προτιμω να πανηγυριζω τσακαλακο μονο μετα απο νικες του ΠΑΟΚ (το κανω εστω κι οταν εχω φαει ξενερα,οπως,δεν το κρυβω,μεχρι στιγμης με οσα εχουν γινει στην ομαδα τον τελευταιο καιρο).τωρα το αν η δικη σου ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για το ρολο του σβουρα επεσε στον ... κουβα,ας προσεχες προτου το ριξεις στις ... βαρυγδουπες "δηλωσεις"Bono έγραψε:Navigator λάθος λοιπόν η εκτίμησή μου πως ο σβούρας δεν θα είναι Τεχν.Διευθυντής...και αν κρίνω απ' τα τεράστια γράμματα τα οποία επιλέγεις και συχνά τελευταία μάλλον για σένα θα ήταν και τεράστιο,για να πανηγυρίζεις έτσι,όπως νομίζεις...
Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως όποιος και να ερχόταν σ' αυτή τη θέση και πριν ακόμα καθήσει στην καρέκλα εσύ τα ίδια θα έλεγες,όπως άλλωστε κάνεις με όλα όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ τελευταία, που ξύπνησες απ' το λήθαργο....να ξέρεις πάντως πως αν διεκδικείς τη θέση του Νικόλα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο καθώς ο ανταγωνιστής είναι άξιος αντίπαλος,εκτός και αν σ΄αρέσει απλώς να είσαι γραφικός πράγμα που επάξια το έχεις κερδίσει.

τωρα στα περι γραφικοτητας και λοιπων ΗΛΙΘΙΩΝ συγκρισεων,δεν εχω να παραθεσω κατι