Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες
- PRAKTORINOS
Re: Επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες

Η κυρία που είναι από φωνή... φωνή
αλλά και από μ*υνί ήταν μεγάλη... φωνάρα!
(Αν δεν το πιάσατε,
ρωτήστε κάποιον ανεκδοτάκια σαν τον Αποστόλη.Α.)
Η κατάρριψη της εσφαλμένης γνώσης
για όσους μεγάλωσαν μόλις τις δεκαετίες '80-'90
και έχουν συνδυάσει την μητρομανία της κυρίας
με αντίπαλα στρατόπεδα
πέρα γειτονίτσες και αλλοδαπά καβλιά.
"Θέλω να γνωρισθώ με όλα τα παιδιά της αγαπημένης μου ομάδας".
ΠΑΟΚ ήταν, λαίμαι,
ΠΑΟΚ η αγαπημένη της ομάδα,
ΠΑΟΚ "όλα τα παιδιά"
ΠΑΟΚ η φιέστα,
ΠΑΟΚ ο ιδρώτας,
ΠΑΟΚ "ο καλύτερος εαυτός της"
ΠΑΟΚ το χρυσό της λαρύγγι,
ΠΑΟΚ!και ΠΑΟΚ! και ΠΑΟΚ!
και μόνο ΠΑΟΚ έγραφε το κοντέρ.
Παραπάνω έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα για Νίκο Μακρόπουλο ..... Ακούστε σκηνικό σε μαγαζί που εμφανιζόταν το οποίο έχει ηχογραφηθεί και σε CD του τραγουδιστή .....
" Είναι λοιπόν ο Μακρόπουλος και ρωτά τους θαμωνες: " έχουμε εδώ κανα παιδί που αγαπάει ;;;; "
Γίνεται ένα σούσουρο και σηκώνεται τελικά ένας τρελαμένος . Του φωνάζει ο Μακρόπουλος : " εδώ, εδώ στην πίστα έλα να μας το πεις ..... "
κι ενώ όλοι περιμένουν να πει τίποτα για την καψούρα του ή για καμιά κοπέλα, παίρνει το παλικάρι το μικρόφωνο και λέει : " ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ !!!!!!!!!!!!!! " ( μιλούσε για τον Κωνσταντινίδη )
Τα σχόλια περιττεύουν ........
" Είναι λοιπόν ο Μακρόπουλος και ρωτά τους θαμωνες: " έχουμε εδώ κανα παιδί που αγαπάει ;;;; "
Γίνεται ένα σούσουρο και σηκώνεται τελικά ένας τρελαμένος . Του φωνάζει ο Μακρόπουλος : " εδώ, εδώ στην πίστα έλα να μας το πεις ..... "
κι ενώ όλοι περιμένουν να πει τίποτα για την καψούρα του ή για καμιά κοπέλα, παίρνει το παλικάρι το μικρόφωνο και λέει : " ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ !!!!!!!!!!!!!! " ( μιλούσε για τον Κωνσταντινίδη )
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ΣΠΟΡ του βορρά, 9/10/2010
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα είναι ο Διονύσης Μακρής. Ο γνωστός τραγουδιστής, με διάθεση να προσφέρει στα κοινά, είναι γέννημα - θρέμμα Τουμπιώτης και φυσικά δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
----------------------------------------
μετά τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο νάσου και αυτός!
..είναι αυτό που λέει ο σοφός Λαός,......γλύφεις εκεί που φτύνεις.
και εσύ ΠΑΟΚτσή κορόϊδο τρέχα στους δρόμους και στα τσιμέντα για Περηφάνεια, Αντίσταση, Ονειρο, Κατάκτηση!
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης με την παράταξη του Κώστα Γκιουλέκα είναι ο Διονύσης Μακρής. Ο γνωστός τραγουδιστής, με διάθεση να προσφέρει στα κοινά, είναι γέννημα - θρέμμα Τουμπιώτης και φυσικά δεν έχει κρύψει την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ.
και εσύ ΠΑΟΚτσή κορόϊδο τρέχα στους δρόμους και στα τσιμέντα για Περηφάνεια, Αντίσταση, Ονειρο, Κατάκτηση!
Οτι ναναι....
Ναι απ οτην αθηνα με το μικροφωνο στο χερι θα προσφερει στα κοινα της Θεσ/νικης...
Τελικα μονο εγω δεν εχω βαλει για υποψηφιος...
Πολιτικος , η δουλεια του μελλοντος ..σιγουρα πραγματα
Ναι απ οτην αθηνα με το μικροφωνο στο χερι θα προσφερει στα κοινα της Θεσ/νικης...
Τελικα μονο εγω δεν εχω βαλει για υποψηφιος...
Πολιτικος , η δουλεια του μελλοντος ..σιγουρα πραγματα
Και του παρόντος...κ του παρελθόντος !!moican4 έγραψε: Πολιτικος , η δουλεια του μελλοντος ..σιγουρα πραγματα
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
σταθερή αξία, σίγουρα πράγματα.
εντωμεταξύ, εκτός από τον συνδυασμό του καλού χριστιανού ερπετου γκιουλέκα, θέλω να δω και ποιοι επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες είναι στον συνδυασμό του...χικ..μπουτάρη.
Kolokotronis_4 έγραψε:ΣΠΟΡ του βορρά, 9/10/2010
![]()
![]()
![]()
Έλα όλο παράπονο είσαι.
Και ο Μπάνε Πρέλιεβιτς ναι εκείνος ο γνωστός ιστορικά παίχτης απο το μπάσκετ κατεβαίνει υποψήφιος σύμβουλος στον Δήμο Πυλαίας.
- nyxteridas
Τεράστιος Αργύρης Μπακιρτής και μεγάλο ΠΑΟΚτσάκι δείτε το όλο, έχει και ασπρόμαυρο ενδιαφέρον που ίσως να χρίζει επεμβάσεως από γκόρντονα και πρακτορινό...
[youtube]E_HnKEFgoAM[/youtube]
[youtube]E_HnKEFgoAM[/youtube]
ο μπακιρτζης ειναι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ ? και με αρεσει πολυ απο τα φοιτητικα μου χρονια.....

- vangelis183
Για τον Καφέ έλεγε τοτε...elgrego83 έγραψε:Παραπάνω έχουν αναφερθεί κάποια πράγματα για Νίκο Μακρόπουλο ..... Ακούστε σκηνικό σε μαγαζί που εμφανιζόταν το οποίο έχει ηχογραφηθεί και σε CD του τραγουδιστή .....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()