Παντελής Κωνσταντινίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Παντελής Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση από navigator11 »

Bono έγραψε:Navigator λάθος λοιπόν η εκτίμησή μου πως ο σβούρας δεν θα είναι Τεχν.Διευθυντής...και αν κρίνω απ' τα τεράστια γράμματα τα οποία επιλέγεις και συχνά τελευταία μάλλον για σένα θα ήταν και τεράστιο,για να πανηγυρίζεις έτσι,όπως νομίζεις...
Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι πως όποιος και να ερχόταν σ' αυτή τη θέση και πριν ακόμα καθήσει στην καρέκλα εσύ τα ίδια θα έλεγες,όπως άλλωστε κάνεις με όλα όσα γίνονται στον ΠΑΟΚ τελευταία, που ξύπνησες απ' το λήθαργο....να ξέρεις πάντως πως αν διεκδικείς τη θέση του Νικόλα πρέπει να προσπαθήσεις περισσότερο καθώς ο ανταγωνιστής είναι άξιος αντίπαλος,εκτός και αν σ΄αρέσει απλώς να είσαι γραφικός πράγμα που επάξια το έχεις κερδίσει.
προτιμω να πανηγυριζω τσακαλακο μονο μετα απο νικες του ΠΑΟΚ (το κανω εστω κι οταν εχω φαει ξενερα,οπως,δεν το κρυβω,μεχρι στιγμης με οσα εχουν γινει στην ομαδα τον τελευταιο καιρο).τωρα το αν η δικη σου ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ για το ρολο του σβουρα επεσε στον ... κουβα,ας προσεχες προτου το ριξεις στις ... βαρυγδουπες "δηλωσεις" :!: επισης,τις εικασιες σου παρακαλω πολυ να τις εγκαταλειψεις,δε σε τιμουν :!: τσουβαλιασματα τυπου "θα αντιδρουσες οποιος και να αναλαμβανε" αντιλαμβανομαι οτι σε κανουν να νοιωθεις λιγοτερο εκτεθειμενος,οχι ως προς το ζητημα ΤΔ μονο,αλλά ανηκουν στη σφαιρα του μυθου :!: η θεση μου πανω στο θεμα υπηρξε ξεκαθαρη.εκτιμω οτι πρεπει ο ΤΔ να'χει ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΩΣ παραστασεις περαν του ποδοσφαιρικου εγχωριου μικροκοσμου,διασυνδεσεις και να χαιρει εκτιμησης στο εξωτερικο,ιδιως οταν παει να συνομιλησει με οχι ιδιαιτερα φουσκωμενες τσεπες.μπορεις να πεις και πιθανολογω θα το πεις,οτι φωτογραφιζω το ζηση,επειδη εχω κολλημα και θελω να μειωσω τον παντελο :!: δεν νομιζω ωστοσο πας ΣΟΒΑΡΟΣ και ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟΣ παοκτσης να διαφωνει επι των προσοντων ενος ΤΔ :!: ή να νοιωθει εκ πρωτου ακουσματος του ονοματος του συμπαθους παντελου οτι καλυπτεται ΕΠΑΞΙΩΣ το κενο του βρυζα :!: η αποφαση επαρθη ομως και αναμενονται οι καρποι αυτης :!:

τωρα στα περι γραφικοτητας και λοιπων ΗΛΙΘΙΩΝ συγκρισεων,δεν εχω να παραθεσω κατι :!: νομιζω πως επειτα απο τοσο καιρο εδω μεσα καθεις εχει καταθεσει διαπιστευτηρια ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 01 Σεπ 2010, 23:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

καλά ρε μάγκες , άλλη δουλειά δεν έχετε; Γουστάρετε κατά βάθος να μπινελικώνεστε αλλά εμείς τί φταίμε; :lol: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
navigator11

προσπερασε τις αντιπαραθεσεις,τί καθεσαι και τις διαβαζεις :?: ;)
ασε ρε να δωσουμε λιγο γκαζι στο τοπικ,πηξαμε στα γλυκαναλατα "καλως ορισες,καλη επιτυχια,σιδεροκεφαλος κλπ" :!: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Δυό κουβεντούλες θα σου πω γιατί αν και άκρως διασκεδαστικό το να κάθομαι να ασχολούμαι με τις γραφικότητες σου,αρχίζει και καταντάει κάπως κουραστικό,τελευταία.
Αμα θες να καταλάβεις,καταλαβαίνεις,αλλιώς δεν καταλαβαίνεις και γελάς σαν χάχας.....
Οσο και αν η επίσημη ανακοίνωση τον βαφτίζει Τ.Δ.,εμένα η άποψη μου για τα καθήκοντα του σβούρα δεν αλλάζει.
Θα είναι ο άνθρωπος της διοίκησης στην ομάδα και αυτός που θα συνεργάζεται με τον προπονητή....πιθανόν θα λέει και τη γνώμη του για τα μεταγραφικά.
Προς απόδειξη των όσων λέω έρχεται σήμερα μόλις και ο κουρασμένος εθνικός εκλέκτορας και στη συνέντευξη που έδωσε,είπε και για τον ρόλο που είχε ο Βρύζας όταν ήταν και οι δύο στον ΠΑΟΚ....Διάβασε και θα καταλάβεις.
Συνεργάτης του προπονητή ήταν πρωτίστως και όχι ο μύθος που πλάσαμε εμείς περί του κοσμογυρισμένου και τεχνοκράτη Βρύζα που μπορούσε να σηκώνει το τηλ. και να μιλά με οποιονδήποτε στην Ευρώπη και να κλείνει συμφωνίες....άμα ήταν έτσι κάτι καλύτερο θα έβρισκε να κάνει απ' το να γίνει βοηθός του Σάντος επιλέγοντας να γίνει προπονητής.
Δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως το ίδιο θα κάνει και ο σβούρας και παίκτης χωρίς την έγκριση του Δερμιτζάκη(όπως άλλωστε λέγεται αυτός επέμενε ιδιαίτερα για τον Μαροκινό) δεν θα έρχεται...τα υπόλοιπα είναι να χαμε να λέγαμε.

Αμα θες να ψειρίζεις τι κρύβεται πίσω από τις λέξεις και ποιός έφυγε και ποιός είναι κολητός ποιού και γιατί και έτσι και γιουβέτσι και όλα αυτά τα κατινίστικα,συνέχισε το δριμύτερος,η γραφικότητα δεν απέχει και πολύ.
Χαλάρωσε και άσε τουλάχιστον τον οποιονδήποτε να κάτσει πρώτα στην καρέκλα του και μετά κρίνε ότι είναι να κρίνεις....
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

...τάσσομαι με την άποψη του Bono!

αλλά μάγκες (Bono και navigator11) μην πλακωθείτε τώρα, οκ? έχετε απόψεις και επιχειρήματα. και οι 2 είστε άρρωστα ΠΑΟΚτσάκια.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

+4
Άβαταρ μέλους
navigator11

"Συνεργάτης του προπονητή ήταν πρωτίστως και όχι ο μύθος που πλάσαμε εμείς περί του κοσμογυρισμένου και τεχνοκράτη Βρύζα που μπορούσε να σηκώνει το τηλ. και να μιλά με οποιονδήποτε στην Ευρώπη και να κλείνει συμφωνίες....άμα ήταν έτσι κάτι καλύτερο θα έβρισκε να κάνει απ' το να γίνει βοηθός του Σάντος επιλέγοντας να γίνει προπονητής"

αληθως,αυτο νομιζες εσυ για το ζηση;δε νομιζω παντως ο πληθυντικος να περιλαμβανει το συνολο του παοκτσηδικου κοσμου :!: ομολογω "εξυπνη"-για τα δεδομενα σου- τακτικη να τον απαξιωσεις και αυτον δι' ... ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΕΩΣ :!:

συμφωνω παντως ως προς το ρολο του παντελη.αυτος εικαζω κι εγω οτι θα'ναι.μιας και η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗ του ΠΑΟΚ εχει ηδη παρει σαρκα και οστα ...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

«Η ζωή σας πιο εύκολη»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανακοινώθηκε επισήμως από τον ΠΑΟΚ και θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζήση Βρύζα στο ρόλο του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ.
Ο 36χρονός, έφυγε από την Τούμπα σήμερα, μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, για να επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής και να παρουσιαστεί στους παίκτες.
Ο Ζαγοράκης, τον παρέδωσε στους Δερμιτζάκη και Ποικιλίδη και αυτοί με τη σειρά τους τον πήγαν στους παίκτες.

Η ομιλία του στους παίκτες δεν ξεπέρασε χρονικά το ένα λεπτό. «Δεν μου αρέσει να λέω πολλά, οι περισσότεροι άλλωστε εδώ μέσα με γνωρίζετε. Πρώτα απ΄όλα, χαίρομαι που σας ξαναβρίσκω στον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ξέρω πολύ καλά πως εδώ μέσα υπάρχουν μόνο εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές, μεγάλες προσωπικότητες και σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, γεμάτη από απαιτήσεις, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω. Εμένα ο βασικός μου στόχος είναι να αισθάνεται τη λιγότερη δυνατή πίεση και να είστε αφοσιωμένοι στη δουλειά σας. Θέλω να κάνω τη ζωή σας πιο εύκολη».

Στη συνέχεια, ο Παντελής Κωνσταντινίδης αποχώρησε από τα αποδυτήρια και παρακολούθησε απλά την προπόνηση. Πρέπει να σημειωθεί επίσης, πως η ομιλία του Παντελή Κωνσταντινίδη έγινε στα αγγλικά και υπήρχε μετάφραση στα ισπανικά.

paok24
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

παιδια, εχει καταντησει κουραστικο αυτο το πραγμα.

προσωπικα, αρχικα διαβαζα ολα τα ποστ του ναβι γιατι εχει αποψη με επιχειρηματα. πλεον, πριν καν διαβασω ξερω το γενικοτερο κονσεπτ.

θα μου πειτε, αν θελεις μπορεις να τα προσπερασεις τα ποστ. συμφωνω. ωστοσο ενα σχολιο κανω απλα με εντελως φιλικη διαθεση, νομιζω εχω το δικαιωμα.

εχετε παρει σβαρνα ολα τα τοπικ και εχει χαθει το ενδιαφερον των συζητησεων, σαν τηλεπαραθυρο πριν απο προεκλογικη περιοδο εχουμε γινει.

ολοκληρωστε και ηρεμηστε ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

το φόρουμ δεν είναι ένα ελιτίστικο κλειστό κλαμπ με απόψεις μεταδιδακτορικού επιπέδου και σαβουάρ βίβρ στον γραπτό λόγο. Είναι ένα διαδικτυακό στέκι φιλάθλων και οπαδών που κάνουν κουβεντούλα μεταξύ τους για κάθε παπαριά που τους έχει κατέβει στο μυαλό.
απόψεις του στυλ "κουράσατε", ανταπαντούνται με το "προσπεράστε και μην διαβάζετε".
όταν στο στέκι έχω έναν που μου τα πρήζει, πάω στο διπλανό τραπέζι.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

οχι απαραιτητα, ειναι και θεμα διαθεσης. τελοσπαντων, ακουστηκα.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

ε ναι υπάρχει και η περίπτωση να το μετατρέψεις σε σαλούν του φαρ ουέστ. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

jibbie έγραψε:παιδια, εχει καταντησει κουραστικο αυτο το πραγμα.

προσωπικα, αρχικα διαβαζα ολα τα ποστ του ναβι γιατι εχει αποψη με επιχειρηματα. πλεον, πριν καν διαβασω ξερω το γενικοτερο κονσεπτ.

θα μου πειτε, αν θελεις μπορεις να τα προσπερασεις τα ποστ. συμφωνω. ωστοσο ενα σχολιο κανω απλα με εντελως φιλικη διαθεση, νομιζω εχω το δικαιωμα.

εχετε παρει σβαρνα ολα τα τοπικ και εχει χαθει το ενδιαφερον των συζητησεων, σαν τηλεπαραθυρο πριν απο προεκλογικη περιοδο εχουμε γινει.

ολοκληρωστε και ηρεμηστε ;)
εκανα τον κοπο να σου στειλω πμ,το οποιο ευελπιστω να φτασει στον προορισμο του.προς διασαφηνιση καποιων πραγματων ...

σεβομαι την αποψη σου,γι'αυτο και μπηκα στον κοπο.

υγ οπλαρχηγε ωρα ειναι να με πεις κι εμενα ... μεταξοσκωληκα. :lol: :lol: :lol: αφεοφοβε ...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

να σαι καλα μαν ;)
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

DamoN έγραψε:με τρομαζεις.....οπως εφερνε ο ζησης παλιους του συμπαιχτες (κοντρερας κλπ) θα φερνει τωρα και ο σβουρας!
χαραλαμπους ερχομαι στο αεροδρομιο να σε υποδεχτω!με πετρες 8-) 8-) 8-)
Πολυ καλο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !!!!!!!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”