Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
νοβι βλεπω και εσυ ακομα τον σκεφτεσαι τον τυπα...
2-3 τετοιους οργανωτες να ειχαμε ρε γαμωτο... :ugeek: :ugeek:

αν το σκεφτομαι λεει... τον ερωτευτηκα τον τυπο λεμε...

εδινε συνθημα και κατευθειαν ξεκινουσες... εμπνευση και σεβασμος... πραματα που δε στα εμπνεει κανεις δικος μας...

εδινε συνθημα και κατευθειαν ξεκινουσες... εμπνευση και σεβασμος... πραματα που δε στα εμπνεει κανεις δικος μας...

Η αλήθεια είναι ότι ο gate4mitsos έχει ένα δίκαιο από την άποψη ότι αλίμονο αν ο άλλος δε φωνάζει επειδή πχ δεν πάει τον τάδε οργανωτή ή επειδή κάνει κερκίδα στους 5-6 φίλους του και γ@μ@ει την εικόνα. Αλλά ότι η ηγεσία είναι μια χαρά δεν μπορώ να το δεχτώ βλέποντας πολλές φορές να ακούγονται 2 και 3 συνθήματα απ' την 4. Υπάρχει αλήθεια και στις δύο πλευρές...
Nαι ρε συ Πηγασε. Σ αυτο κολλαμε. Προσωπικα συνηθως βρισκομαι καπου αναμεσα στους 2 οργανωτες. Κοιταζω αριστερα δινει συνθημα... "αντε ξεκιναμε" λεω... κοιταζω δεξια, αλλο συνθημα... ακουω και κατι ακυρους πισω να δινουν και τριτο συνθημα... αντε κανε κερκιδα μετα... οταν 2 ατομα δε μπορουν να τα βρουν μεταξυ τους στο ιδιο πεταλο, τι κερκιδα να γινει...??
υ.γ. οχι οτι δεν μαζευει τη σαρα και τη μαρα η 4 πλεον, αλλα αυτο ειναι δευτερο για μενα... ας ξεκινησουμε εμεις να μαστε οκ και οι "περιεργοι" φευγουν πολυ ευκολα... παρα πολυ ευκολα...
υ.γ. οχι οτι δεν μαζευει τη σαρα και τη μαρα η 4 πλεον, αλλα αυτο ειναι δευτερο για μενα... ας ξεκινησουμε εμεις να μαστε οκ και οι "περιεργοι" φευγουν πολυ ευκολα... παρα πολυ ευκολα...

Αυτός ο οργανωτής ειναι από τους +40 από τα πιο μάχιμα γκρουπ της Παρτίζαν...όταν ανεβαίνουν αυτοί επάνω όλοι κάνουν μόκο και τραγουδάνε ακόμα και οι γκόμενες...αν δεν τραγουδάει κάποιος και είναι στο πέταλο όταν είναι αυτοί στο κάγκελο είναι μεγάλη προσβολή για αυτούς και πίπτει η ράβδος σε τέτοια φαινόμενα!
ναι το ξερω και εγω αυτο ισχυει...ο τυπος εμπνεει σεβασμο και δεος...οταν λεει ενα συνθημα αυτο θα ακουστει δεν θα λεει ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του... :ugeek:
novito έγραψε:αν το σκεφτομαι λεει... τον ερωτευτηκα τον τυπο λεμε...![]()
![]()
θα μου επιτρεψεις κανεις λαθος.αν δεν σου εμπνεουν σεβασμο,ειδικα το παιδι στην μεγαλη(οχι οτι τους ξεχωριζω απλα επειδη καθομαι εκει,το παιδι στην 4α μου εχει προσφερει πολλες στιγμες ανατριχιλας)τοτε εχεις-εχετε-εχουμε μεγαλη αποψη για τον εαυτο μας.αλλα τι να λεμε και τον μακη τον μαναβη να φερεις καποιοι........
φυσικα και εμπνεει σεβασμο ο σταυρακης(ιδιως σε ατομα που τον ζουνε και εκτος εδρας) δεν ειπε κανεις το αντιθετο αλλα ο τυπος εκεινος ηταν μορφη...πολυ εμβληματικη φυσιογνωμια...
μαγκες εχω ακουσει ιστοριες για τον μαναβη αρκετες
(τα ξαδερφια μου τον ακολουθουσανε)
οταν καποιος δεν εβγαζε τα λαρυγγια του
ετρωγε χαστουκια
τωρα αν η 4 εχει γκομενακια και ερωτευμενους
κλαφτα χαραλαμπε
(τα ξαδερφια μου τον ακολουθουσανε)
οταν καποιος δεν εβγαζε τα λαρυγγια του
ετρωγε χαστουκια
τωρα αν η 4 εχει γκομενακια και ερωτευμενους
κλαφτα χαραλαμπε
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
έτσι είναι, όπου δεν πίπτει ο λόγος πίπτει η ράβδος
χαστούκια και σφαλιάρες, όπως λέμε αγκαλίτσες και φιλάκια
χαστούκια και σφαλιάρες, όπως λέμε αγκαλίτσες και φιλάκια

ετσι πρεπει κανονικα...καποια πραγματα πρεπει επιτελους να τα καταλαβουμε...
υγ οποιος ξερει ας με πει γιατι με την παρτιζαν ο μπελλος εβαλε κορδελα γυρω απο το σημειο του???κατι σαν να σημαδευε την περιοχη του ενα πραγμα... :ugeek:
υγ οποιος ξερει ας με πει γιατι με την παρτιζαν ο μπελλος εβαλε κορδελα γυρω απο το σημειο του???κατι σαν να σημαδευε την περιοχη του ενα πραγμα... :ugeek:
αδερφε billy4 δε θα διαφωνησω οτι η 4 δεν ειναι οπως ητανε στο παρελθον αλλα πιστεψε με ειμαστε ετη φωτος μπροστα απο τους αλλους.και σαν ατομα και σαν κερκιδα.σαφως και δεν πλησιαζουμε τις εποχες του 90 αλλα η κερκιδα ειναι σε πολυ καλό επιπεδο.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ αυτό το αίσθημα του τρόμου για την 4 έχει χαθεί πλέον. Δεν ξέρω αν είναι επειδή αλλάξαν οι εποχές αλλά αναπολώ τις στιγμές που νιώθαμε ότι μπαίνουμε σε κάτι ΙΕΡΟ.
εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο...και καποτε την πονουσαν την ομαδα κανονικα οι οπαδοι...τωρα πολλοι ειναι της πλακας δυστυχως...εχουμε χασει το νοημα του οπαδισμου...και μιλαω γενικα...
Κανένας δεν διαφωνεί ότι είμαστε μπροστά και ότι το επίπεδο είναι πολύ καλό. Κι όταν αναφέρθηκα σε αίσθημα τρόμου αναφέρομαι σε εμάς τους ίδιους. Γιατί ο τρόμος από τους αντιπάλους ακόμα υπάρχει και θα υπάρχει για πάντα. Απλά επειδή το έζησα (έστω και στη δύση του δυστυχώς) και μπορώ να το συγκρίνω με το τώρα, πιστεύω ότι τότε ήμασταν κάποια κλικ πάνω.katerini4 έγραψε:αδερφε billy4 δε θα διαφωνησω οτι η 4 δεν ειναι οπως ητανε στο παρελθον αλλα πιστεψε με ειμαστε ετη φωτος μπροστα απο τους αλλους.και σαν ατομα και σαν κερκιδα.σαφως και δεν πλησιαζουμε τις εποχες του 90 αλλα η κερκιδα ειναι σε πολυ καλό επιπεδο.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ αυτό το αίσθημα του τρόμου για την 4 έχει χαθεί πλέον. Δεν ξέρω αν είναι επειδή αλλάξαν οι εποχές αλλά αναπολώ τις στιγμές που νιώθαμε ότι μπαίνουμε σε κάτι ΙΕΡΟ.