Μπαίνει μια ταμπελίτσα στα greeklish. Ε εμείς απλά ας μη βάζουμε ταμπελίτσα αλλά ας βάζουμε το code όπου βλέπουμε και ταυτόχρονα να εξηγούμε τι κάναμε και τι πρέπει να κάνει ο κόσμος.
Τα κλικ μας είναι πολύτιμα, όσο και αν ακούγεται περίεργο.
yiannisPAOKitalia έγραψε:Εννοεί να βάζουμε τα greeklish σε code...
Έτσι, δηλαδή:
Κώδικας: Επιλογή όλων
greeklish
1ον. Εμείς για να περάσουμε την ώρα μας, πηγαίνουμε στο μαυροκέρασο.gika έγραψε:Εγώ για να περάσω την ώρα μου πίνω καφέ και παίζω τάβλι...
Εσείς τα μπλε πραγματάκια για να περάσετε την ώρα σας, καταστρέφεται;;;;
1ον. Το μαυροκέρασο σε τούρτα είναι πεντανόστημο. Προτείνω τον Αλεξούδα στην Ολυμπιάδος. Τα σπάει.yiannisPAOKitalia έγραψε:1ον. Εμείς για να περάσουμε την ώρα μας, πηγαίνουμε στο μαυροκέρασο.gika έγραψε:Εγώ για να περάσω την ώρα μου πίνω καφέ και παίζω τάβλι...
Εσείς τα μπλε πραγματάκια για να περάσετε την ώρα σας, καταστρέφεται;;;;
2ον. Πραγματάκια?
3ον. Καταστρέφεται? Τι καταστρέφεται?
Μπορείς να μου δείξεις ένα τέτοιο παράδειγμα;;;novito έγραψε:Ναι ρε γκικα. Αν ισχυαν τα ιδια και για τους αρδ που παιρνουν ολοκληρα σεντονια απο δω και τα παρουσιαζουν ως δικα τους, θα μουν κι εγω μαζι σου. Αλλα απ τη στιγμη που πουλανε τοση τρελα, στα παπαρια μου και η δουλεια τους και η αμοιβη τους. Ειδικα για κατι λαμογιοσελιδες...
Το ανήθικο είναι βαριά λέξη. Δεν αγοράζουμε τίποτα, copy-paste λέγεται και είναι τζαμπέ. Αν θέλουν πληρωμή, να κλειδώνουν τα άρθρα τους όπως κάνουν μερικές εφημερίδες και να τα διαβάζει κανείς δίνοντας λεφτό.gika έγραψε:Το άρθρο που γράφει ο καθ' ένας είναι η δουλειά του. Από τη στιγμή που το διαβάζουμε (άρα αγοράζουμε το προιον του) πρέπει να πληρώσουμε και με το "κλικ"...
Θεωρώ λάθος όλο αυτό. Ανήθικο.
Εν τέλει και κανονικά να είναι ο υπερσύνδεσμος, και σε πλαίσιο να είναι όποιος θέλει να το δει θα το δει και όποιος δεν θέλει όχι. Απλά κάνετε τη ζωή μας πιο δύσκολη...
Μα σε αυτούς που πουλάνε κουτόχορτο, μη κάνετε κλικ. Τόσο απλά! Αλλά δεν είναι όλοι έτσι...Pegasus έγραψε:Ναι, κάνουμε τη ζωή σας πιο δύσκολη ώστε και η δική τους ζωή να γίνει όσο το δυνατόν πιο δύσκολη μπας και πειστούν ότι το κουτόχορτο δεν πουλάει και το αναγνωστικό κοινό δεν είναι δεδομένο.
Pegasus έγραψε: Από εκεί και πέρα, ο καθένας ας προσέχει τα κλικ του γιατί με αυτά τρέφει τους κακούς και απαίσιους ΑΡδ.