Nέος τεχνικός διευθυντής
Re: Nέος τεχνικός διευθυντής
Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η πλήρης απαξίωση του Σβούρα;
Στο μόνο που βλέπω να υπερτερεί ο Ζήκος, είναι τα κονέ από την Ευρωπαϊκή του καριέρα.
Η θέση όμως του Τ.Δ. δεν είναι μόνο να βρίσκει καλούς και φθηνούς παίκτες (που θα ταιριάζουν στην χημεία και το μπάτζετ της ομάδας, αλλιώς θα ήταν ένας ακόμη μάνατζερ) αλλά και να "κρατά" τα αποδυτήρια (το θεωρώ σημαντικότερο) και να παίζει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ παικτών και διοίκησης (εξίσου σημαντικό).
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν δώσει δείγματα γραφής στα παραπάνω και κάθε σύγκριση μεταξύ τους είναι απλή υπόθεση.
Στα μάτια μου ο Ζήκος φαντάζει ο "μπουρζουά" της ιστορίας και ο Σβούρας ο "κλοσάρ". Και η ομάδα μας, μόνο μπουρζουαζία δεν είναι.
Από την άλλη τον Σβούρα τον έχω για ΠΑΟΚσάκι, γνωρίζει και πονάει την ομάδα και κάποια χρόνια στην διαπλοκή του βάζελου τα έχει. Δεν γεννήθηκε εχθές.
Δεν είμαι υπέρ του ενός ή του άλλου. Όπως δεν θα έλεγα όχι σε Κωστίκο ή Ίλια Ίβιτς. (τι καλά να τους είχαμε όλους ...)
Είμαι υπέρ του ενστίκτου του Ζαγόρ. Είναι αυτό που επέλεξε Σάντος και Ζήση και μας έφερε ένα βήμα πριν το CL.
Είναι, εξάλλου, το μόνο που μας έμεινε.
Στο μόνο που βλέπω να υπερτερεί ο Ζήκος, είναι τα κονέ από την Ευρωπαϊκή του καριέρα.
Η θέση όμως του Τ.Δ. δεν είναι μόνο να βρίσκει καλούς και φθηνούς παίκτες (που θα ταιριάζουν στην χημεία και το μπάτζετ της ομάδας, αλλιώς θα ήταν ένας ακόμη μάνατζερ) αλλά και να "κρατά" τα αποδυτήρια (το θεωρώ σημαντικότερο) και να παίζει τον ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ παικτών και διοίκησης (εξίσου σημαντικό).
Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος έχουν δώσει δείγματα γραφής στα παραπάνω και κάθε σύγκριση μεταξύ τους είναι απλή υπόθεση.
Στα μάτια μου ο Ζήκος φαντάζει ο "μπουρζουά" της ιστορίας και ο Σβούρας ο "κλοσάρ". Και η ομάδα μας, μόνο μπουρζουαζία δεν είναι.
Από την άλλη τον Σβούρα τον έχω για ΠΑΟΚσάκι, γνωρίζει και πονάει την ομάδα και κάποια χρόνια στην διαπλοκή του βάζελου τα έχει. Δεν γεννήθηκε εχθές.
Δεν είμαι υπέρ του ενός ή του άλλου. Όπως δεν θα έλεγα όχι σε Κωστίκο ή Ίλια Ίβιτς. (τι καλά να τους είχαμε όλους ...)
Είμαι υπέρ του ενστίκτου του Ζαγόρ. Είναι αυτό που επέλεξε Σάντος και Ζήση και μας έφερε ένα βήμα πριν το CL.
Sera4 έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο με αυτο...
πουθενα , ισα ισα θα εχουμε να κανουμε με ενα γραφειο μανατζερ και οχι τοσα και τοσα...
παπουτσι απ τον τοπο σου που λενε....
Οκ ξύπνιε...Fantomas έγραψε:Ο Άκης Ζήκος είναι γέννημα θρέμμα Αθηναίος και χανουμάκι.
Ο Άκης Ζήκος ήταν ο εκπρόσωπος του Camel Meriem στην Ελλάδα αλλά και άλλων παιχτών και εδώ και ένα χρόνο εκτελεί και χρέη μάνατζερ. Έχει συμβόλαιο με την NOVA και επίσης μεσολάβησε στο να κλείσει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία (λένε χωρίς λεφτά?) σε ένα προπονητικό κέντρο που δεν θα πήγαινε καμία ομάδα γιατί θα επικρατούσαν 35 βαθμούς Κελσίου μέσα στο Καλοκαίρι.
Με άλλα λόγια Κόντης νούμερο 2. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ιβιτς. Ο Κωσταντινίδης είναι άσχετος με την δουλειά.
Ο μόνος κατάλληλος είναι ο Γεωργιάδης.
ΞΥΠΝΑΤΕ
με τρυανταφυλλο μαχαιριδη τι σχεσεις εχει ο ζαγορ ρε παιδια?
παιζει καμια κουμπαρια?
παιζει καμια κουμπαρια?
ολοι το ξεραν εχθος απο τους ιδιους τους γερμανους δλδ...κοιτα να δεις... :ugeek: :ugeek:Fantomas έγραψε:Ο Άκης Ζήκος είναι γέννημα θρέμμα Αθηναίος και χανουμάκι.
Ο Άκης Ζήκος ήταν ο εκπρόσωπος του Camel Meriem στην Ελλάδα αλλά και άλλων παιχτών και εδώ και ένα χρόνο εκτελεί και χρέη μάνατζερ. Έχει συμβόλαιο με την NOVA και επίσης μεσολάβησε στο να κλείσει ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία (λένε χωρίς λεφτά?) σε ένα προπονητικό κέντρο που δεν θα πήγαινε καμία ομάδα γιατί θα επικρατούσαν 35 βαθμούς Κελσίου μέσα στο Καλοκαίρι.
Με άλλα λόγια Κόντης νούμερο 2. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Ιβιτς. Ο Κωσταντινίδης είναι άσχετος με την δουλειά.
Ο μόνος κατάλληλος είναι ο Γεωργιάδης.
ΞΥΠΝΑΤΕ
paok87 έγραψε:Κωστικος και προσπάθεια συνεργασίας με Σέλουκ για να έχουμε και άκρες έξω...
Όχι μόνο με Σέλουκ αλλά και με Φερερ...Ο Φερερ έκανε πολύ καλή δουλειά σε αεκ,αρη, ηρακλή ...
Ποιο ταλέντο και ποιο μωρό του Κωστίκου βγήκε στον ΠΑΟΚ?
Μόνο ο Σικαμπάλα.
Μόνο ο Γ.Χ. κάνει αυτή την στιγμή για τον ΠΑΟΚ.
Υ.Γ.: Επίσης ο ο Βιολίδης... (Ζαγορακης)

μπα καμια απαξιωση...απλα δεν εχει ουτε τις παραστασεις ουτε τα κονε του ζηκου αυτη ειναι η αληθεια...πολυ καλη ιδεα ειναι να εχεις και τους 2 τον ενα για τις μεταγραφες και τον αλλο για τα αποδυτηρια ας πουμε...DC έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι η πλήρης απαξίωση του Σβούρα;

φαντομα αν ειναι αθηναιος η κρητικος η βραζιλιανος στα ...
το προπονιτικο κεντρο που εκλεισε ηταν δωρεαν για την παε
ο ζηκος εχει κυρος στους αρδ καλο ειναι αυτο
η συνεργασια με το νοβα ακομα καλυτερη
και στην τελικη δεν ηρθε ακομα κατσε να ερθει και μετα πες οτι θελεις
το προπονιτικο κεντρο που εκλεισε ηταν δωρεαν για την παε
ο ζηκος εχει κυρος στους αρδ καλο ειναι αυτο
η συνεργασια με το νοβα ακομα καλυτερη
και στην τελικη δεν ηρθε ακομα κατσε να ερθει και μετα πες οτι θελεις
Το ότι είναι και μάνατζερ δεν σε ενδιαφέρει....αυτά που κοροϊδεύουμε να τα λουστούμε δηλαδή....
Άμα έρθει μετά θα πρέπει να το βουλώσω... γιατί μετά θα ισχύει ο νόμος της σιωπής.

Άμα έρθει μετά θα πρέπει να το βουλώσω... γιατί μετά θα ισχύει ο νόμος της σιωπής.

Καλα για το αθηναιος και χανουμακι εγω ως προταιρημα το βλεπω,εχουμε χορτασει απο Παοκτσιδες που περασαν και στην καλητερη δεν ακουμπησαν, στην χειροτερη...Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι κακο που ειναι και μανατζερ μονο ως θετικο μπορω να το δω καθως σημαινει οτι εχει ηδη σχηματισει τις γνωριμιες που ειναι απαραιτητες για την θεση,το αν θα προσπαθησει να φερει δικους του πελατες υπαρχει και μια διοικηση και ενας Ζαγορ που και αυτος θα κρινει τις οποιες προτασεις.Το δε παραδειγμε Μεριεμ μονο ως επιτυχια μπορω να το εκλαβω καθως καταφερε να πεισει ενα παικτη με πλουσιο βιογραφικο σε καλη ηλικια να παει στον ρουλη και με σχετικα λιγα λεφτα.Οσο για τη θερμοκρασια στην Γερμανια,ποιος θα το ελεγε οτι θα ειχε 35 βαθμους εκει αλλους τοσους στην Μσοχα και καυσωνα στην Βρετανια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 12 Αύγ 2010, 14:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μην το συκρινεις με την κοντη ψωλη ο ζηκος ειναι σοβαρος ανθρωπος εχει συνεργαστει με μας και με τον σορλενFantomas έγραψε:Το ότι είναι και μάνατζερ δεν σε ενδιαφέρει....αυτά που κοροϊδεύουμε να τα λουστούμε δηλαδή....![]()
για νομους σιωπης που λες νομιζω τελειωσαν
για τον αδερφο που ειπε για γεωργιαδη συμφωνωγινεται ομως;
αν ερθει ο σβουρας σημαινει οτι δεν θελει ο ζαγορ τεχν.διευθ αλλα ενα γνωστο του να κανει αλλες δουλιες
Εγώ είπα την γνώμη μου:
Γιάννης Παπαδόπουλος (το ΠΑΟΚτσάκη ο Harvard) πρόεδρος με δικό του σχήμα και διαφάνεια.
Γ.Χ. Τεχνικός Διευθυντής.
Συνεργασία και με Φερερ.
Αυτά ....τώρα το βουλώνω...
Γιάννης Παπαδόπουλος (το ΠΑΟΚτσάκη ο Harvard) πρόεδρος με δικό του σχήμα και διαφάνεια.
Γ.Χ. Τεχνικός Διευθυντής.
Συνεργασία και με Φερερ.
Αυτά ....τώρα το βουλώνω...

εαν δεχτει να μην εχει καμια σχεση με εκπροσωπιση παικτων καλως να ορισει.Fantomas έγραψε:Το ότι είναι και μάνατζερ δεν σε ενδιαφέρει....αυτά που κοροϊδεύουμε να τα λουστούμε δηλαδή....![]()
μανατζερ παικτων και ταυτοχρονα τεχνικος διευθυντης στον ΠΑΟΚ ειναι τεραστιο ασυμβιβαστο.
πιο τεραστιο δεν μπορει να υπαρξει. και βεβαια δηθεν παραχωρησεις μετοχων απο το γραφειο μανατζερ που εχει με τον ντεμη δεν περνανε. πρεπει με καποιον τροπο να ξεκαθαρισει τα πραγματα εαν θελει να δουλεψει στον ΠΑΟΚ.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
ενταξει ο σβουρας δεν κανει γ μεταγραφες ....κανει μονο στη φαση οτι ειναι τιμιος κ ειναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ......τωρα ο ζηκος εχει περισσοτερα κονε .......
εμενα δε μ αρεσει κανενας απο τους 2
αλλα θα προτιμουσα ζηκο λογω κονε που εχει γ αυτη τη θεση....
εμενα δε μ αρεσει κανενας απο τους 2
αλλα θα προτιμουσα ζηκο λογω κονε που εχει γ αυτη τη θεση....
γιατι να το βουλωσεις;
για γχ μεσα και εγω
για φερερ ειχε ερθει σε εμας και τον διωξαμε ... γνωμη για αυτον δεν εχω τι να σου πω;
για παπαδοπουλο οχι ρε φιλε μακρια για μενα αυτο το ατομο ο ΠΑΟΚ δεν ειναι εταιρια
για γχ μεσα και εγω
για φερερ ειχε ερθει σε εμας και τον διωξαμε ... γνωμη για αυτον δεν εχω τι να σου πω;
για παπαδοπουλο οχι ρε φιλε μακρια για μενα αυτο το ατομο ο ΠΑΟΚ δεν ειναι εταιρια