Ζήσης Βρύζας
- navigator11
Re: Ζήσης Βρύζας
Sera4 έγραψε:και καπου εδω επιτελους πρεπει να καταλαβετε οτι καποιες κουβεντες που κανετε δεν θα βγαλουν ακρη ποτε...οποτε εγω θα το πω μια φορα...
Ο ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ...
ξερεις πολυ καλα οτι,οταν σταματησουν οι κομπλεξικοι χαρακτηρισμοι και οι μπηχτες εναντιον του,το τοπικ του θα πεσει σε πληρη ανενεργεια

-
Δεν χρειάζεται παράθεση όταν απαντούμε στο ακριβώς προηγούμενο ποστ!
Thx, Admin Team
αν και σε ενα μεγαλο ποσοστο των γραφομενων σου συμφωνω απολυτα μαζι σου πιστευω πως σε ανενεργεια θα πεσει το τοπικ μονο αν ο ζησης μεινει ανενεργος και δε μας εχει συνηθησει σε κατι τετοιο...ακομα και το οτι δε μιλαει ειναι μια ενεργεια προφανως για καλο....το μελλον θα διξει. αν και με ανυπομονυσια περιμενω τη συνεντευξη τυπου να δω τι θα πει ο προεδρος.τοποθετησεις τυπου" ειχε εκδηλωσει τασεις φυγης "δε μου λενε τπτ
Thx, Admin Team
αν και σε ενα μεγαλο ποσοστο των γραφομενων σου συμφωνω απολυτα μαζι σου πιστευω πως σε ανενεργεια θα πεσει το τοπικ μονο αν ο ζησης μεινει ανενεργος και δε μας εχει συνηθησει σε κατι τετοιο...ακομα και το οτι δε μιλαει ειναι μια ενεργεια προφανως για καλο....το μελλον θα διξει. αν και με ανυπομονυσια περιμενω τη συνεντευξη τυπου να δω τι θα πει ο προεδρος.τοποθετησεις τυπου" ειχε εκδηλωσει τασεις φυγης "δε μου λενε τπτ
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Είπε κανείς τον Βρύζα προδότη ρε παιδιά?8emis4 έγραψε:Έλεος με τις "προδοσίες", όλο θιγμένοι και προδομένοι αυτοί οι Παοκτσήδες! Η' ΠΑΟΚ ή θάνατος! Πάς μη Παοκτσής βάρβαρος (και θανάσιμος εχθρός του ΠΑΟΚ!). Οποιος αλλαξοπιστήσει (πάει δηλαδή κάπου αλλου να βγάλει το ψωμί του) είναι προδότης. Μονο οι Παοκτσήδες είναι αλάθητοι. Ούτε οι φανατικοί χριστιανοί και οι ισλαμιστές δεν κάνουν έτσι! Κανονικά δηλαδή θα έπρεπε όλοι οι Παοκτσήδες να κυκλοφορούν με ρούχα αγορασμένα από τη μπουτικ του ΠΑΟΚ (την ποια??), να τρώνε βρώμικα στις καντίνες της Τούμπας, να ταξιδεύουν με το ΠΑΟΚ travel, να δουλεύουν στην καφετερια του Bιολιδη, στις εταιρίες του Σαχπατζίδη και λοιπών Παοκτσήδων, να μην έχουν κινητό τηλέφωνο, να μην, να μην ....
Οποιος φεύγει ή τον διώχνουν από τον ΠΑΟΚ θα πρέπει είτε να αυτοκτονεί είτε να πεθαίνει της πεινας.
Ο ANT1 μας κάνει πόλεμο, η Nova, η ΕΡΤ, το κράτος, η αστυνομία, οι πολιτικοί, οι Τούρκοι, η UEFA, οι εφημερίδες, οι άλλες ομάδες, οι ΑPΔ, οι έτσι οι αλλιώς, όλοι έχουν σκοπό να αφανίσουν τον ΠΑΟΚ. Όλοι είναι εχθροί μας!
Bρύζα προδότη τραβα στον Κομπoτή!
Εκείνο που ειπώθηκε είναι ότι αφού έφυγε από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ξένο σώμα. Οχι ότι δεν τον τιμάμε και δεν του αναγνωρίζουμε το έργο του ως τώρα. Μην τα τσουβαλιάζουμε όλα.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Ο ANT1 ΔΕΝ μας κάνει πόλεμο, η Nova, η ΕΡΤ, το κράτος, η αστυνομία, οι πολιτικοί, οι Τούρκοι, η UEFA, οι εφημερίδες, οι άλλες ομάδες, οι ΑPΔ, οι έτσι οι αλλιώς, όλοι αυτοί ΔΕΝ έχουν σκοπό να αφανίσουν τον ΠΑΟΚ. Όλοι είναι φίλοι μας! Τους αγαπάμε όλους! Το μυαλό μας είναι πονηρό και σκέφτεται κακά για αυτούς τους άγιους ανθρώπους.
Εμενα δεν μπορει να μου βγαλει κανεις απο το μυαλο οτι αυτη η ιστορια με Βρυζα και Ζαγορακη,"βρωμαει"!Και βρωμαει για το καλο του ΠΑΟΚ!Και εξηγουμαι........υπαρχει καλυτερος σκαουτερ απο τον βοηθο προπονητη μιας Εθνικης?....Πηγαινει σε ολα τα γηπεδα της ευρωπης για να βλεπει την εξελιξη των ελληνων παικτων αλλα ταυτοχρονα βλεπει απο κοντα και παικτες αλλων εθνικων ομαδων,αντιπαλων της εθνικης μας!Ειναι και διπλα στον Σαντος,οποτε καθε μερα θα μαθαινει και περισσοτερα πραγματα...
Μπορει να ειμαι φαντασιοπληκτος,μπορει να το βλεπω ετσι επειδη ετσι θελω να εχει γινει αλλα τα σκεφτομαι ολα αυτα γιατι ξερω τη σχεση που εχουν οι δυο τους και γιατι δεν προκειται-θα το δειτε και την Τριτη στη συνεντευξη-να με πεισουν για τους λογους αποχωρησης του Ζηση απο την ομαδα!
Μπορει να ειμαι φαντασιοπληκτος,μπορει να το βλεπω ετσι επειδη ετσι θελω να εχει γινει αλλα τα σκεφτομαι ολα αυτα γιατι ξερω τη σχεση που εχουν οι δυο τους και γιατι δεν προκειται-θα το δειτε και την Τριτη στη συνεντευξη-να με πεισουν για τους λογους αποχωρησης του Ζηση απο την ομαδα!
- PaOkArAsIrAkLiO
Κι εγω το σκεφτηκα αυτο που λες.Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Δεν μπορει ετσι ξαφνικα ο Ζησης να κοψει καθε επαφη με τον ΠΑΟΚ αλλα δεν νομιζω οτι στη θεση που ειναι μπορει να βοηθησει.Μετα θα κατηγορυν εμας οτι ευνοουμαστε απο την ΕΠΟ, που εβαλε το Βρυζα βοηθο προπονητη για να μας βρισκει παικτες κλπ.
Σωστος ο κυριος αστυνομικος......Sera4 έγραψε:και καπου εδω επιτελους πρεπει να καταλαβετε οτι καποιες κουβεντες που κανετε δεν θα βγαλουν ακρη ποτε...οποτε εγω θα το πω μια φορα...
Ο ΖΗΣΗ ΒΡΥΖΑΣ ΤΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...ΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ...ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΖΗΣΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΟ ΤΡΟΠΟ...
κλειδωστε το..εδω μονο ΠΑΟΚ...
του τοπαλιδη το τοπικ ψαχνω ακομη αλλα δεν το βρισκω...gash?

του τοπαλιδη το τοπικ ψαχνω ακομη αλλα δεν το βρισκω...gash?
οποιος ηθελε μπορουσε να ανοιξει δεν θα υπηρχε αντιρρηση ουτε το ζητησε κανεις...το τοπικ βρισκεται στο τοπικ της εθνικης τα εχουμε ξαναπει αυτα... 

Eλα ρε πανοραμιτη τωρα.. και συ κολλημα με το τοπικ του Βρυζα... εδω κοτζαμ ενοτητα για την εθνικη αθηνων εχει, το τοπικ μας πειραξε?? 

και καθολου να μην υπηρχε αυτη η ενοτητα εμενα δε θα με πειραζε καθολου αλλα εφοσον υπαρχει...
Τα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης (ή τελοσπάντων της ζώνης UEFA: Ισραήλ, Τουρκία και Καζακστάν δεν είναι και πάρα πολύ ευρωπαϊκές χώρες) θα γίνονται Παρασκευή και Τρίτη. Υποθέτω για να ξεκουράζονται περισσότερο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ του παιχνιδιού μεσοβδόμαδα με την εθνική και του παιχνιδιού με το σύλλογο το Σαβκο...teod1980 έγραψε:Γιατί παίζει η εθνική την Παρασκευή και όχι το Σάββατο;
Ξέρει κανείς;
-
τωρα η αληθεια ειναι πως δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ γτ αυτο που θα πω αφορα το ζηση και οχι την εθνικη.....αλλα ρε παιδια κακα τα ψεμματα φαινεται η απουσια του απο την ομαδα.....ετσι νομιζω εγω...ισως γτ δεν εχει βρει ο σβουρας ακομα τα πατηματα του...αλλα η αληθεια ειναι οτι ο ζησης θα τους κρατουσε λιγο πιο αυστηρα αυτοι νομιζουν οτι πανε σε 5*5 για σουτακια......ευχομαι να βρουν τη φορμα τους