Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από moican4 »

Πωπω τι παθαμε ..!! Και στα λεγα Navi, θα ερθει η ωρα που θα μας στριμωξει ο "γνησιος" και "απλος" εκφραστης των ΠΑΟΚτσηδικων αντιρρησεων (πρωην οργουελ δηλ) γιατι εμεις δεν ειχαμε το μυαλο να σκεφτουμε τοτε τετοια πολυπλοκα πραγματα...!!!
Εμας το μυαλο μας ηταν στην συκοφαντια και την διαστρεβλωση...!!!

Διαστρεβλωναμε τον ΠΑΟΚ του Σαντος που εκανε ρομπα κοσμο και κοσμακη..!! :lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΓ. Δωστε μας κανενα ban ολους εμας της εποχης Σαντος...Τι πραγματα ειναι αυτα..Απαραδεκτο..!! 8-)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ακομα δεν εκλεισε Εθνικη και τιποτα δεν ειναι σιγουρο... πιστευω οτι στο μελλον ο Ζησης θα επιστρεψει στον ΠΑΟΚ. Ειναι θεμα χρονου απλα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Οσο και αν εχεις εν μερει δικιο φιλε navi για το διοικητικο σκέλος εκεινης της εποχης (που και αυτο ελεγχεται μετα τα σουρτα φερτα του Ζαγορακη), να σου τονισω ότι μεχρι τον Νοεμβρη η ομαδα ηθελε κολλυρια (οπως ειπε ενας παλιος γνωστος) με αθλιο θεαμα και μετρια συγκομιδη βαθμων, κατι το οποιο φαινοταν και στα προπερσινα πλει οφ,( οπου δεν μπορεσες να νικησεις το "αεκακι" που επαιζε με 9 παιχτες και να παρεις το καλο ευρωπαικο εισητηριο). Εχανες το καλοκαιρι απο Βαλερεγκες μεσα στην εδρα σου και αποκλειοσουν απο τις καρδουλες και ναι, καποιοι τα ειχαμε πάρει με αυτον τον αποκλεισμό και αρχισαμε το κραξιμο στον Φερναντο με τις απαραδεκτες εμφανισεις με την Χερενφεν...

Και σε ρωταω εγω τωρα ,οσο και αν δεν θελω να το παίξω σασταλεγιδης ή προφητης... Ολα τα σημερινα προβληματα, τα οικονομικα κυριως, (οπου φτωχος και η μοιρα του) , ισως ακομα και τη φυγη Φερναντο (επαιξε το ρολο του) , αυτη η μιζερια που αποπνεει η ομαδα, ισως και η διοικητικη ασταθεια, ειναι ή δεν είναι αποτελεσμα εκεινου του αποκλεισμου; Ωραια, και για να μην φανω υπερβολικος, βαλε μονο τα οικονομικα προβληματα...

Δεν καναμε το βημα παραπανω και 1 χρονο μετα παιζεις με Αγιαξ και Φενερμπαχτσε, επιβεβαιωνοντας τον κανονα που λεει οτι τετοιες ευκαιριες της πιανεις απο τα μαλλια γιατι δεν ξερεις αν θα σου ξανατυχει τετοια κληρωση...Συν τοις αλλοις, ουτε και εγω φυσικα φανταζομουν οτι η διοικηση θα ειχε προβλημα αν δεν επαιρνε τοτε τα φραγκα των ομιλων, αλλα οπως τελικα αποδειχθηκε, το κραξιμο δεν ηταν και τοσο αναιτιο.

Παμε στο δια ταυτα... Ρε ναβι, δεν προβληματιστηκες τοτε με τα τεκταινομενα; εστω και στο ελαχιστο; Δεν προβληματιστηκες που ενας προπονητης που βρισκεται τοσο καιρο στην ομαδα, δεν μπορει να παρουσιασει κατι αξιολογο; Δεν προβληματιστηκες για το σουρτα φερτα Ζαγορακη; Δεν προβληματιστηκες για τον αποκλεισμο απο τις καρδουλες; Δεν προβληματιστηκες για Γκαγκατση; Δεν προβληματιστηκες για το οτι η ομαδα επαιρνε με δυσκολια τα απλα παιχνιδια στην εδρα της;

Οκ, εγω ειμαι αμπαλος και παραδεχομαι οτι η ομαδα στα μεσα Νοεμβρη ανεβηκε και οπως αποδειχθηκε εκεινη τη περιοδο, ηθελε περισσοτερο στηριξη (αφου εγινε οτι εγινε- ας το καταπιουμε και παμε παρακατω) παρα γκρινια...

Αλλα ρε ναβι το να λεμε οτι τοτε ηταν ολα καλα και να βγαζουμε λαδι τον Φερναντο για οτι συνεβαινε, δειχνει περισσοτερο εθελοτυφλια, παρα στηριξη... Οπως τωρα που ολοι μας εχουμε πλεον αναπαντητα ερωτηματικά, ετσι και τοτε υπηρχαν ερωτηματικα... Αντι για τα αυτονοητα ομως, ακουγαμε οτι θελαμε γουμενοπαγωνηδες και τα χιλια μυρια και καναμε και "μπανακι" στα λουτρα ποζαρ !:lol:
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Maximus έγραψε:Οσο και αν εχεις εν μερει δικιο φιλε navi για το διοικητικο σκέλος εκεινης της εποχης (που και αυτο ελεγχεται μετα τα σουρτα φερτα του Ζαγορακη), να σου τονισω ότι μεχρι τον Νοεμβρη η ομαδα ηθελε κολλυρια (οπως ειπε ενας παλιος γνωστος) με αθλιο θεαμα και μετρια συγκομιδη βαθμων, κατι το οποιο φαινοταν και στα προπερσινα πλει οφ,( οπου δεν μπορεσες να νικησεις το "αεκακι" που επαιζε με 9 παιχτες και να παρεις το καλο ευρωπαικο εισητηριο). Εχανες το καλοκαιρι απο Βαλερεγκες μεσα στην εδρα σου και αποκλειοσουν απο τις καρδουλες και ναι, καποιοι τα ειχαμε πάρει με αυτον τον αποκλεισμό και αρχισαμε το κραξιμο στον Φερναντο με τις απαραδεκτες εμφανισεις με την Χερενφεν...
Αν μου επιτρέπεις Μάξιμε...Δε χρειάζεται να ανατρέξεις στα ποστ της εποχής για να καταλάβεις ποιοί ήμασταν που δικαιολογούσαμε το Ζαγοράκη για την έκρηξη και την αποχώρηση...Προσωπικά το είχα αποδώσει στη υπερβολική γκρίνια για τα αποτελέσματα και στην έλλειψη πίστης από τους συνοπαδούς στο πλάνο της διοίκησης. Η στήριξη στον Σάντος (από μέρους μου τουλάχιστο) ήταν στήριξη στη διοίκηση και το Ζαγοράκη, αφού στο δικό μου μυαλό ο Σάντος δεν ήταν απλά ένας προπονητής που ήρθε στην ομάδα, αλλά ο εκφραστής των απόψεων των Ζ και Ζ για την ομάδα.

Όντως η ομάδα άργησε να πάρει μπροστά. Η κακή συγκομιδή οφείλεται εν μέρει σε ατυχίες (Τρίπολη), και "ατυχίες" (Ν.Σμύρνη, Περιστέρι). Οι απαράδεκτες εμφανίσεις με Βαλερένγκα και Χέρενφεν (και στα play-off του '09), ακολούθησαν μια κατά τεκμήριο πετυχημένη χρονιά (2οι στην κανονική περίοδο) και μια εικόνα ομάδας, που μπορεί να μην ήταν ελκυστική, αλλά ήταν σταθερή στα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους, είχε συγκεκριμένη φιλοσοφία, έδειχνε ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και γενικά ήταν για τους περισσότερους από εμάς η βάση για να προχωρήσουμε παραπέρα. Οι πρόσκαιρες αποτυχίες (με δικαιολογημένη από τους φίλους γκρίνια), για μένα δεν ήταν αρκετές για να εγκαταληφθεί το πλάνο που είχε τεθεί από τη διοίκηση και που είχαμε αν θες την υπερηφάνεια να στηρίζουμε γιατί μας ξεχώριζε από τον ερασιτεχνισμό με τον οποίο αντιμετώπιζαν το ποδόσφαιρο οι ανταγωνιστές μας. Επαναλαμβάνω, η στήριξη στον Σάντος δεν ήταν γιατί εμείς τον βλέπαμε σα Μουρίνιο, αλλά γιατί ήταν μέρος της 3άδας.
Maximus έγραψε: Και σε ρωταω εγω τωρα ,οσο και αν δεν θελω να το παίξω σασταλεγιδης ή προφητης... Ολα τα σημερινα προβληματα, τα οικονομικα κυριως, (οπου φτωχος και η μοιρα του) , ισως ακομα και τη φυγη Φερναντο (επαιξε το ρολο του) , αυτη η μιζερια που αποπνεει η ομαδα, ισως και η διοικητικη ασταθεια, ειναι ή δεν είναι αποτελεσμα εκεινου του αποκλεισμου; Ωραια, και για να μην φανω υπερβολικος, βαλε μονο τα οικονομικα προβληματα...
Το βλέπω να γράφεται και από άλλους φίλους και διαφωνώ....Δε μπορούμε σε καμία περίπτωση να συνδέουμε το οικονομικό με τη διοικητική αστάθεια (ή ευστάθεια στο μέλλον που θα έρθουν τα φράγκα). Είναι "εύκολη" και "εύπεπτη" δικαιολογία. Και αυτό για δύο λόγους:
1. Όλα τα πακέτα του κόσμου να έχεις, αν δεν έχεις καλό διοικητικό κλίμα δεν κάνεις ΤΙΠΟΤΑ (βλ. πολυπακετιακός)
2. Με λίγα φράγκα, οργάνωση, πλάνο και καλές σχέσεις κάνεις θαύματα (βλ. ΠΑΟΚ).

Γι' αυτό επιμένω ότι η πρόκριση επί της Φενέρ και τα χρήματα που θα αποφέρει, δε θα προσθέσουν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό σε έναν ΠΑΟΚ που κουτσαίνει διοικητικά.
Maximus έγραψε: Δεν καναμε το βημα παραπανω και 1 χρονο μετα παιζεις με Αγιαξ και Φενερμπαχτσε, επιβεβαιωνοντας τον κανονα που λεει οτι τετοιες ευκαιριες της πιανεις απο τα μαλλια γιατι δεν ξερεις αν θα σου ξανατυχει τετοια κληρωση...Συν τοις αλλοις, ουτε και εγω φυσικα φανταζομουν οτι η διοικηση θα ειχε προβλημα αν δεν επαιρνε τοτε τα φραγκα των ομιλων, αλλα οπως τελικα αποδειχθηκε, το κραξιμο δεν ηταν και τοσο αναιτιο.
Μας έριξε πίσω η περσινή αποτυχία. Σύμφωνοι...αλλά και με τον Άγιαξ που κληρωθήκαμε βρεθήκαμε μια ανάσα από την πρόκριση. Δεν αναφέρω καν, τι θα είχαμε καταφέρει αν δεν κάναμε τόσα λάθη στον προγραμματισμό του καλοκαιριού (πόσο μάλλον να είχε μείνει ο αχώνευτος στο τιμόνι της ομάδας). Το "κράξιμο" δεν ήταν ποτέ αναίτιο, η διαφορά μας ήταν ο βαθμός "στήριξης" του πλάνου και της διοίκησης (συμπεριλαμβανομένου του Σάντος).
Maximus έγραψε: Αλλα ρε ναβι το να λεμε οτι τοτε ηταν ολα καλα και να βγαζουμε λαδι τον Φερναντο για οτι συνεβαινε, δειχνει περισσοτερο εθελοτυφλια, παρα στηριξη... Οπως τωρα που ολοι μας εχουμε πλεον αναπαντητα ερωτηματικά, ετσι και τοτε υπηρχαν ερωτηματικα... Αντι για τα αυτονοητα ομως, ακουγαμε οτι θελαμε γουμενοπαγωνηδες και τα χιλια μυρια και καναμε και "μπανακι" στα λουτρα ποζαρ !:lol:
Το αναπάντητο ερωτηματικό του τότε ήταν
"γιατί δε διώχνεις επιτέλους τον καρπουζά, τον άμπαλο, πονάνε τα ματάκια μας"
Το αναπάντητο ερωτηματικό του σήμερα είναι
"τι συνέβη και αποχώρησε ο αντιπρόεδρος, τ.δ. και βασικό στέλεχος της επιτυχίας των τελευταίων 3 χρόνων"
χωρίς σχόλια.

Ποιό ήταν το αυτονόητο του τότε Μάξιμε ?? Να φύγει ο Σάντος.....
Αν κάποτε μπορέσετε να το καταλάβετε, ο καρπουζάς (καλώς ή κακώς) δεν ήταν ποτέ ΑΠΛΑ ο προπονητής μιας ομάδας. Όπως τώρα ο Βρύζας δεν ήταν απλά κάποιος που έκανε μεταγραφές.......................................

Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα
w.s
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από w.s »

Εγω τον βλεπω για προεδρο της Ξανθης παντως. Ο Πανοπουλος του δινει εν λευκω την ομαδα
kos

Δημοσίευση από kos »

φυσικα και ο σαντος δεν ηταν απλα ενας προπονητης. κανεις μας δεν ηταν μπροστα οταν μιλουσαν οι τρεις τους αλλα περισσοτερο με καθηγητη που τους εκανε μαθηματα στην διαχειρηση του αγωνιστικου τμηματος εμοιαζε παρα για απλα εναν προπονητη. δεν το λεω με αρνητικη διαθεση αλλα η αισθηση που μου εδινε ο σαντος ηταν οτι περα απο την προπονηση της ομαδας ηθελε να βελτιωσει και τους δυο διοικητικους μας ηγετες. να παρουν πραγματα απο αυτον.
μπορει να κανω και λαθος αλλα η αισθηση μου ειναι οτι ηταν το απολυτο αφεντικο με την ενοια οτι τον ακουγαν και τον εμπιστευοταν. δυσκολα βρισκεις τετοια χημεια ή προπονητη να εμπλακει σε τετοιες διαδικασιες.

βεβαια θα συμφωνησω με τον μαξιμο για την χερενφειν. ολα θα ηταν διαφορετικα σημερα. περα απο το οικονομικο προβλημα που δεν θα υπηρχε, η ομαδα θα μπορουσε να παρει και καλυτερους παικτες. βεβαια το πιο σημαντικο ειναι οτι ισως φετος ειμασταν στους ισχυρους και αποφευγαμε τον αγιαξ. αν οχι στο τσου λου, στο ουεφα θα ειμασταν σιγουρα στους ισχυρους και δεν θα ειχαμε φενερ αλλα μια πολυ πιο ευκολη ομαδα. με δυο συνεχομενες παρουσιες σε ομιλους ουεφα οχι ανοιγμα δεν θα ειχαμε αλλα θα καναμε καβα.

το οτι θα ηταν καλυτερα τα πραγματα ομως δεν σημαινει οτι αποκλειστικος υπευθυνος για την χερενφειν ειναι ο σαντος. ειναι μεγαλη συζητηση αλλα περυσι το καλοκαιρι εγιναν πραγματα και θαυματα. υποθεση γκαρσια κτλ. και βεβαια η ομαδα εδωσε 2εκ για τον κουτσια και μετα παζαρευε τον βιερινια μεχρι τα τελη αυγουστου. ποτε θα πεσει η πορτο απο τα 400 χιλ στα 300.

και τωρα που μιλαμε για σαντος μου ηρθε μια απορια απο αυτες που εκνευριζουν ορισμενους και τις θεωρουν επιστημονικης φαντασιας. επηρεασαν την αποφαση του σαντος να φυγει οι σχεσεις ζαγορακη-βρυζα? γιατι σιγουρα ο σαντος εβλεπε που παει το πραγμα. σκεφτηκε δηλαδη οτι τον αυγουστο μπορει ενας απο τους δυο ή ακομη και οι δυο μπορει να μην ειναι στην ομαδα? σκεφτηκε οτι η ομαδα θα γινει ανω κατω καιδεν ανανεωσε?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μπορει ναι ,μπορει και οχι Φιλε Kos, ..Παντως ο Σαντος δεν ηταν μπουφος ,ειχε ματια και εβλεπε τι γινοταν μεσα στην ομαδα και γυρω του...

niko70 έγραψε:
Γι' αυτό επιμένω ότι η πρόκριση επί της Φενέρ και τα χρήματα που θα αποφέρει, δε θα προσθέσουν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό σε έναν ΠΑΟΚ που κουτσαίνει διοικητικά.

Συμφωνω...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

niko70 έγραψε: Η στήριξη στον Σάντος (από μέρους μου τουλάχιστο) ήταν στήριξη στη διοίκηση και το Ζαγοράκη, αφού στο δικό μου μυαλό ο Σάντος δεν ήταν απλά ένας προπονητής που ήρθε στην ομάδα, αλλά ο εκφραστής των απόψεων των Ζ και Ζ για την ομάδα.
Επαναλαμβάνω, η στήριξη στον Σάντος δεν ήταν γιατί εμείς τον βλέπαμε σα Μουρίνιο, αλλά γιατί ήταν μέρος της 3άδας.
Καμία αντίρρηση και πολύ καλά κάνατε όσοι τον στηρίζατε γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται και τέτοιους αλλά και τη διαφορετική γνώμη...είναι απαραίτητες και οι 2 τάσεις...μόνο που άλλο στηρίζω και άλλο στηρίζω και αναθεματίζω ταυτοχρόνως όποιον ψελίζει κάτι διαφορετικό,το οποίο εκτός του ότι κρύβει φασισμό και ανοησία,δείχνει και κοντό μυαλό...αυτό φέρνει αντιδράσεις που μπορεί να γίνουν έως και υπερβολικές.
Ποτέ δεν συνάρτησα τη δική μου στήριξη,(η οποία ας μη κοροιδευόμαστε δεν έχει σχέση με το αν λέω καλά λογάκια στο νετ για τον προπονητή)με το ότι δε μου πολυάρεσε ο Σάντος ως προπονητής....τα 20 χιλ. διαρκείας θα ήταν ανόητο να υποστηρίξεις ότι ομονοούσαν σε όλα,όμως όταν έπρεπε το χέρι να μπει στην τσέπη,έμπαινε και αυτό είναι στήριξη είτε δεν σου αρέσει ο Σάντος,είτε δεν σου αρέσει ο Γιασέρ.

niko70 έγραψε: Γι' αυτό επιμένω ότι η πρόκριση επί της Φενέρ και τα χρήματα που θα αποφέρει, δε θα προσθέσουν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό σε έναν ΠΑΟΚ που κουτσαίνει διοικητικά.
Εδώ δυστυχώς έχεις δίκιο.Ομως η ηρεμία σήμερα λείπει πέρα από οτιδήποτε άλλο και μία πρόκριση που θα έχει σαν συνέπεια της την ηρεμία,μπορεί ίσως να επαναφέρει την αισιοδοξία και το καθαρό μυαλό και κάποιες καλύτερες επιλογές και αποφάσεις.
niko70 έγραψε: Το αναπάντητο ερωτηματικό του τότε ήταν
"γιατί δε διώχνεις επιτέλους τον καρπουζά, τον άμπαλο, πονάνε τα ματάκια μας"
Το αναπάντητο ερωτηματικό του σήμερα είναι
"τι συνέβη και αποχώρησε ο αντιπρόεδρος, τ.δ. και βασικό στέλεχος της επιτυχίας των τελευταίων 3 χρόνων"
χωρίς σχόλια.
Ποιό ήταν το αυτονόητο του τότε Μάξιμε ?? Να φύγει ο Σάντος.....
Ούτε αναπάντητο ερωτηματικό ήταν ούτε και αυτονόητο γιατί δεν ήταν εγκληματίας όπως δεν ήταν και πολυτέλεια για τον ΠΑΟΚ φυσικά.
Ενας καλός,σοβαρός,εργατικός προπονητής ήταν που ξεχώρισε στην Ελλάδα απ' την οποία έχουν περάσει πλήθος τσαρλατάνων.
niko70 έγραψε:Αν κάποτε μπορέσετε να το καταλάβετε, ο καρπουζάς (καλώς ή κακώς) δεν ήταν ποτέ ΑΠΛΑ ο προπονητής μιας ομάδας. Όπως τώρα ο Βρύζας δεν ήταν απλά κάποιος που έκανε μεταγραφές.......................................
Αυτό έχει αρχίσει και ακούγεται έντονα τελευταία και το αναφέρει παραπάνω και ο kos.
Πως ήταν ο συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο και η κεντρομόλος δύναμη που τους κρατούσε ενωμένους γι' αυτό και υπήρξε η διάσπαση με την αποχώρηση του.Και πως προέβλεψε ότι οι τεταμένες τους σχέσεις θα οδηγήσουν σε ρήξη γι' αυτό και την έκανε πρώτος.
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ή όχι....Πάντως σε περίπτωση που είναι, είναι η απόλυτη κατάντια για τον ΠΑΟΚ,αυτοί οι δύο(παιδιά του ΠΑΟΚ) που ένωσαν και συσπείρωσαν τον κόσμο να έχουν ανάγκη από έναν Πορτογάλο και ξένο προς τον ΠΑΟΚ άτομο(όποιος και αν ήταν αυτός) για να τους κρατήσει ενωμένους.Ενα ρόλο που δεν είχε καμμιά υποχρέωση να τον παίξει και καλά έκανε και την κοπάνησε όπως,όπως....
Με την επιφύλαξη πάντα του εάν.....

niko70 έγραψε:Φιλικά και ΠΑΟΚτσήδικα
Πάντα.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Πωπω συζητησεις που γινονται!Μπραβο στο ΠΑΟΚμανια που μας δινει την ευκαιρια στους ΠΑΟΚτσηδες ολης της γης να διαβασουμε παμπολλες αποψεις αδερφων μας :nairepaok:

ΥΓ για να ειμαι και μεσα στο θεμα,Ζηση καλη επιτυχια σε οτι κανεις στην συνεχεια της ζωης σου και να ξες ΕΣΕΝΑ ηθελα στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Κανένα στοιχηματάκι με τους ξερόλες των τελευταίων σελίδων παίζει?

Ακόμα δεν διάβασα και αρκετές απο τις προηγούμενες ημέρες.

Πείτε τώρα που γυρίζει γιατί ποτέ δεν ξες τα ban έρχονται και παρέρχονται.

:lol: :lol: :lol:
kos

Δημοσίευση από kos »

τι στοιχηματακι να βαλουμε με εσενα ρε γκας. σαν να κλεβεις το παγκαρι θα ειναι :lol:

και που΄σαι γκας? για πες μου λιγο ποιος ειναι πιο σοβαρος λογος απολυσης.
1) ενας τεχνικος διευθυντης να κανει μια λαθος επιλογη προπονητη ή παικτη
2) ο υπευθυνος οικονομικων της ομαδας να αναφερει σε συνεντευξη τυπου λαθος??? ποσα αναφερομενος στο οικονομικο ανοιγμα της εταιριας?

αν ησουν προεδρος ποιον θα απελυες?
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Bono, για να μην κάνω παραθέσεις....πολύ γρήγορα γιατί κουράσαμε τους υπόλοιπους:

1. Οι υπερβολές προήλθαν από νεύρα και εκνευρισμό που δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι...Ωστόσο οι μεν ζητούσαμε χρόνο και υπομονή και οι δε καθημερινά την αποχώρηση του καρπουζά...αυτό οδήγησε και κάποιους να εκλαμβάνουν αυτή την εμμονή ως έλλειψη στήριξης (πράγμα φυσικά λανθασμένο).

2. Η ηρεμία πιθανό να είναι πρόσκαιρη

3. Ως αναπάντητο ερωτηματικό το έθεσε ο Μάξιμος. Εσύ πάντως είσαι ο πρώτος που ξεκίνησες τη σύγκριση με εκείνη την περίοδο, που όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σχέση με το ερωτηματικό του σήμερα.

4. Είναι όντως πιθανό να συνέβη ο Σάντος να ήταν ο συνδετικός κρίκος. Προσωπικά το πιστεύω. Κατάντια είναι πράγματι δύο άνθρωποι, νέοι, φίλοι, ΠΑΟΚτσήδες, ποδοσφαιράνθρωποι, να μην μπορέσουν να λύσουν τα όποια προσωπικά δημιουργήθηκαν στην πορεία, έχοντας τη μοναδική ευκαιρία να απογειώσουν την ομάδα με τη στήριξη του 100% του κόσμου.

Να πω και κάτι τελευταίο :

Δεν υπάρχει καμία διάθεση από τους υπόλοιπους να ασχοληθούν με την αποχώρηση Βρύζα. Δεκτό. Το "κοιτάμε μπροστά" άλλωστε είναι στάση "ΠΑΟΚτσήδικης" ζωής. Εγώ θα σταματήσω εδώ. Προσωπικά (το έχω αναφέρει πάλι) θα στηρίξω το Ζαγοράκη και τις επιλογές του με το τρόπο που έκανα μέχρι σήμερα. Υποψιάζομαι όμως ότι πάλι εγώ (και οι γνωστοί άλλοι ενδεχομένως) θα είμαι αυτός που θα ζητάει πίστωση χρόνου, υπομονή και ψυχραιμία, όταν έρθουν τα δύσκολα.........................
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

kos έγραψε:τι στοιχηματακι να βαλουμε με εσενα ρε γκας. σαν να κλεβεις το παγκαρι θα ειναι :lol:

και που΄σαι γκας? για πες μου λιγο ποιος ειναι πιο σοβαρος λογος απολυσης.
1) ενας τεχνικος διευθυντης να κανει μια λαθος επιλογη προπονητη ή παικτη
2) ο υπευθυνος οικονομικων της ομαδας να αναφερει σε συνεντευξη τυπου λαθος??? ποσα αναφερομενος στο οικονομικο ανοιγμα της εταιριας?

αν ησουν προεδρος ποιον θα απελυες?

Εύκολο ερώτημα

Στην πρώτη περίπτωση (έκανα και εγώ λάθος που έλεγα 400χιλιάρικα) η λάθος επιλογή στοίχισε 250χιλιάρικα.
Στην πρώτη περίπτωση ακόμα και οι μεταγραφές δεν ήταν πάντα οι σωστές.
Θυμίζω το έτος 2007.
Υπάρχουν όμως αρκετές ζημιές.
Αυτό δεν είναι μομφή για να μην παρεξηγηθώ και πάμε να λέμε άλλα μετά γιατί ήταν απόλυτα επιτυχημένος σε πολλές άλλες περιπτώσεις όχι όμως και ο Θεός ο αλάνθαστος κλπ και στην τελική ο Ζαγοράκης φταίει για όλα!

Επίσης όταν έφυγε ο Ζαγοράκης δεν έκανε δεκτή την παραίτηση Βρύζα Βιολίδη αντιθέτως πρότεινε να παραμείνουν άπαντες στο πόστο τους και ο Βρύζας να αναλάβει πρόεδρος!

Ελπίζω να το θυμάστε ειδικά αυτό το τελευταίο.

Πέρα λοιπόν απο επιλογή ο Ζήσης απο τον πρόεδρο για δεξί του χέρι ήταν και προτεινόμενος απο τον τωρινό πρόεδρο για πρόεδρος όταν έφυγε.

Νομίζω πως θα το θυμάται ο Ζήσαρος αυτό το οποίο δεν είναι καθόλου αμελητέο!

Πάμε στο 2ο.

Λάθος στα λόγια να κάνει όπως έκανα νωρίτερα που μίλησα για 400 αντί για 250 χιλιάρικα.
Αν είναι εφικτό να μην κάνει λάθη στις πράξεις όμως και έχουμε τρύπες και τρεξίματα.

Προς το παρόν υπάρχει τρύπα και ξέρουμε απο τι έχει γίνει ασχέτως αν κάποιοι έχουν βαλθεί να μας πείσουν για απλωμένα χέρια με βαθιές τσέπες.

Πλάκα έχει η συζήτηση πόσο ακόμα θέλετε να την συνεχίσουμε?

υγ

Τελικά πήρε τον Ρομπίνιο η Φενέρ?
Να θυμίσω ότι έδωσε γεύμα σε δημοσιογράφους χθες για να αντιστρέψει το κακό κλίμα μετά τον αποκλεισμό της.
Ανασύνταξη.

Εμείς ακόμα για τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα λέμε.

Ούτε ποιοι θα παραταχθούν δεν ξέρουμε!

-5 μέρες.

Επίσης τι θα έκανες εσύ αν με είχες υπάλληλο και σε έβαζα μέσα το μαγαζί απο ένα λάθος όσο καλό παιδί και αν είμαι?
Αν και στην περίπτωση είχαμε παραίτηση και όχι φάγωμα όπως πολλοί λένε.
Φυσικά θα φανεί ότι έχει γίνει στην πορεία όπως φαίνεται και η φάση Σάντος που μας έχει εξηγήσει 400000 φορές ότι δεν άντεχε και ακόμα επιμένουν μερικοί δυσαρεστημένοι ότι μας παράτησε.
Ποιοι αυτοί που δεν τον θέλανε έτσι και αλλιώς.

Μιλάμε για τρελό γέλιο η συζήτηση. :lol:
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Δεν τίθεται θέμα διάθεσης....ο Βρύζας έφυγε και όπως και εκείνος θα κοιτάξει το μέλλον του,το ίδιο πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ και εμείς.
Αλλωστε όσο και να το ψάχνουμε εικασίες και σενάρια μόνο μπορούμε να κάνουμε και ημιτελή συμπεράσματα να βγάζουμε όταν δεν ξέρουμε λεπτομέρειες που πολλές φορές κάνουν και τη διαφορά.
Ισως κάποτε μαθευτούν περισσότερα,ίσως....
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε παραπέρα...ούτε να τον γυρίσουμε πίσω μπορούμε,ούτε ωφελούν τα κλάματα.
Ομως και φυσικά δεν το ξεχνάμε...όπως δεν ξεχάσαμε και πολλά άλλα(είτε στραβά,είτε καλά) που συνέβησαν τα 3 χρόνια της "αθωότητας"...μαθήματα είναι για όλους μας.
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ακριβώς αυτό Bono

+ όσα θέλεις.

Και είμαι βέβαιος ότι θα μάθουμε πολύ σύντομα τι έχει συμβεί όσο και να θέλει κανείς να κρύψει την αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί αυτή.
Είναι κάτι σαν το φως!

Όσο και να το κρύψεις στην χούφτα σου θα φανεί στο τέλος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”