εμένα Λαμπίρη με είχες πει. .. άρα δεν αναφέρεσαι σε εμένα ...
   εμένα Λαμπίρη με είχες πει. .. άρα δεν αναφέρεσαι σε εμένα ...   

Και του παρόντος...κ του παρελθόντος !!moican4 έγραψε: Πολιτικος , η δουλεια του μελλοντος ..σιγουρα πραγματα

Kolokotronis_4 έγραψε:ΣΠΟΡ του βορρά, 9/10/2010
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα είναι ο Διονύσης Μακρής. Ο γνωστός τραγουδιστής, με διάθεση να προσφέρει στα κοινά, είναι γέννημα - θρέμμα Τουμπιώτης και φυσικά δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
----------------------------------------

μετά τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο νάσου και αυτός!
..είναι αυτό που λέει ο σοφός Λαός,......γλύφεις εκεί που φτύνεις.
και εσύ ΠΑΟΚτσή κορόϊδο τρέχα στους δρόμους και στα τσιμέντα για Περηφάνεια, Αντίσταση, Ονειρο, Κατάκτηση!

Για τον Καφέ έλεγε τοτε...elgrego83 έγραψε:Παραπάνω έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα για Νίκο Μακρόπουλο ..... Ακούστε σκηνικό σε μαγαζί που εμφανιζόταν το οποίο έχει ηχογραφηθεί και σε CD του τραγουδιστή .....
" Είναι λοιπόν ο Μακρόπουλος και ρωτά τους θαμωνες: " έχουμε εδώ κανα παιδί που αγαπάει ;;;; "
Γίνεται ένα σούσουρο και σηκώνεται τελικά ένας τρελαμένος . Του φωνάζει ο Μακρόπουλος : " εδώ, εδώ στην πίστα έλα να μας το πεις ..... "
κι ενώ όλοι περιμένουν να πει τίποτα για την καψούρα του ή για καμιά κοπέλα, παίρνει το παλικάρι το μικρόφωνο και λέει : " ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ !!!!!!!!!!!!!! " ( μιλούσε για τον Κωνσταντινίδη )

Τα σχόλια περιττεύουν ........