Group Stage Europa League

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της Ευρωπαϊκής πορείας του ΠΑΟΚ στο παρελθόν.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Group Stage Europa League

Δημοσίευση από Federacion »

Caballo Viejo έγραψε:Πιθανή τιμωρία = μεγάλη οικονομική ζημιά και πιθανός αποκλεισμός από τους 32 του EL. Και δεν βρέθηκε ένας να το λιώσει εκεί επιτόπου το ζωύφιο που πέταξε την κροτίδα.

Αχ ρε ΠΑΟΚ, πόσο με πονάει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο το όνομά σου με την αλητεία. Με πονάει χειρότερα και και από τις αποτυχίες σου.

Τελικά αφού και σε τέτοιες στιγμές Παοκτσίδικης ανάτασης συμβαίνουν τέτοιες καφρίλες, ας μην παραπονιόμαστε για όσα μας αποδίδουν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Καταντάει κουραστικοτατο να ακούγονται διαρκώς απόψεις αυτού του τύπου...
Τελωσπαντων ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.
Αγγλία πχ μπατσοι παντου, προσωπικα δεδομένα στα εισητήρια, πανάκριβη είσοδος, βία μηδεν μέσα κ γηπεδα γεμάτα χαρούμενα αγγλάκια που τραγουδάνε.
Βέβαια αυτό σημαινει απίστευτη μπατσοκρατιά παντού, μεταφορα του χουλιγκανισμου σε μικρότερες κατηγορίες, συλλήψεις μεχρι και φυλακίσεις λόγω οπαδικού φανατισμου.
εγω αυτο το μοντελο δε το γουστάρω.

ούτε εγω ούτε ενα αρκετα σημαντικό κομματι των συνοπαδών μας.

και μη μου πειτε οτι εγω πεταξα τη κροτίδα, που δεν εχω πεταξει ποτε τιποτε πάνω απο χαρτακι μεσα στο γηπεδο, αλλα ημαρτον ενα μπαμ δίπλα στον επόπτη ήτανε!!! κ μια χαρα του κατσε μ΄αυτά που σφύριζε.

Το όνομα του ΠΑΟΚ απο το 70 κ μετα ΟΧΙ τυχαια συνδεθηκε με μια εκρηξη της βίας στα γήπεδα. Δεν είναι τυχαίο οτι η Τουμπα δεν ήταν απλα ενα αγωνιστικό φρούριο, αλλα και ενα καζάνι που εβραζε οπαδικό φανατισμο και μερικές φορες οπαδική βια (οχι μονο "ηχητικη" οπως ακούγεται συχνα). Κι αυτο τι να κάνουμε αν δεν μας αρεσει μάλλον δεν πολυξέρουμε την ιστορια μας. Δεν λέω οτι κάθε φορα που δεν μας αρέσει το αποτελεσμα να μπουκάρουμε μεσα, αλλα όχι να φτάνουμε και στο σημειο να γινόμαστε φορείς μιας λογικής που θελει να είμαστε μια χορωδιά που πληρώνει για το θεαμα και όχι μια ζωντανή παλλόμενη κερκίδα, μιά καυτή ανασα στο λαιμό των αντιπάλων. Αυτά τα λίγα.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Στο πρώτο σκέλος του ποσταρίσματός σου δεν θα διαφωνήσω καθόλου.

Θα πρέπει να μην πετάμε σαν καραμέλες ατάκες του στυλ
"όλοι φυλακή τώρα", "υπάρχουν νόμοι, να εφαρμοστούν" και το αμίμητο, ανιστόρητο και υστερικότατο,
"όπως η Θάτσερ, όπως η Θάτσερ", μία μικροαστική κραυγή, η οποία δεν λαμβανει υπόψην της ότι
α)τον αγγλικό hard core χουλιγκανισμό τον εξέθρεψε η πολιτικής της "σιδηράς αγάμητης", με τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες, το συντηρητισμό, την καταστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών, την αποθέωση της μηχανιστικής υπερπαραγωγικότητας και του κενού modus vivendi και την ασύδοτη αστυνομοκρατία και ότι
β)αν είχε κάτι το ορθό η αντιμετώπιση της οπαδικής βίας από τη Θάτσερ είναι ότι στρίμωξε τις υπερκερδοφόρες ποδοσφαιρικές εταιρίες και τις υποχρέωσε να αναλάβουν μερίδιο ευθύνης, πράγμα που ουδείς στην Ελλάδα δεν τολμά να πράξει

Επίσης, ας αναρωτηθούμε επιτέλους τι κοινωνία θέλουμε.
Αν θέλουμε φακέλωμα των πάντων, επίβλεψη των πάντων και συμπεριφορές αγελαίες και υπάκοες για να αισθανθούμε ασφαλείς.
Όλοι λένε ότι η βία είναι κοινωνικό πρόβλημα, αλλά ουδείς μοιάζει να καταλαβαίνει τι θα πει αυτός ο επιθετικός προσδιορισμός, ότι δηλαδή σχετίζεται άμεσα με την κοινωνία και τις γενικότερες δομές της.

Μόλαταυτα, παρόλο που συμφωνώ με το ότι η τιμωρία μας, αν έλθει, θα είναι τυπολατρική και γραφειοκρατική, θα προσθέσω ότι είναι και παντελώς αχρείαστη και ολίγον γελοία και πως η εν λόγω κροτίδα μάλλον με εφηβικό αυνανισμό μου μοιάζει, παρά με τίποτα πιο βαθύ.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Σωστός φιλε! Δεν αντιφάσκει όμως το 2ο ποστ με το 1ο που εκανες;
Καλά εφηβιλίκι ήταν συμφωνω, αλλα κάτι "πιο βάθυ" χτίζεται αλλού κυρίως κι όχι στα γήπεδα ;)
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Federacion έγραψε:
Caballo Viejo έγραψε:Πιθανή τιμωρία = μεγάλη οικονομική ζημιά και πιθανός αποκλεισμός από τους 32 του EL. Και δεν βρέθηκε ένας να το λιώσει εκεί επιτόπου το ζωύφιο που πέταξε την κροτίδα.

Αχ ρε ΠΑΟΚ, πόσο με πονάει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο το όνομά σου με την αλητεία. Με πονάει χειρότερα και και από τις αποτυχίες σου.

Τελικά αφού και σε τέτοιες στιγμές Παοκτσίδικης ανάτασης συμβαίνουν τέτοιες καφρίλες, ας μην παραπονιόμαστε για όσα μας αποδίδουν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Καταντάει κουραστικοτατο να ακούγονται διαρκώς απόψεις αυτού του τύπου...
Τελωσπαντων ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.
Αγγλία πχ μπατσοι παντου, προσωπικα δεδομένα στα εισητήρια, πανάκριβη είσοδος, βία μηδεν μέσα κ γηπεδα γεμάτα χαρούμενα αγγλάκια που τραγουδάνε.
Βέβαια αυτό σημαινει απίστευτη μπατσοκρατιά παντού, μεταφορα του χουλιγκανισμου σε μικρότερες κατηγορίες, συλλήψεις μεχρι και φυλακίσεις λόγω οπαδικού φανατισμου.
εγω αυτο το μοντελο δε το γουστάρω.

ούτε εγω ούτε ενα αρκετα σημαντικό κομματι των συνοπαδών μας.

και μη μου πειτε οτι εγω πεταξα τη κροτίδα, που δεν εχω πεταξει ποτε τιποτε πάνω απο χαρτακι μεσα στο γηπεδο, αλλα ημαρτον ενα μπαμ δίπλα στον επόπτη ήτανε!!! κ μια χαρα του κατσε μ΄αυτά που σφύριζε.

Το όνομα του ΠΑΟΚ απο το 70 κ μετα ΟΧΙ τυχαια συνδεθηκε με μια εκρηξη της βίας στα γήπεδα. Δεν είναι τυχαίο οτι η Τουμπα δεν ήταν απλα ενα αγωνιστικό φρούριο, αλλα και ενα καζάνι που εβραζε οπαδικό φανατισμο και μερικές φορες οπαδική βια (οχι μονο "ηχητικη" οπως ακούγεται συχνα). Κι αυτο τι να κάνουμε αν δεν μας αρεσει μάλλον δεν πολυξέρουμε την ιστορια μας. Δεν λέω οτι κάθε φορα που δεν μας αρέσει το αποτελεσμα να μπουκάρουμε μεσα, αλλα όχι να φτάνουμε και στο σημειο να γινόμαστε φορείς μιας λογικής που θελει να είμαστε μια χορωδιά που πληρώνει για το θεαμα και όχι μια ζωντανή παλλόμενη κερκίδα, μιά καυτή ανασα στο λαιμό των αντιπάλων. Αυτά τα λίγα.

Εικόνα
Ξαναδιαβασε τι γραφεις και εαν εισαι πανω απο 40 ετων.....απλα λυπαμαι......εαν εισαι κατω απο 40 ....βρες εναν ΠΑΟΚΤΣΗ 40αρη και πες του τα...και μετα ξαναμιλαμε!
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

μπαφε απο τελη '90 στις εκπομπες του ΠΑΡΑΣΙΔΗ ακουγα για 40αρηδες ΠΑΟΚτσηδες,τι γινεται αυτοι δεν μεγαλωσαν αλλο? :lol: :lol: :lol: :lol:
50αρηδες να λεμε καλυτερα :opaokara:
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ελεος ρε.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ από 20άρης επί Παρασίδη έμεινα 20άρης...δε ξέρω για σας... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Federacion

"Από το 1977 και μετά από πολλά βασανιστήρια που πέρασαν οι Αθηναίοι και Πειραιώτες ταγαρόμαγκες τα προηγούμενα χρόνια, καταργήσανε την Τούμπα. Ο Αρειανός που ερχότανε μέχρι τότε με τον φίλο του ΠΑΟΚτσή στην Τούμπα, κλείστηκε σπίτι του και δεν ξαναβγήκε. Τα χρόνια της αθωότητας είχαν περάσει ανεπιστρεπτί. Ο ΠΑΟΚτσής είχε αγριέψει."...απο την ιστορία της Θ4, δε νομίζω οτι τα βγάζω απ το μυαλό μου ετσι; ;) λινκ http://www.paokgate4.gr/history.asp?Mode=2

για την ιστορία είμαι 33 φίλε μπαφε.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

emeissaspsirizoume4 έγραψε:μπαφε απο τελη '90 στις εκπομπες του ΠΑΡΑΣΙΔΗ ακουγα για 40αρηδες ΠΑΟΚτσηδες,τι γινεται αυτοι δεν μεγαλωσαν αλλο? :lol: :lol: :lol: :lol:
50αρηδες να λεμε καλυτερα :opaokara:
Αυτοι,λοιπον,φιλε μου...μεγαλωσαν και δεν ασχολουνται με αυτα που συμβαινουν σημερα........και ξερεις γιατι?......Γιατι οτι εκαναν δεν το εκαναν για να λενε οτι το εκαναν αλλα ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!!!!!

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ....ΤΟΝ ΓΑΜΟΥΣΑΝ....

Και κατι ακομα,γαι σας τους νεοτερους.....Η ΤΟΥΜΠΑ ΚΟΧΛΑΖΕ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ..........ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ.....

Γουσταρω τρελα να να δω και αλλα γελακια............
kos

Δημοσίευση από kos »

φιλε μου Federacion το μοντελο που δεν γουσταρω ειναι αυτο του επαναστατη χωρις αιτια.
η οποια βια στην τουμπα ειχε παντοτε αιτια. εαν οχι παντα, σχεδον παντα.
η αιτια λοιπον ηταν και ειναι η αδικια προς την ομαδα.
να μην αναφερω παλαιοτερα σκηνικα. θα αναφερω μονο αυτο με τον γαυρο πριν απο 2 χρονια, μετα την σφαγη του κουκουλακη στο τηγανι και τις μανουρες στην διοικηση του ΠΑΟΚ στην σουιτα. πετρες, μολοτοφ, γυαλινα μπουκαλια και οτι αλλο χωραει η ανθρωπινη. ελαχιστοι Παοκτσηδες τα καταδικασαν. επειδη υπηρχε αιτια.
εχθες για την γαμημενη την κροτιδα υπηρχε καποια αιτια? ελεος δηλαδη με την μαλακια του καθενα.

και σε εμενα δεν αρεσει αυτη η λογικη ορισμενων που βγαζουν κομπιουτερακι και μετρανε 15 πυρσοι χ 10χιλ = 150,000.
αλλα απο το να αναψεις εναν πυρσο στο πεταλο μεχρι να πεταξει χωρις λογο την κροτιδα στον εποπτη υπαρχει τεραστια αποσταση.

γενικοτερα η γνωμη μου ειναι οτι το νομισμα εχει περισσοτερες απο δυο αποψεις.
δεν υπαρχουν μονο τα χαρουμενα αγγλακια που στην χειροτερη φωναζουν το "the referee is a wanker" και οι ανεγκεφαλοι που χωρις λογο και αφορμη προκαλουν ζημια. υπαρχει και μεση κατασταση.

και απο την αλλη ρε γαμωτο δεν μπορει μια τουμπα που αναβει σε ματς πρωταθληματος 2500 πυρσουν να πειθαρχει και να βαζει μπροστα το συμφερον της ομαδας και να υπαρχουν 5 μαλακες που δεν παιρνουν χαμπαρι.
τοσο μαγκια κουβαλανε πανω τους? τοσο μεγαλα @@ εχουν? και ολοι οι αλλοι που εχουμε καταλαβει οτι πρεπει να το παμε συμφωνα με τους κανονες της ουεφα τι ειμαστε? μαλακες ή φλωροι?

καπου τα εχεις παρεξηγησει τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
emeissaspsirizoume4

Δημοσίευση από emeissaspsirizoume4 »

mpafe εχω μιλησει με παρα πολλους απο αυτους που ειτανε πρωτη γραμμη και εχω ζησει και κανει πραγματα με μερικους φιλε πιστεψε με και ξερω παρα πολλα,δεν περιμενω να μαθω απο σενα τιποτα ;)

και αμα δεν νιωθεις και δεν καταλαβενεις απο χιουμορ δικο σου προβλημα
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δε χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε σε ακριβώς προηγούμενη δημοσίευση!
Thx, AdminTeam

Sorry,αλλα επειδη ειμαι,τρελα φορτισμενος,απο αυτα που εζησα χθες στο γηπεδο,ισως ξεφυγα.Και παλι συγγνωμη!!!
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

kos έγραψε:φιλε μου Federacion το μοντελο που δεν γουσταρω ειναι αυτο του επαναστατη χωρις αιτια.
η οποια βια στην τουμπα ειχε παντοτε αιτια. εαν οχι παντα, σχεδον παντα.
η αιτια λοιπον ηταν και ειναι η αδικια προς την ομαδα.
Χαίρομαι που υπάρχεις. Ειλικρινά.
Άβαταρ μέλους
Federacion

Ποιός μίλησε για αναίτια βια;
Φυσικά η βία που ασκησε το πλήθος του λαού μας στη τεράστια πλειοψηφια των περιπτώσεων και κατα κανόνα ήταν και είναι εως και δικαιολογημένη.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

Πέρυσι η τελευταία ισχυρή των πλέϊ οφ του Europa League (η Μπάτε Μπορίσοφ) είχε 13,308

Αν λοιπόν σταματούσε τώρα η Ευρώπη ο ΠΑΟΚ θα είχε συνολικά 12,893 πόντους.

λιγο ακομα και του χρονου στους ισχυρους
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”