Εμας το μυαλο μας ηταν στην συκοφαντια και την διαστρεβλωση...!!!
Διαστρεβλωναμε τον ΠΑΟΚ του Σαντος που εκανε ρομπα κοσμο και κοσμακη..!!
ΥΓ. Δωστε μας κανενα ban ολους εμας της εποχης Σαντος...Τι πραγματα ειναι αυτα..Απαραδεκτο..!!
Αν μου επιτρέπεις Μάξιμε...Δε χρειάζεται να ανατρέξεις στα ποστ της εποχής για να καταλάβεις ποιοί ήμασταν που δικαιολογούσαμε το Ζαγοράκη για την έκρηξη και την αποχώρηση...Προσωπικά το είχα αποδώσει στη υπερβολική γκρίνια για τα αποτελέσματα και στην έλλειψη πίστης από τους συνοπαδούς στο πλάνο της διοίκησης. Η στήριξη στον Σάντος (από μέρους μου τουλάχιστο) ήταν στήριξη στη διοίκηση και το Ζαγοράκη, αφού στο δικό μου μυαλό ο Σάντος δεν ήταν απλά ένας προπονητής που ήρθε στην ομάδα, αλλά ο εκφραστής των απόψεων των Ζ και Ζ για την ομάδα.Maximus έγραψε:Οσο και αν εχεις εν μερει δικιο φιλε navi για το διοικητικο σκέλος εκεινης της εποχης (που και αυτο ελεγχεται μετα τα σουρτα φερτα του Ζαγορακη), να σου τονισω ότι μεχρι τον Νοεμβρη η ομαδα ηθελε κολλυρια (οπως ειπε ενας παλιος γνωστος) με αθλιο θεαμα και μετρια συγκομιδη βαθμων, κατι το οποιο φαινοταν και στα προπερσινα πλει οφ,( οπου δεν μπορεσες να νικησεις το "αεκακι" που επαιζε με 9 παιχτες και να παρεις το καλο ευρωπαικο εισητηριο). Εχανες το καλοκαιρι απο Βαλερεγκες μεσα στην εδρα σου και αποκλειοσουν απο τις καρδουλες και ναι, καποιοι τα ειχαμε πάρει με αυτον τον αποκλεισμό και αρχισαμε το κραξιμο στον Φερναντο με τις απαραδεκτες εμφανισεις με την Χερενφεν...
Το βλέπω να γράφεται και από άλλους φίλους και διαφωνώ....Δε μπορούμε σε καμία περίπτωση να συνδέουμε το οικονομικό με τη διοικητική αστάθεια (ή ευστάθεια στο μέλλον που θα έρθουν τα φράγκα). Είναι "εύκολη" και "εύπεπτη" δικαιολογία. Και αυτό για δύο λόγους:Maximus έγραψε: Και σε ρωταω εγω τωρα ,οσο και αν δεν θελω να το παίξω σασταλεγιδης ή προφητης... Ολα τα σημερινα προβληματα, τα οικονομικα κυριως, (οπου φτωχος και η μοιρα του) , ισως ακομα και τη φυγη Φερναντο (επαιξε το ρολο του) , αυτη η μιζερια που αποπνεει η ομαδα, ισως και η διοικητικη ασταθεια, ειναι ή δεν είναι αποτελεσμα εκεινου του αποκλεισμου; Ωραια, και για να μην φανω υπερβολικος, βαλε μονο τα οικονομικα προβληματα...
Μας έριξε πίσω η περσινή αποτυχία. Σύμφωνοι...αλλά και με τον Άγιαξ που κληρωθήκαμε βρεθήκαμε μια ανάσα από την πρόκριση. Δεν αναφέρω καν, τι θα είχαμε καταφέρει αν δεν κάναμε τόσα λάθη στον προγραμματισμό του καλοκαιριού (πόσο μάλλον να είχε μείνει ο αχώνευτος στο τιμόνι της ομάδας). Το "κράξιμο" δεν ήταν ποτέ αναίτιο, η διαφορά μας ήταν ο βαθμός "στήριξης" του πλάνου και της διοίκησης (συμπεριλαμβανομένου του Σάντος).Maximus έγραψε: Δεν καναμε το βημα παραπανω και 1 χρονο μετα παιζεις με Αγιαξ και Φενερμπαχτσε, επιβεβαιωνοντας τον κανονα που λεει οτι τετοιες ευκαιριες της πιανεις απο τα μαλλια γιατι δεν ξερεις αν θα σου ξανατυχει τετοια κληρωση...Συν τοις αλλοις, ουτε και εγω φυσικα φανταζομουν οτι η διοικηση θα ειχε προβλημα αν δεν επαιρνε τοτε τα φραγκα των ομιλων, αλλα οπως τελικα αποδειχθηκε, το κραξιμο δεν ηταν και τοσο αναιτιο.
Το αναπάντητο ερωτηματικό του τότε ήτανMaximus έγραψε: Αλλα ρε ναβι το να λεμε οτι τοτε ηταν ολα καλα και να βγαζουμε λαδι τον Φερναντο για οτι συνεβαινε, δειχνει περισσοτερο εθελοτυφλια, παρα στηριξη... Οπως τωρα που ολοι μας εχουμε πλεον αναπαντητα ερωτηματικά, ετσι και τοτε υπηρχαν ερωτηματικα... Αντι για τα αυτονοητα ομως, ακουγαμε οτι θελαμε γουμενοπαγωνηδες και τα χιλια μυρια και καναμε και "μπανακι" στα λουτρα ποζαρ !:lol:
niko70 έγραψε:
Γι' αυτό επιμένω ότι η πρόκριση επί της Φενέρ και τα χρήματα που θα αποφέρει, δε θα προσθέσουν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό σε έναν ΠΑΟΚ που κουτσαίνει διοικητικά.
Καμία αντίρρηση και πολύ καλά κάνατε όσοι τον στηρίζατε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.niko70 έγραψε: Η στήριξη στον Σάντος (από μέρους μου τουλάχιστο) ήταν στήριξη στη διοίκηση και το Ζαγοράκη, αφού στο δικό μου μυαλό ο Σάντος δεν ήταν απλά ένας προπονητής που ήρθε στην ομάδα, αλλά ο εκφραστής των απόψεων των Ζ και Ζ για την ομάδα.
Επαναλαμβάνω, η στήριξη στον Σάντος δεν ήταν γιατί εμείς τον βλέπαμε σα Μουρίνιο, αλλά γιατί ήταν μέρος της 3άδας.
Εδώ δυστυχώς έχεις δίκιο.Ομως η ηρεμία σήμερα λείπει πέρα από οτιδήποτε άλλο και μία πρόκριση που θα έχει σαν συνέπεια της την ηρεμία,μπορεί ίσως να επαναφέρει την αισιοδοξία και το καθαρό μυαλό και κάποιες καλύτερες επιλογές και αποφάσεις.niko70 έγραψε: Γι' αυτό επιμένω ότι η πρόκριση επί της Φενέρ και τα χρήματα που θα αποφέρει, δε θα προσθέσουν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό σε έναν ΠΑΟΚ που κουτσαίνει διοικητικά.
Ούτε αναπάντητο ερωτηματικό ήταν ούτε και αυτονόητο γιατί δεν ήταν εγκληματίας όπως δεν ήταν και πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ φυσικά.niko70 έγραψε: Το αναπάντητο ερωτηματικό του τότε ήταν
"γιατί δε διώχνεις επιτέλους τον καρπουζά, τον άμπαλο, πονάνε τα ματάκια μας"
Το αναπάντητο ερωτηματικό του σήμερα είναι
"τι συνέβη και αποχώρησε ο αντιπρόεδρος, τ.δ. και βασικό στέλεχος της επιτυχίας των τελευταίων 3 χρόνων"
χωρίς σχόλια.
Ποιό ήταν το αυτονόητο του τότε Μάξιμε ?? Να φύγει ο Σάντος.....
Αυτό έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα τελευταία και το αναφέρει παραπάνω και ο kos.niko70 έγραψε:Αν κάποτε μπορέσετε να το καταλάβετε, ο καρπουζάς (καλώς ή κακώς) δεν ήταν ποτέ ΑΠΛΑ ο προπονητής μιας ομάδας. Όπως τώρα ο Βρύζας δεν ήταν απλά κάποιος που έκανε μεταγραφές.......................................
Πάντα.niko70 έγραψε:Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα
kos έγραψε:τι στοιχηματακι να βαλουμε με εσενα ρε γκας. σαν να κλεβεις το παγκαρι θα ειναι![]()
και που΄σαι γκας? για πες μου λιγο ποιος ειναι πιο σοβαρος λογος απολυσης.
1) ενας τεχνικος διευθυντης να κανει μια λαθος επιλογη προπονητη ή παικτη
2) ο υπευθυνος οικονομικων της ομαδας να αναφερει σε συνεντευξη τυπου λαθος??? ποσα αναφερομενος στο οικονομικο ανοιγμα της εταιριας?
αν ησουν προεδρος ποιον θα απελυες?