Μεταγραφές 2010-2011

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μεταγραφές 2010-2011

Δημοσίευση από palok »

τι ωραία πράγματα, να γυρίζεις σπίτι, να ανοίγεις το pc σου και να διαβάζεις για marshall!!!! μέχρι να διαβάσω κάτω κάτω οτι πρόκειται για τον rawle marshall μου φυγαν τα σαγόνια. λοιπόν για να μην ευλογώ τα γένια μου (τον παίκτη τον είχα προτείνει εξαρχής στις πρώτες μου λίστες ;) που δεν έχει και νόημα, θα πω οτι τον παίκτη τον ξέρω από τη θητεία του στη cibona και πέρσι στη villeurbanne. φυσικά πρόκειται για παίκτη επιπέδου ευρωλίγκα και επιτέλους μιλάμε για POINT forward (σύγχρονο 3αρι δηλαδή). αυτό που ακριβώς ήθελα στην ομάδα. παίρνει την μπάλα από πλάγια, από το ύψος τη ρακέτα και τα βάζει όπως θέλει. off the drible, midrange σουτ, μακρινό σουτ, διείσδυση (πώς είναι ο gregory? ε καμμία σχέση... ;) ). τι να λέμε, λαίμαι???!!!!
τα στατιστικά του δεν τα έχω υπόψιν μου, θα τα δω αναλυτικά και θα πώ μία γνώμη αλλά μιλάμε όπως είπα για παίκτη ορχήστρα. στυλ alan anderson (που τον αντικατέστησε αν δεν κάνω λάθος) για όσους ξέρουν ή kindel woods :o (καλά το μάμησα... :mrgreen: ). είναι λίγο soft αμυντικά πάντως όπως συνήθως είναι οι περισσότεροι σκόρερ. πάντως μιλάμε για παίκτη (που αν είναι καλά) 20 πόντων εύκολα. anyway, θα δούμε. η επιλογή κατ εμέ είναι καλή (αρκεί βέβαια να συνδυαστεί τώρα και με έναν παικταρά κοινοτικό δυάρι). oli τι λες????

PS: από τη cibona έφυγε επειδή έπαιξε μπουνιές σε έναν αγώνα. προφανώς αρνητικό στοιχείο. επίσης στη villeurbanne δεν έδειξε κάτι το τρομερό αλλά ήταν πάντα θετικός (ranking) τουλάχιστον στην ευρωλίγκα.
Άβαταρ μέλους
palok

Re: Σχεδιασμός 2010-2011: Μεταγραφές-Αποδεσμεύσεις (τελικό)

Δημοσίευση από palok »

palok έγραψε:ποστάρω και πιθανούς αμερικανούς στο 2-3 (για να υπάρχουν). δυστυχώς δεν έχω πληροφορίες για το κασέ τους οπότε μπορεί να γράφω και λαλακίες:

θέση 2:
Jason Rich (Maccabi Haifa, μου άρεσε πολύ σε όσα ματς τον είδα), Luis Flores (Samara), Phil Goss (Scafati A2), Marcelus Kemp (Sassari, A2), Dοuby (Darusafka), Dijon Thompson (Hapoel Jerusalem), Josh Shipp (Bornova), A.D. Vassalo (Paris-Levallois), Gerarl Fitch (Fuenlambrada), Dionte Christmas (Hapoel Afula), Aubrey Coleman (Houston, πρώτος σκόρερ NCAA), Sammy Mejia (Cholet, πρώην Λάρισα), Joseph Forte (Pavia A2), A. J. Abrams (πρώην Τρίκαλα), Lans Harris.

θέση 3:
3. P.J. Tucker (Bnei Hasharon, κοντός για τα γούστα μου αλλά σκόρερ), Rawle Marshal (το απόλυτο τριάρι αλλά έπαιξε μπουνιές με τη cibona και τον έδιωξαν), Quinton Hosley (πρώην Real, εκπληκτικά αθλητικά προσόντα μη ικανά ωστόσο να του δώσουν λεπτά σε μεγάλη ομάδα), Εrik Daniels (Azovmash, πολύ καλό προφίλ-αριστερόχειρας-κακές βολές-γυρολόγος), Jumaine Jones (Caserta, 3-4αρι, φοβερό jump σουτ), Morris Almond (Real), Carlos Powell (DLeague, Albuquerque T-Birds)
αφού με τρώει ο πωπός μου, να ευλογήσω λίγο τα γένια μου .... :mrgreen: :opaokara: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αφου τελικα πηγαμε σε αμερικανο 3ρι τον οποιο θυμαμαι γιατι εχω την εντυπωση οτι τα μπουνιδια τα ειχε δωσει οταν ηταν να παιξει με γαυρο η βαζελο και ελεγα οχι ρε δεν θα παιξει ο παικταρας,ειχε κανει σουπερ χρονια τοτε,θα ηθελα να παμε σε compo guard και εμενα ο ντελι δεν με χαλαει καθολου.Και για να εξηγηθω θελω 1-2 οχι επειδη με χαλαει να ειναι καθαρο 2ρι αλλα επειδη βλεπω να φτιαχνεται μια πολυ καλη 6-7δα και δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να παρουμε καλους συμπληρωματικους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 24 Αύγ 2010, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Κόμπο γκαρντ και ποιοτικό αναπληρωματικό πλέι μέικερ και πάμε γι άλλα γούστα
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Πάμε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ.Επιτέλους θα δούμε και νεότερους παίκτες και όχι μαθουσάλες μπασκετμπολίστες.
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Η απόκτηση του Ρόουλ Μάρσαλ προκάλεσε αίσθηση, όμως το μεταγραφικό «σαφάρι» του ΠΑΟΚ δε σταματά εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο «στοίχημα» του «Δικεφάλου» είναι η παραμονή του Τόμας Ντελινινκάιτις. Ο Λιθουανός γκαρντ αγωνίστηκε στην ομάδα στο τέλος της περασμένης σεζόν και το γεγονός ότι δε χρειάζεται περίοδο προσαρμογής είναι ένα κίνητρο για να τον κρατήσει ο Σούλης Μαρκόπουλος στο δυναμικό του. Η δεδομένη αγωνιστική αξία του, το καλό σουτ αλλά και η ευχέρεια να παίζει και στις δύο θέσεις των γκαρντ είναι επίσης στα συν του διεθνή άσου. Μέσα στις επόμενες ημέρες οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα «τρέξουν» το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Ντελινινκάιτις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν κι άλλες λύσεις στη λίστα τους.

http://www.basketnet.gr/main/1/a1/teams ... menei.html
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

δεν ξέρω εμένα ο παίκτης που τον είδα σε 2-3 παιχνίδια πέρσι από κοντά μου κάνει. έχει πολύ καλή αίσθηση του γηπέδου, των περιστροφών της ομάδας, είναι μπασκετικός και δεινός σουτέρ (και από τεράστιες αποστάσεις). το οτι δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα (ποιά ήταν αυτά τελικά? :roll: ) ήταν γιατί ορισμένες φορές μέσα στο παρκέ εμοιαζε λίγο χαμένος σαν να μην καταλάβαινε τι ακριβώς έπρεπε να κάνει μέσα στο γήπεδο. αυτό νομίζω οφείλεται σε 2-3 λόγους (χωρίς να ξέρω σε ποιόν): 1) δεν έδεσε απόλυτα με την ομάδα λόγω του λίγου του χρόνου αλλά και γιατί τον άρεζε η σαλονίκη γενικά ;) ... 2) τον πήραμε μάλλον για Playmaker (κάτι που τον είδα να κάνει εύκολα και πριν 25 μέρες σε ένα φιλικό της λιθουανίας με την κροατία) αλλά δεν τον βάλαμε σχεδόν ποτέ να παίξει εκεί. μάλλον σαν 2-3 τον είχαμε (καθαρός πλάγιος δηλαδή) αφού και ο kenny κατέβαινε πιο πολύ στο 4 για να ποστάρει. δεν ξέρω. από την άλλη σε μία πεντάδα gray-deli-rawle-sims-λάζος, ποιός θα παίζει άμυνα (που θα λεγε σωστά και ο denis) ???? ... :roll:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Νομιζω οτι ετσι οπως εχει καταρτιστει το ροστερ ο ντελι κουμπωνει μια χαρα,ξερουμε τι μπορει να δωσει σιγουρα ειναι προσαρμοσμενος στα της ομαδας και ειναι εμπειρος πραγμα που ειναι πολυ σημαντικο.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

ελπιζω να μην προχωρησουμε με ντελινικαιτις

εχει μεν καλο σουτ αλλα απο διεισδυση και συμμετοχη στο παιχνιδι λιγα πραγματα
θα προτιμουσα μια επιλογη σε παιχτη τυπου μαρσαλ σε 2αρι
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Δε μου αρεσε ο συγκεκριμενος παικτης......Δεν ειναι κακος......Αλλα ενω ηρθε σαν σουτερ,στα κρισιμα ματς με τον Πανελληνιο ειχε 2/8 σουτ(η κατι τετοιο).....Στα υπολοιπα δε λεει και πολλα......
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Καλά στα κρίσιμα ματς με Πανελλήνιο και ο Μονρό έμοιαζε σαν παιδάκι μπροστά στον Παπαμακάριο, τίποτα δεν είχε πάει καλά.
Πέραν τούτου όμως, και εγώ θα ήθελα κάτι καλύτερο από τον Ντέλι, με πιο σύνθετο τρόπο παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Με αυτη τη πενταδα παντως θωμα απο βολες μακρινο σουτ και επιθετικη λειτουργια ειμαστε καλυμενοι,η αμυνα ειναι ενα σοβαρο θεμα αλλα οταν υπαρχει τετοιο ταλεντο στην επιθεση και ωραιο θεαμα θα δουμε και τον εφικτο στοχο της τριτης θεσης μπορουμε να πιασουμε.
Δε νομιζω οτι η περσινη ομαδα ειχε μεγαλυτερη αμυντικη ικανοτητα, τα οποια παιχνιδια χαθηκαν ηταν απο το κακιστο ποσοστο στις βολες και απο καποια μπλακ αουτ στην επιθεση.
Αφου θεωρητικα βελτιωθηκαν αυτα τα δυο νομιζω οτι στην αμυνα τα κορμια υπαρχουν σε συνδιασμο με τη θεληση και τη δουλεια θα εχουμε μια υποφερτη αμυντικη λειτουργια.

Υ.Γ Δε λεω οτι θα ειμαστε η καλυτερη αμυντικη ομαδα αλλα να σας πω και κατι δεν με ενδιαφερει και πολυ,οταν εχεις 5 απειλες επιθετικα μεσα στην ομαδα αν παρεις τα ριμπαουντ και μοιραστουν σωστα οι ρολοι δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα απο τις ομαδες 3-16 του ελληνικου πρωταθληματος.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πάνο έχεις ένα Point (φαντάζομαι και ο σούλης αυτό έχει στο μυαλό του και καταρτίζει αυτή την πεντάδα :mrgreen: ). πάντως μην υποτιμάμε το μαρούσι που έχει κάνει καλές κινήσεις και θα συνεχίσει να κάνει- ο μπαρτζώκας είναι προπονητάρα (ειδικά αν πάρει τον blackney... :evil: ).
ro δεν έχεις άδικο. και εγώ κάτι τέτοιο που έχεις στο μυαλό σου θα επιθυμούσα. αλλά ποιόν???? :roll:
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Τον Ukic???? :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το βλεπω οτι κανει καλες κινησεις αλλα οι παιχτες που εχασε μεσα στο καλαθι συν τον πελεκανο δεν νομιζω οτι μπορουν να αναπληρωθουν ευκολα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”