενα ευνομουμενο κρατος ειναι και η ασφαλεια του πολιτη ...

Οποιος νιωθει αλληλεγγυος προς αυτους τους ανθρωπους και πιστευει οτι ετσι θα προσεγγισει καλυτερα μεσα του την εννοια ανθρωπος , μπορει να φιλοξενησει και καποιους στο σπιτι του ...Δεν λεω ολους ...

Υ.Γ. Ολοι λενε και ξαναλενε για το μειζον προβλημα της λαθρομεταναστευσης αλλα κανεις δεν τολμαει να το θιξει πιο ουσιαστικα . Ειναι σαν το ΚΚΕ που ζηταει μισθους 2500 ευρω και συνταξεις 1500 ευρω αλλα στον " Ριζοσπαστη " και στην Τυποεκδοτικη δουλευουν ολοι με βαση τις συλλογικες συμβασεις εργασιας ... Εννιοτε απολυουν κιολας ... 8-)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

shark4 έγραψε:Καλα ... Μην παιρνεις και ορκο ... :mrgreen:
Έχεις αποδείξεις για το αντίθετο;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Οι περισσότεροι νόμιμοι σήμερα μετανάστες, αρχικά εισήλθαν λαθραία στη Χώρα μας. Νομιμοποιήθηκαν αργότερα μεσα απο αστείες διαδικασίες με μόνο σκοπό να μπει κανένα φράγκο στα άδεια κρατικά ταμεία και καμια ψήφος στην κάλπη*.

*Μια μικρή αλλα σημαντική λεπτομέρεια την οποία ξέχασα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Δευ 08 Νοέμ 2010, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Από τη στιγμή που πληρώνουν και αυτοί φόρους, δεν με ενδιαφέρει πως μπήκανε...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ειναι ντροπη να τα λες αυτα Γκικα...

Δεν σε ενδιαφερει, τι ειναι η Ελλαδα ,ξεφραγο αμπελι νομιζεις ...?

Οταν θα ερθουν να σε γμσουν τοτε θα σε ενδιαφερει...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ρε συ gika, κι αυτοί που μπήκαν απο το παράθυρο στο δημόσιο, κι αυτοί πληρώνουν φόρους. Ούτε αυτοί σε ενοχλούν δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Yπαρχουν οι παρανομως εισελθοντες , οι νομιμως εισελθοντες και οι νομιμοποιηθεντες . Στην τελευταια κατηγορια εντασσονται οι πρωτοι με αστειες διαδικασιες ...
Θυμαμαι μια διαφημηση επι Σημιτη " Χασαν ελα και εσυ να γινεις νομιμος " .... Αστειες καταστασεις σε ενα επισης αστειο κρατος οπως το καταντησαν οι γραικυλοι πολιτικαντηδες της κακιας ωρας .. :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”