αυτο που επαθε η αεκ με τον νεμεθ ή αυτο θα γινοταν εαν δεν χτυπουσε ο βιερινια δεν το θελω. οσο καλος και εαν ειναι ο δανεικος.
επιμενω οτι κανεις δεν ξερει το ονομα αυτου που θα ερθει. ισως επειδη δεν ερθει

τουλαχιστον να ειχαμε νεα απο τον σαβινι
για να σας έχω στην μπρίζα τα λέω...akis_1987 έγραψε:sidpanos, το φόρουμ το παρακολουθώ ανελλιπώς, άσχετα αν δεν ποστάρω..Δλδ επείδη δεν έχω τα δικά σου πόστ δεν μου επιτρέπεται να ρίξω κανά παπά..Τόσο και τόσα έχουμε ακούσει τις τελευταίες μέρες..Και πριν την ανανέωση του φόρουμ, είχα και καμιά 50αριά παραπάνω..Τεσπα, να χαμε να λέγαμε..Πιρές λέμε..sidpanos έγραψε:ε ρε γέλιο...παπάδες εδώ και εκεί...
και έχεις και τους τυπους που χάνονται όλο το χρόνο,και βγαίνουν μόνο στις μεταγραφές,να σου λένε για παίχτες σίγουρα κλεισμένους και έγκυρες πηγες...
ποιος το ειπε αυτο ? εκεινος που μιλουσε και ελεγε για γενικα μεταγραφες απο εξωτερικο κτλ ?pagotatzis έγραψε:στο 103 είναι αλήθεια ότι το είπε
έινια παιχνίδι του manager του που θέλει να τον ξεφορτωθεί και δεν παίζει gia mas
ετσι ειναι αδερφια...λιγο υπομονη θελει...ειπαμε λιγο χαβαλε αλλα εχετε ξεφυγει εδω και ωρα...DaFFy_NaSH έγραψε:Eιπα δεν θα γράψω, αλλα δεν αντέχω. Τετοιες στιγμές που όλοι περιμένουμε μια σοβαρη ενημέρωση οταν ο καθένας γράφει της π!υτσας τον χαβα καταντάει εκτος απο ενοχλητικο και απιστευτα εκνευριστικο... Αλλο να γράφεις παπάδες σε μια νεκρη περίοδο οπως τις προηγουμενες μέρες και άλλο 2 ωρες πριν την λήξη της μεταγραφικης περιόδου. Ηρεμιστε λίγο με τα οφ-τοπικ και τους παπάδες και τις δηθεν ανακοινώσεις γιατι η ώρα δεν αρμόζει για τετοια... Παντα φιλικά!
Ναι προς το τελος της εκπομπης το ειπε...Steenage έγραψε:ποιος το ειπε αυτο ? εκεινος που μιλουσε και ελεγε για γενικα μεταγραφες απο εξωτερικο κτλ ?pagotatzis έγραψε:στο 103 είναι αλήθεια ότι το είπε
έινια παιχνίδι του manager του που θέλει να τον ξεφορτωθεί και δεν παίζει gia mas