Eνώ εσύ, άριστε γνώστη!!novito έγραψε:κι αμα βγαλει τουρκος νοημα να με χεσεις...free4 έγραψε:Unuttum şey orospu çocukları
...![]()
![]()
![]()
![]()
και γαμω τη γραμματικη, και γαμω το συντακτικο...
Κατάλαβες τι θέλω να πω πάντως, μη λες!
Eνώ εσύ, άριστε γνώστη!!novito έγραψε:κι αμα βγαλει τουρκος νοημα να με χεσεις...free4 έγραψε:Unuttum şey orospu çocukları
...![]()
![]()
![]()
![]()
και γαμω τη γραμματικη, και γαμω το συντακτικο...
Κανονίστε να σας βρούμε!pilotos έγραψε:Οι πρώτοι 2 (με αυτοκίνητο), μόλις περάσαν τα σύνορα στους Κήπους...
Πάνε στην ΠΟΛΗ!!!
Καλό δρόμο αδέρφια!!! Ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και μεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην Τούμπα παίξαμε 4-3-3 με εξτρέμ τους Σάλπι και Βιερι και φορ τον Μουσλι. Είναι σχήμα πίεσης και όχι αντεπίθεσης στη κόντρα.giapas έγραψε:Αποστόλη το σύστημα που αναφέρεις δέιχνει ενδιαφέρον , ιδίως σε παιχνίδια που κατεβαίνουμε να παίξουμε άμυνα+αντεπιθέσεις.
Ομως δεν έχει δοκιμαστεί . Επομένως εγώ θα προτιμούσα ακριβώς το σύστημα που έπαιξα στη Τούμπα με απλές αλλαγές προσώπων...
Οσο για το Μουσλι , ίσα ίσα εκεί είναι που χρειάζεται ... Να κρατήσει λίγο μπάλα με πλάτη , να πάρει κανένα φάουλ...γενικά να φάει το πολύ το ξύλο ώστε να γίνει η δουλειά με Σάλπι/Βιέρι
gesualto έγραψε:Δεν νομίζω ότι ένας καλός ΠΑΟΚ κινδυνεύει από αυτήν την μέτρια ομάδα . λίγη προσοχή και πάμε εκδρομούλες στην ευρώπη .
ο φωτακης εκτος απο πολλα τρεξιματα εχει και πολλα φαουλ και δε θελουμε με δεδομενο οτι εκτελει ο αλεξ να δωσουμε τοσα φαουλε εκει κοντα...ο σορλεν μπορει να μην εχει την ταχυτηττα αλλα εχει πνευμονια και ειναι εξαιρετικος τακτικα πραγμα που βοηθαει πολυ τη θεση... :ugeek: :ugeek: παντως περιμενω να δω με ανυπομονησια πως θα μας στησει ο παυλος...και πως θα τους γ@μησουμε...navigator11 έγραψε:η προσωπικη μου γνωμη για την 11αδα εχει ως εξης:
κρεσιτς -λινο-μαλεζας-κοντρερας-μπους-γκαρσια και φωτακης αμυντικοι μεσοι (πιο πολλα τρεξιματα απ'οτι με το γαλλο)-σορλεν και σαλπι σε ρολο εξτρεμ (μεγαλυτερη ισορροπια στις πλευρες)-επιτελικος μεσος βιειρινια και μπροστα μονος παπαζογλου (μουσλι).
τον βρισκω πολυ ελκυστικο τον εν λογω σχηματισμο και με τα συγκεκριμενα προσωπα.