Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
paok87

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από paok87 »

Για πείτε σχόλια οι παρόντες...
Απο την τηλεόραση πάντως, ο ρυθμός ήταν καλός , ευχάριστη η ποικιλία των συνθημάτων που συμβάδιζαν με τα μέτρα που παίρναμε στον αγωνιστικό χώρο στο β' ημίχρονο.
Στο κόρνερ στην τελευταία φάση, σηκώθηκε πάλι το πανό της 4 και παραλίγο κάποιοι να χάνατε το απευθείας κόρνερ του Παυλάρα... :lol: :lol:
Πάντως πολύ καλύτερη η κάλυψη του ΑΝΤ1 από το συνδρομητικό όσον αφορά τα πλάνα στην κερκίδα :pano:

υ.γ. το πανό στις 5-6 απίστευτο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σηκωθηκε μεχρι τη μεση γιατι μετα ακουστηκαν καποια πνιχτα γκολ και κατεβηκε αμεσως... :lol:

επιτελους καλη η κερκιδα χθες σε σχεση με σερρες και βολο ημασταν 5 επιπεδα πανω ελειπαν και αρκετοι εφετζηδες πανηγυρτζηδες κλπ γενικα το γουσταραμε χθες ουτε γκρινια ουτε τπτ....
Άβαταρ μέλους
paok nafplio

Δημοσίευση από paok nafplio »

Ωραια ηταν χθες αν κ μπορουαμε να φωναξουμε περισσοτερο...το κορνερ δν το ειδαμε οντως εγω το βαραδυ στην τηλεοραση το δα κ ελεγα ρε ποτε εγινε αυτο κ δν το ειδα στο γηπεδο...????
εχει κανενας καμια καλη φωτο απο το μεγαλο πανω???γιατι μεχρι τωρα βρικα μια μικρη.
thief

Δημοσίευση από thief »

Χθες αξίζει ένα πολύ μεγάλο μπράβο στο κόσμο μας (να μην λέμε μόνο τα αρνητικά μας...).

Παρόλο που η ψυχολογία μας δεν ήταν και η καλύτερη, βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα να πάρει την νίκη. Ειδικά στο β' ημ/νο είμασταν χάρμα ιδέσθαι... :pano:

Με πολύ καλή εναλλαγή συνθημάτων (επιτέλους ! γιατί μερικά τα είχαμε ξεχάσει εντελώς) και με απίστευτο πάθος.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε όλη την γκάμα των συνθημάτων μας.
Επίσης, δεν είναι όλα τα συνθήματα για όλες τις στιγμές.
Νομίζω ότι θα πρέπει να συνεννοηθούν οι Σύνδεσμοι ώστε να υπάρξουν δύο ακόμη πυρήνες, ένας στην 4 και ένας στις 5-6, με τύμπανο και όλα τα κομφόρ.
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Sera4 έγραψε: ελειπαν και αρκετοι εφετζηδες πανηγυρτζηδες κλπ γενικα το γουσταραμε χθες ουτε γκρινια ουτε τπτ....

Έτσι. Μακριά και αλάργα. Τουλάχιστον οι άδειες θέσεις δεν γκρινιάζουν :twisted:
Άβαταρ μέλους
Alienaras

Δημοσίευση από Alienaras »

Παληκαρια δε ξερω αν αναφέρθηκε καθόλου,αλλά καταλάβατε τι παίχτηκε στη 4 τη μεγάλη χθες με τη μανουρα που εγινε???
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εγώ δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα από την κερκίδα. Προς το μέτριο ήταν.
Αυτό που μου έμεινε ηταν το εντυπωσιακό πανό στην 5-6.
Οι γνωστοί -άκηδες έλειπαν λόγω της ώρας διεξαγωγής. Και επίσης στα θετικά ήταν η απουσία των παρδαλών χρωμάτων.
Kannivalos

Δημοσίευση από Kannivalos »

κερκιδα απο οργανωση ηταν ασταματητη...μονο να ακουλουθουσαν περισσοτεροι τοτε εκει μπαινουν στο παιχνιδι τα ταμπουρλα(αλλα γιατι δεν βαραν πια ολα μαζι?)....τεσπα σημερα βλεπω αρκετους εχω ψηλιαστει αρκετους κρυφους γι αυτο εξτρα προσοχη κ οχι παρεκτροπη... ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

την πεμπτη η κερκιδα ηταν συμπαθητικη σημερα ηταν για τον πεο!κλασσικα αλλωστε οπως σε καθε ντερμπυ .απο το β ημιχρονο και μετα ουτε που φωναζαν εκει στην 4α
σε καποια φαση φωναζα εγω μονο με τον διπλανο μου και μας κοιτουσαν λες και ημασταν ουφο..απογοητευση και καταντια για αλλη μια φορα :redcard: ξυπνατε ρε και οσοι ειστε ξυπνιοι ξυπνηστε και τους γυρω σας γτ μερικοι ξεχασαν να βαλουν το ξυπνητηρι μπρος και παρακοιμηθηκαν!
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Εγώ είχα τα λαιμά μου από το γκάρισμα της Πέμπτης και δεν μου έβγαινε φωνή.
Τι χαμομήλια και ζεστές σοκολάτες κατέβασα χθες το πρωι, τίποτα δεν έγινε. Για τον π@υτσο εντελώς.
Η κερκίδα θέλει και ένα τσαφ για να ανέβει. Αν δεν στο παρέχει η Ομάδα, είναι ζόρικα τα πράγματα.
Ρε μπλουζάκια για τα 5 Αδέρφια μας πήρατε?
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Εμενα η κερκιδα μεχρι το 60 και ειδικα μεχρι το 42(κατεβηκαν οι οργανωτες για τα υπολοιπα 3 λεπτα :D ) μου φανηκε καλη μεσα στη 4α.

Μετα το γκολ ηταν αδυνατον να γινει κερκιδα.Ναι μεν ο λαος τραγουδαει απο το πρωτο εως το τελευταιο λεπτο κερδιζει χανει η ομαδα αλλα οταν εχεις να κερδισεις ενα μηνα και χανεις μεσα στη Τουμπα απο το σκουληκι δεν εχεις δυναμεις ουτε να πας σπιτι.Οσο και να φωναζαμε πιστευω μετα το 0-1 γκολ δεν θα βαζαμε :evil: ...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ....
Ελα ρε ξεφτιλα μπροστα μου να με πεις τζαμπατζη
ελα ρε ξεφτιλα περσι εξω απο τα τουρνικε να τρως τα μπουκαλια ρετσινας απο τον ''απλο'' κοσμο του ΠΑΟΚ οταν εκανα περιφρουρηση για να μη μπουν τζαμπα.
ελα ρε ξεφτιλα στις οικογενειες αυτων που ειναι φυλακη να τους ρωτησεις ποσα χρηματα εχω δωσει (χωρις να τρεχουν απ τα μπατζακια μου)
ελα ρε ξεφτιλα να ρωτησεις τις οικογενειες των αδικοχαμενων ποσο γαληνια νιωθουν γι αυτα που κανω καθε χρονο
ελα ρε ξεφτιλά απο τις 3 η ωρα στον ΝΑΟ να απλωσεις το πανι εαστ side , να κατσεις μεσα να το φυλας ενω το ματς αρχιζει στις 9, και ασε εμενα να πιω τον καφε μου, να δω τον προηγουμενο αγωνα στην τν, να ρθω 9 η ωρα , να βγαλω φωτο το πανι κ να το ανεβασω στο YOUTUBE
ελα ρε ξεφτιλα, 10 το πρωι να βαλεις σε καθε καρεκλακι ενα ρολο (βλεπε περσι ΠΑΟΚ-αεκ), για να κανεις ατμοσφαιρα κ ο ''απλος'' κοσμος να το πεταει μιση ωρα πριν το ματς για μαγκια
ελα ρε ξεφτιλα μια μερα σε συνδεσμο να μας ακουσεις , να σ ακουσουμε, και να δωσεις ιδεες που μπορουν να βοηθησουν την οργανωση της κερκιδας, γιατι τα παιδια που ειναι τωρα δε κανουν για σενα....
Ελα ρε ξεφτιλα μια φορα και πες το μας καταματα... κ σ οτι εχω ιερο δε θα σε πειραξει κανεις . Μονο ελα κ ασε το γαμημενο το ραδιο και το ιντερνετ !!!!!

http://paokepanomi.blogspot.com/2010/10 ... st_11.html
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

+ 1926
Άβαταρ μέλους
Paokintepo

Δημοσίευση από Paokintepo »

πολυ σωστα τα παιδια!!
Απάντηση