Doomlord4 έγραψε:Είναι σίγουρο πως τα αποτελέσματα με τη Fener δε μετράνε καθόλου
Group Stage Europa League
Re: Group Stage Europa League
Ναι, το είδα και είναι άδικο ρε γμτ. Δυο ισοπαλίες με Άγιαξ, μια νίκη και μια ήττα (αποτέλεσμα ενενηντάλεπτου) με Φενέρ και δε φαίνονται πουθενά. Μάζεψες ίδιους βαθμούς με την ΑΕΚ της μίας πρόκρισης επί των Σκώτων καφενόβιων και λιγότερους από τον Άρη με την περιοδεία στην Ανατολική Ευρώπη και τη φιλόξενη έδρα...
Ελπίζω φέτος να καβατζώσουμε μέσω πρωταθλήματος ή μέσω κυπέλλου τη θέση που παίρνει η ΑΕΚ συνήθως. Ένας προκριματικός και τέλος. Εκτός φυσικά αν πάρουμε το πρωτάθλημα ή δυναμώσουμε τόσο πολύ που μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος δύο καλοκαιρινών προκριματικών χωρίς οχτάλεπτα blackout...
Ελπίζω φέτος να καβατζώσουμε μέσω πρωταθλήματος ή μέσω κυπέλλου τη θέση που παίρνει η ΑΕΚ συνήθως. Ένας προκριματικός και τέλος. Εκτός φυσικά αν πάρουμε το πρωτάθλημα ή δυναμώσουμε τόσο πολύ που μπορούμε να σηκώσουμε το βάρος δύο καλοκαιρινών προκριματικών χωρίς οχτάλεπτα blackout...
Επίσης να διευκρινήσω πως το αποτέλεσμα της παράτασης (στα νοκ αουτ ματς που ακολουθούν των Group stage σε Europa και Champions League) μετράει (στις βαθμολογίες χωρών και ομάδων),όχι όμως και (το αποτέλεσμα) των πέναλτυ
-
Τα εισιτήρια των συνδέσμων για Βιγιαρεάλ
Πως θα μοιραστούν τα 2.300 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ. Η συζήτηση με τους οργανωμένους και τα εισιτήρια... δύο ταχυτήτων
Από 700 έως 1.000 εισιτήρια κυμαίνονται οι απαιτήσεις των συνδέσμων του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας αγώνα του "Δικέφαλου" στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το πόρισμα προκύπτει μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) στα γραφεία του Σ.Φ ΠΑΟΚ Τούμπας με τους εκπροσώπους των συνδέσμων το μέλος της διοίκησης, Σπύρος Μηλιορίδης.
Από τα συνολικά 2.300 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ οι σύνδεσμοι που έδωσαν το παρών ζήτησαν 700. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι σύνδεσμοι που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν και θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητήσουν και αυτοί εισιτήρια για τα μέλη τους, για αυτό και από την ΠΑΕ εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός που θα δοθεί στους οργανωμένους θα φτάσει τα 1.000.
Το "κολπο" της Βιγιαρεάλ
Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα βγούνε στα εκδοτήρια και θα διατεθούν σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα θελήσουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα . Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αναφερθεί μία διευκρίνιση που έγινε και από την Βιγιαρεάλ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τα 2.300 εισιτήρια τα 1.300 θα κοστίζουν 40 ευρώ το καθένα και τα υπόλοιπα 900, 25 ευρώ. Θα πρέπει, όμως, να εξαντληθούν αυτά των 40 ευρώ, για να διατεθούν τα υπόλοιπα 900. Θα πρέπει να τονιστεί ακόμη ότι κάθε φίλαθλος που θέλει να εξασφαλίσει εισιτήριο για το ματς με την Βιγιαρεάλ θα πρέπει να προσκομίζει διαβατήριο ή ταυτότητα , αφού βάσει της οδηγίας της UEFA, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να παραδώσει λίστα με τα ονοματεπώνυμα και τους αριθμούς ταυτότητας ή διαβατηρίου όλων των οπαδών που θα βρεθούν στο "Μαδριγάλ".
"Ασπρόμαυρες" πτήσεις για Ισπανία
Αρκετοί οπαδοί, οργανωμένοι ή μη, του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κλείσει εδώ και μέρες θέση σε πτήσεις για διάφορες πόλεις της Ισπανίας από την Θεσσαλονίκη με ανταπόκριση μέσω άλλων χωρών. Δεν αποκλείεται η ζήτηση για τα εισιτήρια να αυξηθεί σε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα του "Δικέφαλου" το Σάββατο (18/10) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
tapantaolapaok.gr
Πως θα μοιραστούν τα 2.300 εισιτήρια που εξασφάλισε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Βιγιαρεάλ. Η συζήτηση με τους οργανωμένους και τα εισιτήρια... δύο ταχυτήτων
Από 700 έως 1.000 εισιτήρια κυμαίνονται οι απαιτήσεις των συνδέσμων του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας αγώνα του "Δικέφαλου" στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό το πόρισμα προκύπτει μετά τη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Δευτέρας (11/10) στα γραφεία του Σ.Φ ΠΑΟΚ Τούμπας με τους εκπροσώπους των συνδέσμων το μέλος της διοίκησης, Σπύρος Μηλιορίδης.
Από τα συνολικά 2.300 εισιτήρια που είχε εξασφαλίσει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ οι σύνδεσμοι που έδωσαν το παρών ζήτησαν 700. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι σύνδεσμοι που δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν και θεωρείται βέβαιο ότι θα ζητήσουν και αυτοί εισιτήρια για τα μέλη τους, για αυτό και από την ΠΑΕ εκτιμάται ότι ο συνολικός αριθμός που θα δοθεί στους οργανωμένους θα φτάσει τα 1.000.
Το "κολπο" της Βιγιαρεάλ
Τα υπόλοιπα εισιτήρια θα βγούνε στα εκδοτήρια και θα διατεθούν σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ που θα θελήσουν να ταξιδέψουν μεμονωμένα . Ωστόσο, είναι απαραίτητο να αναφερθεί μία διευκρίνιση που έγινε και από την Βιγιαρεάλ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Από τα 2.300 εισιτήρια τα 1.300 θα κοστίζουν 40 ευρώ το καθένα και τα υπόλοιπα 900, 25 ευρώ. Θα πρέπει, όμως, να εξαντληθούν αυτά των 40 ευρώ, για να διατεθούν τα υπόλοιπα 900. Θα πρέπει να τονιστεί ακόμη ότι κάθε φίλαθλος που θέλει να εξασφαλίσει εισιτήριο για το ματς με την Βιγιαρεάλ θα πρέπει να προσκομίζει διαβατήριο ή ταυτότητα , αφού βάσει της οδηγίας της UEFA, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη να παραδώσει λίστα με τα ονοματεπώνυμα και τους αριθμούς ταυτότητας ή διαβατηρίου όλων των οπαδών που θα βρεθούν στο "Μαδριγάλ".
"Ασπρόμαυρες" πτήσεις για Ισπανία
Αρκετοί οπαδοί, οργανωμένοι ή μη, του ΠΑΟΚ έχουν ήδη κλείσει εδώ και μέρες θέση σε πτήσεις για διάφορες πόλεις της Ισπανίας από την Θεσσαλονίκη με ανταπόκριση μέσω άλλων χωρών. Δεν αποκλείεται η ζήτηση για τα εισιτήρια να αυξηθεί σε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα του "Δικέφαλου" το Σάββατο (18/10) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.
tapantaolapaok.gr
Και ηθελα να ρωτησω τι εγινε.....Να εισαι καλα,Γιαννη,και καλη ανταμωση στις κερκιδες του Μαδριγαλ.
Μαλλον το γλιτωσα και γω το παγκακι...........
Μαλλον το γλιτωσα και γω το παγκακι...........
-
- Επικοινωνία:
Και πως παίρνουμε τα εισητηρια ρε παίδες????
Εγω ειμαι στη Γαλλία π.χ. , μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το πώς κ πού???

Αδερφέ σόρρυ, αλλά μάλλον την έκατσες... Αμφιβάλλω αν θα βγάλουν εισιτηρια στο νετ, πέρα απ τα εκδοτήρια. Ένα τηλέφωνο στην ΠΑΕ βέβαια, ίσως σε δώσει λύση (λέμε τώρα...). Αλλιώς μίλα με καναν κοντινό σου σφ.
υ.γ. Γιάννη πιστεύεις το λόλαΠΑΟΚ ή εμένα που λεω ότι δε θα δεις εισιτήριο??

υ.γ. Γιάννη πιστεύεις το λόλαΠΑΟΚ ή εμένα που λεω ότι δε θα δεις εισιτήριο??

- Aureliano Buendia
SunsetStrip έγραψε:Και πως παίρνουμε τα εισητηρια ρε παίδες????Εγω ειμαι στη Γαλλία π.χ. , μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για το πώς κ πού???
Και έγω πρέπει να αγοράσω εισιτήριο για 2 ξενιτεμένους σε Παρίσι και Εδιμβούργο.
Τους ζήτησα να μου δώοσυν λεπτομέρειες διαβατηρίου (αριθμό, ημερομήνια έκδοσης, κτλ)
Δεν έχεις κάποιον στη Θεσσαλονίκη για να κάνεις το ίδιο?
Πάντως ηλεκτρονικά, το αποκλείω να διατεθούν.
-
- Επικοινωνία:
Εχω αλλα δεν θα ερθει κανεις στο μαδριγαλ ....οποτε πρεπει να μου τα ταχυδρομησουν μαλλον...ουφ οπως παντα ΠΑΟΚ=κουραση
Ξερεις μηπως εχουν ηδη βγει στα εκδοτηρια???

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τρί 12 Οκτ 2010, 15:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: με κεφαλαία... ΠΑΟΚ είναι!!!
Λόγος: με κεφαλαία... ΠΑΟΚ είναι!!!
- Aureliano Buendia
Θα βγουν είτε αύριο είτε την Πέμπτη, που το θεωρώ και πιθανότερο.SunsetStrip έγραψε:Εχω αλλα δεν θα ερθει κανεις στο μαδριγαλ ....οποτε πρεπει να μου τα ταχυδρομησουν μαλλον...ουφ οπως παντα ΠΑΟΚ=κουρασηΞερεις μηπως εχουν ηδη βγει στα εκδοτηρια???
Περιμενοντας την ανακοινωση απο την ΠΑΕ, περνω τηλεφωνο καθε μερα και μου λενε παρε αυριο...
Αμα ξερει κανεις το τηλεφωνο του κ. Μιλιωριδη, υπευθηνου των οπαδων, ας μου στειλει ενα μυνημα παρακαλω μπας και βγαλω ακρη!!

Αμα ξερει κανεις το τηλεφωνο του κ. Μιλιωριδη, υπευθηνου των οπαδων, ας μου στειλει ενα μυνημα παρακαλω μπας και βγαλω ακρη!!

Μηπως να το γραψουμε και στο φορουμ και μετα να μετοικησουμε κιολας????
υ.γ. Παρασκευή λαιμαι!!!!!

υ.γ. Παρασκευή λαιμαι!!!!!
- PAOKfanAthens
Επισης παλι ο αντενα μας εγραψε,και την πεμπτη θα δειξει ζωντανα το ρουλης-λεβερκουζεν...Ειναι που διαλεξαν τον ΠΑΟΚ και με την ατλετικο τους το επεβαλε η ουεφα...
Αρα Βιγιαρεαλ-ΠΑΟΚ στο νοβα...

Αρα Βιγιαρεαλ-ΠΑΟΚ στο νοβα...