Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
gika

Re: Nέος προπονητής

Δημοσίευση από gika »

Απορώ πως δεν βγήκαν κάποιοι να κράξουν τη διοίκηση για την... αποχώρηση Γκρος... :lol: :lol: :lol: :lol:

Με τόσα που έχω δει, το περίμενα και αυτό...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Παιδιά μην ξεχνάτε οτι οι διαπραγματεύσεις με ένα προπονητή τέτοιου επιπέδου δεν είναι μόνο το πόσα θα πάρει ο ίδιος, αλλά και τι "εργαλεία" θα του δώσεις για να δουλέψει. Όσο πιο εύκολη και "σίγουρη" του κάνεις τη δουλειά του, με τόσο λιγότερα θα δεχτεί να υπογράψει. Εάν του λες "έλα να κάνεις παπάδες με υλικό που εξαρχής βλέπεις και λες οτι δεν σου κάνει", τότε και αυτός θα πει "φέρε μου λοιπόν περισσότερα, γιατί και πιο δύσκολα μου ζητάς και μεγαλύτερο ρίσκο να βγω αποτυχημένος παίρνω".

Το θέμα λοιπόν δεν είναι να τα βρουν μόνο στο μισθό του, αλλά και στο τι κασέρι και δυνατότητες θα του δώσουν να δουλέψει όπως θέλει. Εγώ φοβάμαι οτι εδώ κολάει το πράγμα, όχι αποκλειστικά στο μισθό. Φαντάσου δηλαδή να ρωτήσει ο π.χ. Γκρος "πόσα μύρια θα έχω το Γενάρη να στρώσω αυτό και αυτό?" και να του πουν "το Γενάρη? Α! το Γενάρη πρέπει να φύγουν 2-3 παίκτες για να βρεθούν χρήματα να πάρουμε κανά δανεικό".

Η υπέρβαση που επιχειρεί ο Ζαγόρ είναι πολλαπλάσια από αυτή που φαίνεται, οπότε ηρεμία και υπομονή. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει, και εάν δεν μπορούμε να φέρουμε τέτοιο όνομα, απλά να το αποδεχτούμε και να μην πέσουμε σε μίρλα κλπ.

Το πιο σημαντικό είναι οτι ο Ζαγόρ έχει καταλάβει τι χρειάζεται η ομάδα και κάνει ό,τι μπορεί σε αυτό.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

+1
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

+++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

δερμιτζακη τοτε come back
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

PARASANDALOS έγραψε:δερμιτζακη τοτε come back
σαν βοηθός του χάβου όμως, οκ; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Δεν εννοούσα αυτό φίλε παρασάνδαλε, μεταξύ του Δέρμι και του Γκρος υπάρχουν πολλά επίπεδα και ικανοτήτων και μισθών και επικοινωνιακής συνέργιας. Μην ξεχνάς το σενάριο να σου φέρουν κάποιον με π.χ. 500, τον οποίον μπορεί να "κράξεις" γιατί δεν είναι Γκρος ή Πελεγκρίνι κλπ και να σου βγει όπως ο Σάντος (600 δεν έπαιρνε, δεν θυμάμαι κιόλας).

Εγώ πιστεύω οτι ο Ζαγός έχει καταλάβει και πόσο σημασία έχει και το όνομα του πάγκου, αλλά και το να βλέπει ο κόσμος οτι πας για Γκρος κλπ και όχι για Μπερέτα, οπότε κάνει αυτό που πρέπει. Ο προπονητής πιστεύω θα ικανοποιήσει, είτε λόγω ικανοτήτων ΚΑΙ ονόματος, είτε μόνο λόγω ονόματος (π.χ. Κλίνσμαν, Σόουζα) και με τα ρέστα μας στο να αποδειχθούν ΚΑΙ οι ικανότητές του.

Εγώ πιστεύω οτι ο Ζαγόρ το ξέρει τι ζητάνε τύποι τύπου Γκρος και δεν θα έμπαινε στο παιχνίδι μόνο για πρωτοσέλιδα. Το οτι μπήκε μου λέει οτι ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι χορούς χορεύουν σε αυτά τα επίπεδα και απλά κάνει σκληρό παζάρι, γιατί ο όρος υπέρβαση είναι κόκκος άμμου σε ολόκληρη παραλία μπροστά σε αυτό που επιχειρεί ο πρόεδρος. Καλά κάνει λοιπόν και ξαναλέω, ούτε υπερενθουσιασμός, ούτε ανυπομονησία, ούτε απαξίωση, ούτε μίρλα, τα λάθη του τα κατάλαβε ο Ζαγόρ και θα σκιστεί για να τα διορθώσει.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Δε ψάχνουμε προπονητή για να πάρουμε πρωτάθλημα φέτος...ψάχνουμε προπονητή να ξαναστήσουμε ένα πλάνο για να πάμε στην κορυφή και αυτή τη φορά να μείνουμε σε κορυφαία επίπεδα...
Οπότε ας πάρουν το χρόνο και ας έρθει ο πιο κατάλληλος...
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Θυμάμαι κάποτε στήναμε κώλο και για ένα άλλο "μεγάλο" όνομα της προπονητικής.
Τελικά που χάθηκε αυτή η ψυχή, ο λόταρ;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Θεωρω οτι η διοικηση εχει καταλαβει τα περισσοτερα απο τα λαθη της και με τους προπονητες και με τους παχτες και η αρχη εγινε σημερα με τον παμπλο.Ελπιζουμε να γινει και το ιδιο με τον προπονητη.Ενας καλος,αξιος σεβασμου προπονητης που να εμπνευσει εμπιστοσυνη,οραμα και σιγουρια στη διοικηση.

Εχουμε χρονο γιατι τα 2 επομενα ματς πρωταθληματος μπορεις να τα παρεις με λιγη σοβαροτητα και πιστευω οτι και στο ματς με τη βιγιαρεαλ ειναι καλυτερα να ειναι στον παγκο ο χαβος.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

bane1980 έγραψε:Δεν εννοούσα αυτό φίλε παρασάνδαλε, μεταξύ του Δέρμι και του Γκρος υπάρχουν πολλά επίπεδα και ικανοτήτων και μισθών και επικοινωνιακής συνέργιας. Μην ξεχνάς το σενάριο να σου φέρουν κάποιον με π.χ. 500, τον οποίον μπορεί να "κράξεις" γιατί δεν είναι Γκρος ή Πελεγκρίνι κλπ και να σου βγει όπως ο Σάντος (600 δεν έπαιρνε, δεν θυμάμαι κιόλας).

Εγώ πιστεύω οτι ο Ζαγός έχει καταλάβει και πόσο σημασία έχει και το όνομα του πάγκου, αλλά και το να βλέπει ο κόσμος οτι πας για Γκρος κλπ και όχι για Μπερέτα, οπότε κάνει αυτό που πρέπει. Ο προπονητής πιστεύω θα ικανοποιήσει, είτε λόγω ικανοτήτων ΚΑΙ ονόματος, είτε μόνο λόγω ονόματος (π.χ. Κλίνσμαν, Σόουζα) και με τα ρέστα μας στο να αποδειχθούν ΚΑΙ οι ικανότητές του.

Εγώ πιστεύω οτι ο Ζαγόρ το ξέρει τι ζητάνε τύποι τύπου Γκρος και δεν θα έμπαινε στο παιχνίδι μόνο για πρωτοσέλιδα. Το οτι μπήκε μου λέει οτι ξέρει τι πρέπει να κάνει και τι χορούς χορεύουν σε αυτά τα επίπεδα και απλά κάνει σκληρό παζάρι, γιατί ο όρος υπέρβαση είναι κόκκος άμμου σε ολόκληρη παραλία μπροστά σε αυτό που επιχειρεί ο πρόεδρος. Καλά κάνει λοιπόν και ξαναλέω, ούτε υπερενθουσιασμός, ούτε ανυπομονησία, ούτε απαξίωση, ούτε μίρλα, τα λάθη του τα κατάλαβε ο Ζαγόρ και θα σκιστεί για να τα διορθώσει.
μεταξυ μας ο Σαντος επαιρνε τοσα ελεω Ζαγορακη..Στις αλλες ομαδες του επαιρνε ενα χαρτι.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

Javier Irureta
Εικόνα
[youtube]Rgzgg_QUDr0&feature=related[/youtube]

http://en.wikipedia.org/wiki/Javier_Irureta

Ειναι ενας απο τους ελευθερους της ισπανικης αγορας..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jordi_ 04 την Δευ 25 Οκτ 2010, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τι είπες τώρα ρε;;;;
Φαντάζεσαι παρόμοιο σκηνικό με τον Γκαρσία στο 1.41;
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Μάκης Χάβος...Η συνήθεια που έγινε λατρεία....!!! ;)

Ελπίζω να είναι προσωρινός ο Μάκης, γιατί κάτι ακούω για μόνιμος και για όλη τη σεζόν. Ελπίζω να είναι αστείο...

Αν λόγω κόστους δεν μπορούμε να βρούμε άλλον, προκειμένου να κρατήσουμε το Χάβο, 1000 φορές καλύτερος ο Άγγελος...

Έκανε μια νίκη και αρχίσαμε να τον...αποθεώνουμε το Χάβο! Και να λέμε ότι...έπαιξε καλά στην Ισπανία. Η κολοτούμπα πάει σύννεφο.

Τεό βρες κάτι άλλο γρήγορα, γιατί βλέπω τον Γκαρσία να πιάνει το κεφάλι του Χάβου και να το κοπανάει σε κάνα δοκάρι... :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

DimisK έγραψε: Αν λόγω κόστους δεν μπορούμε να βρούμε άλλον, προκειμένου να κρατήσουμε το Χάβο, 1000 φορές καλύτερος ο Άγγελος...
απο που προκυπτει οτι ο αναστασιαδης ειναι φτηνος προπονητης.
ρωτησε λιγο να μαθεις τι συμβολαιο ειχε στο τελευταιο του περασμα και τα ξαναλεμε.
αλλα ξεχασα. ο αγγελος δεν υπογραφει συβμολαια :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”