Εγώ είμαι αισιόδοξος πάντως...
Αλλά και με τη Ρεάλ ή την Μπαρτσα να παίζαμε πάλι αισιόδοξος θα ήμουν..

Νομιζω δε θα αλλαζθεί δραματικά η ενδεκάδα πέρα των γνωστών ελλείψεων που έχουμε...
Για να δούμε...
κι αμα βγαλει τουρκος νοημα να με χεσεις...free4 έγραψε:Unuttum şey orospu çocukları
...
Eνώ εσύ, άριστε γνώστη!!novito έγραψε:κι αμα βγαλει τουρκος νοημα να με χεσεις...free4 έγραψε:Unuttum şey orospu çocukları
...![]()
![]()
![]()
![]()
και γαμω τη γραμματικη, και γαμω το συντακτικο...
Κανονίστε να σας βρούμε!pilotos έγραψε:Οι πρώτοι 2 (με αυτοκίνητο), μόλις περάσαν τα σύνορα στους Κήπους...
Πάνε στην ΠΟΛΗ!!!
Καλό δρόμο αδέρφια!!! Ερχόμαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και μεις.
![]()
![]()
![]()
![]()
Στην Τούμπα παίξαμε 4-3-3 με εξτρέμ τους Σάλπι και Βιερι και φορ τον Μουσλι. Είναι σχήμα πίεσης και όχι αντεπίθεσης στη κόντρα.giapas έγραψε:Αποστόλη το σύστημα που αναφέρεις δέιχνει ενδιαφέρον , ιδίως σε παιχνίδια που κατεβαίνουμε να παίξουμε άμυνα+αντεπιθέσεις.
Ομως δεν έχει δοκιμαστεί . Επομένως εγώ θα προτιμούσα ακριβώς το σύστημα που έπαιξα στη Τούμπα με απλές αλλαγές προσώπων...
Οσο για το Μουσλι , ίσα ίσα εκεί είναι που χρειάζεται ... Να κρατήσει λίγο μπάλα με πλάτη , να πάρει κανένα φάουλ...γενικά να φάει το πολύ το ξύλο ώστε να γίνει η δουλειά με Σάλπι/Βιέρι
gesualto έγραψε:Δεν νομίζω ότι ένας καλός ΠΑΟΚ κινδυνεύει από αυτήν την μέτρια ομάδα . λίγη προσοχή και πάμε εκδρομούλες στην ευρώπη .