Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Pegasus »

:lol:

Μπαίνει μια ταμπελίτσα στα greeklish. Ε εμείς απλά ας μη βάζουμε ταμπελίτσα αλλά ας βάζουμε το code όπου βλέπουμε και ταυτόχρονα να εξηγούμε τι κάναμε και τι πρέπει να κάνει ο κόσμος.

Τα κλικ μας είναι πολύτιμα, όσο και αν ακούγεται περίεργο.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

yiannisPAOKitalia έγραψε:Εννοεί να βάζουμε τα greeklish σε code...

Έτσι, δηλαδή:

Κώδικας: Επιλογή όλων

greeklish

:mrgreen:
Εικόνα

υ.γ. υπαρχει κανας μοντ της προκοπης τελικα εδω μεσα?? :roll: :mrgreen:
υ.γ.2: Πηγασε ωραια ιδεα... καντε τη! 8-)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε δεν πάτε καλά....

Σόρρυ ρε μάγκες αλλά τι σας έπιασε ξαφνικά;;;;

Ανακαίνηση κάνουμε;; :opaokara: :opaokara:
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

Όχι, κατεδάφιση..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ για να περάσω την ώρα μου πίνω καφέ και παίζω τάβλι...

Εσείς τα μπλε πραγματάκια για να περάσετε την ώρα σας, καταστρέφεται;;;; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Ε καλά, ας μην μπει στους κανόνες. Εγώ θα το προτείνω στους χρήστες και θα αλλάζω τους υπερσυνδέσμους, αυτό δε θα επηρεάζει σε τίποτα τα λεγόμενά τους. Δε θα τα χαλάσουμε τώρα, σιγά το πράγμα. Στο κάτω κάτω, αν κάποιος δεν ξέρει ότι το κλικ του μεταφράζεται σε λεφτά για κάποιους, δε θα προσέξει έτσι και αλλιώς.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

gika έγραψε:Εγώ για να περάσω την ώρα μου πίνω καφέ και παίζω τάβλι...

Εσείς τα μπλε πραγματάκια για να περάσετε την ώρα σας, καταστρέφεται;;;; :mrgreen:
1ον. Εμείς για να περάσουμε την ώρα μας, πηγαίνουμε στο μαυροκέρασο.

2ον. Πραγματάκια?

3ον. Καταστρέφεται? Τι καταστρέφεται?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το άρθρο που γράφει ο καθ' ένας είναι η δουλειά του. Από τη στιγμή που το διαβάζουμε (άρα αγοράζουμε το προιον του) πρέπει να πληρώσουμε και με το "κλικ"...

Θεωρώ λάθος όλο αυτό. Ανήθικο.

Εν τέλει και κανονικά να είναι ο υπερσύνδεσμος, και σε πλαίσιο να είναι όποιος θέλει να το δει θα το δει και όποιος δεν θέλει όχι. Απλά κάνετε τη ζωή μας πιο δύσκολη...
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ναι ρε γκικα. Αν ισχυαν τα ιδια και για τους αρδ που παιρνουν ολοκληρα σεντονια απο δω και τα παρουσιαζουν ως δικα τους, θα μουν κι εγω μαζι σου. Αλλα απ τη στιγμη που πουλανε τοση τρελα, στα παπαρια μου και η δουλεια τους και η αμοιβη τους. Ειδικα για κατι λαμογιοσελιδες...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

yiannisPAOKitalia έγραψε:
gika έγραψε:Εγώ για να περάσω την ώρα μου πίνω καφέ και παίζω τάβλι...

1ον. Εμείς για να περάσουμε την ώρα μας, πηγαίνουμε στο μαυροκέρασο.

2ον. Πραγματάκια?

3ον. Καταστρέφεται? Τι καταστρέφεται?
1ον. Το μαυροκέρασο σε τούρτα είναι πεντανόστημο. Προτείνω τον Αλεξούδα στην Ολυμπιάδος. Τα σπάει.

2ον. Ε πως αλλιώς θα περιγράψεις τα στρουμφ; Πλασματάκια ακούγεται καλύτερο..;; :mrgreen:

3ον. Το φόρουμ! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:Ναι ρε γκικα. Αν ισχυαν τα ιδια και για τους αρδ που παιρνουν ολοκληρα σεντονια απο δω και τα παρουσιαζουν ως δικα τους, θα μουν κι εγω μαζι σου. Αλλα απ τη στιγμη που πουλανε τοση τρελα, στα παπαρια μου και η δουλεια τους και η αμοιβη τους. Ειδικα για κατι λαμογιοσελιδες...
Μπορείς να μου δείξεις ένα τέτοιο παράδειγμα;;; :shock:

Και πάλι το ποια είναι λαμογιοσελίδα άστο στον κόσμο να το κρίνει... Με το να υπάρχει λινκ δεν έγινε και τίποτα. Δεν κερδίζουν τίποτα. Μόνο αν εγώ ή εσύ κάνουμε κλικ... Επιλογή μας...

Τέσπα, κούρασε το θέμα και δεν θέλω να το τράβηξουμε σε στυλ (τούλης-φρίξος συζήτηση-διαμαρτυρία, επεισόδια 504)...... :lol:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

gika έγραψε:Το άρθρο που γράφει ο καθ' ένας είναι η δουλειά του. Από τη στιγμή που το διαβάζουμε (άρα αγοράζουμε το προιον του) πρέπει να πληρώσουμε και με το "κλικ"...

Θεωρώ λάθος όλο αυτό. Ανήθικο.

Εν τέλει και κανονικά να είναι ο υπερσύνδεσμος, και σε πλαίσιο να είναι όποιος θέλει να το δει θα το δει και όποιος δεν θέλει όχι. Απλά κάνετε τη ζωή μας πιο δύσκολη...
Το ανήθικο είναι βαριά λέξη. Δεν αγοράζουμε τίποτα, copy-paste λέγεται και είναι τζαμπέ. Αν θέλουν πληρωμή, να κλειδώνουν τα άρθρα τους όπως κάνουν μερικές εφημερίδες και να τα διαβάζει κανείς δίνοντας λεφτό.

Ναι, κάνουμε τη ζωή σας πιο δύσκολη ώστε και η δική τους ζωή να γίνει όσο το δυνατόν πιο δύσκολη μπας και πειστούν ότι το κουτόχορτο δεν πουλάει και το αναγνωστικό κοινό δεν είναι δεδομένο. Αλλά όπως είδες και οι συντονιστές δε συμφωνούμε μεταξύ μας, προσωπική άποψη είναι όλα αυτά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το ανήθικο είναι βαριά λέξη. Δεν αγοράζουμε τίποτα, copy-paste λέγεται και είναι τζαμπέ. Αν θέλουν πληρωμή, να κλειδώνουν τα άρθρα τους όπως κάνουν μερικές εφημερίδες και να τα διαβάζει κανείς δίνοντας λεφτό.[/quote]
Μα η πληρωμή τους είναι τα κλικ που τους δίνουμε. Αν ένα άρθρο αξίζει εγώ κάνω κλικ στο λινκ. Αν τώρα μας κράζει φυσικά και δεν κάνω κλικ. Πιστεύω ότι αυτή είναι η σωστή αντιμετόπιση και όχι το να μην βάζουμε την πηγή ή να την βάζουμε σε κώδικα κτλ...
Pegasus έγραψε:Ναι, κάνουμε τη ζωή σας πιο δύσκολη ώστε και η δική τους ζωή να γίνει όσο το δυνατόν πιο δύσκολη μπας και πειστούν ότι το κουτόχορτο δεν πουλάει και το αναγνωστικό κοινό δεν είναι δεδομένο.
Μα σε αυτούς που πουλάνε κουτόχορτο, μη κάνετε κλικ. Τόσο απλά! Αλλά δεν είναι όλοι έτσι...

Από κει και πέρα, αν αποφασίσετε κι εσείς, μας λέτε... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Δε χρειάζεται να αποφασίσουμε κάτι ερήμην των χρηστών. Αυτή η συζήτηση μπορούσε να γίνει μεταξύ μας και να μην εκφραστούν διαφωνίες δημόσια. Επίτηδες όμως έφερα το θέμα εδώ για να το βλέπουν όλοι. Δεν υπάρχει θέμα υποχρεωτικού code και τελείωσε η ιστορία. Από εκεί και πέρα, ο καθένας ας προσέχει τα κλικ του γιατί με αυτά τρέφει τους κακούς και απαίσιους ΑΡδ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Pegasus έγραψε: Από εκεί και πέρα, ο καθένας ας προσέχει τα κλικ του γιατί με αυτά τρέφει τους κακούς και απαίσιους ΑΡδ.

Αυτό πιστεύω ότι είναι το κλου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”