Θεόδωρος Ζαγοράκης
Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης
Το είπες, σε ακούσαμε.
Το τόπικ που το ποστάρεις είναι τυχαίο?
Υπάρχει ειδικό τόπικ για το θέμα.
Σωστός ο elvetos giatros. Δυστυχώς όμως γιατρέ το ερπετό έχει κάνει ένα βήμα πάρα πολύ σωστό. Ο πρόεδρος του Άρη ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ. Αυτό σημαίνει ότι για όσο είναι πρόεδρος δεν του κουνιέται κανείς και δεν προσπαθεί να διοικήσει κανείς. Τώρα βγαίνει ο κάθε σύνδεσμος και βγάζει εμετικές ανακοινώσεις...
-
Εμπρός λοιπόν για εκλογές. Πρώτο σώμα ψηφοφόρων οι 19'000 κάτοχοι διαρκειας και τα μέλη του Ερασιτέχνη.crabsody έγραψε:Σωστός ο elvetos giatros. Δυστυχώς όμως γιατρέ το ερπετό έχει κάνει ένα βήμα πάρα πολύ σωστό. Ο πρόεδρος του Άρη ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ. Αυτό σημαίνει ότι για όσο είναι πρόεδρος δεν του κουνιέται κανείς και δεν προσπαθεί να διοικήσει κανείς. Τώρα βγαίνει ο κάθε σύνδεσμος και βγάζει εμετικές ανακοινώσεις...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Εγώ θέλω να πατάω επί πτωμάτων, δεν παίρνω αλλιώς πρωτάθλημα.
Βαρεθηκα τους ρομαντισμούς και τις ηθικές. Πειράζει?
και οι μέτοχοι.
δηλαδή εμείς όλοι που βάλαμε το υστέρημά μας στις ΑΜΚ.
Όλοι δηλαδή, γιατί ΟΛΟΙ βάλαμε, έτσι δεν είναι?
Δεν πιστεύω ούτε μία στα χίλια ότι υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που τώρα κάνει κριτική στο Ζαγοράκη και δεν έχει αγοράσει έστω και 10 ευρώ μετοχές. Με τίποτα δεν το πιστεύω.
Ο ΠΑΟΚτσής δεν μπορεί να είναι μάγκας στην πλάτη του αδερφού του, Σωστά?
δηλαδή εμείς όλοι που βάλαμε το υστέρημά μας στις ΑΜΚ.
Όλοι δηλαδή, γιατί ΟΛΟΙ βάλαμε, έτσι δεν είναι?
Δεν πιστεύω ούτε μία στα χίλια ότι υπάρχει άνθρωπος εδώ μέσα που τώρα κάνει κριτική στο Ζαγοράκη και δεν έχει αγοράσει έστω και 10 ευρώ μετοχές. Με τίποτα δεν το πιστεύω.
Ο ΠΑΟΚτσής δεν μπορεί να είναι μάγκας στην πλάτη του αδερφού του, Σωστά?
-
Πειράζει.Kolokotronis_4 έγραψε:Εγώ θέλω να πατάω επί πτωμάτων, δεν παίρνω αλλιώς πρωτάθλημα.
Γίνε γαύρος.
Τι αξία έχει τέτοιο πρωτάθλημα αδερφέ?Kolokotronis_4 έγραψε:Εγώ θέλω να πατάω επί πτωμάτων, δεν παίρνω αλλιώς πρωτάθλημα.
Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ?
Ο όρος Προβοκάτσια είναι λατινογενής, εκ του "provoco" που σημαίνει προκαλώ - πρόκληση που όμως λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία ως πολιτικοκοινωνικός και στρατιωτικός όρος.elvetos giatros έγραψε: Και εν μέσω τέτοιας κρίσης υπάρχουν αρκετοί μπαγλαμάδες-Παοκτσηδες που ζητούν το κεφάλι του Ζαγοράκη επί πίνακι.
Που πάτε ορε ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ;
Που θα βρούμε άλλον τέτοιον άνθρωπο, που θα έχει και μεράκι και δεν θα θέλει να μας κλέψει, και θα ξέρει και από μπάλα;;;;
Άλλοι ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ θα γράψουν ότι δε μπορεί ο Ζαγοράκης και ο κάθε Ζαγοράκης να είναι στο απυρόβλητο. Απυρόβλητο τι πάει να πει ρε σύντροφοι;
Μήπως θα πρέπει να επιτρέπεται να τον σημαδεύουμε με περίστροφο….. ;;;
Γιατί μονο αυτό δεν κάναν ακόμη οι 1000 ανόητοι που πολιόρκησαν τα αποδυτήρια Κυριακή βραδυ.
Η απώλεια νεύρων, μαζί με τη βία δεν οδηγούν πουθενά. Υπάρχουν πάμπολλοι άλλοι τρόποι για να διαμαρτυρηθεί κανεις…. Μην αναλύω εδώ περαιτέρω τα αυτονόητα.
Γενικά προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο.
Η προβοκάτσια επιχειρείται πάντοτε κατά στόχου με δόλια διείσδυση είτε απ΄ ευθείας στο χώρο της εκδήλωσής της, είτε δια μέσου ομάδας ατόμων που θα είναι ο στόχος. Συνηθέστερες εκδηλώσεις ή χώροι που μπορεί να σημειωθεί προβοκάτσια είναι οι διαδηλώσεις, πολιτικές συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, πορείες, αλλά και εγκαταστάσεις στρατιωτικές, πολιτικές, θρησκευτικές, βιομηχανικές, αγροτικές, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία, οικίες, συγκοινωνιακά μέσα κ.λπ.
Απώτερος σκοπός αυτών που διενεργούν προβοκάτσια, είναι είτε η γενικότερη υιοθέτηση κάποιων ψευδών απόψεων που μπορεί να βλάψουν κάποιον ή κάποιους μέχρι και παρότρυνση ή υποκίνηση σε ενέργειες εκδίκησης. Εκδηλώνεται με απλή συνθηματολογία μέχρι και καταστροφή, εμπρησμό ή τραυματισμό και θάνατο προσώπων. Η προβοκάτσια θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα όπλα της μαχητικής προπαγάνδας στη ψυχολογία της μάζας που μπορεί να καταστεί πολύ επικίνδυνη σε περιόδους κρίσεων, π.χ. πολιτικών, οικονομικών κ.λπ.
http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CF% ... E%B9%CE%B1
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Δε σε εβρισα φιλαράκο οκ?elvetos giatros έγραψε:Πειράζει.Kolokotronis_4 έγραψε:Εγώ θέλω να πατάω επί πτωμάτων, δεν παίρνω αλλιώς πρωτάθλημα.
Γίνε γαύρος.
κάνε τουμπεκα με τις φιλοσοφικές σου ανησυχίες!
ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΡΕ!
ΘΕΛΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ!
αει σιχτίρ οι ψωροπερηφάνειες και οι ψωροηθικές! Μπάφιασα με αυτούς τους λαικισμούς της πούτσας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Δευ 04 Οκτ 2010, 21:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kolokotronis_4 έγραψε:Εγώ θέλω να πατάω επί πτωμάτων, δεν παίρνω αλλιώς πρωτάθλημα.
Δεν πειράζει.Βαρέθηκα να είμαι το θύμα.Και γουστάρω και να βγάζουμε κάθε φορα να βγλαζουμε ανακοινώσεις για την διαιτησία.Για τα πάντα.Γιατί στην κωλοχώρα που ζούμε τον καλο τον λενε μ@λακα.Βαρέθηκα να ειμαι ο μαλ@κας της υπόθεσης.
- emeissaspsirizoume4
και μια και δυο και 150 φορες θα το ποσταρωthrix έγραψε:Το είπες, σε ακούσαμε.
το μεγαλυτερο προβλημα αυτη την στιγμη ειναι αυτο στον Π.Α.Ο.Κ. και με αυτο πρεπει να ασχολουμαστε
19αδερφια μου ειναι σε φυλακες και κρατητηρια αυτη την στιγμη και εμεις ξυνουμε τα @@ μας και καλοπερναμε στο σπιτακι μας και συζηταμε για τον ζαγορακη και τους συνδεσμους
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Θα έπρεπε να είναι για όλους μια και το αποφάσισες εσύ φυσικά, σωστά?
Δε λέω ότι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα.
δεν αποφασίζεις εσύ τι θα συζητάμε και τι όχι.
Δε λέω ότι δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αλλά υπάρχουν και άλλα θέματα.
δεν αποφασίζεις εσύ τι θα συζητάμε και τι όχι.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
το έχω ξαναγράψει....
ΕΣΥ Ο ΟΠΑΔΟΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΣ του ΠΑΟΚ, όταν η εκάστοτε Διοίκησή σου ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ για τον συνεταιρισμό της σούπερ κλίκας, όπου αποδέχεται όλους τους βρωμερούς όρους διεξαγωγής αυτού του σάπιου πρωταθλήματος τι προσπαθείς να πετύχεις κατόπιν εορτής?
Πρώτα, συνηγορείς, ως ομάδα για την προκαθορισμένη αδικία και μετά κάνεις αγώνα, ως φίλαθλος ενάντιά της! Ο Παραλογισμός στο μεγαλείο του!
ΕΣΥ Ο ΟΠΑΔΟΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΣ του ΠΑΟΚ, όταν η εκάστοτε Διοίκησή σου ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΕΙ για τον συνεταιρισμό της σούπερ κλίκας, όπου αποδέχεται όλους τους βρωμερούς όρους διεξαγωγής αυτού του σάπιου πρωταθλήματος τι προσπαθείς να πετύχεις κατόπιν εορτής?
Πρώτα, συνηγορείς, ως ομάδα για την προκαθορισμένη αδικία και μετά κάνεις αγώνα, ως φίλαθλος ενάντιά της! Ο Παραλογισμός στο μεγαλείο του!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kolokotronis_4 την Δευ 04 Οκτ 2010, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.