Η οργάνωση της θύρας 4

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
dimbar

Re: Η οργάνωση της θύρας 4

Δημοσίευση από dimbar »

Τό πρόβλημα της κερκίδας γενικά και της 4 ειδικώτερα είναι η ηγεσία.Άμα δεν υπάρχει αρχηγός και σκληρός πυρήνας που να πείθει....
Πάντως για τις κοπέλες, μερικές φωνάζουν πιο καλά από κάποιους από εμάς.
Οσον αφορά τα μπλουζάκια για τα 5 αδέλφια, στις 5.30 απο όσο έψαξα (ανάμεσα σε θ5 και θ4), μόνο μεσαίο μέγεθος υπήρχαν, δυστυχώς!
:opaokara:
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Επειδη,ειμαι προς τα κει(προς την 3) τα τελευταια χρονια,σας τα εχω ξαναπει για το συγκεκριμενο μερος.Κοντευω τα 40,φευγω χωρις φωνη-ειδικα οταν δεν κερδιζουμε-και υπαρχουν πιτσιρικαδες που με κοιτανε λες και βλεπουν εξωγηινο.....Και ο λογος που,πλεον,δεν φευγω απο κει ειναι μπας και παρασυρουμε και κανεναν αλλο.........

ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ......ΤΟ ΛΕΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ....ΕΙΔΙΚΑ,ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ 4 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
don pablo

Δημοσίευση από don pablo »

ωραια τα τραγουδακια αλλα το εχουμε ξαναπει ο αντιπαλος τα ακουει σαν μελωδια και ειδικα οι ξενοι σαν την μελωδια της ευτυχιας οταν η ομαδα πιεζει η πιεζεται πρεπει το Π.Α.Ο.Κ να τσακιζει κοκαλα και αυτο με τραγουδακια δεν γινεται επισης ο συγχρονισμος ειναι χαλια και μαγκες δεν χρειαζεται να αναψουμε 500 καπνογονα και πυρσους για να φτιαξουμε ατμοσφαιρα 30 000 κασκολ η 30000 σημαιες η 30000 κομαντος αγκαλιασμενοι να χοροπηδανε σιγουρα θα ειναι το ιδιο τουλαχιστον σαν εικονα και στο κατω κατω δεν στοιχιζει και μια μεταγραφη στο τελος της χρονιας :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Η γνωμη μου ειναι οτι τα εισιτηρια της 4 πρεπει να δινονται μονο στους συνδεσμους.......Επισης,πρεπει να υπαρχει ενας οργανωτης.......Πολλες φορες δινουν ταυτοχρονα διαφορετικο συνθημα στην 4Α και διαφορετικο συνθημα στη Νεαπολη......
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Εγω αντιθετα πιστευω οτι μια χαρα ειναι η ηγεσια.Αυτο που φταιει ειναι οτι μεγαλη μεριδα οπαδων ερχονται στην 4α-4 να δουν το παιχνιδι και αμα εχουν λιγη ορεξη να φωναξουν κιολας.Δεν φταινε οι 2-3 οργανωτες αμα ο αλλος δεν γουσταρει...
Επισης πιστευω με εναν οργανωτη θα γινοταν μπαχαλο η κερκιδα...
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Ας τα βρουν μεταξυ τους οι οργανωτες τελος παντων......Δε γινεται να δινονται ταυτοχρονα διαφορετικα συνθηματα.....
Άβαταρ μέλους
trellos4

Δημοσίευση από trellos4 »

Αδερφεια οι Οργανωτες μια χαρα ειναι, και ναι συνενοουνται μεταξυ τους ...Το μεγαλο προβλημα ειναι οι trendy και οι γκομενες αw καθαρισουμε απο αυτoυς πρωτα και μετα ολα τα υπολοιπα...
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

κανένας πλέον δεν έχει όρεξη να φωνάξει στο γήπεδο...περιμένει την ομάδα να ανέβει για να ανέβει και αυτός ώστε να ξεκινήσει να φωνάζει,αντί εμείς να ανεβάσουμε την ομάδα γίνεται το αντίθετο!

Υ.Γ.Στα εκτός πως γίνονται κερκιδάρες?Α ξέχασα εκεί είναι τα ρετσινόπαιδα και οι κουτραδώροι που κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ!
Υ.Γ.2 Παρακαλώ τους αντμίν να κάνουν ένα τόπικ με ψήφο που να λέει ''ήμουν και εγώ ένας από αυτούς που πετούσαν μπουκάλια για να το βάλουν στο βαρέλι''
Υ.Γ3 Θέλω να έχει και ακόμα μία ψήφο που να λέει ''χειροκρότησα και εγώ όταν μπήκε το μπουκάλι στο βαρέλι''
Υ.Γ.4Απάντηση μου προς αυτούς...άντε αυτοί που πετάνε είναι μπούφοι εσείς που χειροκροτάτε είστε χειρότεροι! :redcard:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
cowboy46

Δημοσίευση από cowboy46 »

Κατα την δική μου ταπεινή άποψη,στις μέρες μας λείπει ένας μεγάλος αρχηγός που αυτός θα δίνει τα συνθήματα και θα πορώνει τον κόσμο να φωνάζει. Τώρα πέρα από αυτόν, θα μπορούσαν να υπάρχουν άλλοι 2-3 διασκορπισμένοι μέσα στην 4 (ένας σίγουρα στο κομμάτι προς την 3) που θα δίνουν ΤΑ ΙΔΙΑ συνθήματα.

Για μένα,όνειρο ζωής,πραγματικά,είναι να δω όλη την ΤΟΥΜΠΑ να φωνάζει. Πιστεύω ότι είναι αρκετά υλοποιήσιμο να στείλουν οι σύνδεσμοι 10-20 άτομα στην 7 αλλά και μερικούς σκληρούς πυρήνες στην 5 οι οποίοι θα οργανώσουν. Φανταστείτε το μόνο σαν εικόνα. Οι 20 στην 7 σίγουρα θα παρασείρουν αρκετούς ακόμα. Σκεφτείτε πόσες φορές η 7 φωνάζει κάποιο σύνθημα,διαφορετικό από την 4. Ο κόσμος πιστέυω θέλει να φωνάξει,να βγάλει την ψυχή του,απλά παρασείρετε από τους τρέντυ και τα κορτσούδια και σχεδόν ντρέπεται να το κάνει.
Ειλικρινά αν οργανωθεί και η 5 θα δούμε κερκίδα από τα παλιά. Αλλά τι λέω,εδώ η 4Α και φωνάζει 2 διαφορετικά συνθήματα...

Ωρες-'ωρες ντρέπομαι. Πιστεύω ότι υπάρχουν και άλλοι σαν κ μένα.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Βρε ας φωνάζει η 4-4α και μια χαρά είσαι.
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΧΑΝΕΤΕ Η ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ.......ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΗΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
crabsody

Δημοσίευση από crabsody »

Παίδες πρέπει στις 5-6 να γίνει κάτι. Να υπάρχει οργάνωση. Κάποιος να παρασέρνει τον κόσμο. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει...
bourbis
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από bourbis »

Το πρωί σε μια δημοσίευση του free4 άκουσα πολλά άν και είπα λίγα, απο εδώ και πέρα θα μιλάω μόνο με ήχο και εικόνα για να γίνομαι κατανοητός. θα ήθελα η Τούμπα νάναι έτσι http://www.youtube.com/watch?v=MKHIXBf6nwM ακούστε τί λέει απο το 1:18-1:30
Άβαταρ μέλους
cowboy46

Δημοσίευση από cowboy46 »

Όχι ρε φίλε γιατί αν φωνάζει απλά η 4-4Α τότε δεν διαφέρεις από τους γαύρους-βάζελους. Ακόμα και η 21φωνάζει. Εγώ θεωρώ τον λαό του ΠΑΟΚ πολύ ανώτερο για να αρκεστούμε στα στάνταρ που έχουν πιάσει και άλλοι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”