Καμία αντίρρηση και πολύ καλά κάνατε όσοι τον στηρίζατε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.niko70 έγραψε: Η στήριξη στον Σάντος (από μέρους μου τουλάχιστο) ήταν στήριξη στη διοίκηση και το Ζαγοράκη, αφού στο δικό μου μυαλό ο Σάντος δεν ήταν απλά ένας προπονητής που ήρθε στην ομάδα, αλλά ο εκφραστής των απόψεων των Ζ και Ζ για την ομάδα.
Επαναλαμβάνω, η στήριξη στον Σάντος δεν ήταν γιατί εμείς τον βλέπαμε σα Μουρίνιο, αλλά γιατί ήταν μέρος της 3άδας.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και τέτοιους αλλά και τη διαφορετική γνώμη...είναι απαραίτητες και οι 2 τάσεις...μόνο που άλλο στηρίζω και άλλο στηρίζω και αναθεματίζω ταυτοχρόνως όποιον ψελίζει κάτι διαφορετικό,το οποίο εκτός του ότι κρύβει φασισμό και ανοησία,δείχνει και κοντό μυαλό...αυτό φέρνει αντιδράσεις που μπορεί να γίνουν έως και υπερβολικές.
Ποτέ δεν συνάρτησα τη δική μου στήριξη,(η οποία ας μη κοροιδευόμαστε δεν έχει σχέση με το αν λέω καλά λογάκια στο νετ για τον προπονητή)με το ότι δε μου πολυάρεσε ο Σάντος ως προπονητής....τα 20 χιλ. διαρκείας θα ήταν ανόητο να υποστηρίξεις ότι ομονοούσαν σε όλα,όμως όταν έπρεπε το χέρι να μπει στην τσέπη,έμπαινε και αυτό είναι στήριξη είτε δεν σου αρέσει ο Σάντος,είτε δεν σου αρέσει ο Γιασέρ.
Εδώ δυστυχώς έχεις δίκιο.Ομως η ηρεμία σήμερα λείπει πέρα από οτιδήποτε άλλο και μία πρόκριση που θα έχει σαν συνέπεια της την ηρεμία,μπορεί ίσως να επαναφέρει την αισιοδοξία και το καθαρό μυαλό και κάποιες καλύτερες επιλογές και αποφάσεις.niko70 έγραψε: Γι' αυτό επιμένω ότι η πρόκριση επί της Φενέρ και τα χρήματα που θα αποφέρει, δε θα προσθέσουν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό σε έναν ΠΑΟΚ που κουτσαίνει διοικητικά.
Ούτε αναπάντητο ερωτηματικό ήταν ούτε και αυτονόητο γιατί δεν ήταν εγκληματίας όπως δεν ήταν και πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ φυσικά.niko70 έγραψε: Το αναπάντητο ερωτηματικό του τότε ήταν
"γιατί δε διώχνεις επιτέλους τον καρπουζά, τον άμπαλο, πονάνε τα ματάκια μας"
Το αναπάντητο ερωτηματικό του σήμερα είναι
"τι συνέβη και αποχώρησε ο αντιπρόεδρος, τ.δ. και βασικό στέλεχος της επιτυχίας των τελευταίων 3 χρόνων"
χωρίς σχόλια.
Ποιό ήταν το αυτονόητο του τότε Μάξιμε ?? Να φύγει ο Σάντος.....
Ενας καλός,σοβαρός,εργατικός προπονητής ήταν που ξεχώρισε στην Ελλάδα απ' την οποία έχουν περάσει πλήθος τσαρλατάνων.
Αυτό έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα τελευταία και το αναφέρει παραπάνω και ο kos.niko70 έγραψε:Αν κάποτε μπορέσετε να το καταλάβετε, ο καρπουζάς (καλώς ή κακώς) δεν ήταν ποτέ ΑΠΛΑ ο προπονητής μιας ομάδας. Όπως τώρα ο Βρύζας δεν ήταν απλά κάποιος που έκανε μεταγραφές.......................................
Πως ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο και η κεντρομόλος δύναμη που τους κρατούσε ενωμένους γι' αυτό και υπήρξε η διάσπαση με την αποχώρηση του.Και πως προέβλεψε ότι οι τεταμένες τους σχέσεις θα οδηγήσουν σε ρήξη γι' αυτό και την έκανε πρώτος.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι....Πάντως σε περίπτωση που είναι, είναι η απόλυτη κατάντια για τον ΠΑΟΚ,αυτοί οι δύο(παιδιά του ΠΑΟΚ) που ένωσαν και συσπείρωσαν τον κόσμο να έχουν ανάγκη από έναν Πορτογάλο και ξένο προς τον ΠΑΟΚ άτομο(όποιος και αν ήταν αυτός) για να τους κρατήσει ενωμένους.Ενα ρόλο που δεν είχε καμμιά υποχρέωση να τον παίξει και καλά έκανε και την κοπάνησε όπως,όπως....
Με την επιφύλαξη πάντα του εάν.....
Πάντα.niko70 έγραψε:Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα