Με τόσα που έχω δει, το περίμενα και αυτό...
μεταξυ μας ο Σαντος επαιρνε τοσα ελεω Ζαγορακη..Στις αλλες ομαδες του επαιρνε ενα χαρτι.bane1980 έγραψε:Δεν εννοούσα αυτό φίλε παρασάνδαλε, μεταξύ του Δέρμι και του Γκρος υπάρχουν πολλά επίπεδα και ικανοτήτων και μισθών και επικοινωνιακής συνέργιας. Μην ξεχνάς το σενάριο να σου φέρουν κάποιον με π.χ. 500, τον οποίον μπορεί να "κράξεις" γιατί δεν είναι Γκρος ή Πελεγκρίνι κλπ και να σου βγει όπως ο Σάντος (600 δεν έπαιρνε, δεν θυμάμαι κιόλας).
Εγώ πιστεύω οτι ο Ζαγός έχει καταλάβει και πόσο σημασία έχει και το όνομα του πάγκου, αλλά και το να βλέπει ο κόσμος οτι πας για Γκρος κλπ και όχι για Μπερέτα, οπότε κάνει αυτό που πρέπει. Ο προπονητής πιστεύω θα ικανοποιήσει, είτε λόγω ικανοτήτων ΚΑΙ ονόματος, είτε μόνο λόγω ονόματος (π.χ. Κλίνσμαν, Σόουζα) και με τα ρέστα μας στο να αποδειχθούν ΚΑΙ οι ικανότητές του.
Εγώ πιστεύω οτι ο Ζαγόρ το ξέρει τι ζητάνε τύποι τύπου Γκρος και δεν θα έμπαινε στο παιχνίδι μόνο για πρωτοσέλιδα. Το οτι μπήκε μου λέει οτι ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι χορούς χορεύουν σε αυτά τα επίπεδα και απλά κάνει σκληρό παζάρι, γιατί ο όρος υπέρβαση είναι κόκκος άμμου σε ολόκληρη παραλία μπροστά σε αυτό που επιχειρεί ο πρόεδρος. Καλά κάνει λοιπόν και ξαναλέω, ούτε υπερενθουσιασμός, ούτε ανυπομονησία, ούτε απαξίωση, ούτε μίρλα, τα λάθη του τα κατάλαβε ο Ζαγόρ και θα σκιστεί για να τα διορθώσει.
απο που προκυπτει οτι ο αναστασιαδης ειναι φτηνος προπονητης.DimisK έγραψε: Αν λόγω κόστους δεν μπορούμε να βρούμε άλλον, προκειμένου να κρατήσουμε το Χάβο, 1000 φορές καλύτερος ο Άγγελος...