interad έγραψε:Αυτό με το 1 μύριο για τα έργα ρε Γκασίδη ειλικρινά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως
από πέρυσι τέτοιο καιρό έχουμε οικονομικό άνοιγμα (ας πούμε) 2 μύρια
μέσα στη χρονιά, το άνοιγμα ελατήριο έγινε (ας πούμε) 3 μύρια
κάναμε περιορισμένες και πολύ μαζεμένες μεταγραφικές κινήσεις, για να μην ξεχειλώσει ΚΙ ΑΛΛΟ το άνοιγμα...
ξαφνικά μας γράφουν στα παπάρια τους οι κακοί Αθηναίοι του ΟΠΑΠ και εμείς σαν ΑΠΛΕΣ που είμαστε βρήκαμε 1 μύριο να κάνουμε τη δουλειά μας...
έτσι αρχοντικά και κιμπάρικα ρε παιδί μου...
νταγκα, ντουγκα να ρέει το χρήμα
και βέβαια το ότι ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ο μόνος με πτυχίο άξιο αναφοράς από αυτά που ποστάρεις) είναι ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ( ή μήπως Ο εργολάβος;; )
αυτό με τη Δράμα δεν το κατάλαβα...
πάντως σχετικά με το θέμα Ακαδημίες + Δράμα, τις καλύτερες τις έχει ο γαύρος, μακράν...
http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=379&cid=29
(μα άκου ο γαύρος στη Δράμα ρε παιδί μου... τς τς τς)
υ.γ. μην τα βάζεις ρε Γκασίδη όλα σε ένα μπλέντερ και τα κάνεις αχταρμά... και να θέλουμε να κάνουμε κουβέντα, απλά δεν γίνεται...
Αμφιβάλλω αν διάβασες ολόκληρο το ποστ προσεχτικά.
Μάλλον πολύ γρήγορα έκανες ανάγνωση γιατί ήταν και μεγάλο.
Μέχρι και περίληψη έκανα να μην πονάνε τα μάτια σας και μου πάθετε τίποτα.
Αν θα δεις στο τελείωμα του γράφω ότι το επόμενο ζήτημα που θα ψάξουμε να βρούμε είναι αν ο Φαρλαλής είναι λαμόγιο (χονδρικά) και μας χρέωσε και 1 μύριο απο πάνω για να πάρει τα άριστα απο την Ουέφα και να φτιάξει τις θύρες σε χρόνο dt!
Και τσουπ να ο Ιντεράντ σκάει μύτη να πει το ίδιο πράγμα!
Καλά ρε σύντεκνε που όλο αμφιβάλλεις και καλά κάνεις.
Έχεις φάει 1 κόλλημα για το χρέος όπως ο Μάξιμος με την Χέρενφεν που εκεί σταματάει ο χρόνος.
Και η φάση είναι ότι απο εκεί έχει παρουσιαστεί το όλο αυτό χρέος.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο υπομονή δεν έχεις?
Που να ξέρω τα οικονομικά τις ομάδας γιατί μπήκαν μέσα.
Τις 2 πρώτες χρονιές είχαν θετικό πρόσημο.
Να απολογηθούν απο που είχαμε θετικό πρόσωπο ή να τους διώξουμε για αυτό που κάνανε!
Το που βρέθηκαν τα χρήματα για την Τούμπα να μας τα πούνε και αυτά?
Ε να μας τα πούνε που τα βρήκανε και να πάνε φυλακή αν έκαναν καμιά ληστεία σε τράπεζα και τα βρήκανε.
Έλα εδώ τώρα εσύ φίλε Ιντεράντ.
Για πες μας μόνο ο Φαρλαλής που είναι εργολάβος έχει πτυχίο?
Ο Μανδινός και ο Μιχαηλίδης τι είναι πλακοραφούδες?
Ο Μηλιωρίδης επίσης δεν έχει και αυτός κάτι?
Μόνο του Παπαδόπουλου που τον αντικατέστησε ο Φαρλαλής είναι καλό το πτυχίο και οι άλλοι πρέπει να πάνε για να ξανασπουδάσουν?
Επίσης υπάρχει και άλλος εργολάβος εκτός του Φαρλαλή όπως έγραψες.
Οι ακαδημίες του γαύρου δεν ξέρω αν είναι καλές στην Δράμα αλλά ακαδημίες στον ΠΑΟΚ πότε είχες για θύμισε μου.
Εκτός αν φταίει ο Ζαγοράκης και για αυτό...