Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από navigator11 »

gash04 έγραψε:
navigator11 έγραψε:
μαλλον τα χορταστικα ποστς σου καποιες φορες ασθενουν τη μνημη σου γκασμαν:"Λίγο τσίπα ρε εκεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ....."

Πολύ σωστός και το ξαναλέω λίγο τσίπα εκεί στους οπαδούς του ΠΑΟΚ...

Πάμε παρακάτω σε κάλυψε το χορταστικό ποστ έχεις να κάνεις κάποια τοποθέτηση επ αυτού ή να συνεχίσουμε με επιχειρήματα περί τσίπας και ξετσιπωσιάς?

Φαντομά το ψάχνω αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις ωραία βιντεάκια μιας και απαγορεύονται τελευταία στην Τούμπα. :mrgreen:

μετα τις τακτες - εν ειδει αντιβιωσεως - παραθεσεις σου δεν εχω να προσθαφαιρεσω κατι.βεβαια,δεν πειθομαι οτι ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ στη διοικηση αλλά δε θα κατσω να σκασω κιολας ....
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Για τα έξοδα που απαιτούνται για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών: "Δυστυχώς δεν πήραμε λεφτά του ΟΠΑΠ, οπότε χρειάζεται να ξοδεύουμε χρήματα που ήταν να πάνε αλλού. Αλλά είναι κάτι απαραίτητο για την ασφάλεια του κόσμου. Στα έξοδα για τα έργα στις κερκίδες 7 και 8 προσθέστε και αυτά για τα έργα που θέλουν η ΤΕΑΜ και η UEFA. Μόνο για τα έξτρα καθίσματα για τους VIP στον τέταρτο όροφο του κτιρίου, απαιτούνται 100.000 ευρώ. Συνολικά από την παρούσα διοίκηση έχουν ξοδευτεί και θα ξοδευτούν πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ για έργα στην Τούμπα, ένα πολύ σοβαρό ποσό".

Γιώργος Φαρλαλής.

Δεν ξέρω κατά πόσο είχε συμμετοχή με τα έργα καθότι είναι εργολάβος ξέρω όμως ότι πήρε βαθμό απο την Ουέφα και δεν τραβιόσασταν προς ΟΑΚΑ μεριά 60000 κόσμος όπως ήταν η επιθυμία μου.
Τώρα τα λεφτά το 1 μύριο ουδείς λόγος.

Αλλά είπαμε 3 είμαστε μέσα 2 η 1 πόσο πατώσαμε?

Κανείς δεν γνωρίζει.

Navigator δεν υποστηρίζω ότι όλα είναι καλά εκεί μέσα και έχουν κάνει και πολλά τραγικά λάθη.
Υπάρχουν πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα όμως.
Το ένα το έθιξα στο μεγάλο ποστ.
Που είναι οι δίκες που εκκρεμούν που ούτε ο 30φυλλόπουλος δεν έχει τόσες να δώσει.
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Φαντομά η αίσθηση του χιούμορ σου, ξυρίζει γορίλα. Ξεσκιστήκαμε στο γέλιο.
Πάμε τώρα στο τόπικ της φενέρ. Μαν του μαν θα σε παίξω. κανόνισε.
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Αυτό με το 1 μύριο για τα έργα ρε Γκασίδη ειλικρινά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως

από πέρυσι τέτοιο καιρό έχουμε οικονομικό άνοιγμα (ας πούμε) 2 μύρια

μέσα στη χρονιά, το άνοιγμα ελατήριο έγινε (ας πούμε) 3 μύρια

κάναμε περιορισμένες και πολύ μαζεμένες μεταγραφικές κινήσεις, για να μην ξεχειλώσει ΚΙ ΑΛΛΟ το άνοιγμα...

ξαφνικά μας γράφουν στα παπάρια τους οι κακοί Αθηναίοι του ΟΠΑΠ και εμείς σαν ΑΠΛΕΣ που είμαστε βρήκαμε 1 μύριο να κάνουμε τη δουλειά μας...

έτσι αρχοντικά και κιμπάρικα ρε παιδί μου...

νταγκα, ντουγκα να ρέει το χρήμα

και βέβαια το ότι ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ο μόνος με πτυχίο άξιο αναφοράς από αυτά που ποστάρεις) είναι ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ( ή μήπως Ο εργολάβος;; )

αυτό με τη Δράμα δεν το κατάλαβα...

πάντως σχετικά με το θέμα Ακαδημίες + Δράμα, τις καλύτερες τις έχει ο γαύρος, μακράν...

http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=379&cid=29

(μα άκου ο γαύρος στη Δράμα ρε παιδί μου... τς τς τς)

υ.γ. μην τα βάζεις ρε Γκασίδη όλα σε ένα μπλέντερ και τα κάνεις αχταρμά... και να θέλουμε να κάνουμε κουβέντα, απλά δεν γίνεται...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ας αφησουμε τις φιλολογικες συζητησεις για αλλες μερες...Εχει ματς αυριο..
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

kos έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:οκ ρε navigator11 αλλά και λίγο τουμπεκί από άτομα άσχετα δεν βλάπτει.
εδώ ο καθένας με ένα πληκτρολόγιο και με ένα τηλέφωνο θεωρεί τον εαυτό του υπερ-ΠΑΟΚτσή, υπερ-χορηγό και υπερ-μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μόλις διάβασα χθες για την συνάντηση Ζαγοράκη-Συντονιστικής, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό.
Θα λυσσάξουν να μάθουν τι ειπωθηκε και θα βρουν ευκαιρία για νέα σενάρια συνωμοσίας.
Επειδή εμένα όοοοοοολα αυτά με έχουν κουράσει αφάνταστα, η θέση μου είναι ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ σε κάθε κατεύθυνση. Οποιος θέλει να μαθαίνει περισσότερα, οργανώνεται σε συνδέσμους επώνυμα και καταθέτει την άποψή του.
Οι ανώνυμες μαλακίες, αναλύσεις του νάχαμε να λέγαμε, και ψευτοπαληκαρισμοί από τηλέφωνα και πληκτρολόγια, είναι καιρός να πάρουν μπούλο.
Πήρε ο άλλος Διαρκείας και νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να μαθαίνει τι κάνει κάθε βράδυ στην κρεββατοκάμαρα του ο Ζαγοράκης. Ισα ρε.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα δώσει συνέντευξη μετά τα παιχνίδια με Φενέρ. ως τότε τουμπεκιαστείτε και βάλτε όλη τη θετική σας ενέργεια στα παιχνίδια με τους τούρκους.

υγ. και κάτι που ξέχασα σημαντικό. ΑΡΔ που χώνεστε σε αυτό το φόρουμ, τα π@πάρια μας θα πάρετε, δεν θα μάθετε τίποτα. :mrgreen:
εισαι πολυ φαουλ.
στοματα ερμητικα κλειστα σημαινει ανενεργος Παοκτσης. και πιστευω οτι ο πρωτος που θελει ενεργο τον Παοκτση ειναι ο ζαγορακης. και τον εχει ενεργο αλλα δεν τον εχει ενεργο προς την σωστη κατευθυνση επειδη δεν τον ενημερωνει. τον εχει αφησει ομηρο του καθε καραγκιοζη πισω απο ενα μικροφωνο να μεταφερει οτι γουσταρει και οπως γουσταρει.

και φυσικα δεν λεω να τον ενημερωνει ο ιδιος αλλα το ανυπαρκτο γραφειο τυπου της παε. 3 ατομα πληρωνει ο ΠΑΟΚ και το γραφειο τυπου ειναι ανυπαρκτο. για κανενα μπουρλοτ...

και δεν μιλαμε για τιποτα δυσκολα πραγματα. ενα γαμημενο δελτιο τυπου που να λεει
"ο προεδρος της παε ΠΑΟΚ συναντηθηκε με την συντονιστικη επιτροπη των συνδεσμων μπλα μπλα μπλα.
τους ενημερωσε για αυτο και αυτο, συζητησαν αυτο και αυτο και αποφασισαν αυτο και αυτο."

και φυσικα το μονοπωλειο στην ενημερωση ετσι οπως το εχεις στο μυαλο σου δεν μπορει να υπαρξει γιατι εαν υπαρξει θα εχει καταστροφικες συνεπειες για την ομαδα. δες λιγο παραδιπλα και θα καταλαβεις. πραγματικα με εξπληξε αυτο που εγραψες. απο που και ως που πρεπει να οργανωθω σε συνδεσμο για να μαθω τι συμβαινει στην ομαδα μου? ποιος το λεει αυτο?
για να έχουμε μία κοινή βάση επικοινωνίας

- δέχεσαι την συντονιστική των συνδέσμων ή και αυτό το αμφισβητείς?
- έγινε μία συζήτηση χθες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και συμφώνησαν να μιλήσει ο Ζαγόρ μετά τα παιχνίδια με τους Τούρκους, διαφωνείς?
- αν δεν είναι οι οργανωμένοι το πιο ενεργό κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων, τότε ποιοι είναι? οι πληκτρολογάκηδες?
- υποθετικά, αν έβγαινε ο Ζαγοράκης και έλεγε τα πάντα με το νι καιμε το σίγμα τι ειπωθηκε, θεωρείς ότι όλα θα λύνονταν μονομιάς? Εγώ σου λέω ότι θα είχαμε τη θεωρία, της θεωρίας, ω θεωρία! Πάλι θα λέγανε ότι δεν τα είπε όλα. Οι κακοπροαίρετοι πάντα υπάρχουν, αυτός είναι ο ρόλος τους.
- δεν είπα πουθενά να υπάρχει μόνο ένας σύνδεσμος, μην παραποιείς.

Το ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ καταλαβαίνεις καλά πολύ καλά που πάει.
Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε και αλέστικά μην δώσετε!
Πρέπει να υπάρχει μία πολιτική.
Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι θεσμός και σας θεσμός πρέπει να αντιμετωπίζονται.
Ασε που οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες μη-συνδεσμίτες συμφωνούν με αυτή τη στάση Ζαγοράκη.
Εκτός από τις κατινίτσες που περιφέρονται από σταθμό σε σταθμό, και από φόρουμ σε φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

Αρχιστράτηγε τα είπες όλα.

Σου βγάζω το καπέλο.

Όποιος διαφωνεί, μόνο ταπεινα κίνητρα δεν έχει ή είναι ανεπίδεκτος!

Υ.Γ.: Εδώ δεν είναι φιλολογικό τμήμα Πανεπιστημίου!

:pano:
kos

Δημοσίευση από kos »

Kolokotronis_4 έγραψε:

- έγινε μία συζήτηση χθες για όλα τα φλέγοντα ζητήματα και συμφώνησαν να μιλήσει ο Ζαγόρ μετά τα παιχνίδια με τους Τούρκους, διαφωνείς?
- αν δεν είναι οι οργανωμένοι το πιο ενεργό κομμάτι των ΠΑΟΚτσήδων, τότε ποιοι είναι? οι πληκτρολογάκηδες?
- υποθετικά, αν έβγαινε ο Ζαγοράκης και έλεγε τα πάντα με το νι καιμε το σίγμα τι ειπωθηκε, θεωρείς ότι όλα θα λύνονταν μονομιάς? Εγώ σου λέω ότι θα είχαμε τη θεωρία, της θεωρίας, ω θεωρία! Πάλι θα λέγανε ότι δεν τα είπε όλα. Οι κακοπροαίρετοι πάντα υπάρχουν, αυτός είναι ο ρόλος τους.

Ασε που οι περισσότεροι ΠΑΟΚτσήδες μη-συνδεσμίτες συμφωνούν με αυτή τη στάση Ζαγοράκη.
Εκτός από τις κατινίτσες που περιφέρονται από σταθμό σε σταθμό, και από φόρουμ σε φόρουμ.
-την δεχομαι ως ενα οργανο των συνδεσμων και τιποτα παραπανω. ενα μερος του κοσμου που αριθμητικα ειναι ελαχιστο μπροστα στο ενεργο κομματι και απειροελαχιστο μπροστα στο συνολο του Παοκτσηδικου κοσμου.
-εγινε μια συζητηση και ενημερωθηκαν συγκεκριμενα ατομα που εκφραζουν συγκεκριμενο χωρο.
-το ποσο οργανωμενος ειναι καποιος δεν εχει να κανει με συνδεσμους και καποτε πρεπει να γινει αυτο κατανοητο. καμια καρτα μελους συνδεσμου σε κανει ενεργο μελος της ομαδας. παραδειγμα. ενας 35αρης με 6-7 χρονια διαρκειας που δεν εχει πατησει ποτε του σε συνδεσμο θα περιμενει αλλες 10-15 μερες για να ακουσει τον προεδρο της ομαδας. ο 18αρης που θα παει το βραδυ σε συνδεσμο για μπυρα θα μαθει τι συζητηθηκε. εαν ειναι αυτο λογικο....
-κακοπροαιρετοι παντα υπαρχουν. σε αυτο εχεις δικαιο. αποκλειεις να υπαρχουν και στους συνδεσμος και στην συντονιστικη?

δεν μου απαντησες ομως στο ερωτημα μου. ποσο δυσκολο ειναι ενα γαμημενο δελτιο τυπου?

ΥΓ. θεσμος ειναι μονο ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

interad έγραψε:Αυτό με το 1 μύριο για τα έργα ρε Γκασίδη ειλικρινά μου έκανε μεγάλη εντύπωση πάντως

από πέρυσι τέτοιο καιρό έχουμε οικονομικό άνοιγμα (ας πούμε) 2 μύρια

μέσα στη χρονιά, το άνοιγμα ελατήριο έγινε (ας πούμε) 3 μύρια

κάναμε περιορισμένες και πολύ μαζεμένες μεταγραφικές κινήσεις, για να μην ξεχειλώσει ΚΙ ΑΛΛΟ το άνοιγμα...

ξαφνικά μας γράφουν στα παπάρια τους οι κακοί Αθηναίοι του ΟΠΑΠ και εμείς σαν ΑΠΛΕΣ που είμαστε βρήκαμε 1 μύριο να κάνουμε τη δουλειά μας...

έτσι αρχοντικά και κιμπάρικα ρε παιδί μου...

νταγκα, ντουγκα να ρέει το χρήμα

και βέβαια το ότι ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (ο μόνος με πτυχίο άξιο αναφοράς από αυτά που ποστάρεις) είναι ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ( ή μήπως Ο εργολάβος;; )

αυτό με τη Δράμα δεν το κατάλαβα...

πάντως σχετικά με το θέμα Ακαδημίες + Δράμα, τις καλύτερες τις έχει ο γαύρος, μακράν...

http://www.acadimies.gr/site/article.php?aid=379&cid=29

(μα άκου ο γαύρος στη Δράμα ρε παιδί μου... τς τς τς)

υ.γ. μην τα βάζεις ρε Γκασίδη όλα σε ένα μπλέντερ και τα κάνεις αχταρμά... και να θέλουμε να κάνουμε κουβέντα, απλά δεν γίνεται...

Αμφιβάλλω αν διάβασες ολόκληρο το ποστ προσεχτικά.
Μάλλον πολύ γρήγορα έκανες ανάγνωση γιατί ήταν και μεγάλο.
Μέχρι και περίληψη έκανα να μην πονάνε τα μάτια σας και μου πάθετε τίποτα.

Αν θα δεις στο τελείωμα του γράφω ότι το επόμενο ζήτημα που θα ψάξουμε να βρούμε είναι αν ο Φαρλαλής είναι λαμόγιο (χονδρικά) και μας χρέωσε και 1 μύριο απο πάνω για να πάρει τα άριστα απο την Ουέφα και να φτιάξει τις θύρες σε χρόνο dt!
Και τσουπ να ο Ιντεράντ σκάει μύτη να πει το ίδιο πράγμα!

Καλά ρε σύντεκνε που όλο αμφιβάλλεις και καλά κάνεις.

Έχεις φάει 1 κόλλημα για το χρέος όπως ο Μάξιμος με την Χέρενφεν που εκεί σταματάει ο χρόνος.
Και η φάση είναι ότι απο εκεί έχει παρουσιαστεί το όλο αυτό χρέος.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο υπομονή δεν έχεις?
Που να ξέρω τα οικονομικά τις ομάδας γιατί μπήκαν μέσα.

Τις 2 πρώτες χρονιές είχαν θετικό πρόσημο.
Να απολογηθούν απο που είχαμε θετικό πρόσωπο ή να τους διώξουμε για αυτό που κάνανε!

Το που βρέθηκαν τα χρήματα για την Τούμπα να μας τα πούνε και αυτά?
Ε να μας τα πούνε που τα βρήκανε και να πάνε φυλακή αν έκαναν καμιά ληστεία σε τράπεζα και τα βρήκανε.

Έλα εδώ τώρα εσύ φίλε Ιντεράντ.
Για πες μας μόνο ο Φαρλαλής που είναι εργολάβος έχει πτυχίο?

Ο Μανδινός και ο Μιχαηλίδης τι είναι πλακοραφούδες?
Ο Μηλιωρίδης επίσης δεν έχει και αυτός κάτι?

Μόνο του Παπαδόπουλου που τον αντικατέστησε ο Φαρλαλής είναι καλό το πτυχίο και οι άλλοι πρέπει να πάνε για να ξανασπουδάσουν?

Επίσης υπάρχει και άλλος εργολάβος εκτός του Φαρλαλή όπως έγραψες.

Οι ακαδημίες του γαύρου δεν ξέρω αν είναι καλές στην Δράμα αλλά ακαδημίες στον ΠΑΟΚ πότε είχες για θύμισε μου.
Εκτός αν φταίει ο Ζαγοράκης και για αυτό...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Kolokotronis_4 έγραψε:
kos έγραψε:
Kolokotronis_4 έγραψε:οκ ρε navigator11 αλλά και λίγο τουμπεκί από άτομα άσχετα δεν βλάπτει.
εδώ ο καθένας με ένα πληκτρολόγιο και με ένα τηλέφωνο θεωρεί τον εαυτό του υπερ-ΠΑΟΚτσή, υπερ-χορηγό και υπερ-μέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μόλις διάβασα χθες για την συνάντηση Ζαγοράκη-Συντονιστικής, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αυτό.
Θα λυσσάξουν να μάθουν τι ειπωθηκε και θα βρουν ευκαιρία για νέα σενάρια συνωμοσίας.
Επειδή εμένα όοοοοοολα αυτά με έχουν κουράσει αφάνταστα, η θέση μου είναι ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ σε κάθε κατεύθυνση. Οποιος θέλει να μαθαίνει περισσότερα, οργανώνεται σε συνδέσμους επώνυμα και καταθέτει την άποψή του.
Οι ανώνυμες μαλακίες, αναλύσεις του νάχαμε να λέγαμε, και ψευτοπαληκαρισμοί από τηλέφωνα και πληκτρολόγια, είναι καιρός να πάρουν μπούλο.
Πήρε ο άλλος Διαρκείας και νομίζει ότι έχει το δικαίωμα να μαθαίνει τι κάνει κάθε βράδυ στην κρεββατοκάμαρα του ο Ζαγοράκης. Ισα ρε.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα δώσει συνέντευξη μετά τα παιχνίδια με Φενέρ. ως τότε τουμπεκιαστείτε και βάλτε όλη τη θετική σας ενέργεια στα παιχνίδια με τους τούρκους.

υγ. και κάτι που ξέχασα σημαντικό. ΑΡΔ που χώνεστε σε αυτό το φόρουμ, τα π@πάρια μας θα πάρετε, δεν θα μάθετε τίποτα. :mrgreen:
εισαι πολυ φαουλ.
στοματα ερμητικα κλειστα σημαινει ανενεργος Παοκτσης. και πιστευω οτι ο πρωτος που θελει ενεργο τον Παοκτση ειναι ο ζαγορακης. και τον εχει ενεργο αλλα δεν τον εχει ενεργο προς την σωστη κατευθυνση επειδη δεν τον ενημερωνει. τον εχει αφησει ομηρο του καθε καραγκιοζη πισω απο ενα μικροφωνο να μεταφερει οτι γουσταρει και οπως γουσταρει.

και φυσικα δεν λεω να τον ενημερωνει ο ιδιος αλλα το ανυπαρκτο γραφειο τυπου της παε. 3 ατομα πληρωνει ο ΠΑΟΚ και το γραφειο τυπου ειναι ανυπαρκτο. για κανενα μπουρλοτ...

και δεν μιλαμε για τιποτα δυσκολα πραγματα. ενα γαμημενο δελτιο τυπου που να λεει
"ο προεδρος της παε ΠΑΟΚ συναντηθηκε με την συντονιστικη επιτροπη των συνδεσμων μπλα μπλα μπλα.
τους ενημερωσε για αυτο και αυτο, συζητησαν αυτο και αυτο και αποφασισαν αυτο και αυτο."

και φυσικα το μονοπωλειο στην ενημερωση ετσι οπως το εχεις στο μυαλο σου δεν μπορει να υπαρξει γιατι εαν υπαρξει θα εχει καταστροφικες συνεπειες για την ομαδα. δες λιγο παραδιπλα και θα καταλαβεις. πραγματικα με εξπληξε αυτο που εγραψες. απο που και ως που πρεπει να οργανωθω σε συνδεσμο για να μαθω τι συμβαινει στην ομαδα μου? ποιος το λεει αυτο?

Λάθος Κολοκοτρόνη.

Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ!

Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ

Και κόσμος του ΠΑΟΚ και ΛΑΟΣ δεν είναι μόνο οι σύνδεσμοι.

ΟΙ σύνδεσμοι είναι υπεύθυνοι για πολλά άλλα πράγματα τα οποία δεν τα τηρούν πάντα.
Και αυτοί οφείλουν να τηρούν και να δίνουν παραδείγματα και να βοηθούν την διοίκηση και όχι να βάζουν φραγμούς και να έχουν μόνο απαιτήσεις.

Ακόμα και στην φάση στην Λαμία δώσανε λαβές και πατήματα στον κάθε μπούστη ΟΠΑΠ για να έχουνε να λένε οι κρατικοί κάφροι.
Να τα λέμε όλα έτσι.

Και όσο και αυτοί ΑΝ δεν οργανώνονται σοβαρά θα υπάρχουν αυτά τα τραγελαφικά απο την κάθε διοίκηση που θα έχει ο ΠΑΟΚ και θα απαιτούν μετά συναντήσεις για να μάθουν τι γίνεται ή θα κάνουν συλλαλητήρια μια ζωή.

Έχουν τις ευθύνες τους και δεν νομίζω να θέλουν συνέχεια να τους χαϊδεύουμε.
Και αυτές είναι εξίσου σοβαρές.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος οι περισσοτεροι..
Δεν μπορει πριν 3 χρονια να εχεις πιασει πατο και να βρισκεις καποιον ως μεσσια και το τωρα να κατηγορεις...
Σε εβγαλε 2 φορες δευτερο και τριτο που ουτε θυμομαστε ποια ηταν η προηγουμενη φορα.
Μην μου αναλυσει κανεις για μετοχες,λεφτα κτλ...Δεν εχω αναγκη τις δικαιολογιες και για το ποιοι ειναι μεσα στη διοικηση..
Εσεις αμα ειχατε εταιρεια θα βαζατε αγνωστους να δουλεψουν μεσα ή καποιους δικους σας που ξερετε ποιοι ειναι???
Και στο κατω κατω θεωρω πως μεσω των μετοχων που ολοι εχουμε εδω μεσα εχουμε το δικαιωμα να παμε να ρωτησουμε που πανε τα λεφτα μας...
Ειμαστε εδω στην Αθηνα χιλιομετρα μακρυα και λεμε οτι κανει ο ζαγορακης εμεις δειχνουμε εμπιστοσυνη και οι περισσοτεροι ειστε διπλα και τρωγεστε...
Ξυπνατε...!!!!Δε θα παμε ετσι μπροστα...!!!!
Καλα εκανε ο γκας και ειπε για το γηπεδο...Σε εναμησι μηνα το φτιαξανε και σεις καθεστε και λετε και ποσα εδωσε και ποσα πηρε...
Ξεκολλατε...
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

Kolokotronis_4 έγραψε: Το ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ καταλαβαίνεις καλά πολύ καλά που πάει.

(σε στεναχωρώ τώρα τελευταία οπλαρχηγέ και δεν το θέλω)

το ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ θα προτιμούσα να το λες (λέμε) στους δημοσιογράφους που έχουν ΧΟΝΤΡΗ πρόσβαση το τελευταίο 3μηνο και είναι ΠΟΛΥ ΧΩΜΕΝΟΙ στα της ομάδας...

και μέσα στις πτήσεις

και μέσα στα μπουζούκια

και μέσα στα ξενοδοχεία

και στην προετοιμασία

και πως είναι η τάδε άσκηση

και πως είναι να φοράει ο Σάλπι τη φανέλα του ΠΑΟΚ

και και και
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

sourmenetes έγραψε: Καλα εκανε ο γκας και ειπε για το γηπεδο...Σε εναμησι μηνα το φτιαξανε και σεις καθεστε και λετε και ποσα εδωσε και ποσα πηρε...
Ξεκολλατε...

ρε μαν... το έχω πει και στο Γκας...

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ από όσους γράφουμε να λέμε ότι ο Ζαγοράκης είναι ΛΑΜΟΓΙΟ, ότι ο Βιολίδης τρώει λεφτά, ότι ο εργολάβος έφαγε φράγκα κλπ κλπ

ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΑΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ (γράψει)

είπα και στο Γκας λοιπόν...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΠΕΣ θα κάνω σε κάποιον που έκανε ποιο οικονομικά ή έστω πολύ πιο γρήγορα μια δουλειά...

ΑΝ την έχει κάνει απλά στην ώρα της και με το νορμάλ κόστος ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οπότε δεν κατάλαβα γιατί να τον ευλογώ και να τον μακαρίζω...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ όπως φαντάζομαι και οι περισσότεροι τι ισχύει και για αυτό

ΟΥΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ

ΟΥΤΕ ΘΕΟΠΟΙΩ

ελπίζω να είναι κατανοητό...

υ.γ. τα ίδια ισχύουν ΚΑΙ για Βιολήδηδες και για Ζαγοράκηδες και για Βρύζες και ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

αν δεν έχω στοιχεία, απλά εκφράζω τους προβληματισμούς μου

όπως και δίνω τα συγχαρητήριά μου ΟΤΑΝ αυτό χρειάζεται

(το ίδιο βλέπω ότι κάνει και η συντριπτική πλειοψηφία)
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

το ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ θα προτιμούσα να το λες (λέμε) στους δημοσιογράφους που έχουν ΧΟΝΤΡΗ πρόσβαση το τελευταίο 3μηνο και είναι ΠΟΛΥ ΧΩΜΕΝΟΙ στα της ομάδας...

και μέσα στις πτήσεις

και μέσα στα μπουζούκια

και μέσα στα ξενοδοχεία

και στην προετοιμασία

και πως είναι η τάδε άσκηση

και πως είναι να φοράει ο Σάλπι τη φανέλα του ΠΑΟΚ

και και και
Συμφωνω Ιντεραδ ...Μαζι σου..
Απο την αλλη βλεπω την παρελθοντολογια να βρισκεται παντα σε πρωτη θεση..
Τι εγινε περσι, προπερσι και παει λεγοντας...
Ολα ωραια και ομορφα ηταν περσι και προπερσι...
Απο εκει και περα, βλεπετε να ειναι το ιδιο..? Περσι ειχαμε την ΔΕΠΑ και το χρημα της για παραδειγμα ,φετος εχουμε τα αρκιντια μας.. :mrgreen:

Μην δημιουργειτε λοιπον καποιοι ασπιδα "προστασιας" στον Ζαγορακη, γιατι πρωτον δεν την εχει αναγκη και δευτερον τον ρολο αυτο εχουν αναλαβει οι ΑΡΔ που τα πληρωνονται κιολας....

Σεβασμος στον Π.Α.Ο.Κ, σεβασμος στον κοσμο που ειναι ο μοναδικος στυλοβατης αυτης της ομαδας..

Απο εκει και περα οτι ειναι να γινει θα γινει...

ΕΝΤΙΤ .. Η κριτικη ΠΟΤΕ δεν εβλεψε κανεναν... 8-)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Ιντεραδ πρωτα απ'ολα ποιος σου πε οτι αναφερομαι σε σενα????
Και πιο πριν υπηρχαν καποιοι που κατηγορουσαν...Γιατι να ριξουμε εκει τα λεφτα και να μην κανουμε μεταγραφες???Πως εγινε το ανοιγμα και ολα αυτα...
Ποια ειναι η ατμοσφαιρα που υπαρχει???
ΑΡΝΗΤΙΚΗ!!!!
Ποιος χανει???
Ο ΠΑΟΚ!!!!
Ποιοι κερδιζουν????
Η ΑΘΗΝΑ!!!
Ειναι η καταλληλη ωρα για τετοιες κουβεντες παραμονη ενος τοσο κρισιμου ματς???
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...
Μετα παραπονιομαστε γιατι δεν παμε καλα και τετοια...Το υπαρχον κλιμα περναει και στην ομαδα..Εμεις οι ιδιοι δε λεμε οτι και οι παιχτες διαβαζουν paokmania..
Γιατι αυτοι να μην επηρεαστουν???Μηχανες ειναι???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”