για την ηλικια σου γιαννη φιλε μου
δικαιολογεισαι να κανεις τετοια (επιτρεψε μου να την πω ΠΡΟΧΕΙΡΗ) εκτιμηση των πραγματων.το να σκεφτονται ωστοσο παρεμφερως ατομα απεχοντα 2 και παραπανω δεκαετιες απο τη δικη σου ηλικια,τυφλωμενοι απο ψωροεγωϊσμους και κακως εννοουμενο οπαδισμο ειναι το λιγοτερο ΘΛΙΒΕΡΟ για τα ιδια

και εχει αποδειχθει και σε αλλες περιπτωσεις στο πολυ προσφατο παρελθον ...
ενα μονο πραγμα θα πω:αν δεν ειχε αναλαβει την αποφραδα εκεινη ημερα του περσινου οκτωβρη την προεδρια ο ζησης,θεωρω δεδομενο οτι η ομαδα θα ειχε σκορπισει και τωρα θα ειχαμε άλλου ειδους ντραβαλα

το οτι ο ζαγορακης παροτρυνε το βρυζα να συνεχισει δε μου λεει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ τη στιγμη που ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΙΑ επεστρεψε κατα τροπο που εφερε σε αβολη θεση το ζηση

οποιος στηριζει (απο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ,ΑΠΟ ΦΟΒΟ,ΑΓΧΟΣ,ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ για το μελλον της ομαδας,για ολα αυτα μαζι) τον νυν προεδρο,καλλιστα πραττει

το εντιμο ομως ειναι να μην επιδιδεται στην παραλληλη απαξιωση συνεργατων του,επειδη διαλεξαν άλλο δρομο.δεν τους καθιστα η επιλογη τουτη ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ουτε ΠΡΟΔΟΤΕΣ ουτε ΕΧΘΡΟΥΣ του ΠΑΟΚ
"μπορεί να ηρεμίσει, να σκεφτεί καθαρά, να καταλάβει το λάθος του και να γυρίσει"