τι ωραία πράγματα, να γυρίζεις σπίτι, να ανοίγεις το pc σου και να διαβάζεις για marshall!!!! μέχρι να διαβάσω κάτω κάτω οτι πρόκειται για τον rawle marshall μου φυγαν τα σαγόνια. λοιπόν για να μην ευλογώ τα γένια μου (τον παίκτη τον είχα προτείνει εξαρχής στις πρώτες μου λίστες

που δεν έχει και νόημα, θα πω οτι τον παίκτη τον ξέρω από τη θητεία του στη cibona και πέρσι στη villeurbanne. φυσικά πρόκειται για παίκτη επιπέδου ευρωλίγκα και επιτέλους μιλάμε για POINT forward (σύγχρονο 3αρι δηλαδή). αυτό που ακριβώς ήθελα στην ομάδα. παίρνει την μπάλα από πλάγια, από το ύψος τη ρακέτα και τα βάζει όπως θέλει. off the drible, midrange σουτ, μακρινό σουτ, διείσδυση (πώς είναι ο gregory? ε καμμία σχέση...

). τι να λέμε, λαίμαι???!!!!
τα στατιστικά του δεν τα έχω υπόψιν μου, θα τα δω αναλυτικά και θα πώ μία γνώμη αλλά μιλάμε όπως είπα για παίκτη ορχήστρα. στυλ alan anderson (που τον αντικατέστησε αν δεν κάνω λάθος) για όσους ξέρουν ή kindel woods

(καλά το μάμησα...

). είναι λίγο soft αμυντικά πάντως όπως συνήθως είναι οι περισσότεροι σκόρερ. πάντως μιλάμε για παίκτη (που αν είναι καλά) 20 πόντων εύκολα. anyway, θα δούμε. η επιλογή κατ εμέ είναι καλή (αρκεί βέβαια να συνδυαστεί τώρα και με έναν παικταρά κοινοτικό δυάρι). oli τι λες????
PS: από τη cibona έφυγε επειδή έπαιξε μπουνιές σε έναν αγώνα. προφανώς αρνητικό στοιχείο. επίσης στη villeurbanne δεν έδειξε κάτι το τρομερό αλλά ήταν πάντα θετικός (ranking) τουλάχιστον στην ευρωλίγκα.