Καταντάει κουραστικοτατο να ακούγονται διαρκώς απόψεις αυτού του τύπου...Caballo Viejo έγραψε:Πιθανή τιμωρία = μεγάλη οικονομική ζημιά και πιθανός αποκλεισμός από τους 32 του EL. Και δεν βρέθηκε ένας να το λιώσει εκεί επιτόπου το ζωύφιο που πέταξε την κροτίδα.
Αχ ρε ΠΑΟΚ, πόσο με πονάει να είναι μόνιμα συνδεδεμένο το όνομά σου με την αλητεία. Με πονάει χειρότερα και και από τις αποτυχίες σου.
Τελικά αφού και σε τέτοιες στιγμές Παοκτσίδικης ανάτασης συμβαίνουν τέτοιες καφρίλες, ας μην παραπονιόμαστε για όσα μας αποδίδουν. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Τελωσπαντων ας αποφασίσουμε τι θέλουμε.
Αγγλία πχ μπατσοι παντου, προσωπικα δεδομένα στα εισητήρια, πανάκριβη είσοδος, βία μηδεν μέσα κ γηπεδα γεμάτα χαρούμενα αγγλάκια που τραγουδάνε.
Βέβαια αυτό σημαινει απίστευτη μπατσοκρατιά παντού, μεταφορα του χουλιγκανισμου σε μικρότερες κατηγορίες, συλλήψεις μεχρι και φυλακίσεις λόγω οπαδικού φανατισμου.
εγω αυτο το μοντελο δε το γουστάρω.
ούτε εγω ούτε ενα αρκετα σημαντικό κομματι των συνοπαδών μας.
και μη μου πειτε οτι εγω πεταξα τη κροτίδα, που δεν εχω πεταξει ποτε τιποτε πάνω απο χαρτακι μεσα στο γηπεδο, αλλα ημαρτον ενα μπαμ δίπλα στον επόπτη ήτανε!!! κ μια χαρα του κατσε μ΄αυτά που σφύριζε.
Το όνομα του ΠΑΟΚ απο το 70 κ μετα ΟΧΙ τυχαια συνδεθηκε με μια εκρηξη της βίας στα γήπεδα. Δεν είναι τυχαίο οτι η Τουμπα δεν ήταν απλα ενα αγωνιστικό φρούριο, αλλα και ενα καζάνι που εβραζε οπαδικό φανατισμο και μερικές φορες οπαδική βια (οχι μονο "ηχητικη" οπως ακούγεται συχνα). Κι αυτο τι να κάνουμε αν δεν μας αρεσει μάλλον δεν πολυξέρουμε την ιστορια μας. Δεν λέω οτι κάθε φορα που δεν μας αρέσει το αποτελεσμα να μπουκάρουμε μεσα, αλλα όχι να φτάνουμε και στο σημειο να γινόμαστε φορείς μιας λογικής που θελει να είμαστε μια χορωδιά που πληρώνει για το θεαμα και όχι μια ζωντανή παλλόμενη κερκίδα, μιά καυτή ανασα στο λαιμό των αντιπάλων. Αυτά τα λίγα.