Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa0k1 έγραψε:re paidia ti sas noiazei esas an o allos foraei aspromaurara kokkina h portokali an goustarei bazei kai t braki t anapoda koumanto 8a tn kanete???kai osoi mpenete sto gipedo xoris eisitirio kai nomizete oti kalo kanete stin omada mono an fonazete eistai ba8eia nixtimenoi!!!!opos oloi 3eroume dn pernoume megalous paiktes epeidi exoume oikonomiko problima kai emeis oi opadoi ti kanoume????o laos mas polles fores exei apodi3ei oti dn iparxei kaliteros kai auto dn t dixneis oute me t na foras aspromaura oute me t na mpeneis xoris eisitirio alla otan se xreiazete na tn stirizeis opos kaname sto parel8on gi auto afiste ta rouxa kai peite tpt allo Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
Φιλαράκι πέφτουν μπάτσες, you know? Στην 4 θα μπαίνετε και θα είστε ΠΑΟΚ, όχι ξερω γω ξέρω γω! Και καλά είπε ο Αδερφός παραπάνω, στο φινάλε βγάλε την αδερφίστικη μπλούζα σου και μείνε ημίγυμνος. Στην 4 είσαι όχι σε καμμιά πασαρέλα. Αιντε γιατί την είδατε πολύ περίεργα ΄μερικοί στην 4. Αν δεν γουστάρετε υπάρχουν και άλλες κερκίδες.
Αν δεν γουστάρετε και αυτό υπάρχει και ο μπούλος. Και καλά λέει ο epitropos εδώ ακόμη είμαστε με βραχνή φωνή, 2η μέρα τώρα και εσύ μας πουλάς πρόλογο?
ρε φίλε συμφωνώ ότι είναι άσχημο να είναι ο άλλος με την γκόμενα και να σου λέει την ώρα του αγώνα βγάλε με μια φωτογραφεία αλλά αν ο άλλος έρχεται από την δουλειά κατευθείαν τι θα του πεις πάνε στην 2 εδώ φοράμε ασπρόμαυρα??
για τα κοκκινοπρασινα μπλουζακια περα απο οσα λετε και ειναι σωστα,υπηρξε και αποφαση στο συνεδριο των συνδεσμων.οποιος δεν μπορει να καταλαβει αυτο το απλο πραγμα....
Δυστυχως πολλα παιδια δεν γνωριζουν ουτε την ιστορια της 4 ,ουτε το ποιοι ηταν καποτε εκει...
Βλεπω πολλους με τις γκομενες ,με τα κινητα στο χερι ,με τις φωτο κ.τ.λ...
Το να φορεσεις το ασπρομαυρο που ειναι το χρωμα της ομαδας μας ,δεν χρειαζεται ιδιαιτερη σκεψη..
Υπαρχει περιπτωση να εισαι σε κερκιδα των Ολλανδων και να εχεις αλλο χρωμα εκτος απο το πορτοκαλι..?
Με τιποτα..
Το ιδιο θα πρεπει να συμβαινει και εδω..Καποτε ουτε στην σκεψη δεν θα μπορουσε να περασει το να πας στην 4 με μπλουζα εκτος απο Π.Α.Ο.Κ...
Μην τα ισοπεδωσουμε και ολα...Η 4 δεν ειναι ντισκοτεκ και μπαρακι...
Με βάζελο πατέρα και γαύρο θείο δεν είχα κάποιον να με πάει στο γήπεδο. ΠΑΟΚ έγινα από ιστορίες του κατά 5 χρόνια μεγαλύτερου ξαδέρφου μου που ήταν κάτοικος Θεσ/κης. Τον ΠΑΟΚ τον έβλεπα από βιντεοκασέτες που έγραφε ο ξάδερφος μου και μου τις έφερνε κάθε 15 μέρες που ερχόταν να μας δει. Όταν λοιπόν έγινα 14 (το '98)έφτασε η ώρα να απαιτήσω να πάω γήπεδο.
Η πρώτη φράση που είπα στον ξάδερφο μου όταν μου είπε ότι θα με πάρει μαζί του ήταν: "Σε παρακαλώ όμως όχι στην 4 στον πρώτο μου αγώνα" καθώς από τις ιστορίες που μου έλεγε για τα αμπαλαέα, τις καρπαζιές και την συμπεριφορά που θα έπρεπε να έχω εκεί είχα τρομοκρατηθεί. Είχα την αίσθηση ότι θα πήγαινα σε πόλεμο.
Η πρώτη του αντίδραση ήταν να γελάσει αλλά δευτερόλεπτα μετά μου είπε μη φοβάσαι, θα σου κάνω φροντιστήριο. Καθίσαμε λοιπόν πριν το ματς, μου έμαθε τί να πάρω μαζί μου και τί όχι, που μπαίνουν οι αναπτήρες και τα κέρματα, ότι φοράμε αθλητικά παπούτσια και φόρμα γιατί μπορεί να χρειαστεί να τρέξουμε, φανέλα του συνδέσμου του, και το περιβόητο σάλι που τότε ήταν πραγματικό και όχι σαν τα σημερινά που είναι το 1/4 από εκείνα που φορούσαμε τότε.
Αφού λοιπόν με ετοίμασε εμφανισιακά ήταν η ώρα να μάθω όλα τα συνθήματα που είχαν ακουστεί από 1926 μέχρι το 1998 καθώς και εκφράσεις που δεν πρέπει να ακουστούν εκεί μέσα..Όταν μπήκα λοιπόν στο τότε κλουβί της 4α όλα φαινόταν πιο εύκολα απ' ότι φαινόταν στο μυαλό μου πριν αυτή την πρώτη επαφή καθώς η "θεωρία" έμπαινε σε εφαρμογή. Αλλά ίσως να ήταν έυκολα γιατί ήμουν καλά προετοιμασμένος. Και όλα αυτά το 98..Φαντάζομαι παλιότερα ήταν ακόμα πιο αυστηρά τα πράγματα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ή ΕΥΤΥΧΩΣ αυτό το αίσθημα του τρόμου για την 4 έχει χαθεί πλέον. Δεν ξέρω αν είναι επειδή αλλάξαν οι εποχές αλλά αναπολώ τις στιγμές που νιώθαμε ότι μπαίνουμε σε κάτι ΙΕΡΟ.
pa0k1 έγραψε:ρε φίλε συμφωνώ ότι είναι άσχημο να είναι ο άλλος με την γκόμενα και να σου λέει την ώρα του αγώνα βγάλε με μια φωτογραφεία αλλά αν ο άλλος έρχεται από την δουλειά κατευθείαν τι θα του πεις πάνε στην 2 εδώ φοράμε ασπρόμαυρα??
Κανονικα.ουτε στη 2 πρεπει να φορανε αλλα χρωματα!!!!
ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!!!!Δεν καταλαβα,δηλαδη....αυτοι που ειναι στη 2 ειναι λιγοτερο ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο μενα??
Οσο για τις φωτογραφιες και τα βιντεο........ΤΗΝ 4 ΠΡΕΠΕΙ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ!!!!
Παιδια καλημερα!
Να πω και γω τη δικια μου αποψη γτ τρελαινομαι πολλες φορες...
Με αφορμη και το ματς με τις ολλανδεζες αλλα και αλλα ντερμπι..
Καταρχας αν ειναι να τρελαινομαστε μιση ωρα πριν το ματς με το που βγουν οι δικοι μας κ οι αλλοι γ ζεσταμα και να βγαζουμε λαρρυγγι(κατι που φυσικα ειναι πολυ σημαντικο και για να δωσεις @@ στους δικους μας αλλα κ να χεστουν οι αλλοι απο πριν..)
και στην εναρξη του ματς,να μην ακουγεται τπτ περα απο μια βαβουρα,ενα οοοοοοοο,τα κλικ των φωτογραφικων μηχανων,τα 'δες μωρο που σ'εφερα..' και τα σακουλακια απ'τα σπορια που μολις ανοιγουν,
καλυτερα να το αφησουμε το θεμα..
Ιδανικη περιπτωση θα ειναι και τα 2 να συμβαινουν (και ζεσταμα και εναρξη..) αλλα αν εξαντλει το ζεσταμα ή καποιους τους καλυπτει (οκ αρκετα φωναξα ας φαω σπορακι τωρα...) να μη γινεται καν το εντονο ζεσταμα...
Και πιστευω πως τα χερια κ ολοι ΠΑΟΚ,πρεπει να γινεται 2 λεπτα πριν την εναρξη(την ωρα που ειναι στη φυσουνα για να νιωθουν τη δονηση.....) μεχρι τη στιγμη που βγαινουν...
Και μετα συντονισμενα με τους πυρσους κτλ να δινονται συνθηματα εντονα για να υπαρχει φωνη κ λαρρυγγι,ακομα και μονοτονα να ειναι,αλλα να ειναι ευκολα,να τα λενε ολοι και να ναι ΄επιθετικα΄...(τουλαχιστον για 1 τεταρτο ρε γμτ απ'την εναρξη,για να γονατισουν ειδικα στην αρχη..)
Πως ρε γμτ,στο 'μεγαλε παοκ' που εχει τοση ορμη,ξεσηκωνεται ολη η τουμπα κ ακουγεται μεχρι αριστοτελους?
Στην τελικη,ας δινεται πιο πολλες φορες,οχι 1-2..
Π.Χ με αγιαξ κ σε αλλα ματς..Χωρις παρεξηγηση,ειδικα τα παιδια του μπελλου εκει πανω,τρωνε ωρες ωρες κατι κολλημματα,και επι κανα 20λεπτο τραγουδανε μονοι τους το ιδιο,στο οποιο δεν υπαρχει ανταποκριση,γτ μπορει ναναι κ δυσκολο ή χωρις ορμη...Οπως π.χ. το 'ΗΡΘΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ' το οποιο δε συγκρινεται σε στιχο με πολλα,αλλα σε ρυθμο κ ενταση δε λεει για τετοια ματς που θες τρομοκρατια...
Ή ξερω γω,το "ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ"..Ή ξερω γω,το 'οοο ΠΑΟΚ ΣΑΓΑΠΩ,ΟΠΟΥ Κ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΑ ΣΑΚΟΛΟΥΘΩ
ΟΟΟΟΟΟΟΟ ΦΕΡΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ,ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΚΙΑΥΤΟ''..
Αυτα δεν ειναι οταν θες να δωσεις ορμη και φτερα κ να φερεις κακακια στους αλλους...
Και αυτα τα 3 ακουγονταν απ'την αρχη του Β ημιχρονου με Αγιαξ.. απο 100 ατομα γτ στο ημιχρονο νυσταξανε μαλλον πολλοι ή επειδη κατσανε,τους βαρεσε η νταγκλα απ'τη ρετσινα ή το μπαφο...Πως να μη φας 3 γκολ??
Δηλαδη με το που αρχιζει τραβας ενα 'ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ',χωνεις ενα το ιδιο και με το 'ΕΜΠΡΟΣ ΑΙΤΕ' που σειονται ολα οταν το πας και σε αλλες κερκιδες,ενα ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ' ,το ιδιο με το 'FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ',ενα 'ΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΡΕΛΑ' ,ενα 'ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ',ενα 'ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ',ενα 'Σ'ΟΠΟΙΟ ΓΗΠΕΔΟ Κ ΑΝ ΠΑΜΕ',ενα 'ΓΤ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ' με ολοι χερια,ενα 'ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΖΩ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΩ',ενα 'ΠΑΟΚ ΕΔΩ , ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ',το διαχρονικα (γτ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..) 'λαλαλαλαλα ΠΑΑΑΑΟΚ λαλαλαλαλαλλαλα ΠΑΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ' και το 'ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ' και τα μονοτονα αλλα δυναμικα 'οοοοοο οοοο οοοοοο οοοοοο ,ΠΑΟΚ' και 'ΠΑΟΚ ολεολεολεο ΠΑΟΚ ολεολεολεο ΠΑΟΚ ολεολεολεολε ολε ολε ολε ολε ΠΑΟΚλεεεε ολεεεε ΠΑΟΚλεεεε ολεε..'
Και φυσικα με τον εκαστοτε αντιπαλο εντος συνορων τα καθιερωμενα για τη γουνα του καθενος...
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ...Bλεπω ας πουμε με σκωληκα,100 ωρες το 'ρουφιανος αρειανος' που δεν εχει ορμη...
Η με γαυρο 'και την 7 και την 8' το ιδιο..
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΝ ΑΥΤΑ ΛΕΣ Κ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ 'Α ΟΥ' που ανατριχιαζες???
Πρεπει να νικαμε τον αρουλη με 4 για να ακουγεται??
Στα δυσκολα ειναι αυτα για να φτασεις τον αλλον στα 4.......
Γενικα με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ πρεπει να γινει πολυ καλη προετοιμασια και τα παιδια που οργανωνουν να ειναι σε ετοιμοτητα κ να μην κολλανε...
Πρεπει να παιξουμε κ μεις μπαλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,κ οχι να ξεσηκωνομαστε μονο οταν παιζουν οι παικτες...
Αν συμφωνειτε παντως με το σκεπτικο αλλα κ τα συνθηματα (το ενα μετα το αλλο..) ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ...
Υ.Γ. ΕΞΩ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΑΧΙΜΕΣ) ΑΠ'ΤΗΝ 4,ΟΙ ΣΠΟΡΑΤΟΙ,ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΩΝΟΙ..
Π.Α.Ο.Κ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΩ!!!!!!!
Τους ακούγεται λέει μαμελούκικο. Προφανώς αν δεν το λέμε, θα αλλάξει άρδην η γνώμη των άλλων και θα μας λένε σικ και όχι ορκ. Προφανώς επίσης συνθήματα με ναρκωτικά είναι λιγότερο μαμελούκικα... Νομίζω ότι είναι φανερή η έλλειψη ηγεσίας. Πηγαίνω στην 7, φωνάζω έστω και από εκεί, φωτογραφική δεν έχω κουβαλήσει στο γήπεδο και ούτε πρόκειται αλλά ώρες ώρες δεν ξέρω τι να φωνάξω... Όταν πιάνουμε ρυθμό, φαίνεται ξεκάθαρα η δύναμη της έδρας και η φωνή. Το θέμα είναι να την εκμεταλλευόμαστε.