Δεν πειράζει, το λέω εγώ.free4 έγραψε:ΥΓ. Δεν είπα πουθενά να φύγουν τα ζευγαράκια και οι γυναίκες από το γήπεδο. Μη βάζετε λέξεις που δεν έχω πει. Μίλησα για πασαρέλα και για άτομα που απλά έρχονται για να δουν το ματς, δίχως καμία συμμετοχή σε αυτό!
Να φύγουν από την Τούμπα οι γυναίκες ή τουλάχιστον να μείνουν ελάχιστες οι οποίες έχουν συναίσθηση το τι είναι Τούμπα και τι ΠΑΟΚ.
Είμαι εναντίον των τραμπουκισμών, εναντίον των ΠΑΟΚαρχών, εναντίον των κάφρων, των μπουκαλιών και οποιασδήποτε μορφής βίας που ζημιώνει τον ΠΑΟΚ μας, αλλά έχουμε παρεξηγήσει κάποιες έννοιες.
Πλέον θεωρείται in για τον ΠΑΟΚτσή να έρχεται με το γκομενάκι στην 4, να ρίχνει το μπαλαμούτι, να βγάζει τις γλυκιές φώτο του, μετά από κάνα αμπαλάεα(από τα ελάχιστα που γίνονται πλέον) να ρωτάει :''Μωρό μου, είσαι οκ? Σε πάτησε κανείς?'', γυναικοπαρέες με στάνταρ εκφράσεις ''Τι μωρό αυτός ο Παπάζογλου!''.
ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ-ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΜΙΚΡΟΙ.
Αλλά το έχουμε ξαναπει, το DNA του ΠΑΟΚτσή αλλάζει, γίνεται ο μοδάτος, ο στυλάτος με μετριοπαθείς αντιδράσεις και μία Τούμπα γεμάτη γκομενάκια(δεν είναι τυχαίο που όλες έχουν έρθει μετά το 2007), γεγονός που κάνει επιτακτικό το ζελέ για τον ΠΑΟΚτσή πλέον.ΞΕΦΤΙΛΑ.