Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
rainmaker
στον χαρακτηρισμό σου ελπίζω να μην εννοείς τον φίλο kos που έκανες την παράθεση γιατί ήταν και απο τους υπέρμαχους κατά Γκαγκάτση κάποτε και αν διαβάσεις καλύτερα το σχόλιο του θα καταλάβεις ότι το λέει ειρωνικά.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με το ποστ σου όπως και με του marley εκτός απο το υστερόγραφο κάπου στο τέλος.
Δεν υπάρχει θέμα Βρυζικοί και Ζαγορακικοί.
Υπάρχει θέμα το καλό του ΠΑΟΚ μόνο.
Και σίγουρα και αγωνία απο πολλά μέλη για το τι θα γίνει στην συνέχεια.
στον χαρακτηρισμό σου ελπίζω να μην εννοείς τον φίλο kos που έκανες την παράθεση γιατί ήταν και απο τους υπέρμαχους κατά Γκαγκάτση κάποτε και αν διαβάσεις καλύτερα το σχόλιο του θα καταλάβεις ότι το λέει ειρωνικά.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με το ποστ σου όπως και με του marley εκτός απο το υστερόγραφο κάπου στο τέλος.
Δεν υπάρχει θέμα Βρυζικοί και Ζαγορακικοί.
Υπάρχει θέμα το καλό του ΠΑΟΚ μόνο.
Και σίγουρα και αγωνία απο πολλά μέλη για το τι θα γίνει στην συνέχεια.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ναι και εγώ νομίζω ότι δεν πρέπει να αφορά τον kos, o οποίος από την αρχή ήταν εναντίον της επιλογής γκαγκάτση.
- Maximus
Ξεκινας το ποστ και προασπιζεσαι της επιλογης Γκαγκατση... Εμμεσα δηλαδη προασπιζεσαι τον Ζαγορακη για την επιλογη του, τη στιγμη που η πλειοψηφια πιστευει το αντιθετο...rainmaker έγραψε:
Maximus, δεν είναι λίγο περίεργο σε κείμενο πέντε παραγάφων, να σε πιάνει αναλφαβητισμός μόνο στην τελευταία; Το υστερόγραφο δεν το είδες;; Και νομίζω πως ο Ζήσης ίσως να φταίει που δεν τα ξεκαθάρισε νωρίτερα, οχι που η αρρώστια είναι βαθιά ριζωμένη μέσα στο σύλλογο μας..
Συνεχιζεις και αναφερεσαι στη "διαμαχη" των στρατοπεδων παιρνοντας ως αξονα το πως νιωθει και σκεφτεται ο Θοδωρος απο περσι το καλοκαιρι...Και αυτο υπαρχει σε ολο το ποστ... Δικαιολογεις την φυγη του και "χτυπας" τον λαο που μυξοκλαιγεται και διαδιδει φημες και ωθησε τον Ζαγορακη στην εξοδο... Για να μην τα πολυλογώ, δεν ειναι το τι γραφεις, αλλα το πως το γραφεις...Διαβαζοντας το κειμενο ολοκληρο, αυτο διαισθασνθηκα... Προασπιση του Τεο και ουδετεροτητα απεναντι στον Ζηση...
Γραφεις συγκεκριμενα για να στηριξω τα επιχειρηματα μου:
-"Οι σχέσεις τους δεν ήταν ίδιες κυρίως λόγω θυμού του Ζήση."
-"Και νομίζω πως ο Ζήσης ίσως να φταίει που δεν τα ξεκαθάρισε νωρίτερα, οχι που η αρρώστια είναι βαθιά ριζωμένη μέσα στο σύλλογο μας.."
- Maximus
Η ερωτηση ειναι πολυ ανοιχτη και δεν υπαρχει ξεκαθαρη απαντηση... Σκεψου μονο αυτο...Kolokotronis_4 έγραψε:
Maximus o A είναι Πρόεδρος του ΠΑΟΚ
o B είναι εκτός ΠΑΟΚ
Ποιον στηρίζεις τον Α ή τον Β ?
Και ο Μπατατουδης υπηρξε καποια στιγμη προεδρος του ΠΑΟΚ... Αυτο δεν σημαινει ομως οτι η θεση χαρακτηριζει το ατομο...
+1 σε ολο το ποστ αλλα κυριως το υστερογραφο. Καποιοι εχουν επιλεξει στρατοπεδο εδω και καιρο και τωρα που εφυγε ο πνευματικος τους ηγετης αφηνιασαν. Και εγω γουσταρω Ζηση, αλλα οχι τοσο ωστε να μισησω τον Τεο, λες και φταει μονο αυτος που εφυγε ο Ζησης...η τραγικη επιλογη Μπερετα που χρεωσε την ομαδα μια 400αρα δεν εχει καμια σχεση, ,"ηταν απλα η αφορμη", οποτε δε στρεχει...rainmaker έγραψε: ΥΓ Προφανώς δεν προτιμώ κανένα ηλίθιο στρατόπεδο απο τα δύο που νομίζω καιρό τώρα έχουν δημιουργηθεί. Απλά λέω πως ο εκάστοτε πρόεδρος φθείρεται πιο πολύ και γι αυτό χρήζει περισσότερης στήριξης τώρα. Άσε που ο Ζήσης έχει ήδη φύγει..
Κατ αρχας ειμαι στη δουλεια κ αργησα να απαντησω.
Ξεκαθαρα :
Φιλε κος το μπουφος το είπα και φιλικά ως χαρακτηρισμο, σορρυ αν το πηρες τοσο στραβα. Το μ@λ@κ@ς δεν πήγαινε σε εσένα αλλά σε όλο τον κόσμο που διαδίδει τέτοιες φήμες όπως σε εκείνη που αναφέρθηκα εκεί.
Για το Ζήση στην ουσία για όποιον δεν κατάλαβε είπα οτι τζάμπα έτρωγε τα σωθικά του και δεν σταματούσε νωριτερα..
Αυτα, ισως επανελθω αργοτερα..
edit : Καλά οσο αφορά το αν υπερασπίζομαι Γκαγκα... ΟΧΙ. Πιο απλά δεν γίνεται.
Ξεκαθαρα :
Φιλε κος το μπουφος το είπα και φιλικά ως χαρακτηρισμο, σορρυ αν το πηρες τοσο στραβα. Το μ@λ@κ@ς δεν πήγαινε σε εσένα αλλά σε όλο τον κόσμο που διαδίδει τέτοιες φήμες όπως σε εκείνη που αναφέρθηκα εκεί.
Για το Ζήση στην ουσία για όποιον δεν κατάλαβε είπα οτι τζάμπα έτρωγε τα σωθικά του και δεν σταματούσε νωριτερα..
Αυτα, ισως επανελθω αργοτερα..
edit : Καλά οσο αφορά το αν υπερασπίζομαι Γκαγκα... ΟΧΙ. Πιο απλά δεν γίνεται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Παρ 13 Αύγ 2010, 17:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
zisis the end
τι ακριβως γινεται?εχουμε πολεμο?στον πολεμο οι ανθρωποι διαλεγουνε στρατοπεδα.....προτιμησεις σε προσωπα ομως δικαιουμαστε να εχουμε...οχι λατρεια ,προτιμηση που εχει κυριως να κανει με τη διαφορετικοτητα του καθε ανθρωπου.....εγω το λεω ξεκαθαρα σαν προσωπικοτητα προτιμω το ζηση απο αυτα που εχω δει απο αυτα που εχω ακουσει....αλλα απο εκειι και περα προεδρος ειναι ο ζαγορακης και αφου αυτος ειναι μπροστα στην ομαδα που αγαπαμε θα πρεπεινα ειμαστε μαζι του μας αρεσει δε μας αρεσει.εγω πιστευω πως και ο ιδιος ο ζησης δεν το γουσταρει αυτο το διχασμο.και ισως και για αυτο να εφυγε.και κατα τη γνωμη μου ουτε το ταιμινγκ μετραει ο παοκ παντα μα παντα θα εχει ενα σοβαρο ματσ μπροστα του ειτε παιζει με τη φενερ ειτε με τον ολυμπιακο ειτε με την κερκυρα.γιατι πολυ απλα ειμαστε σοβαρη ομαδα.δλδ αν εβγαινε στην παρουσιαση του δερμιτζακη και ελεγε εγω το ζαγορακη δεν το γουσταρω γιατι μου επαιξε πουστια...γτ εδιωξε το μπερετα γτ επεστρεψε δε θα μας εκανε κωλο?τι θα ηταν ενωτικος?δε θα ηταν ο ζησης ο ρουφιανος που προδωσε την ομαδα σε τετοια κρισιμη στιγμη?διαλεξε να φυγει τωρα ωστε μεχρι τη φενερ να εχει ψιλοξεθημανει το θεμα.αλλα αν μετραει καπου η γνωμη μου χρωσταμε πολλα ευχαριστω στο ζηση...εναν για καθε καλη κινηση που εκανε...ενα για καθε παικτη που εφερε...και αν καποιοι ξενερωνουμε με τα λαθη του κοψτε του 5-6 απο τα ευχαριστω που θα επρεπε να ακουσει..
υ.γ
υ.γ
- khaledfreepaok
Στο σημειο που βρισκομαστε νομιζω οτι δεν επηρεαζει και τοσο την πορεια της ομαδας μας στο μελλον το τι θα κανει ο ζησης και κυριως ασχολουμαστε για κουτσομπολιστικους λογους με το θεμα,του στυλ ποτε τσακωθηκανε με τον ζαγορακη και τι ειπανε και αν ητανε για διακοπες ο ζησης η ελεγε ψεματα.και κρινω μικρης σημασιας την παραιτηση του γιατι αυτο που θα ορισει το μελλον μας θετικα η αρνητικα θα ειναι η προκριση η ο αποκλισμος μας απο το ουεφα.αν περασουμε κ παρουμε τ λεφτα παιρνουμε τεραστια οικονομικη ανασα , δεν χρειαζεται να ξεπουλησουμε και κυριως παμε και για μια ακομα καλη μεταγραφη.δλδ ειτε με ζηση ειτε χωρις δεν βλεπω κατι ασχημο.αντιθετα αν αποκλειστουμε κ ερθει οπως λενε το οικονομικο κραχ και παλι ο βρυζας δεν θα μπορουσε να βοηθησει.και επειδη ολοι ευχομαστε να πραγματοποιηθει το πρωτο σεναριο ας μην διογκωνουμε το θεμα και ας μην δημιουργουμε κλιμα μου μπορει να αποπροσανατολισει την ομαδα.και ας αφησουμε στην τελικη τους πρωταγωνιστες να εχουνε και τα προσωπικα τους οπως εχουν ολοι σε θεσεις εξουσιας παντα και παντου.η δουλεια μας ειναι τωρα να προστατεψουμε την ομαδα και οχι να μπουμε σε μια διαδικασια να βγαλουμε ολα τα απλυτα μας στη φορα και στο τελος τα ματια μας.
Μα τα βγάζουμε κάθε μέρα τα μάτια μας.
Α ναι και που είστε εσείς που θέλετε να μιλάμε και άλλο για το θέμα και δεν θέλετε να κλειδωθεί.
[youtube]y8AMmB2ibCo&feature=related[/youtube]
υγ
Γιάννη απο Ιταλία τι λένε οι οπαδοί αυτής της σούπερ ομάδας?
υγ 2
Ο Σάντος δεν μας χρέωσε με 400 χιλιάρικα όταν έφυγε.
υγ3
Ρίξτε τώρα απο κάτω ποστ να ανεβαίνει η ακροαματικότητα και ξεχάστε την Φενέρ Μπαχτσέ έτσι και αλλιώς χάσαμε και διαλυθήκαμε σύμφωνα με τα λεγόμενα σας με την αποχώρηση του Ζήση μας.
ΥΓ4
Ζήση σε περιμένω σαν προπονητή κάποια στιγμή.
Πάρε βρε παιδάκι μου και εσύ ένα πτυχίο μπορείς μυαλό έχεις άφθονο.
Α ναι και που είστε εσείς που θέλετε να μιλάμε και άλλο για το θέμα και δεν θέλετε να κλειδωθεί.
[youtube]y8AMmB2ibCo&feature=related[/youtube]
υγ
Γιάννη απο Ιταλία τι λένε οι οπαδοί αυτής της σούπερ ομάδας?
υγ 2
Ο Σάντος δεν μας χρέωσε με 400 χιλιάρικα όταν έφυγε.
υγ3
Ρίξτε τώρα απο κάτω ποστ να ανεβαίνει η ακροαματικότητα και ξεχάστε την Φενέρ Μπαχτσέ έτσι και αλλιώς χάσαμε και διαλυθήκαμε σύμφωνα με τα λεγόμενα σας με την αποχώρηση του Ζήση μας.
ΥΓ4
Ζήση σε περιμένω σαν προπονητή κάποια στιγμή.
Πάρε βρε παιδάκι μου και εσύ ένα πτυχίο μπορείς μυαλό έχεις άφθονο.
zisis, θα συμφωνήσω φίλε. Πολέμους βλέπουν αυτοί που δεν μπορούν να διαβάσουν τίποτε πέρα από την επιφάνεια.
Όσο και στα μαλακά να θέλουν κάποιοι να περάσει το θέμα της αποχώρησης του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ (δεν είδα κανέναν να αναφέρεται σε αυτή την ιδιότητα του Βρύζα) και Τ.Δ. της ΠΑΕ, δε γίνεται.
Στοχοποιούνται απρόκλητα διάφοροι φίλοι εδώ μέσα, ίσως και εγώ για δημιουργία στρατοπέδων, διάθεση διχοτομήσεων κλπ. Όποιος νομίζει ότι είναι μεγαλύτερο διοικητόσκυλο από μένα, τον προκαλώ να διαβάσουμε τα ποσταρίσματα στα αντίστοιχα τόπικ. Αυτό ισχύει και για άλλους φίλους.
Γι' αυτό πριν επιδωθούν μερικοί στο προσφιλές κυνήγι μαγισσών, που αναπόφευκτα θα μας στερήσει από κάποιες φωνές που πρέπει να ακούγονται (γιατί όλοι πρέπει να ακούγονται), ας εξετάσουν καλύτερα τα κίνητρα του καθενός. Τουλάχιστο για μένα είναι μόνο το καλό του ΠΑΟΚ και τίποτε άλλο.
Όσο και στα μαλακά να θέλουν κάποιοι να περάσει το θέμα της αποχώρησης του ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ (δεν είδα κανέναν να αναφέρεται σε αυτή την ιδιότητα του Βρύζα) και Τ.Δ. της ΠΑΕ, δε γίνεται.
Στοχοποιούνται απρόκλητα διάφοροι φίλοι εδώ μέσα, ίσως και εγώ για δημιουργία στρατοπέδων, διάθεση διχοτομήσεων κλπ. Όποιος νομίζει ότι είναι μεγαλύτερο διοικητόσκυλο από μένα, τον προκαλώ να διαβάσουμε τα ποσταρίσματα στα αντίστοιχα τόπικ. Αυτό ισχύει και για άλλους φίλους.
Γι' αυτό πριν επιδωθούν μερικοί στο προσφιλές κυνήγι μαγισσών, που αναπόφευκτα θα μας στερήσει από κάποιες φωνές που πρέπει να ακούγονται (γιατί όλοι πρέπει να ακούγονται), ας εξετάσουν καλύτερα τα κίνητρα του καθενός. Τουλάχιστο για μένα είναι μόνο το καλό του ΠΑΟΚ και τίποτε άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος niko70 την Παρ 13 Αύγ 2010, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ετσι ρε φιλε αυτο ακριβως λεμε..khaledfreepaok έγραψε:Στο σημειο που βρισκομαστε νομιζω οτι δεν επηρεαζει και τοσο την πορεια της ομαδας μας στο μελλον το τι θα κανει ο ζησης και κυριως ασχολουμαστε για κουτσομπολιστικους λογους με το θεμα,του στυλ ποτε τσακωθηκανε με τον ζαγορακη και τι ειπανε και αν ητανε για διακοπες ο ζησης η ελεγε ψεματα.και κρινω μικρης σημασιας την παραιτηση του γιατι αυτο που θα ορισει το μελλον μας θετικα η αρνητικα θα ειναι η προκριση η ο αποκλισμος μας απο το ουεφα.αν περασουμε κ παρουμε τ λεφτα παιρνουμε τεραστια οικονομικη ανασα , δεν χρειαζεται να ξεπουλησουμε και κυριως παμε και για μια ακομα καλη μεταγραφη.δλδ ειτε με ζηση ειτε χωρις δεν βλεπω κατι ασχημο.αντιθετα αν αποκλειστουμε κ ερθει οπως λενε το οικονομικο κραχ και παλι ο βρυζας δεν θα μπορουσε να βοηθησει.και επειδη ολοι ευχομαστε να πραγματοποιηθει το πρωτο σεναριο ας μην διογκωνουμε το θεμα και ας μην δημιουργουμε κλιμα μου μπορει να αποπροσανατολισει την ομαδα.και ας αφησουμε στην τελικη τους πρωταγωνιστες να εχουνε και τα προσωπικα τους οπως εχουν ολοι σε θεσεις εξουσιας παντα και παντου.η δουλεια μας ειναι τωρα να προστατεψουμε την ομαδα και οχι να μπουμε σε μια διαδικασια να βγαλουμε ολα τα απλυτα μας στη φορα και στο τελος τα ματια μας.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ο ζησης τσακωθηκε με τον ζαγορ κ εφυγε απλα τα πραγματα.....κ θα ξαναγυρισει....σαν αντιπροεδρος
- navigator11
niko70 έγραψε:zisis, θα συμφωνήσω φίλε. Πολέμους βλέπουν αυτοί που δεν μπορούν να διαβάσουν τίποτε πέρα από την επιφάνεια.
ορισμενοι φιλε μου εχουν βγαλει τις ζυγαριες και αναδραμοντας στο προσφατο παρελθον κανουν μπακαλιστικους συμψηφισμους,παιρνοντας και ατυπα "εκδικηση"!σου λεει "δε μπορει να μου τη βγαινατε απο αριστερα την περιοδο που εγω εκραζα και τωρα να κανετε το ιδιο ανευ συνεπειων!".λες και οι ανησυχιες,που εκφραζονται ΤΩΡΑ,μπορουν να τυχουν οποιασδηποτε σοβαρης συγκρισης με τις αντισττοιχες,που γινονταν κατα στοχοποιημενων προσωπων,γκαγκατση (εκ του αποτελεσματος δικαιως) και σαντος,σε μιαν εποχη ομως που σε τιποτα δε θυμιζει την κατασταση του σημερινου ΠΑΟΚ.τοτε η ομαδα ειχε ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ειχε ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ,ειχε ΟΡΑΜΑ,ΠΛΑΝΟ,παρα τα οικονομικα προβληματα και τοτε κι ολα αυτα που ΕΙΧΕ,σε αντιθεση με σημερα,προσεδιδαν στον κοσμο,τη συντριπτικη τουλαχιστον πλειοψηφια,ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ,ΑΝΟΧΗ ΓΙΑ ΛΑΘΗ που μοιραια θα γινονταν.τη στιγμη αυτη λοιπον που κανενας δεν ξερει σημερα το πρωι αν δεν υπαρξει καμμια καινουργια ...... κιντερ εκπληξη,εννοειται δυσαρεστη,ορισμενοι επιλεγουν να μιλανε για ΜΑΣΚΕΣ.ε λοιπον,ΝΑΙ,επεσαν οι μασκες!προσωπικα θελω το κακό της ομαδας.να παει οσο χειροτερα γινεται γιατι οι κολλητοι μου στην ομαδα,απο τους οποιους τα επαιρνα,πηγαν στην εθνικη και εμεινα χωρις μιζες πλεον.ηταν καλο εξτρα μεροκαματο και μαλιστα σε μερες απιστευτα ζορικες!καιτοι ολα βαινουν αψογως,τελειως ωφελιμιστικα και κακεντρεχως αποφασιζω να επιτεθω στο ζαγορακη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Κυρ 15 Αύγ 2010, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μπα δεν είναι αυτό,λάθος το πιασες ώς συνήθως....άλλωστε τι συνέπειες μπορεί να έχεις όταν βρίσκεσαι πίσω από ένα pc??navigator11 έγραψε: ορισμενοι φιλε μου εχουν βγαλει τις ζυγαριες και αναδραμοντας στο προσφατο παρελθον κανουν μπακαλιστικους συμβιβασμους,παιρνοντας και ατυπα "εκδικηση"!σου λεει "δε μπορει να μου τη βγαινατε απο αριστερα την περιοδο που εγω εκραζα και τωρα να κανετε το ιδιο ανευ συνεπειων!".
Πολύ απλά το παιχνιδάκι που τόσο σας άρεσε θα έπρεπε να έχετε το μυαλουδάκι να καταλάβετε ότι μπορεί να το παίξουν και άλλοι όταν ο καιρός τα φέρει αλλιώς....αλλά που μυαλουδάκι τότε για τέτοιες πολύπλοκες σκέψεις.
Συκοφαντία,διαστρέβλωση και άγιος ο Θεός ήταν οι μόνες έννοιες.
Α και για να μην το ξεχάσω,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ η ομάδα έχει και σήμερα...αν δεν σου αρέσει τα παράπονά σου σε εκείνον που έλεγε "σε όποιον δεν αρέσει ο προπονητής ας μην πατήσει στο γήπεδο"...ωραίο η προτροπή,μάλλον κάποτε θα συμφωνούσες απνευστί,για σήμερα δεν ξέρω.....