3. Anis Boussaidi

Άβαταρ μέλους
fuzztone

Re: 3. Anis Boussaidi

Δημοσίευση από fuzztone »

Καλά, δε θα μαλώσουμε κι όλας.

Έχουμε διαφορετική αντίληψη. Μακάρι να έχετε δίκιο εσείς, αλλά είχαμε σοβαρό πρόβλημα από την πλευρά του και προσωπικά μου φάνηκε μαύρη τρύπα σήμερα μαζί με τον Ιταλό.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

φανερα του λειπει ρυθμος αλλα σε κπς φασεις δειχνει να χει δυνατοτητες αμυντικα και επειθετικα....θα τον δουμε μετα απο κπα παιχνιδια.....πιστευω κ ελπιζω θα ναι εκπληξη για ολους μας...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

fuzztone έγραψε:Κύριος υπεύθυνος της αποτυχίας ο Τυνήσιος. Απορώ, δεν είδατε ότι και τα τρία γκολ ξεκίνησαν από την πλευρά του που έλειπε από τη θέση του? Τι να τις κάνω τις 1-2 προωθήσεις? Τόσες έκανε κι ο Αραμπατζής.

Εξαιρετικά επικίνδυνος στα μετόπισθεν, δείχνει έλλειψη αντίληψης.
Φιλε ειδες το ματς??????????
Άβαταρ μέλους
vanroy.

Δημοσίευση από vanroy. »

Ο Μπουσαιντι δειχνει καλουτσικα στοιχεια. Θελει παιχνιδια αλλα μου φαινεται καλος σε αμυνα και επιθεση και ειχε να αντιμετωπισει απο κει τον καλυτερο παικτη του αγιαξ, τον εμανουελσον. Θα δειξει βεβαια στο μελλον οταν και θα μπορει να κριθει καλυτερα αλλά μη τον συγκρινουμε με αραμπατζη. Ο νικολας είναι κλαση μπαλαφα. Για ομαδες που μαχονται για σωτηρια και παλι με επιφυλαξη.
Άβαταρ μέλους
apaikto$

Δημοσίευση από apaikto$ »

Ο Τυνήσιος συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ ήταν κατά πολύ καλύτερος. Ωστόσο αν θέλουμε να κάνουμε ορθολογική κριτική τότε καλό θα ήταν να περιμέναμε να τον δούμε σε μερικά ματς ακόμα ώστε να σχηματίσουμε μια πιο συμπαγή άποψη. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν ήταν αυτός η αιτία που ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση.
Άβαταρ μέλους
plato6

Δημοσίευση από plato6 »

εγώ δεν θα κρίνω έναν παίχτη που είναι 20 μέρες στην ομάδα και έχει παίξει 3 παιχνίδια με την υπόλοιπη ομάδα και έχει και έναν χρόνο να παίξει μπάλα. αν δεν τα πήγε καλά εχθές ας κρίνουμε περισσότερο την διοίκηση που τον έφερε που είχε να παίξει τόσο καιρό μπάλα και εμείς θέλαμε έναν έτοιμο παίχτη για το c-l . αλλά έδειξε πολύ καλά στοιχεία . πολύ καλές υποσχέσεις για την χρονιά . τώρα αυτοί που τον κράζουν τι να πω . μάλλον άλλο παιχνίδι έβλεπα εγώ .
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε αμα και χθες δεν ειδατε τπτ τι να πω...εγω ειμαι σιγουρος οτι ο παιχτης ειναι παιχταρα...καλυψε και εσωσε πολλες φορες πισω δεν εφαγε σακουλες ειχε καλες προωθησεις μπροστα...και ειναι και πιο γρηγορος απο οσο αρχικα νομιζα...πιστευω με λινο και μπουσαιντι θα δουμε ωραια πραγματα.. 8-)
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Με Λίνο και Μπους βλέπω να μην ξέρουν οι αντίπαλοι από που τους έρχεται...
πολύ καλές σέντρες σχεδόν καμία δε πήγε στα χέρια του Στεκέλενμπουργκ...
Κέρδισε και το πέναλτυ νομίζω; γιατί κυνήγησε μία μπαλιά σχεδόν άκυρη αφού είχε σηκώσει το σημαιάκι το ταγάρι το άλλο...
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

καλος αλλα μην στεκομαστε σε ατομικες εμφανισεις....για μεανα επρεπε να παιζει πιο κοντα στον τσιριλο και στα δυο γκολ που φαγαμε...αλλα αυτο ειναι προσωπικη εκτιμηση και ο τροποσ πο φαγαμε τα γκολ μου λεει οτι περισσοτερο ειναι θεμα αυτοσυγκεντρωσης της αμυνας παρα οτιδηποτε αλλο....
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Καλος εχθες. Ολο και περισσοτερο μου φαινεται οτι πηραμε ενα πολυ καλο και ισορροποημενο δεξι μπακ. Το μονο αρνητικο που διακρινω ειναι καποια μπλακ αουτ που μαλλον οφειλωνται στην μακρα απουσια του απο επαγγελματικους αγωνες.
Άβαταρ μέλους
toursounidis

Δημοσίευση από toursounidis »

Βρηκαμε επιτελους δεξι μπακ.
Άβαταρ μέλους
mkpaok

Δημοσίευση από mkpaok »

Ελπιδοφορα εμφανιση.
Δειχνει να εχει στοιχεια που ταιριαζουν με τον ΠΑΟΚ των τελευταιων χρονων και επίσης να καλύπτει πραγματα που μας ελειπαν.
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Αυτό που είδα είναι ότι δε φοβάται να παίξει μπάλα...Έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης...ας μη τον συγκρίνουμε με το Νικόλα...δεν τίθεται τέτοιο θέμα....
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

ο μπους ειναι πολυ καλος παιχτης
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

apaikto$ έγραψε:Ο Τυνήσιος συγκριτικά με το πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ ήταν κατά πολύ καλύτερος. Ωστόσο αν θέλουμε να κάνουμε ορθολογική κριτική τότε καλό θα ήταν να περιμέναμε να τον δούμε σε μερικά ματς ακόμα ώστε να σχηματίσουμε μια πιο συμπαγή άποψη. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα δεν ήταν αυτός η αιτία που ο ΠΑΟΚ έχασε την πρόκριση.

συμφωνω απολυτως.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”