Group Stage Europa League
-
Re: Group Stage Europa League
1η αγ.: 16/9 Club Brugge - Π.Α.Ο.Κ.
2η αγ.: 30/9 Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Zagreb
3η αγ.: 21/10 Villareal - Π.Α.Ο.Κ.
4η αγ.: 4/11 Π.Α.Ο.Κ. - Villareal
5η αγ.: 1-2/12 Π.Α.Ο.Κ. - Club Brugge
6η αγ.: 15-16/12 Dynamo Zagreb - Π.Α.Ο.Κ.
Aν είναι έτσι όπως τα λέει ο λιμπερο..
2η αγ.: 30/9 Π.Α.Ο.Κ. - Dinamo Zagreb
3η αγ.: 21/10 Villareal - Π.Α.Ο.Κ.
4η αγ.: 4/11 Π.Α.Ο.Κ. - Villareal
5η αγ.: 1-2/12 Π.Α.Ο.Κ. - Club Brugge
6η αγ.: 15-16/12 Dynamo Zagreb - Π.Α.Ο.Κ.
Aν είναι έτσι όπως τα λέει ο λιμπερο..
Esy 8a mas dwseis plirofories gia to koritsi sto avatar??opaoktsis4 έγραψε:λπν παιδιά μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για το τρένο για ζάγκρεμπ?? κ

καλη κληρωση....κακο προγραμμα....ξεκιναμε εκτος και παιζουμε με την βιγιαρεαλ ενω δεν θα ειναι αδιαφορη...εχουμε και 2 παιχνιδια εκτος στον α γυρο οποτε θεωρητικα μπορει να μεινουμε πισω απο νωρις......τεσπα ΠΑΟΚ εισαι δεν μασαμε!
- navigator11
ρε μαξιμε εγω το μαγειρεψα το προγραμμα?τι φταιω?
κατα τα λοιπα,το προγραμμα νομιζω λιγη σημασια εχει.η ομαδα ως τωρα,με αντιπαλους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ αυτων που κληρωθηκαμε (αζαξ,φενερ),στεκεται καλα ανεξαρτητως εδρας.ολα ειναι σχετικα.για μενα το οτι εχουμε 2 συνεχομενα παιχνιδια με ισπανους και βελγους σερι εντος ειναι πολυ θετικο.πιστευω οτι στους αγωνες αυτους θα παρουμε το προβαδισμα στη βαθμολογια ...

κατα τα λοιπα,το προγραμμα νομιζω λιγη σημασια εχει.η ομαδα ως τωρα,με αντιπαλους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ αυτων που κληρωθηκαμε (αζαξ,φενερ),στεκεται καλα ανεξαρτητως εδρας.ολα ειναι σχετικα.για μενα το οτι εχουμε 2 συνεχομενα παιχνιδια με ισπανους και βελγους σερι εντος ειναι πολυ θετικο.πιστευω οτι στους αγωνες αυτους θα παρουμε το προβαδισμα στη βαθμολογια ...
Ήθελα να πάμε στο Μπριζ νωρίς, πριν πάρουν μπρος κι έτσι έγινε, γι' αυτό τη θεωρώ καλή. Τελοσπάντων, υποκειμενικά είναι αυτά, την κλήρωση εσύ την κάνεις καλή, άλλωστε με όλους θα παίξουμε... 

Πολύ καλή κλήρωση. Η δεν είναι Βιγιαρεάλ μεγαθήριο και οι άλλες δύο είναι στα μέτρα μας. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση το επόμενο τρίμηνο μπορούμε να περάσουμε. Πάντως θα είναι δύσκολο με παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή, με τον πάγκο που έχουμε, αλλά ΠΑΟΚ είσαι. 

- opaoktsis4
η κοπέλα λέγεται elisha cuthbert και την κυριακή ο αντ1 θα εχει μια ταινία που παίζει αυτη.. για ΄ζακγρεμπ πόσο θα κοστίζει πρπ?
Kαποιος που μπορει να εχει παει σε μια απο τις 3 πολεις,μπορει να μας πει ποσο περιπου του βγηκαν τα μεταφορικα? 

Αν δεν έχεις δει την ταινία "Girl Next Door"... ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!Guitarman έγραψε:Esy 8a mas dwseis plirofories gia to koritsi sto avatar??opaoktsis4 έγραψε:λπν παιδιά μπορείτε να μου δώσετε πληροφορίες για το τρένο για ζάγκρεμπ?? κ![]()
![]()
Μια χαρα ειναι ο παγκος μας.Ο Κουτσιανικουλης χτες,καταφερε να τρακαρει μονο μια φορα πανω σε αμυντικοpaprica έγραψε:Πολύ καλή κλήρωση. Η δεν είναι Βιγιαρεάλ μεγαθήριο και οι άλλες δύο είναι στα μέτρα μας. Αν είμαστε σε καλή κατάσταση το επόμενο τρίμηνο μπορούμε να περάσουμε. Πάντως θα είναι δύσκολο με παιχνίδια Πέμπτη-Κυριακή, με τον πάγκο που έχουμε, αλλά ΠΑΟΚ είσαι.

Καλά είναι μ@λ@κες ; Τα μισά παιχνίδια είναι στις 8. Δουλεύουμε ρεεεεεεεεε. Θα μας φάει το streaming πάλι. 

-
1η αγ.: Club Brugge - Π.Α.Ο.Κ. 16/9 20:00
2η αγ.: Π.Α.Ο.Κ. - Dynamo Zagreb 30/9 22:05
3η αγ.: Villareal - Π.Α.Ο.Κ. 21/10 22:05
4η αγ.: Π.Α.Ο.Κ. - Villareal 4/11 20:00
5η αγ.: Π.Α.Ο.Κ. - Club Brugge 2/12 22:05
6η αγ.: Dynamo Zagreb - Π.Α.Ο.Κ. 15/12 20:00
2η αγ.: Π.Α.Ο.Κ. - Dynamo Zagreb 30/9 22:05
3η αγ.: Villareal - Π.Α.Ο.Κ. 21/10 22:05
4η αγ.: Π.Α.Ο.Κ. - Villareal 4/11 20:00
5η αγ.: Π.Α.Ο.Κ. - Club Brugge 2/12 22:05
6η αγ.: Dynamo Zagreb - Π.Α.Ο.Κ. 15/12 20:00
Η κλήρωση είναι καλή.
Το πρόγραμμα θα εξαρτηθεί πως θα πάνε τα ματς. Μπορεί το Διναμό-ΠΑΟΚ να είναι το αδιάφορο ματς και όχι το Μπριζ-Βιγιαρεάλ.
Πάντως οι ώρες μου παρεξένεψαν. Η ΑΕΚ παίζει μονίμως μόνη της ενώ εμείς πάντα την ίδια ώρα με το σκουλήκι. Δεν ξέρω αν έβαλε το χέρι του ο ΑΝΤ-1 αλλά μην τυχόν μας δείξουν το ατιτλέτικο-αθλετικο και όχι το ματς της ΠΑΟΚάρας μας με την Μπριζ. Μη τυχόν.
To νου μας γιατί οι πιέσεις που θα δεχτούν από τους προπαγανδιστές της συνοικίας θα είναι αφόρητες.
Το πρόγραμμα θα εξαρτηθεί πως θα πάνε τα ματς. Μπορεί το Διναμό-ΠΑΟΚ να είναι το αδιάφορο ματς και όχι το Μπριζ-Βιγιαρεάλ.
Πάντως οι ώρες μου παρεξένεψαν. Η ΑΕΚ παίζει μονίμως μόνη της ενώ εμείς πάντα την ίδια ώρα με το σκουλήκι. Δεν ξέρω αν έβαλε το χέρι του ο ΑΝΤ-1 αλλά μην τυχόν μας δείξουν το ατιτλέτικο-αθλετικο και όχι το ματς της ΠΑΟΚάρας μας με την Μπριζ. Μη τυχόν.
To νου μας γιατί οι πιέσεις που θα δεχτούν από τους προπαγανδιστές της συνοικίας θα είναι αφόρητες.